Spannendverhaaltje.nl

Turnen op de massagetafel

-
21-08-2010
Sportmasseur Peter werkt nu een paar weken bij een professionele turnvereniging. Hij zorgt er voor dat de dames goed herstellen van hun inspanningen en dat ze even hun verhaal kwijt kunnen mochten ze dat willen. Wel moet hij voorzichtig te werk gaan omdat sommige turnsters zo fijn gebouwd zijn, dat ze tijdens een massage al een sport blessure kunnen oplopen. Tot Vicky op z´n massagetafel plaats neemt. Vicky is een jaar ouder dan de andere meisjes. Met haar 21 jaar valt ze net buiten Peters normale categorie van 18 tot 20 jaar. Direct valt op de knappe brunette een kilootje zwaarder is dan de andere dames. Zwaarder in turnbegrippen wel te verstaan, want een buitenstaander zal haar nog als slank zien. Haar gezicht is wat ronder en haar lichaam een stuk vrouwelijker. Tot voor kort werkte ze aan haar herstel en dus staat ze nu voor het eerst tegenover Peter. Peter: “Ik zal mij even voorstellen, ik ben Peter en jij bent Vicky?” Ze knikt en schudt hem de hand. “Nou” zegt hij, “ga lekker zitten en dan doe ik de rest voor je.” De turnster neemt plaats en de masseur begint met haar schouders terwijl hij tegen haar praat. “Zo Vick, vertel me eens iets over je zelf, heb je een vriendje, op welk onderdeel richt jij je vooral qua turnen bedoel ik dan en wat wil je bereiken?” Vicky leunt met haar rug tegen de leuning, trekt haar handdoek iets hoger op (dat is het enige dat ze draagt) en kijkt naar Peter. “Nee, ik heb geen vriendje, daar heb ik geen tijd voor door deze sport, ik houd mij bezig met het onderdeel brug met ongelijke liggers en het paard en op dit moment kijk ik niet zo ver vooruit, eigenlijk wil ik alleen van m’n knieblessure herstellen waar ik al vijf maanden mee kamp.” De masseur knikt, “een knieblessure, dat is vervelend dus ik moet je met fluwelen handen masseren?” Vicky lacht: “Nee, hoor alleen m’n rechter knie, verder kan ik wel tegen een stootje.” “Dan zal ik maar met je schouders beginnen”, lacht hij terug. Beginnend bij Vicky’s schouders daalt hij via haar bovenarmen naar haar handen. “Je bent inderdaad steviger gebouwd dan de andere dames.” “Tja, dat heb je als je geen wedstrijden kunt doen en minder traint hè, dan komen de kilootjes erbij” glimlacht zij. “Vooral bij m’n bovenbenen, buik en billen zit het er snel aan. Van m’n buik train ik het er trouwens wel weer af.”
Geconcentreerd maar ondertussen luisterend gaat de masseur met haar andere arm verder. “Dus de kilo’s op je bovenbenen en billen laat je zitten?” Vicky verzit iets, draait enigszins en geeft zichzelf een klap op haar linker dijbeen net onder haar bil. “Nou hier mag het wel blijven zitten zolang ik nog herstellende ben. Dan staat een spijkerbroek mij stukken beter,” lacht zij. Peter kijkt eens naar de bolling van haar handdoek rond haar boezem. “Je zult het overige gewicht op een andere plaats toch ook niet vervelend vinden neem ik aan.” Ze reageert niet maar glimlacht naar hem. “Turnen is makkelijker als je jong bent als je ouder bent dan gaat het lastiger.” Peter kijkt haar verbaasd aan “Je bent 21, dan kun je toch nog wel turnen.” “Jawel,” bevestigt de brunette, “maar toch minder makkelijk dan toen ik 18 was.” Hier snapt de masseur niets van “Daar zit toch maar 3 jaar tussen, dat maakt toch geen verschil. Wat kan dat nou voor verschil maken?” Vicky lacht iets verlegen “nou als je ouder wordt, dan wordt je wat vrouwelijker en je lichaam ontwikkelt zodat je niet meer alles zomaar kunt doen. Ik kan mij minder makkelijk dubbelvouwen op de brug met ongelijke liggers dan een paar jaar geleden bijvoorbeeld, ze zitten toch wat in de weg….” Peter stopt even met masseren “ze zitten in de weg?” “Ja, enigszins.” “Je bedoelt je borsten?” “Ja.” De masseur bekijkt haar eens goed “je hebt eigenlijk veel te grote borsten voor een turnster.” “Eigenlijk wel” glimlacht Vicky. “Ja inderdaad, wat heb je D toch minstens?” gaat hij verder. “Nou, geen D hoor….. een volle C cup.” Peter herhaalt haar laatste woorden “en heb je die al lang of is het van de laatste twee weken?” Vicky lacht “niet van de laatste twee weken, ze zijn echt.
