Spannendverhaaltje.nl

"Tis veul, heul veul"

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Het was weer zo’n vrijdagavond. Ik gaf trainen aan de groep jongens en wilde daarna de kantine in duiken voor een bak leut. Toen ik de zaal uitliep, waren de dames al aan het inlopen. Ik bekeek nog eens die getrainde figuurtjes en hervatte mijn tocht richting de kantine. Net nadat ik de eerste stappen had gezet, botste ik tegen een vrouw die nog snel de zaal in wilde.
“Oh, sorry GAP, maaruh ik ben zo laat dat ik blind de zaal in dook” excuseerde Nathalie zich. Ik zei dat het niks uit maakte en liep verder. Nathalie was één van de knappere, maar niet de knapste. Ze had een heerlijke uitstraling, lange benen, smalle heupen en een plat pannetje (=buikje). Haar groene ogen hadden mijn hart, of beter gezegd, mijn pik gestolen. Over haar borsten kon ik toen niet over oordelen, omdat deze strak in een sport bh verpakt waren. Ze waren zeker niet klein, maar hoe groot en stevig ze waren, kon ik alleen maar gissen. In de kantine sprak ik met andere leden van de vereniging over koetjes en kalfjes. Plotseling kwam Nathalie de kantine in gerend.
“Hey GAP, wil jij ons trainen? Petra is door haar linker enkel gegaan en nu kan ze ons geen trainen geven” vertelde ze me. Ik gooide het laatste beetje koffie achter in mijn keel en liep met haar mee.
“Petra zit in de kleedkamer. Ze vroeg of je daar naar toe wilde komen, want dan kan ze je uitleggen wat ze vanavond wilde doen” vervolgde ze haar relaas. Petra vertelde me wat ze wilde doen en ik liep door naar de zaal. Er was een half uur van hun training verstreken, waardoor er nog een uur overbleef. Ik liet de dames lekker zweten en na de training kreeg ik te horen dat ze het een leuke training vonden. Petra had aan de rand van de zaal, met haar voet omhoog, naar de training gekeken. Petra is een vrouw van 35 en zag er redelijk uit. Door het vele sporten had ze, net als alle andere dames van het team, en een heel erg prettig figuurtje. Ik kon het heel goed met haar vinden en we ouwe hoerden ook wat af.
“Hoe was het nu om de dames te trainen? Kon jij je gedachten er wel bij houden met al die strakke lijven om je heen?” vroeg ze me.
“Ik zag je blik wel langs al die lijven gaan en hoe je er soms bij keek” confronteerde ze me. Ik maakte me er vanaf door te zeggen dat ik toch naar de dames moest kijken om te zien of ze het goed deden en of hun techniek wel goed was.
“Ja, ja” lachte ze. Ik hielp haar met omstaan. Ze sloeg een arm me heen, zodat ze op me kon leunen. Ik voelde haar ene borst tegen mijn romp aan drukken. Met mijn arm om haar heen hielp ik haar zo goed mogelijk.
“Waar wil je heen?” vroeg ik haar.
“Ik wil wel naar de kleedkamer, zodat ik me kan douchen” antwoordde ze.
“Hoe moet ik je daar krijgen? Het is wel de vrouwen kleedkamer en daar zijn nu allemaal dames zich aan het douchen” reageerde ik.
“Je vindt het toch niet erg om naakte vrouwen te zien” zei ze ondeugend.
“Natuurlijk niet. Maar de dames vinden het misschien wel erg als er een man de kleedkamer in wandelt” antwoordde ik.
“Je moet eens weten hoe de dames over jou denken. Ze zeggen dat ze spontaan beginnen te soppen, als ze je zien” verklapte ze het geheim. Enigszins overdonderd door dit compliment liep ik toch ongemerkt richting de bewuste dames kleedkamer. Voordat de Petra de deur opende riep ze dat GAP haar hielp met lopen en dat hij mee naar binnen kwam. Er klonken wat stemmen en op een moment hoorden we dat we binnen konden komen. Er was geen dame te zien, want ze stonden allemaal om de hoek onder de douche. Er kwam een enorme damp, van de warme douches, om die ene hoek vandaan. Petra stuurde me naar de plek waar haar tas stond. Toen Petra zat draaide ik me om en keek recht de douche in. Ik zag allerlei soorten borsten. Ronde, peervormige, hangende, stevige……van alles wat. Ook zag ik dat de bossages bij de schaamstreek enorm verschilden. Sommige waren getrimd, sommige niet en sommige venusheuvels waren versierd met een streepje schaamhaar. Dit alles zag ik in luttele secondes en ik draaide me snel weer om. Petra keek me lachend aan.
