Spannendverhaaltje.nl

Tropisch eiland

-
21-08-2010
De zee duwt met elke golf het parelwitte zand het strand op, om het daarna weer mee terug te nemen alsof ze het alleen maar wilde laten zien. Het witte zand voelt zacht en heet aan van de zon die loodrecht op het strand schijnt. De hitte die door het zand wordt afgegeven zorgen ervoor dat je niet al te lang op een plek kan blijven staan. Het koele zee windje zorgt voor enige verkoeling, zeker als je in de schaduw staat van een van de vele palmbomen langs het strand. De stilte om je heen met alleen het geluid van de zee, de branding bij het koraalrif 200 m van het strand en de wind die de balderen van de palmbomen doet ritselen, geven een intens gevoel van rust. Alle drukte en stress van het dagelijkse leven zijn hier weg, heel ver weg. De bewoners van dit tropische koraal eiland in de stille Zuidzee weten niet eens wat stress is, laat staan de drukte van het stadsverkeer in de Europeesche steden. Alles gaat hier op een rustig tempo, aangepast aan het warme weer. Openingstijden van winkeltjes en eetgelegenheden zijn nergens te vinden. Ze zijn open of niet, niemand trekt zich wat aan van de tijd, niemand kijkt op een klok, alsof de tijd hier stil staat. Alles wat het leven van de bewoners aangenaam maakt is aanwezig. Palmbomen groeien hier als bij ons het onkruid. Kokosnoten worden gebruikt voor eten en drinken, Kokosmelk is goed voor je huid, de bladeren wordt gebruikt voor o.a. dakbedekking en voor het maken van manden. Het hout wordt weer gebruikt voor het maken van huisjes. Was het onkruid in Europa maar zo veelzijdig. Een keer in de week land er een vliegtuigje op de landingsbaan van dit eiland, gemaakt van koraal en zand, wat de Amerikanen in de 2e wereld oorlog hebben aangelegd als vliegbasis. Een keer in de week komt een schip het eiland bevoorraden met eten en drinken uit de bewoonde wereld. Het enige contact met de buitenwereld is een telefoon en een internet pc met satelliet verbinding. De rust die deze omgeving uitstraalt zorgt ervoor dat ik zelfs mijn horloge niet om heb, dat ik eindelijk mijn rust vind als ik langs het strand loop en in de verte alleen maar de zee zie. Ruim 1000 km om dit eiland heen is alleen maar water. Geen enkele ander eiland te bekennen. Dit moet de hemel zijn, een paradijs op aarde.
Tot aan mijn enkels loop ik de zee en vervolg mijn weg parallel aan het strand in westelijke richting. Het water voelt aangenaam warm aan. Het atol bevat naast het hoofdeiland nog enkele kleine eilandjes binnen het koraalrif. Soms zo klein dat het plaats biedt voor hooguit 5 palmbomen. Als ik naar een van de eilandjes kijk zie een jonge vrouw tegen een boom zitten in de schaduw. Onder haar strohoed komen lange zwarte haren tevoorschijn die sierlijk met de wind mee dansen. Haar gebruinde huid wordt nog donkerder door het lange witte T-shirt wat ze aan heeft. Haar benen heeft ze opgetrokken met haar knieŽn tegen elkaar waarop een boek rust. Onder het genot van kokosmelk, wat ze uit een kokosnoot drinkt, leest ze haar boek met alle aandacht. Een en al ontspanning is van haar lieve gezicht af te lezen. Ik vervolg mijn weg door het water met links van mij het hoofdeiland en rechts het kleine eilandje, wat je te voet kan bereiken door het ondiepe water. Ik blijf haar aankijken als ik haar passeer op zo'n 10 m afstand. Langzaam heft ze haar hoofd op en kijkt onder de rand