Zo rond m’n 18e namen m’n borsten wel erg toe in omvang. Ik ging van B naar C.” “Van B naar C” herhaalt Peter, “dat is lekker…eh lekker lastig.” De turnster knikt. “En eh” begint de masseur voorzichtig “wat is er voor nodig om ze te kunnen zien…voor mij dan?” Vicky grijnst “een weeksalaris” antwoordt zij resoluut. “Mijn weeksalaris, en dat gaat dan zeker naar jou?” “Uiteraard” lacht zij hardop. Peter kijkt haar kort aan “ok dat is goed, jij krijgt m’n salaris van deze week als je ze laat zien.” De turnster is even stil “ik maakte eigenlijk een grapje hoor” legt ze voorzichtig uit. “Ik niet” zegt hij vastbesloten “of kun je het geld niet gebruiken?” Ze kijkt even van hem weg om na te denken en zegt dan “ok als ik echt je weeksalaris krijg dan is het goed.” “Dat krijg je van me beloof ik je” zegt de masseur enthousiast. Vicky maakt haar handdoek los, toont haar grote borsten en maakt dan haar handdoek weer vast. “Dag weeksalaris” roept Peter. “Niet goed zo?” wil Vicky weten. “Dat is wel erg snel verdient hè, vind je ook niet?” De turnster knikt “ja, misschien heb je wel gelijk….ik zal m’n handdoek een tijdje omlaag laten. Kun je dan wel even de deur op slot draaien? Ik wil niet dat een schoonmaker, die de prullenbak komt legen mij met ontbloot bovenlichaam ziet.” Peter springt op en rent naar de deur om deze snel op slot te draaien. Gniffelend kijkt Vicky hoe hij terug komt rennen en laat dan haar handdoek zakken zonder deze weer op te trekken. “Hoe lang had je in gedachten Peter?” “De hele massage lang lijkt mij, ik verdien een aardig weeksalaris en dat krijg jij nu dus dan mag ik er wel wat voor terug toch?” “Ok dan houd ik m’n borsten onbedekt voor je,” stemt zij toe.
De masseur heeft moeite z’n ogen van haar fraaie rondingen af te houden, als hij haar kuiten masseert. “Ik neem aan dat je nu niet meer naar m’n gezicht kijkt” gniffelt ze “kun je je nog wel concentreren op je werk zo? Z’n handen boven haar borsten houdend zegt hij “ik kan twee dingen tegelijk…masseren en kijken.” Dan plaatst hij ze ter hoogte van haar buik net onder haar borsten.” “Hé dat hoort toch niet bij de massage,” merkt Vicky op. Peter zet z’n vingers in haar zij en begint te kietelen. “Oh wie heeft het hier dan over masseren? Nou…nou…wie dan? Ik niet hoor, dit is toch geen masseren of wel…of wel?” Hij geniet van haar lachbui en haar bouncende borsten. “Hahahaha, nee, dit niet nee, stop….stop…” giert de turnster zich in bochten wringend van het lachen. Net voor de masseur op wil houden met kietelen, trekt Vicky haar benen zo op dat hij onder haar handdoek naar haar vagina kan kijken. De aanblik op haar lichtbehaarde schaamheuvel en haar vagina zorgt er voor dat hij direct z’n handen terugtrekt en een stap achteruit zet. “Vicky lacht nog even uit, komt iets op adem en kijkt hem aan “het is niet erg, ik zal het niet verder vertellen, het geeft niet….het was maar spel, een beetje dollen.” Peter hoort haar geruststellende woorden niet of nauwelijks en denkt nog altijd aan wat de 21 jarige brunette hem zojuist onbedoeld heeft laten zien. “Je was m’n buik aan het masseren, moet je niet verder gaan?” vraagt ze en bedekt haar onderkant weer met de handdoek. “Eh ja, ja ik ga met je verder eh je buik ja.” Z’n handen masseren haar buikspieren en hij doet nu extra z’n best haar niet weer te kietelen. “Ook wel weer eens lekker natuurlijk om wat afstand van de sport te kunnen nemen en je op het gewone leven te richten.” Vicky is weer ontspannen gaan zitten, met haar borsten nog altijd bloot, en gaat in op de opmerking van de masseur. “Ja ik heb kort nadat ik wist zo lang niet te kunnen turnen best even gezondigd natuurlijk.
