Spannendverhaaltje.nl

Twee geile tienermeisjes

-
16-08-2010
Dit verhaal gebeurde toen ik net 18 jaar was . Ik was op die leeftijd al erg met seks bezig en was erg nieuwsgierig. Ik experimenteerde veel met mijzelf en keek ook stiekem naar seks op tv en internet waar ik heel erg opgewonden van werd. Maar ik had nog nooit echte seks meegemaakt todat mijn vriendin Annet bleef logeren. Het was in de voorjaarsvakantie dat mijn ouders een weekendje weg gingen naar Parijs. Ik wilde altijd al een keerjte alleen thuisblijven en na veel gezeur mocht het eindelijk. Ik belde Annet op om te vragen of ze bij me kwam logeren en ze zei meteen 'Ja!!' Want wij waren van plan er een leuk feestje van te maken! Annet kwam na het avondeten naar mij toe en had een leuke film mee genomen die we zouden gaan kijken. Ik haalde een fles wijn uit de koelkast en onder de film dronken we die helemaal leeg. Na een hele avond lachen, dollen, roddelen etc waren we moe en gingen we naar bed.
We sliepen in mijn ouders bed want die hebben een waterbed en ze waren er toch niet dus dat kwam mooi uit! Terwijl Annet ging douchen ging ik vast in bed liggen. Ik deed de tv nog even aan om te kijken of er nog iets leuks was. Op een gegeven moment kwam ik bij Canal+ terecht waar een sexfilm bezig was. Ik keek er even naar en werd er best geil van, langzaam begon ik mezelf te strelen en al snel lag ik me lekker vol overgave te vingeren! Ik ging er zo in op dat ik niet doorhad dat Annet in de tussentijd de kamer was binnengelopen. Toen ik haar zag schrok ik me rot en trok snel de dekens over me heen en met een rood hoofd stotterde ik :'Hoi lekker gedoucht?'Ja antwoorde Annet 'En ben jij ook lekker bezig geweest?' Ik wist niet wat ik moest zeggen maar Annet zei :'Geeft niets hoor dat doe ik ook zo vaak , wat vindt jij lekker?' 'Nou ik weet niet precies '' antwoorde ik. 'Zal ik eens voordoen wat ik lekker vind 'zei Annet. 'Ja hoor' antwoorde ik.
Annet deed de deken van me af en kwam bij me zitten ze gleed met haar handen langs de binnenkant van mijn dijbenen af en toe gleed ze stiekem met haar vingers over mijn slipje. In het begin voelde ik me nog een beetje ongemakkelijk in deze situatie maar na verloop van tijd begon ik het steeds lekkerder te vinden en spreidde ik mijn benen een beetje zodat ze er beter bij kon. Annet ging ondertussen rustig door met het strelen van mijn dijbenen en schaamstreek met haar ene hand en met haar andere hand deed ze mijn strakke hempje omhoog zodat ze mijn tepels kon strelen. Na de eerste aanraking werden mijn tepels al hard en ik werd plotseling overvallen door een supergeil gevoel.
Annet merkte dat en maakte daar dankbaar gebruik van, ze schoof mijn kleine zwarte stringetje opzij en wreef langzaam over mijn natte, kale poesje mijn klitje zwol hierdoor erg op en ook daarover begon Annet te strelen. Eerst langzaam toen weer snel en tenslotte ging ze zelfs met haar vingers helemaal in mijn kutje. Ik dacht dat ik gek werd zo geil was ik het liefst wilde ik haar strakke nachthemdje ook van haar lijf rukken maar Annet hield me tegen en gebood me om stil te blijven liggen met met mijn benen gespreid. Langzaam kleedde ze zich voor me uit en kwam toen tussen mijn benen in zitten en begon met zichzelf te spelen. Ik werd hier bloedgeil van en wilde ook mezelf strelen maar dat mocht niet van Annet.
Nadat ze lange tijd met zichzelf had gespeeld kwam ze over me heen gebogen en begon me lekker te zoenen maar al gauw dwaalde haar tong af naar mijn hals en naar mijn borsten. Haar toch draaide rondjes om mijn tepels en soms beet ze er heel zachtjes in. Vervolgens ging ze met haar geile tongetje naar beneden en uiteindelijk zover dat ze mijn klitje begon te stimuleren met haar tong. Ik had nog nooit zoiets gevoeld ik hield het dan ook niet lang uit of ik kwam kreunend klaar en ik zag dat Annets gezicht onder het vocht van mijn kutje zat. Uitgeput lag ik op bed na te genieten toen Annet plotseling zei :'Zo en nu op naar de volgende fase!!!!'
Aantal keer gelezen:
562
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)