van haar hoed mijn richting op. Een lieve glimlach verschijnt op haar gezicht, haar donkere ogen vonkelen in het zonlicht dat door de zee wordt weerkaatst. Met haar linkerhand veegt ze een plukje haar uit haar gezicht waar de wind mee speelt. Ze zwaait naar me en gebaart me om naar haar toe te komen. Ik beantwoord haar zwaaien en loop richting het eilandje. Als ik het kleine strandje oploop voel ik weer de hitte van het witte zand. Snel doe ik 2 passen om in de schaduw te komen van de bomen en sta dan ook direct naast haar. Ik zak door mijn knieŽn en ga naast haar zitten. Ze kijkt me aan, glimlacht en vraagt in goed Engels waar ik vandaan kom. We raken aan de praat en het blijkt dat haar zij hier is geboren en ze studeert in Nieuw Zeeland. Nadia heet ze. Zoveel als ze maar kan probeert ze hier weer te zijn, om te genieten van de rust en om te studeren. En dat kan ik me heel goed voorstellen. De kokosmelk wordt gedeeld en ik heb me nog nooit zo goed gevoelt. Ik kwam hier voor mijn rust, en vind het, zeker naast deze beeldschone jonge vrouw. Ik verdwaal in haar ogen, haar stem is zo vrouwelijk en zacht, haar lach is aanstekelijk, ze is verleidelijk mooi, mijn stem slaat over als ze me aankijkt vanuit haar ooghoeken.
Opeens vraagt ze of ik mee wil de zee in, even lekker afkoelen. Natuurlijk wil ik dat. De hele dag loop ik in mijn zwemshort, van ís ochtends tot ís avonds. Zelfs de zwoele nachten zorgen ervoor dat je niet veel aanhoeft. Ze legt haar boek opzij en trekt haar hoed van haar hoofd. Het haar wat onder haar hoed uitstak bleek maar een gedeelte te zijn van wat ze heeft. Een enorme bos lange licht krullende zwarte haren komen te voorschijn. Ze staat op en kan nog net een glimp opvangen van het kleine bikinibroekje dat ze aanheeft voordat haar lange T-shirt haar kleine kontje bedekt. Met een snelle pas loopt ze het water in waardoor haar lange haren ,die tot aan haar billen reiken, heen en weer slingeren. Haar lange benen zijn slank en sexy. Ze draait zich om en glimlachend wuift ze naar me ďCome on!Ē Ik merk ineens dat ik haar in trans aanstaar, alsof ik droom, alsof ik naar een film kijk. Langzaam sta ik op en loop het water in richting Nadia. Ze rent voor me uit door het water, een meter of 30 van het eilandje vandaan waar wij zaten. Echter komt het water niet verder dan onze knieŽn. Ze laat zich op haar knieŽn vallen waardoor de onderkant van haar haren en T-shirt nat wordt. Ik laat me naast haar neervallen zodat ik helemaal onder water lig met alleen mijn hoofd er nog boven. De zon brand op mijn gezicht, het water geeft enige verkoeling, het zand voelt zacht aan tussen mijn vingers, dit is paradijs. Met dichtgeknepen ogen tegen het felle zonlicht, kijk ik Nadia aan. Met haar handen dwaalt ze door het water heen. Geluk en levensvreugde is van haar gezicht af te lezen en ik realiseer me dat de bewoners hier alles hebben wat ze gelukkig maakt. Waarom ben ik hier niet geboren? Ze staat weer op en wilt me aan mijn arm meetrekken. Hierdoor ben ik mijn steun kwijt en ga kopje onder. ďOh, Iím sorryĒ zegt ze, en ze moet vreselijk lachen. Ik moet er ook hard om lachen en sta snel op. Met een gil rent ze voor me uit als ze merkt dat ik haar nat wil spetteren. Ik volg haar naar wat dieper water. Als we tot onze middel in het water staan duikt ze opeens onder. Door het kraakheldere water kan ik haar goed volgen waar ze naar toe gaat.
