Spannendverhaaltje.nl

Truus

-
16-08-2010
Het is op een mooie zomerse dag als de vriendin van mijn moeder genaamd Truus langskomt voor mijn moeder. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen in mijn buurvrouw, moeder en ik 1 en 2 onderhoud ik al een tijdje een relatie met mijn moeder. Ik zit lekker in het zonnetje als opeens de deurbel gaat. Ik loop naar de deur en maak deze open en zie daar Truus staan. Ik nodig haar uit om binnen te komen. Ze ziet er gebruind uit. Truus is een echte dame. Ze ziet er altijd verzorgd uit. Ze heeft een knap gezicht, een plat buikje geen grote borsten, maar borsten die bij haar figuur passen. Ze heeft een lekker strak kontje en een stel mooie benen. Truus had vandaag een rok aan met een blouse erop. Truus vroeg meteen of mijn moeder er was. Daar moest ik ontkennend op antwoorden. Mijn moeder moest die dag gewoon werken. Nou: zei Truus: dan blijf ik toch gewoon om met jou te praten. Ik bood haar wat te drinken aan en we gingen in de tuin zitten.
Ik zat lekker in de zon met ontblote borst en een korte broek aan, geen boxershort, want dat zit niet zo lekker in een korte broek. We hadden een openhartig gesprek over van alles en nog wat. Ik hield Truus sterk in de gaten. Telkens als ze ging verzitten probeerde ik een blik op te vangen van wat ze tussen haar benen. Het gesprek werd steeds intiemer en ging steeds meer over seks. Ik vroeg haar wat zij het lekkerste standje vind. Hier gaf ze eerst geen antwoord op, maar ze zei: niet zoals mijn man het doet. Ik vroeg haar hoe haar man het dan deed. Ze zei: ieder keer is het erop even pompen en er weer af. Ik heb er totaal geen plezier aan. Hij doet ook niks meer aan zijn lichaam. jij hebt tenminste nog een lekker lichaam. Hier moest ik van blozen, want ik vind dat ik zelf geen lekker lichaam heb. Ze legde opeens een hand op mijn knie.
De spanning was te snijden. Ik wist niet wat ik moest doen, maar een instinkt deed mij haar hand vastpakken en deze iets verleggen. Ik legde haar hand op mijn lul. Zij begon meteen zacht in mijn lul te knijpen. Dit had meteen effect op mijn lul die iets steigerde. Ik vroeg haar nog een keer wat zij het lekkerste standje vind. Ze antwoordde: dat zul je zo wel merken. Ze ging gewoon door met het kneden van mijn lul. We gingen heel clichťmatig met onze hoofden naar elkaar toe en gaven elkaar een tongzoen. Haar hand verschoof iets naar beneden en ging naar de rand van mijn korte broek. Ze ging mijn broekspijp in en ging rustig naar boven en kneep even in mijn ballen. Ze ging met haar hand om de schacht van mijn lul en begon me rustig af te trekken. Ik liet me ook niet onberoerd en ging met mijn hand naar haar borsten en begon deze rustig te kneden. Ik stopte met het kneden van haar borsten en begon haar blouse los te knopen. We stopten met zoenen.
Zij stopte met het aftrekken van mij. Onder haar blouse kwam een mooi kanten behaatje vandaan. Ik maakte haar behaatje ook los en ging met mijn mond naar haar borsten en begon op een tepel te sabbelen. met mijn vrije hand ging ik naar haar rok toe. Ik stroopte haar rok op en ging met mijn hand over haar slip. Deze had al een vochtige plek. Ik zette wat druk op de natte plek en Truus onthaalde dit met een kreun. Ik ging verder naar boven en deed haar slip naar beneden. ik zocht met mijn vinger haar klitje en vond deze onder haar goed bijgehouden streepje met schaamhaar. Truus vond deze aanraking erg lekker aan het gekreun te horen. ik begon wat te wrijven over haar klitje en kneep er af en toe in wat ze wel lekker vond. Ik ging met mijn vinger iets naar beneden en stak een vinger bij haar naar binnen. Deze gleed er gemakkelijk in en de tweede volgde al snel.