“Tis wat, he?” zei ze.
“Tis heul veul” zei ik met rode wangen. In mijn sportbroek groeide mijn lul naar volle oorlogssterkte. Toen Petra zag, wat er in mijn broekje gebeurde zei ze: “Tis zeker heul veul” Ze keek me aan en wreef over mijn kruis.
“Tis veul en hard” hijgde ze. Zo kende ik haar niet. Ik heb haar altijd als een leuke meid gezien, maar niet als een meid die zo maar een hand op een pik legde. Maar nu ze mij zo aanraakte kreeg ik er wel zin in.
“Kom over een half uur maar terug” zei ze met een geile blik toen ze mijn verlangen in mijn ogen zag. Ik maakte mij uit de voeten, nadat ik nog een blik richting de douche had geworpen. Mmmmmm. Er waren zelfs dames die me uitbundig toe lachte. Verhit liep ik naar de kantine, met de vraag in mijn hoofd van wat er zo allemaal ging gebeuren. Ik kon geen half uur wachten en liep al na een 20 minuten naar de dames kleedkamer. Toen ik voorzichtig de deur opende zag ik dat verschillende vrouwen al aangekleed waren of in hun ondergoed liepen. Ook liepen er nog vrouwen naakt rond, waaronder Nathalie en Petra. Mijn pik stond kloppend overeind in mijn sportbroekje en ik voelde hoe er wat druppels voorvocht uit mijn eikel droop. Ik deed de deur weer dicht en wachtte met mijn hand in mijn sportbroekje om het hoekje. Mijn eikel voelde hard en vochtig aan. Toen er 6 vrouwen er uit waren concludeerde ik dat er nog 6 vrouwen binnen moesten zijn, waaronder Petra en Nathalie. Na een paar minuten waren er weer een paar dames vertrokken en trok ik de stoute schoenen aan. Ik opende na een paar minuten de deur weer en zag hoe Petra met haar ogen dicht op het bankje zat. Haar gekneusde enkel cq voet lag op het bankje en haar andere voet stond op de grond. Tussen haar benen zat Nathalie op haar knieën en haar hoofd bevond zich tussen de dijen van Petra.
“Mmm, oooh, jaaaa, lekkerrrrr” kreunde ze.
“Ga door, jaaaaa, mmmmm, ga doorrrrrrr, iets naar boven, jaaaa, daaaaaaaaarrrr” hijgde ze verder. Zachtjes sloot ik de deur achter me en kleedde me ongemerkt uit. De borsten van Petra waren ronduit prachtig. Een stevig b-cup formaat. Haar kleine tepelhoven staken lichtjes puntig omhoog en het getrimde schaamhaar prijkte op haar venusheuvel. De ronde stevige kont van Nathalie stak lekker naar achteren. Toen Nathalie haar hoofd tussen de dijen van Petra vandaan haalde, zag ik hoe haar mond en kin glommen van het vocht van Petra. Haar borsten waren wat groter dan die van Petra, maar niet zo stevig. Ze hingen wat en haar tepels staken uit haar enorme tepelhoven. Ze zag me aan komen lopen en keek hoe mijn leuter stijf omhoog stond. Ze tikte op een tiet van Petra en wees naar mij. Beide dames keken verlangend naar mijn 20 cm lange harde pik. Toen er een druppel voorvocht uit mijn eikel lekte likte ze langs hun lippen.
“Mmmm, jaaaa, daar is ie dan” lispelde Petra geil. Ze ging direct met haar linker knie op het houten bankje en haar gezonde rechter voet zette ze op de grond. Ze drukte haar kontje naar achteren en vroeg me of ik mijn pik direct diep in haar gleufje wilde duwen, want het voorspel hadden ze zelf al geregeld. Haar kutje stond glimmend van haar vocht wagen wijd open. Ik hoefde niets te doen, want Nathalie pakte mijn pik vast en leidde deze naar het wijdbeens roze. Omdat ze mijn pik naar beneden duwde werd mijn eikel dikker en paarser. Ik leunde naar voren en mijn geribbelde lange dikke pik gleed in de super natte nauwe neukgleuf.