Al lopend baan ik me een weg door het water in de richting waar ze naar toe zwemt. Een meter of 10 verder komt ze weer boven. Door haar hoofd naar achteren te slaan vliegen haar lange haren mee, waardoor een golf van water achter haar neerkomt. Ze veegt het water van haar gezicht en wrijft haar handen over haar haren naar achteren en brengt de lange lokken over haar linker schouder heen naar voren. Met een zijwaartse hoofd beweging schud ze haar lange haren naar de rechterkant. Weer brengt ze haar handen naar haar gezicht om het zoute water van haar gezicht te vegen. Als ze haar arm naar beneden brengt zie ik de contouren van haar stevige borsten. Ze heeft geen bikini topje onder haar T-shirt aan, dat is duidelijk. Het T-shirt plakt om haar slanke lichaam, haar tepels steken door stof, haar navel is zichtbaar. Haar mooi vormen doen me wederom verkeren in een soort droom. Wat een opmerkelijke schoonheid. Dit eiland heeft niet alleen een mooie natuur en rust te bieden, maar ook vrouwelijk schoon. Ze loopt op mij af terwijl ik haar blijf aankijken. ďAre you ok?Ē vraagt ze bezorgt. ďSure!Ē zeg ik terug. Ze komt dichterbij, mijn hart gaat sneller kloppen, mijn ademhaling versnelt. De drang om haar zoenen wordt enorm. Ze kijkt met verleidelijk met haar donkere ogen aan. Weer glimlacht ze. Haar hand zoekt de mijne en onze vingers vlechten in elkaar. Ik doe een klein stapje naar voren en we staan bijna tegen elkaar aan. Ik breng mijn gezicht naar voren, wat zij ook doet, en sluit mijn ogen. Onze lippen raken elkaar. Een zachte zoen volgt, en weer een. Ik druk mijn lippen wat stevigere tegen de hare en ze komt nu tegen mij aan staan waardoor ik haar warme zachte lichaam voel. Een schok gaat door mijn lichaam, ik sta in vuur en vlam, mijn verlangen naar haar wordt beantwoord. Ik sla mijn armen om haar middel, zij volgt met haar armen om mijn nek. Zo staan we midden het water, tegen elkaar aan, verstrengeld in een intense tongzoen. De hitte van de zon op mijn huid maakt het exotische erotisch. Ongecontroleerd groeit er wat tussen mijn benen, wat Nadia niet onopgemerkt blijft. Met een hand glijdt ze naar beneden, onder water, en masseert mijn staaf door mijn zwemshort heen. Een lichte kreun ontsnapt mij. We stoppen met zoenen zonder dat ik dat wil, wat we allebei niet willen. We kijken elkaar aan en het verlangen is in haar ogen af te lezen. Even bijt ze op haar onderlip en knippert een keer langzaam met haar ogen.