Ik ging lekker op en neer in haar kutje en toen ze nat geonoeg was stopte ik ook nog een derde vinger erbij. Truus zat lekker op mijn vingers te rijden en ik stopte met het bewerken van haar borsten en ging met mijn tweede hand naar haar klitje toe en begon deze te knijpen en erop te wrijven. Truus werd helemaal gek en begon steeds harder te kreunen en te hijgen. Opeens trokken haar kutspieren samen en stroomde er allemaal kutsappen uit haar en met een luide kreun en ongecontroleerde bewegingen was ze klaargekomen. Truus wilde nu meer en haalde mijn lul tevoorschijn. Truus ging voor mij op handen en knieŽn zitten. Dit is mijn favoriete standje: zei ze. Ik mocht haar op zijn hondjes nemen. Ik ging achter haar op mijn knieŽn zitten en zette mijn lul voor haar kutje. Ik ging wat plagend heen en weer tussen haar lippen met mijn eikel. Opeens stootte ze naar achter en zat ik er voor de helft in haar kutje.
Ik stootte door en dit had ze niet verwacht. Ik zat er lekker tot aan mijn ballen in haar. Ik bleef even zo zitten. Ik pakte Truus bij haar tieten beet en hield me hier aan vast en begon ze ook te kneden. Truus begon allemaal geile dingen te zeggen en ik begon rustig in haar kutje te bewegen. Truus gebruikte haar kutspieren optimaal en dat was een geweldig gevoel. Ik begon mijn tempo iets op te voeren en Truus begon mijn stoten lekker op te vangen. Op een gegeven moment voelde ik mijn orgasme aankomen zetten en ik zei dit dan ook tegen Truus. Ze stopte meteen en liet mijn lul uit haar glijden. Ze ging staan en ging voor mijn gezicht staan. Ze duwde haar kut in mijn gezicht. Ik moest haar beffen. Ik begon eerst haar buitenste schaamlippen te likken en ging zo naar boven naar haar clitoris en begon hier op te zuigen en zachtjes in te bijten. Truus werd weer helemaal gek en trok mij overeind. Ze ging met haar rug tegen de schuur aanstaan en trok mij mee.
Ze sloeg een been om mij heen en duwde mij zo weer haar kutje in. Toen ik er in zat stopte ze even en sloeg haar andere been ook om mij heen. Ik begon haar tegen de schuur op te neuken. Ik werd door haar steeds harder in haar kutje geduwd. We neukten in een moordend tempo door en ondertussen zoende we elkaar ook. Ik voelde weer mijn orgasme opkomen, maar Truus was mij voor en kwam op een daverende manier klaar. Door het samentrekken van kutspieren kwam ik ook klaar. Truus liet mij met haar benen los en zakte naar beneden. Ze pakte mijn lul en begon deze af te likken van haar eigen kutsappen en mij sperma-resten. Hier reageerde mijn lul weer op en deze werd weer stijf onder de behandeling van Truus. Ze duwde mij op de grond en kwam bovenop mij zitten. Ze zakte iets naar benden en ging zo over mijn rechtopstaande lul die zij vasthield. Ze zakte helemaal door totdat ik helemaal in haar zat. Ze begon lekker op en neer te wippen. Ik ging met mijn handen naar haar tieten en begon deze te kneden. Truus was zo geil dat ze weer klaarkwam op mijn lul.
Truus ging gewoon door en niet al te veel later kwam ik ook weer klaar in haar. Ik voelde de stralen in haar kut spuiten. Hierna zoende we nog even. Truus stond op en deed haar rok weer goed en deed haar beha om en blouse weer aan. Ze pakte haar slip op en veegde hiermee haar kut schoon en gaf hem daarna aan mij en zei: Dit is als aandenken en mijn belofte voor een herhaling. Nu hebben we ongeveer een keer in de maand seks en is haar maand weer een beetje opgevrolijkt.
Aantal keer gelezen:
932
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)