Spannendverhaaltje.nl

Trio met Claudia

-
21-08-2010
Vanavond kwam een vriendin van mijn vrouw, Claudia, op visite. Claudia is een spannende brunette met een lekker figuur. Toen zij binnen kwam voelde ik al kriebels in mijn buik. Een strakke spijkerbroek en een t shirt dat weinig aan de verbeelding overliet. Al snel zaten beide dames te keuvelen over het alledaagse leven. Ik zat in de achterkamer en ving delen van het gesprek op. Al snel kwam het onderwerp sex aan de orde, de dames ontging het schijnbaar dat ik mee kon luisteren. Claudia vertelde mijn vrouw dat zij de laatste tijd aan sex tekort kwam.
Geinteresserd spitste ik mijn oren, wetende dat mijn vrouw niet vies was van een potje sex met een derde. Met man of vrouw, dat maakt mijn liefje niets uit. Al snel liet Claudia blijken behoefte te hebben aan een lul in haar kutje. Alsof ik doof was bleef ik doorgaan met mijn werkzaamheden, maajn vrouwr achter de knopen van mijn jeans begon iets te groeien. Tussen de conversaties door keek mijn vrouw me veelbelovend aan, de blik in haar ogen vertelde mij genoeg. "Lieve Claudia, misschien kunnen wij wel aan jou behoeftes voldoen", hoorde ik mijn vrouw zeggen.
Claudia reageerde als door een bij gestoken. "Tja, als je het toch voorsteld? Het lijkt me wel geil, een trio". De beide dames nodigden mij uit om bij hen plaats te nemen. Uiteraard willigde ik dit verzoek graag in. Ik nam plaats tussen hen. Het duurde niet lang of lichaamscontact vond plaats. Claudia wreef met haar ene hand over mijn kruis, haar andere hand ging naar de tieten van Sandra, mijn vrouw. In mijn jeans stond mijn lul op springen, terwijl ook de tepels van mijn vrouw behoorlijk hard werden.
Het duurde dan ook niet lang of de eerste kledingstukken vlogen in het rond. De dames hadden het vooral op mij voorzien. Binnen enkele seconden zat ik volledig naakt tussen de beide dames, mijn geschoren pik stak stijf omhoog. Beiden ontdeden zij zich van hun kleding. Claudia had een paar stijve tepels die uit een diepvries leken te komen. Mijn lippen zochten de harde spenen op, en als een bezetene begon ik te likken. Mijn vrouw bekommerde zich over mijn stijve pik en begon mij te pijpen alsof haar leven ervan af hing.
Ik stak mijn vinger in de deels geschoren kut van Claudia. Haar gezwollen schaamlippen maakten mij geiler dan ik ooit ben geweest. Ik hoorde haar kutsappen klotsen. Ik kwam overeind, boog de benen van Claudia uit elkaar en begon aan haar kut te likken. Mijn vrouw liet zich niet onbetuigd en begon, op haar rug liggend, aan mijn pik te zuigen, terwijl ik de geile en kletsnatte gleuf van Claudia likte. Haar klit stak tussen haar schaamlippen uit. Bezeten door geilheid begon ik harder en harder aan haar genotsknopje te likken en zuigen.
Mijn vrouw had zich inmiddels ontfermd over mijn pik en ballen, maar ook mijn kontgaatje moest het ontgelden. Ik voelde een vinger naar binnen gaan, op zoek naar mijn prostaat. "Steek je geile pik in Claudia", hoorde ik haar geil zeggen. Aan dit verzoek moest ik gehoor geven en ik zocht de spleet van Claudia op. Ik drukte mijn eikel tegen haar lipjes, die vanzelf open gingen. Zonder enige moeite schoof mijn pik in haar kletsnatte kut. Met de vingers van mijn vrouw in mijn kont en mijn lul in de kut van Claudia, begon ik als een bezetene te neuken. De flinke tieten van Claudia bengelden heen en weer, de tepels hard opgezwollen.
Ook bij mijn vrouw wees alles op pure geilheid. Harde tepels, een drijfnatte kut en een geile blik in haar ogen. Likkend en zuigend aan mijn pik en ballen leek een mega orgasme niet ver weg.
Plots lieten de dames mij in de steek. Kronkelend van geilheid doken zij op elkaar in standje 69, mij achterlatend met een enorm stijve pik. Bij de aanblik van twee vrouwen die elkaars kut behoorlijk bewerkten, bleef voor mij niets anders over dan een fikse rukpartij, maar dat duurde niet lang. Beide dames likten elkaar naar een orgasme. Met geile ogen werd mijn pik bekeken. Het duurde dan ook niet lang of twee tongen en vier paar lippen wisten mijn neukstaaf te vinden. Ik werd gepijpt zoals ik nog nooit had meegemaakt. Twee paar zaadvragende ogen en twee open monden keken mij aan. Lang kon ik me niet meer beheersen en spoot ik mijn zaad in de monden van de dames.
Hierna was het bezoek nog niet gedaan. Wat er volgde vertel ik binnenkort.
Aantal keer gelezen:
784
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)