Chocolade gegeten, ben wat later naar bed gegaan dan anders en heb flink de bloemetjes buiten gezet.” Peter masseert rustig door “ja dat kan ik mij wel voorstellen, seks en sport gaan niet samen natuurlijk en als je dan even niet sport dan ga je natuurlijk voor de andere variant van lichaamsbeweging.” Vicky glimlacht “oh ik bedoelde geen seks hoor, gewoon stappen met vriendinnen, lekker lang winkelen en een bioscoopje pakken.” De masseur kijkt haar kort aan “oh sorry ik dacht dat je seks bedoelde, maar je had al verteld dat je geen vriendje had, dus dan heb je ook geen seks natuurlijk.” De turnster doet een opmerkelijk bekentennis “nou, wel solo seks, maar dat heb ik ook als ik niet geblesseerd ben…niet voor de wedstrijden natuurlijk.” Peter houdt z’n handen nu tegen de onderkant van haar borsten aan “je bedoelt masturberen?” De turnster slikt even “ja, maar niet helemaal…niet met m’n hand of vingers. Ik heb een…hihi..een dildo zeg maar.” “Maar dat is toch heel anders dan een mannelijk lid?” Er valt een korte stilte en dan zegt de turnster “ik kan ‘m opwarmen…eh m’n dildo zeg maar. Hij is van een bepaald soort glas en als je ‘m dan even kort opwarmt in de magnetron dan voelt het net zo warm aan als een mannelijk lid.” Ongemerkt in een soort trance heeft de masseur z’n handen op haar borsten gelegd en pakt deze mee in z’n massage. “Dus die heb je de afgelopen maanden dan zeker vaak in en uit de magnetron gehaald?” “Regelmatig ja” glimlacht Vicky. Ze merkt z’n handen wel op, maar stoort zich er niet aan en hij praat rustig verder. “Neem je hem ook mee als je op reis gaat..je dildo bedoel ik?” “Ja, tenzij van te voren bekend is dat we in een tentje slapen.
Ik zie mezelf niet zo snel ‘s nachts met dat ding boven een kampvuurtje zitten om het op te warmen”, grinnikt ze. Ook haar tepels worden nu in de behandeling betrokken. Peter haalt telkens z’n vingertoppen er overheen om deze wat te stimuleren. “Gebruik je je dildo ook wel eens van achteren?” “Je bedoelt achter langs, ja dat komt zeker wel eens voor,” antwoordt ze eerlijk. Peter: “Nou eigenlijk bedoelde ik meer anaal,” zegt hij terwijl haar borsten nog altijd door z’n handen gaan. “Oh bedoel je dat? Nee, dat doe ik nooit, wel op m’n tepels of tussen m’n borsten, maar niet anaal.” Dat wat Peter doet heeft nog weinig met masseren te maken, hij is meer met Vicky’s voorgevel aan het spelen. Met een enorme paal in z’n broek kneedt de masseur de borsten van de turnster. Hij laat zelfs haar tepels tussen z’n duim en wijsvinger rollen waardoor ze steeds harder worden. “Eh…moet ik me niet nog even omdraaien eigenlijk, je hebt alleen m’n voorkant nog gemasseerd.” Peter hoort haar ver op de achtergrond en ‘speelt’ gewoon door. Vicky draait zich uit zichzelf om en zegt “je vergeet m’n achterkant te masseren.” Dat helpt de masseur uit z’n trance. Hij laat de stoel wat omlaag gaan en hij begint met haar schouders en rug. Ontspannen ligt Vicky nog even na te denken over wat haar bekentennis bij Peter heeft losgemaakt. Deze is weer geconcentreerd en masseert haar kuiten en onderbenen. Langzaam gaat de tijd voorbij en lijkt de masseur over z’n ergste opwinding heen. Tot Vicky haar handdoek nog wat optrekt en hij bij de achterkant van haar stevige bovenbenen aankomt. Netjes beginnend zoekt hij steeds de rand op van haar handdoek en gaat daar in steeds verder. Z’n handen gaan zelfs onder haar handdoek om een deel van haar billen te masseren. Vicky stoort zich er niet aan. De turnster is aangenaam opgewonden door haar borstmassage en vindt het allemaal wel lekker. “Zie je wat ik bedoel met extra kilo’s aan m’n billen?” vraagt ze. Peter trekt de handdoek in een keer over haar billen heen en laat haar na figuurlijk ook letterlijk met de billen bloot gaan. “Dat ziet er goed uit hoor” zegt hij. “Ik ben zelf ook zeer tevreden” lacht Vicky. “Zal ik die ook maar even meepakken in de massage dan?” De turnster knikt.