Ze pakt mijn hand beet en we lopen richting het strandje. Alsof ik zweef volg ik haar. Langzaam wordt het water ondieper. Mijn stijf geworden lid tekent zich duidelijk af in mijn short. Als het water tot onze voeten is gezakt laat Nadia zich op haar knieŽn zakken. Ik volg haar. Ze laat zich achterover vallen en gaat languit op haar rug in het laagje water liggen. Ik ga op mijn zij naast haar liggen. Haar hand zoekt mijn gezicht en streelt het. We kijken elkaar aan. Als magneten worden onze lippen naar elkaar toegetrokken en weer volgt een heerlijke hartstochtelijke tongzoen. Haar hand kroelt door mijn korte haren, mijn hand wrijft over haar buik waar het natte T-shirt tussen zit. Lichtjes kreunt ze van mijn aanrakingen. Langzaam beweeg ik mijn hand verder naar boven en voel de onderkant van haar borsten. Ik open mijn ogen en kijk naar haar rondingen. Haar tepels zijn stijf en steken opwindend door de stof heen. Ik leg mijn hand op haar rechter borst en masseer deze zacht. Ze voelen heerlijk zacht en soepel, maar stevig tegelijk. Ik kan er niet meer vanaf blijven. Haar hand gaat weer opzoek naar mijn lid, maar nu in mijn short. Ze trekt het elastiek van mijn short omhoog en haar hand glijdt naar binnen. Met een langzame beweging omvat ze mijn stijve en begint deze te masseren. Kleine schokjes zoeken een weg door mijn lichaam. Verlangen en opwindingen nemen mijn lichaam over. Ze duwt me op mijn rug en trekt mijn short naar beneden. Met mijn short op mijn knieŽn lig ik op mijn rug in het laagje water in de brandende zon. Met een soepele beweging komt ze boven op mijn buik zitten. Met het topje van mijn eikel voel ik haar billen. Ze plaats haar handen op mijn borst. Ik geniet van het uitzicht op haar gezicht en haar lange haren die langs haar hoofd tot in het water reiken. Haar borsten tekenen zich duidelijk af in haar T-shirt. Ik leg mijn handen op haar billen en masseer ze. Ze slaat haar hoofd achterover.
Langzaam beweeg in mijn handen van haar billen naar haar buik, trek het natte T-shirt los van haar lichaam en ga opzoek naar haar borsten. Ze voelen stevig en zacht, haar tepels zijn keihard. Mijn handen omvatten ze en kneed ze zachtjes. Nadia komt iets omhoog en met haar rechterhand schuift ze haar bikinibroekje opzij. Ze plaats haar gevoeligste plekje op mijn buik en glijdt naar achteren. Ik voel haar warme vocht in mijn navel en op mijn onderbuik. Mijn heupen duw ik omhoog en voel mijn eikel tegen haar fluweel zachte plekje komen. We zijn allebei zo nat geworden dat ik in een beweging diep in haar kan komen. We kreunen tegelijk van genot, dit was ons verlangen. Ze voelt heerlijk om me heen, zacht, warm, strak. Ze kijkt met aan met een en al opwinding in haar ogen en beweegt haar bekken. Gecontroleerd masseert ze mijn staaf die in en uit haar gaat. Haar zachte vagina maakt me gek. Ik trekt het T-shirt omhoog tot over haar borsten en kneed ze opnieuw. Ze gaat sneller op en neer. Onze ademhaling wordt sneller, de bewegingen schokkeriger, het kreunen wordt heftiger. Dit gevoel mag niet meer ophouden, dit is zo intens. Afwisselend kijkt ze me aan en slaat dan weer haar hoofd achterover. Wat is sexy. Van haar borsten glijdt ik weer naar haar billen, dan weer naar haar buiken en weer terug naar haar borsten. Ik geniet van haar lichaam, zo zacht, zo mooi. Haar kontje blijft op en neer gaan en ik wordt nu met lange halen gemasseerd. Mijn orgasme dringt zich aan, maar ik wil nog niet. Ik wil langer genieten van dit heerlijke samenzijn, wat wij samen delen op dit moment. Ze voelt mijn explosie aankomen en stopt. Stil blijft ze op me zitten en kijkt me aan. Ik knipoog naar haar en een glimlach maakt even plaats voor haar opwinding op haar gezicht. Ik grijp haar billen vast. Ik probeer dieper in haar te komen. Met haar billen maakt ze ronde bewegingen over mijn schoot en beweegt nog een keer op een neer. Dit is te veel en met een ingehouden kreet kom in diep in haar klaar. Ongecontroleerd bewegen we nog even totdat we stil blijven liggen. Ze heeft haar hoofd naast de mijne gebracht en kust me op mijn wang. Ik wil voor eeuwig in deze positie met haar blijven liggen. Mijn armen sla ik om haar heen en druk haar stevig tegen me aan. Ik wil hier nooit meer weg.
Aantal keer gelezen:
688
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)