Spannendverhaaltje.nl

Tussen Leiden en Amsterdam

-
21-10-2010
Ik ontmoeten haar op het dagelijkse traject Leiden - Amsterdam.Vier maal per week reisde zij v.v naar haar werk in Amsterdam, een verzorgde vrouw, keurig voorzien van een trouwring.Een praatje leerde mij dat zij inderdaad getrouwd was,moeder van drie kinderen, tegen de 50 aan liep.Petra was een gewone vrouw om te zien,slank met een wat brede bilpartij,kleine tietjes en soms wat in zichzelf gekeerd. Toch was ons contact wel hartelijk te noemen en na diverse oppervlakkige gesprekjes vroeg ik haar die donderdag middag op de terugreis naar Leiden of zij zin had om nog even in de stad samen een kopje koffie met mij te gaan drinken.

Sorry was haar antwoord, ik moet nog wat boodschappen doen en voor het eten zorgen voor mijn gezin, maar morgen ben ik vrij en mag je gerust bij mijn thuis een kopje koffie komen drinken zei zij, dat aanbod sloeg ik niet af, kreeg haar adres en sprak af dat ik er vrijdag rond tien uur zou zijn.Precies tien uur stond ik de andere dag op de stoep met een bosje bloemen in plaats van een gebakje bij de koffie zei ik en overhandigde haar de bloemen die zij spontaan en beleef dankend aannam. De koffie stond al klaar toen wij in de woonkamer plaatsnamen op de bank. He viel mij direct op dat Petra er anders dan anders uitzag als dat ik van haar in de trein gewent was. Een korte rok sierde haar benen, een blouse met daarin twee kleine verborgen tietjes, haar haren hingen nu los ver over haar schouders. Als een per ongeluk iemand langs of binnen kom lopen was bijna het eerste wat zij sprak, dan ben je een collega van mijn werk Fred die wat papieren kom op halen, oke vroeg zij mij nu aankijkende, is goed hoor glimlachte ik.

Ik had niets anders in de zin als en kopje koffie bij haar te dinken en een praatje te maken, zoals gezegd ik vond haar geenzins een sexy aantrekkelijke vrouw en bovendien in tegen stelling tot mijzelf was Petra getrouwd.
Haar opmerking liet ik wel wat dieper op mij inwerken terwijl Petra bezig was de koffie in te schenken.Ik vind het leuk dat je er ben Fred zei Petra, oke reageerde ik, hoe meer zielen hoe meer vreugde he tegenwoordig in het leven zei ik, ja daarom juist lachte zij. In een flits gebeurde het, wij keken elkaar aan en zowel Petra als ik bogen iets naar voren naar elkaar toe,onze lippen raakte elkaar en er volgde een tongzoen van zeker 15 minuten aan een stuk door.Haar tongzoen beantwoorden ik volledig, warm teder maar ook zeer sensueel afwisselend heftig. Mijn lul sprong omhoog in mijn broek,haar tepels waren tot het uiterste in haar blouse gestegen zag ik, dus ik was zeker niet de enigste die spontaan door deze tongzoen in vuur en vlam schoot.

Het gebeurde allemaal zo snel na mijn binnenkomst,totaal onverwacht en met geen enkele gedachte of planning vooraf van mijn zijde naar deze getrouwde vrouw toe, wij hadden nog geen slok van onze koffie genomen.Ik wil je wat laten lezen onderbrak Petra onze tongzoen, stond op en pakte uit een lade van de kast een mapje met wat papieren, ik kreeg drie veletjes A4 in mijn handen gedrukt, lees maar zei zij. CONTRACT stond er boven, ik zal hier nu niet zover over uit wijden maar het bleek een contract te zijn door Petra ondertekend iets meer dan een jaar geleden, het vermelde een volledige overgave van haar als vrouw aan een zekere Ronald die hierin Meester werd genoemd en zij slavin.Ik begreep er weinig van waarom ik dit moest lezen en zei haar dat ook. Zo zit mijn leven momenteel in elkaar Fred zei zij met teneer geslagen oen, ik ben een keurige getrouwde vrouw voor mijn familie en de buitenwereld. Ik ben mijn man nog nooit ontrouw geweest en voor onze zoen van zojuist heb ik al 28 jaar sinds mijn huwelijk nog nooit met een andere man zo gezoend of ooit iets mee gehad.Daar ben ik altijd te trouw en netjes voor geweest ten overstaan van mijn man, maar dit is aan het veranderen sinds een klein jaar waar ik op internet chat en met meerdere mannen contact mee heb gehad. Deze Ronald was daar een van, hij heeft dit contract opgesteld maar ik heb het altijd afgehouden ondanks dat ik het wel met mijn volle bewustheid heeft ondertekend toen. Verder als een paar foto,s sturen per email van mezelf ben ik nooit gegaan, ik was veilig achter de computer en was meer opzoek in die periode naar geestelijke vernederingen en geilheid voor mijzelf omdat ik al jaren op seksueel gebeid niet die aandacht van mijn man krijg die ik graag zou willen krijgen.