“Pfffff, jaaaa, mmmmmm, lekkerrrrrrr” hijgde Petra.
“Mmmm, jaaaaa, neuk me hard, jaaaa, ooooooh” kreunde ze. Ik verhoogde mijn tempo, waardoor mijn onderbuik tegen de lekkere kont van Petra kletste. Nathalie ging met haar hand naar de klit van Petra en duwde haar tong in de mond van haar vriendin. Na een korte tongzoen, kwam het gezicht van Nathalie naar de mijne. Even later tongden we er vrolijk op los, terwijl ik mijn paal in kut van Petra pompte. Ik voelde plotseling een hand van Nathalie om mijn ballen. Nathalie kneedde mijn ballen overheerlijk. Na een paar minuten Petra geneukt te hebben, kwam ze gillend klaar.
“Oooh, jaaaaa, godver, mmmmm, jaaaa, ik koooom” schreeuwde ze terwijl ze haar geil uit haar verkrampende kut perste. Toen Petra ontspande, ging Nathalie op het bankje staan, pakte de houtenrand (waar de kapstokjes op geschroefd waren) vast en wiebelde met haar kontje heen en weer.
“Ik wil je mooie harde pik in me voelen” kreunde ze.
Met haar voetjes op de bank ging ze aan de kapstokjes hangen, waardoor haar kale kutje naar beneden zakte en ik mijn leuter in haar kon schuiven. Ik haalde mijn pik uit de zeiknatte gleuf van Petra en propte hem in de openstaande kut van Nathalie. Terwijl ik mijn neuklat in de kreunende Nathalie pompte, zag ik dat Petra haar geil van de binnenkant van haar dijen veegde en vervolgens haar vingers geil aflikte. Om haar enkel te laten rusten bleef Petra op het houten bankje zitten en liet ze haar vingers in haar kutje glijden terwijl ze naar ons keek.
“Oooh, jaaaaa, vul mijn kut met je dikke pik, jaaaa, mmmm, neem me hard, jaaaaa” hijgde Nathalie. Ze keek ondertussen naar de vingerende Petra. Nathalie’s kutje werd nauwer en nauwer.
“Mmm, jaaaaa, ik ga zo komen, mmmmm, neuk me diep, jaaaaaaa, jaaaaaaa, ik koooooom” hijgde ze zwaar. Haar sappen stroomden tussen haar schaamlippen en mijn pik door richting mijn zak en de binnenkant van haar dijen. Ze richtte zich op, waardoor mijn pik uit haar schede gleed, en verplaatste zich (nog steeds op het bankje) naar Petra. Ze plaatste haar benen zodat Petra tussen haar benen zat. Ze zakte met haar nog na lekkende kut naar de mond van Petra. Al vingerend likte ze de binnenkant van de dijen en de schaamlippen van Nathalie schoon. Ik zag hoe de tong van Petra langs de grote en tussen de kleine schaamlippen gleed. Zo’n geil gezicht!! Mijn leuter bleef bikkel hard. Terwijl Petra haar likte, ging ik door mijn knieën en plaatste mijn kloppende eikel tegen de kut die gelikt werd. Langzaam schoof ik mijn neuklat in de drijf natte neukopening van Nathalie. Terwijl ik hem naar binnen duwde likte Petra aan mijn naar binnen glijdende lul en zware zak.
“Oooh, mmm, lik mijn klit, jaaa, ooooh, lik mijn klit Petra, mmmm neuk me diep GAP” kreunde ze. Toen we daar gehoor aangaven werd haar gekreun luider.
“ja, jaaaa, ik kom weerrrrrr” hijgde ze een paar minuten later zwaar. Ik had het al gemerkt, omdat haar kutje weer flink nauw werd. Voor de tweede keer vloeide haar geil langs mijn pik naar buiten. Ik voelde de tong van Petra langs mijn glijpaal en zak gaan, om het overvloedige vocht weg te likken. Ik merkte dat ik moest komen en toen mijn zaad omhoog borrelde, trok ik mijn leuter uit de strakke gladde gleuf van Nathalie. Mijn eikel was er nog maar net uit of ik spoot mijn stralen dikke zaad tegen het gezicht van Petra. Straal na straal spatte uit één op de wangen, kin en mond van de verraste geile vrouw. Toen er nog wat zaad uit mijn eikel stroomde hapte Petra mijn eikel in haar mond en zoog me kreunend leeg.
