Spannendverhaaltje.nl

Treinreis met een overwachte wending

-
21-08-2010
Mijn vriendin en ik wonen ver bij elkaar vandaan en zien elkaar grotendeels alleen in de weekends. Die weekends zijn vaak zoals je wel begrijpt erg heet. Dit is een deel uit een serie verhalen, later zal ik meer plaatsen Mijn vriendin was bij mij thuis geweest, en we gingen naar haar toe. We reizen altijd met de trein, omdat we beiden geen rijbewijs hebben. Dit is een reis van tussen de 2 en de drie uur. We zaten lekker onderuit tegen elkaar aan, en ik sloeg mijn arm om haar heen. Ze draaide wat, en zat met haar rug tegen me aan. Ik had hand eerst op haar schouder maar deze gleed wat naar beneden door het slingeren van de trein, en ik voelde met mijn vingers haar borst. Ik liet mijn hand daar liggen, en na enige tijd begon ik haar te strelen.
Haar hoofd legde ze op mijn schouder en ze sloot haar ogen. Ik streelde door en zag door het dunne truitje haar tepels steeds harder worden. Na een tijdje ging ze rechtop zitten en trok haar jas uit en legde deze op haar schoot met een stukje over haar buik. Ik legde mijn andere hand toen onder haar truitje op haar buik en begon hier te strelen. Zonder al teveel op te vallen ging ik steeds verder naar beneden. Ze merkte dit, en ging zo zitten dat ik makkelijker kon bewegen. Ik stopte mijn hand onder haar broek en begon haar haartjes te strelen. Plotseling draaide ze haar hoofd en begon me te zoenen. Ik zoende terug en even later waren we verwikkeld in een lange hete tongzoen wat mij ongelooflijk opwond. Haar ook, want ik voelde hoe snel ze ging ademen. Toen deed ik zo onopvallend mogelijk de knoop van haar broek los. Ze schrok hie wat van, maar liet me mijn gang rustig gaan. Ik ging iets dieper haar broek in en voelde dat haar slipje nat aan het worden was. Ik liet mijn hand over haar natte slipje gaan, welke steeds natter werd. Ik haalde mijn hand wat naar boven en deed hem onder haar slipje.
Ik begon over haar lipjes te strelen en zachtjes hoorde ik haar hijgen. Ik streelde door naar boven en duwde plotseling keihard haar klitje in. Ze beet in mijn jas om niet te gaan kreunen en ik ging door. Ik begon als een gek over haar klitje te wrijven, maar toch probeerde ik niets te laten merken. Er kwam ineens iemand de coupe in en die keek ons recht aan. Mijn hart zat in mijn keel, maar die man liep gewoon door. Ik ging ook weer door. Ik voelde haar zware hete adem in mijn nek en in mijn broek zat een enorme bobbel. Ik voelde haar kutje steeds natter worden en voelde dat ze steeds verder open ging staan. Ze fluisterde in mijn oor dat ze het bijna niet meer hield. Ik glimlachte alleen maar, en ging gewoon door. Wat ik tussendoor niet moet vergeten te zeggen is, ze is een spuiter. Als ze klaarkomt dan komt er een plons water uit haar kutje die alles nat maakt. Daarom waarschuwde ze me. Maar ik wilde dat ze zei dat ik moest stoppen, of een ander voorstel moest doen. Ik voelde haar buik op en neer gaan en haar kutje begon te druppelen. Ik zag aan haar gezicht dat het niet lang meer ging duren.
fluisterde ze: zometeen maakt de trein een tussenstop in Den Haag. Laten we daar uitstappen en een stil plekje zoeken. Ik zei tegen haar: als je dat lekkere geile poesje van je maar nat houd dan hou ik me nu in. Zo gezegt, zo gedaan, we stapten uit. Ze zei tegen me dat een vriendin van haar vlakbij het station woont, en dat die vast niet thuis zou zijn. Ze pakte haar sleutelbos, en liet me de sleutel zien. We liepen er naartoe en liepen elkaar gruwelijk op te geilen. Ze liep met haar lekkere kontje te draaien, bij stoplichten liet ze onopvallend haar hand langs mijn lul glijden die nogsteeds keihard was. We waren daar aangekomen en ze maakte de deur open. We liepen naar binnen, en ze riep haar vriendin. Geen antwoord. Ze liep naar de slaapkamer, gooide al haar kleren van haar lijf, en zei: Neem me nu! ik wil die harde lul van je diep in me voelen! Ik trok snel mijn kleren uit, gooide haar op bed, trok haar benen uit elkaar, en zei: Eerst zal ik die kut van je leegdrinken! Ik begon haar te beffen. Ik likte haar lipjes, draaide rondjes om haar klitje en zoog eraan. Ze kreunde en hijgde als een gek en steeds harder en sneller. Het duurde niet lang of ze riep IK KOM IK KOM! OWJAAAAAAA IK KOM!
Ik likte hard door en voelde dat het eraan kwam. Ik stak mijn tong naar binnen om haar extra geil te maken. Toen ik dit deed kwam de eerste straal geil naar buiten. Ze spoot het recht mijn mond in. Ze bleef spuiten en alles liep mijn mond in. Het was veels teveel en liep via mijn kin weer naarbuiten. Toen ze uitgepoten was en weer wat bijgekomen was pakte ik haar vast, ze spreidde haar benen, en ik stak mijn harde lul diep naar binnen. Ze kreunde toen ik bij haar binnen kwam. Ik begon rustig te neuken maar ze smeekte zowat om meer. Ik begon harder te stoten en ondertussen waren we verstrengeld in een tongzoen die zijn weerga niet kent. Ik hoorde haar kreuntjes erdoorheen wat me nog geiler maakte. Ik beukte zowat op haar in. Ze duwde me weg en ging op haar knieen zitten. Ik pakte haar beet en legde mijn lul tegen haar kontgaatje. Dit had ze niet verwacht en in een stoot duwde ik mijn lul naar binnen. De kreunen van genot vlogen uit haar mond en terwijl ik haar hard in haar kontje neukte begon ik haar te vingeren. Ze speelde met haar eigen tepels en na korte tijd kwam er weer een grote golf geil haar kutje uit. Ik kreunde tegen haar: Schatje ik kom bijna. Meteen vloog ze weg, duwde me van het bed en ging op haar knieen voor me zitten. Ik stond voor het bed en ze nam mijn lul in haar mond.
Eerst alleen mijn eikel maar niet veel later ging ze dieper. Ik pakte haar hoofd en neukte haar in haar mond. Tot bijna achterin haar keel ging ik door om haar net niet te laten kokhalzen. Ze zoog en liet haar tong over mijn eikel schieten en maakte me helemaal gek. Het duurde niet lang of ik voelde mijn lul kloppen. Ik riep: IK KOM IK KOM!!!! JAAAAAAAAA LAAT ME SPUITEN LEKKER GEIL POPPETJE! Ze ging razendsnel met haar tong over mijn eikel en op en neer met haar hoofd en niet veel later spoot ik heel mijn spulletje in haar mond.
Ze slikte alles door en likte mijn eikel helemaal schoon. Toen we allebei bijgekomen waren friste we ons wat op en ging weer verder met de trein. Een onverwachte wending aan een treinreis kan erg prettig zijn zoals je ziet.
Aantal keer gelezen:
709
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)