Na een korte opleving in ons seksuele leven het afgelopen jaar waar ik zelf voor had gezorgd, o.a doordat ik het uitstraalde naar mijn man toe met mijn seksuele aandacht voor hem en mijzelf, die ik wel kreeg via de mannen veilig op het internet is de boel vanaf de zijde van mijn man toch weer helemaal ingezakt. Hij besteed liever zijn energie in zijn werk en sportclub elk weekend hier in Leiden merkte Petra bijna cynisch op.Haar ogen werden vochtig, ik voelde met haar mee maar was ook opgewonden geraakt van haar tongzoen, het lezen van het contract en haar verhaal over de seksuele kant van haar huwelijk, de uitkomst was tussen ons dat er weer een lange heftige tongzoen volgde hier op de bank in haar huiskamer waar ik nog geen halfuur geleden voor het eerst was binnen gekomen. Nogmaals ik vond Petra zeker geen aantrekkelijke vrouw in eerste aanzicht, helemaal mijn type niet, het zal wel mannelijke geilheid zijn waardoor ik uit het niets mee was overvallen maar hoorde mijzelf zeggen, wijs mij de weg naar je slaapkamer Petra. Onmiddelijk stapte zij op van de bank, nam het mapje met papieren inclusief dat contract in haar hand mee en zei volg mij maar Fred.Petra ging de trap voor mij op naar een boven verdieping,op de trap kon ik haar witte slipje met opdruk zien, een bol mutsje moest Petra hebben dat was duidelijk waar neembaar. Ik kwam in een grote slaapkamer terecht, waarvan het bed nog niet was opgeschut, Petra ging op de rand van haar bed zitten en er verschenen wat traantjes uit haar ogen, ik vind dit zo erg genant dat ik zover ben gekomen snikte zij. Ik voel mij nu een slet van de bovenste plank maar wil en kan niet anders Fred, ik hoop dat je mij begrijpt vroeg zij met een trilling in haat stem.

Je mag alles met mij doen wat in je op kom ging Petra verder, hier in mijn eigen bed op dit moment geef ik mij totaal aan je over, ik ging naast haar zitten en begon door haar dikke lange haren te strelen, weet het het wel zeker vroeg ik, ja ik weet het zeker, als ik er spijt van krijg zal het achteraf zijn vermande Petra zich, maar nu wil ik ook eens aan mijzelf denken en niet alleen meer voor mijn gezin en mijn man mijzelf overal voor op offeren, pak mij Fred smeekte zij. Ik trok haar achterover op het grote bed,knopte haar blouse los,haar kleine BHtje en begon aan haar rokje, toen dat ook over haar enkels was verdwenen, zag ik voor het eerst haar mooie platte buik, ongelooflijke mooie grote harde donkere tepels op haar wat kleine slappe tietjes.Langzaam maar ook heel nieuwsgierig en geil geworden bracht ik haar slipjes tot over haar enkels. Haar kutje was zorgvuldig glad geschoren,een heel klein strak geschoren plukje schaamhaar stond er nog boven op haar venusheuvel,mooie nu al glinsterende bollen schaamlippen weken al iets van elkaar, wat een mooi super aantrekelijk lichaam had deze vrouw, ondanks haar wat kleine slappe tietjes en wat vreemde gelaats uitdrukking waar ik tot dan helemaal niet voor gevallen was, nu wilde ik haar alleen nog maar begeren, zien en ontdekken hoever deze getrouwde vrouw met mij durfde of wilde gaan, ik was er klaar voor.Het ging allemaal zo snel en totaal overwachts.

Zelf was ik nog helemaal in de kleren, ik speiden haar benen en kroop langzaam tussen haar dijen, snoof de heerlijke geur van haar natte openstaande kutje op.Ik raakte heel voorzichtig met mijn tongpunt haar stijve clitje aan die tussen haar bolle lipjes uit was gestegen, een kreun, een lichte stuiptrekking was de uitkomst van haar lichaam deze eerste aanraking van haar vrouwelijkheid. Wacht wacht smeekte Petra, ik keek geschrokken hierdoor omhoog en zag dat zij haar trouwring van haar vingers schoof en op haar nachtkasje naast zich neer legde, ga maar verder Fred zei ze. Zover ik kon duwde ik mijn tong in een keer haar natte kutje in, deze smaak, haar heerlijke geile geur maakte mij bijna buiten zinnen van geilheid op deze vrouw die ik op het traject Leiden - Amsterdam als passagier had leren kennen.Wat mij wel direct opviel was dat Petra zelf geen enkele poging deed om mijn lichaam te ontdekken, het voelde aan alsof ik de eerste man was die haar zo diep met mijn tong aan het verwennen was. Integendeel zelf, Petra smeekte tussen haar kreunen door of ik aub mijn kleren nog even aan wilde houden, ik vond dit alleen al een heel aparte vraag van haar tijdens ons eerste seksuele contact.Ik voelde wel heel goed mijn lul in mijn broek staan, dat dit een intense verrassing voor haar zou worden kon ik nu wel al inschatten. Maar dat deze vrouw zich na haar likbeurt van een halfuur zich zo onderdanig aan mij zou overgeven had ik nooit van mijn leven kunnen bedenken, maar nu weet ik Petra zelf ook niet. Lieve mensen ik schrijf graag verder voor u hoe Petra reageerde toen ik na het likken aan haar supergeile kutje mijn broek uit deed.Het was voor haar een nieuwe wereld die er open ging en voor mij een beginnende affaire met een keurig getrouwde vrouw die ondanks haar 28 jaar huwelijk nog bijna maagd bleek te zijn.

Met serieuse belangstelling en de intentie om u te laten delen in onze geile voortzetting, neem ik uw stemmen graag voor het vervolg in ontvangst ook namens Petra....
Aantal keer gelezen:
543
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)