“Mmm, wat lekkerrrr, wat veeeel, tis heul veul” hijgde Petra toen ze mijn pik uit haar mond liet glijden. Nathalie had in de gaten dat er veel zaad op het gezichtje van haar vriendin zat en sprong van het bankje. Ze duwde me aan de kant en stortte zich met haar tong op het naar beneden glijdende sperma. Nog voordat mijn zilte room op de tieten van Petra kon vallen likte ze alles weg.
Nadat we wat waren bijgekomen gingen de dames voor de tweede keer onder de douche en ik trok snel mijn sport kleding aan. Ik liep naar de heren kleedkamer om me daar te douchen. Eenmaal weer in de kantine, zag ik de twee geile dames aan een tafeltje zitten. Ik bestelde voor ons drieën wat te drinken en nam het mee naar het tafeltje. Even later kwamen er nog wat andere dames van het team bij zitten. Petra gaf na een half uur aan dat ze naar huis wilde en ik stelde voor om haar naar huis te brengen. Petra vertelde me dat ze het goed vond en toen we wilden op staan vroeg een andere dame van het team of ze ook mee mocht rijden, omdat ze in de buurt van Petra woonde. Deze dame was Linda. Linda heeft net als de andere dames een slank sportief lichaam en een grappig koppie met licht blauwe grote ogen en kort donker haar. Toen ik Petra naar huis had gebracht, reed ik een stukkie verder en stopte voor het huisje van Linda.
“Uh, uh, ahum, al als je nog wat te drinken wilt hebben” begon ze haperend, “dan kan dat bij mij wel hoor” vervolgde ze. Met de heerlijke lijven van de twee andere vrouwen op mijn netvlies, bedacht ik me dat deze vrouw misschien ook nog te neuken was. Ik was namelijk nog steeds beruh geil. Met een half stijve pik in mijn broek, bekeek ik haar nog eens en besloot positief te antwoorden. Even later zaten we om een uur of twaalf ’s nachts bij Linda op de bank. Zag ik het nu goed, had ze harde tepels? Zij had haar glas nog niet aangeraakt en ik had hem al leeg.
“Is er wat?” vroeg ik haar. Met rode blosje op de wangen mompelde ze een antwoord, die ik niet kon verstaan.
“Wat zeg je?” vroeg ik haar.
“Nah, uh, ik uh, ik deed de deur van kl kl kleedkamer o o o open ennuh, toenuh zag ik uh jullie drietjes staan neu neuken” kwam er haperend uit. Ze keek me aan, zo van: Ik wil ook wel. Nu begreep ik haar harde tepels. Ze was gewoon bloedje geil geworden van wat ze gezien had.
“Ik ben nu zo uh geil. M m m maar ik heb zo’n uh, grote lul, n n nog nooit uh, in me gehad” vertelde ze stotterend verder. Voordat ze het wist had ik al een hand onder haar shirt. Tot mijn verrassing had ze geen bh aan. Maar dan moest ze wel erg stevige tieten hebben, want het was wel dikke c-cup die zo vooruit stond. Geil stak ze haar tong in mijn mond en begon wild met mijn tong te worstelen. Haar handen gleden over mijn lijf en mijn hand kneedde haar fantastische stevige tieten. Er was niets meer te bekennen van de verlegen Linda van zo net. Tijdens het tongen maakte ze mijn broek los en haalde mijn inmiddels weer harde leuter uit mijn short. Ze trok me snel af, waardoor mijn voorhuid in samenspel met mijn voorvocht een soppend geluidje maakte. Na een paar minuten trok ik haar hand van mijn pik en stond op. Snel kleedde ik me uit, om vervolgens de kleding van Linda uit te trekken. Linda keek met grote belangstelling naar mijn paarse kloppende en lekkende eikel. Ze had inderdaad heerlijke tieten. Kleine tepelhoven waaruit harde tepels naar voren staken. De c-cup was super stevig en peervormig. Jummie!! Ik spreidde haar benen en dook met mijn hoofd er tussen. Direct rook ik haar kutje en toen ik mijn tong in de glimmende drijfnatte neukopening stak proefde ik haar zoete sap. Kreunend onderging ze de befbeurt.