“Dat is wel een uitgebreide massage zo hè” grijnst Vicky terwijl de masseur z’n handen over haar billen laat gaan. “Ja, en wel nodig ook, ik voel er toch wat verzuring,” antwoordt hij. De massage bij Vicky wordt steeds intiemer en Peter gaat verder dan ooit te voren. De turnster haar cadetten klemmen om z’n hand heen. “Niet zo met je kont knijpen” geeft hij aan. “Dat komt omdat ik het niet gewend ben als iemand tussen m’n billen masseert” is haar antwoord. “Ik wil toch wel graag m’n rechterhand terug ontspan eens wat meer.” “Ja, als jij je hand niet zo heen en weer haalt dan zal ik ook wel meer ontspannen,” kreunt Vicky. “Wat zo bedoel je?” “Oooh ooh” Vicky’s blote billen klemmen z’n handen nu nog steviger vast zodat Peter deze niet meer heen en weer kan bewegen. “Nou laat m’n hand los” zegt hij en geeft Vicky een klap op haar billen met z’n vrije hand. Het helpt niets, zoals de brunette zelf al aangeeft en toch geeft hij er nog een tik op. Vicky legt haar linker hand op de plaats waar de tik aankwam, knijpt haar billen nog steviger tegen elkaar en duwt haar kont naar achteren. Haar benen spreidend komt haar vagina bloot te liggen en daar maakt Peter slim gebruik van. Met z’n vrije hand pakt hij haar natte flamoes vast, duwt er twee vingers in en geeft haar een snelle behandeling in vingervlugheid. De turnster weet niet hoe ze het heeft met deze interne massage en kreunt het luidkeels uit. “Ooooh wat doe je? Ooooh fuck…jezus ooooooh.” Vicky pakt haar eigen billen vast en trekt ze een beetje uit elkaar zodat Peter z’n rechter hand weer kan bewegen. En dat is precies wat de masseur doet. De zijkant van z’n hand wrijft hij snel op en neer tussen haar bilspleet terwijl de vingers van z’n linkerhand haar vagina geen moment met rust laten. “Oooh ja oooh,” kreunt de turnster, die zich nu aan hem overlevert en wijdbeens gaat liggen. “Ja dat is lekker hè wil je dat ik je neuk…hè moet ik m’n paal er bij je insteken dan?” Het wilde knikken van Vicky zegt alles. De knappe brunette is er klaar voor. Zonder te aarzelen heeft Peter z’n broek tot op z’n enkels getrokken en neemt achter de massagetafel plaats.
Hij doet niet langzaam aan, maar voert direct het tempo op. De massage heeft haar enorm geil gemaakt en datzelfde geldt voor de masseur. Hij neemt haar alsof hij al weken droog staat. Met lange forse bewegingen stoot hij in Vicky. Z’n handen steunen op de handdoek die nog om haar middel is geslagen en met een verbeten grimas op het gezicht maakt hij cobra-achtige bewegingen met z’n bovenlichaam. Soms stoot hij een paar keer in haar nauwste gaatje om dan vervolgens z’n pik weer in haar vagina te duwen.” “Zijn jullie al bijna klaar daar, ik moet schoonmaken,” klinkt het vanuit de gang. “Bijna klaar” steunt Peter. “Wat zijn jullie allemaal aan het doen daarbinnen, ik kan het niet zien door het sleutelgat doordat de sleutel er nog inzit. Waarom is de deur eigenlijk op slot? Doen jullie daar wat ik denk dat jullie daar doen?” vraagt de man door achter de deur. Peter haalt z’n paal terug draait Vicky op haar rug en trekt zich af boven haar borsten. De turnster neemt dit van hem over en moedigt hem fluisterend aan om klaar te komen. Het blijven aankloppen door de schoonmaker en met name het geritsel van de sleutelbos brengt de twee tot de conclusie dat ze wel eens heel snel betrapt kunnen worden. Kort pijpend om het moment te versnellen doet Vicky er alles aan om juist dat te voorkomen. De sleutel valt uit het slot en land op de grond als Peter juist bezig is een bijzondere creatie op Vicky’s borsten te spuiten. Bij het omlaag gaan van de deurklink heeft Peter z’n trainingsbroek al omhoog getrokken, maar doet de turnster nerveus een poging de handdoek om te slaan. Net als ze deze vastknoopt valt de schoonmaker binnen. “Wat waren jullie hier nou aan het doen?” Peter probeert zo cool mogelijk te blijven “ik gaf haar een massage na het sporten.” “Tuurlijk” grijnst de schoonmaker “volgens mij was je met haar aan het turnen op de massagetafel.” De masseur weet niet wat hij moet antwoorden, maar Vicky gelukkig wel. “Volgens mij heb jij wat de lang heb je hoofd boven je emmer schoonmaakmiddel gehangen,” zegt ze en knipoogt in haar voorbij gaan naar Peter.
Aantal keer gelezen:
843
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)