“Mmmm, jaaa, lekkerrrr, mmmmmm, jaaaaa, lik me, ooooh, ik ben zo nat” hijgde ze. Dat laatste had ze niet hoeven zeggen, want dat had ik al gemerkt. Even later schoof ik twee vingers in haar roompotje en begon ik met mijn tong (van zelfsprekend) het alfabet op haar klitje te schrijven. Haar kutje spande zich steeds strakker om mijn twee vingers en haar gekreun werd steeds luider.
“Ja, jaaa, jaaaa, ik kooom, wat lekkerrrrrrr!” schreeuwde ze uit. Bij de letter “v” trok ik mijn vingers uit haar gleuf en drukte mijn mond op haar pulserende kut, om niets van al dat lekkers te missen. Gulzig dronk ik de grote hoeveelheid geil op.
“Mmmm, lekkerrr, tis veul, heul veul” zei ik tegen haar. Ze trok me lachend op de bank en ging tussen mijn gespreide benen zitten. Met haar grote licht blauwe ogen keek ze hoe ze mijn voorhuid over mijn eikel trok. Toen ze het velletje weer terug trok, stroomde er weer wat voorvocht uit. Langs haar lippen likkend, keek ze hoe mijn voorhuid dit vocht weer over mijn eikel verspreidde. Met haar andere hand pakte ze mijn zak vast.
“Voelt nog lekker zwaar, mmmm” zei ze terwijl ze geobsedeerd naar mijn 20 cm x 5,5 cm keek. Met haar nagel volgde ze een dikke ader die over mijn pik liep. Uiteindelijk sloot ze haar lippen om mijn paarse genotsknop. Kreunend schoof ze mijn lul langzaam maar zeker diep achter in haar mond. Ze herhaalde dit een paar keer tot dat ze hem uit haar mond liet schieten. Een grote hoeveel speeksel liep langs mijn leuter naar mijn zak. Ze haalde diep adem en liet hem weer in haar mondje glijden. Nu wrikte ze een poosje, totdat hij achter haar huig schoot en haar lippen mijn getrimde schaamhaar raakte. Dat ze nog nooit een pik van mijn formaat in haar had gehad, zoals ze zo net nog zei, was niets te merken. Zwaar hijgend onderging ik deze fantastische pijpbeurt. Linda haalde zwaar adem door haar neus. Na een paar seconden liet ze hem via de binnenkant van haar wangen met een plop uit haar mond schieten. Ook dit herhaalde ze een paar keer. Nog meer speeksel liep er langs mijn pik en zak. Met betraande ogen keek ze me geil aan.
“Wat kan jij heerlijk pijpen, zeg!” complimenteerde ik haar met een hese stem. Zwijgend ontving ze het compliment en stond op. Ze draaide zich en leunde op haar knieën. Ik duwde mijn drijfnatte pik van mijn onderbuik, toen ze met haar openstaande kutje naar beneden zakte.
Haar schaamlippen spanden om mijn harde geaderde neuklat. Omdat ze voorover leunde zag ik precies hoe mijn pik tot aan zijn wortel in haar heerlijke nauwe kut gleed.
“Ooooh, jaaa, mmmm, hier heb ik naar verlangd, lekkerrrrr” hijgde ze terwijl ze me loensend over haar schouder aankeek.
“Hij past precies, mmmmm, wat is ie lekker lang en dik, ooooh” kreunde ze toen ze begon met de oeroude neukbewegingen. Met korte gilletjes verhoogde ze het tempo. Haar billen kwamen iedere keer met een pets op mijn onderbuik.
“Ja, ja, mmm, ja, ja, ooooh, kut, ik ben zo nat en geil” geilde ze. Onderaan mijn pik vormde een wit randje van haar geil en bij iedere wip leek het wel dat het randje dikker werd. Na een paar minuten liet ze mijn leuter uit haar neukgrotje glijden, waardoor mijn zeik natte pik met klets op mijn onderbuik terecht kwam. Ze bleef gebukt staan, maar trok nu met beide handen haar billen van elkaar. Ik zag hoe ze haar sterretje ontspande en begreep de hint. Toen ze met haar ronde billen naar beneden zakte, richtte ik mijn eikel op haar openstaande anus.
“Mmmm, zou die passen? Hoop het wel!” zei ze opgewonden. Ze slaakte een diepe zucht toen mijn eikel haar kontje binnendrong. Ze hield even stil om te wennen en even later zakte ze langzaam naar beneden.
“Pfffff, oefffff, mmmmm, jaaaa, hij past, lekkerrrr” kreunde ze toen hij er helemaal in zat. Na even gewacht te hebben, zette ze haar handen weer op haar knieën en begon ze op en neer te wippen. Omdat mijn pik meer dan haaks op mijn onderbuikbuik stond, schuurde mijn eikel heerlijk langs haar binnenste. Linda zocht met haar handen naast mij steun en leunde even later achterover. Ze hield haar kontje zo dat mijn eikel er nog net in bleef zitten. In rap tempo beukte ik mijn pik diep en hard in haar achterste. Kreunend, hijgend en zwetend bewerkte ik haar aller nauwste neukgaatje. Mijn kloten schommelden, door het snelle tempo, flink heen en weer. Met mijn handen pakte ik haar tieten stevig vast en kneep er hard in. Een hand hield ik op haar tiet en met mijn andere hand bewerkte ik even later haar klitje. Het duurde niet lang of ze kondigde haar tweede climax aan.
“Ja, oooh, jaaaaaaa, godver, ik kom weeeeer” gilde ze. Ik duwde mijn vlakke hand op haar kut en voelde hoe haar sappen naar buiten stroomden. Een seconde later voelde ik haar vocht langs mijn zak gaan.
“Mmmmm, ooooh , jaaaaa, ik ga je kont vol spuiten” gromde ik.
“Jaaa, doe het, spuit me kontje vol, jaaaaa, kom maar, doe het!” moedigde ze me luidkeels aan.
“Jaaaaa, ik koooooom” riep ik toen ik mijn sperma voelde komen. Voor de tweede keer deze avond spoot ik mijn dikke room uit mijn pik.
“Oooh, ik voel je in me spuiten, mmmmm, wat geil” kreunde Linda. Toen mijn leuter half stijf uit de kont van Linda gleed ging ze met haar kontje boven mijn buik hangen. Ik zag hoe ze haar lijf spande om mijn zaad uit haar kontje te persen. Even later voelde ik mijn sperma op mijn romp druppelen. Enthousiast ging ze daarna naast me op de bank zitten en likte ze kreunend van genot mijn sperma van mijn buik. Toen ze recht op naast me zat keek ze me aan en zei tevreden: “Tis veul, heul veul zaad.” Ik mocht me van haar in haar badkamer me opfrissen en om een uur of 1 nam ik afscheid van haar.
De week ging weer voorbij en toen het weer vrijdag was, mocht ik mijn team en weer het dames team trainen. Petra was er deze avond niet en had me daarom gemaild wat ze graag getraind had willen zien. Bij de dames had ik het gevoel dat iedere vrouw wist dat ik vorige week 3 dames van hun team geneukt had. Eerlijk gezegd had ik deze hele week gehoopt op nog een geile neukpartij en had daarom de afgelopen week niet gewipt of gerukt. Mijn vermoeden werd bevestigd toen ik een gedeelte van een gesprekje tussen Linda en Leonie opving.
“Hij heeft echt een dikke lange pik” hoorde ik Linda nog net zachtjes zeggen. Het antwoord van Leonie kon ik ook nog net horen.
“Hij kan alleen maar groter zijn dan die van John.” Daar werd John nog eventjes netjes figuurlijk in de hoek gezet. Even later zag ik Leonie met grote belangstelling naar mijn kruis kijken. Leonie is een vrouw van ongeveer 25 jaar en was één van de knapste van het stel. Ze had dus een relatie met een John van het eerste heren team. Ik vond John maar een enorme lul. Een showpikkie. Een lelijke verwaande gozer. Ik begreep zo wie zo niet wat Leonie in hem zag. Daar tegen begreep ik wel wat John in Leonie zag. Onbewust hoopte ik dat ik ooit nog eens een keer in Leonie kon kijken. En dan wel van onder, wel te verstaan. Haar lange blonde haren (in een staart), hoekige kaaklijn, donker bruine ogen, zinnelijke lippen en goddelijke lijf hadden een grote aantrekkingskracht op mij. Haar tieten waren stevig verpakt in een sport bh, en het voorspelde dus veel goeds mocht het er ooit eens van komen. Ik irriteerde me mateloos aan de sprongworp technieken en besloot in te grijpen. Ik stopte waar we mee bezig waren, zette Ingrid in het doel en plaatste een zodanige constructie zodat de dames hun arm hoog moesten houden om een bal over het te touw in het goal te kunnen gooien. Ik gaf ze een opdracht en ging naast het goal staan om te kijken hoe het ging. Wat een heerlijk gezicht, zeg. Al die borsten die ondanks de sport bh’s op en neer deinden. Ook ging ik nog achter ze staan en genoot van de strakke billen in de strakke broekjes. Mijn pik vond het ook prachtig, want hij groeide gestaag door het aanblik en van de geile gedachtes die van mijn meester maakte. Vooral die billen van Leonie, wat een vrouw!! Na een minuut of twintig werden de dames moe van de nieuwe tchniek en konden ze de armen niet echt meer goed hoog houden. Ik was tevreden over de vorderingen die ze gemaakt hadden en besloot om verder te gaan met waar we mee bezig waren. Omdat Leonie wel erg vaak naar mij en naar mijn kruis keek, had ik besloten om van Leonie werk te maken. Ik sprak haar aan op bepaalde technieken die ze fout deed en gaf haar aanwijzingen. En als er een reden voor was, schroomde ik niet om haar aan te raken. Tot mijn verbazing kwam ze na de training naar me toe en vroeg of ze met mij nog een gesprekje kon hebben over haar techniek. Direct zei ik dat ik het leuk vond en na het douchen zaten we gezellig aan een tafeltje in de kantine. Leonie zei even later dat ze me niet goed kon verstaan door de drukte en vroeg me, weer tot mijn verbazing, om ergens anders verder te babbelen. Het leek wel of zij werk van mij maakte. Ik vond het natuurlijk goed en ze stelde voor om naar haar huis te gaan. Ze was op de fiets en ik met de auto. Daarom spraken we af dat we apart naar haar huis zouden rijden. Toen we het huis binnen stapte, bleek dat ze nog thuis woonde. De lampen waren uit en ik trok de logische conclusie dat haar ouders niet thuis waren. We zaten nauwelijks te praten over de technieken toen ze vroeg of ik wat wilde drinken. Ze wachtte niet op een antwoord, liep de kamer uit en kwam met een fles wijn en twee glazen weer de woonkamer in. Ik zag iets anders aan Leonie, maar kon het niet één twee drie duiden. Toen ze bukte om de glazen neer te zetten, keek ik recht in haar decolleté. Dat was het! Ze had haar blouse verder open gedaan. De aanzet van haar lekkere tieten was duidelijk te zien. Dit was echt een uitnodiging. Mijn pik groeide direct naar volle oorlogssterkte. Wat had ik een zin haar! Ik dacht “what the heck” en opende de aanval. Toen ze naast me op de bank plofte, draaide ik me naar haar toe, legde een vinger op mijn lippen en met mijn andere hand ging ik naar de knoopjes van haar blouse.
“Mmm, jaaaa” zuchtte ze.
“Ga door” zei ze.
“Linda vertelde me over haar avontuurtje met jou. Daar werd ik zo geil van dat ik je in me wil voelen” zei ze zachtjes, voordat ze haar mond op de mijne drukte. Op een moment maakte ze zich los van me en trok aan mijn arm.
“Kom, we gaan naar boven” zei ze met ogen die haar geile stemming weer gaven. De fles en de twee glazen bleven onaangeroerd op de tafel staan. Terwijl ze naar boven liep, liet ze haar blouse van haar schouders glijden en toen ze helemaal boven was gleed haar rokje op de vloer.
Omdat ze voor me liep keek ik recht tegen haar kruis. Ze had een hipster aan en haar borsten werden bedekt door een bijpassende bh. Toen ik ook boven was maakte ze haar bh los en sprongen haar borsten vrolijk naar voren. Een heerlijke c-cup met harde tepeltjes keken me aan. Daarna begon ze mij van mijn kleding te ontdoen. Een minuut later stond ik in mijn strakke short voor haar. Ze zakte door haar knieën en stroopte mijn short richting het tapijt. Mijn pik schoot van achter het elastiek vandaan en kletste tegen mijn onderbuik. Ze drukte mijn lul stevig tegen mijn onderbuik en zoog een kloot in haar mond. Ze wisselde regelmatig van kloot en uiteindelijk liet ze mijn kleddernatte, van haar speeksel, zware zak met rust. Nu duwde ze mijn eikel met een paar vingers tegen mijn onderlijf en likte ze langs mijn stam.
“Mmmmm, lekkere pik heb je, mmmm” kreunde ze.
“Linda had niet gelogen” voegde ze nog aan toe.
“Die van John is wel een stukkie kleiner” vertelde ze me. Ze vervolgde de likbeurt en wisselde het likken af door af en toe mijn leuter in haar mondje te zuigen. Ze deed het zo lekker dat ik al wat in mijn zak voelde borrelen. Ik duwde haar van me weg en vroeg de weg naar haar bed. Even later lag ze wijdbeens, met haar kutje over de rand, op het bed. Ik knielde, stroopte haar slipje naar beneden en trok een spoortje speeksel van haar knie naar haar kutje. Mmmmm, ik keek recht in haar openstaande glimmende neukgleuf. Een streepje schaamhaar had ze met de grootste precisie in het midden van haar venusheuvel laten staan. Ze moest zich vanochtend nog geschoren hebben, want ik zag nog wat scheeruitslag. Hongerig duwde ik mijn tong in haar openstaande lekkende kut.
“Ooooh, jaaaa, bef me, zuig aan mijn klitje, oooooh, mmmmm, lekkerrr” kreunde ze. Ik volgde haar aanwijzingen op en wisselde het likken af met het zuigen en knabbelen aan haar kittelaar. Ze kon haar heupen niet stil houden. Toen ik haar kutje neukte met mijn tong spreidde ze haar benen nog verder.
“Oooh, jaaaa, ga doooooor” hijgde ze. Ik duwde mijn tong telkens zo diep mogelijk in haar. Toen ik weer aan haar klitje knabbelde kwam ze klaar.
“Aaaiiii, jaaaaa, mmmmmm, aaaaaaaiiii, ik koooooom” gilde ze uit. Ze verraste me door haar geil uit haar kutje te spuiten. Haar sappen spetterde op mijn gezicht. Nadat haar lichaam ontspande, trok ze me lachend naar haar toe, riep “verrassing” en likte haar geil van mijn gezicht.
“Dat was veul, heul veul” constateerde ik.
“Heb jij ook zo veel?” vroeg ze me, terwijl ze me op mijn rug duwde en aan mijn zak voelde. Ik lag vlak langs de rechterkant van het bed. Ze ging naast het bed staan (op de hoogte van mijn heupen) en zakte schrijlings met haar onder lichaam richting mijn leuter. Ze pakte mijn harde glijpaal vast en leidde hem richting haar poesje. Ik keek nu tegen haar zijkant aan en zag hoe fantastisch stevig haar tieten waren. Toen ze over mijn pik heen zakte keek ze me aan en toen mijn pik haar kutje helemaal vulde sloot ze haar ogen.
“Mmmmm, jaaaaaa, lekkerrrrrrr. Veel lekkerder dan die kleine smalle pik van John” hijgde ze. Nog nooit was een vrouw op deze manier over mijn pik gezakt. Wat lekker, zeg! Ze bewoog langzaam op en neer.
“Mmmm, wat schuurt je lul lekker langs de binnenkant van mijn kut” hijgde ze terwijl ze tergend langzaam op en neer ging. Heel rustig wipte ze zo een poosje tot dat ze van positie wilde veranderen. Met haar rechter been op grond, tilde ze haar linker been op en plaatste haar knie aan mijn linker zijde. Ze deed het zo dat mijn pik in haar bleef. Met haar rug naar mij toe hervatte ze het gewip. Steeds sneller petste haar billen op mijn onderlijf.
“Oooh, ja, ja, ja, mmmm, oooooh fuck, wat lekkerrrrr” hijgde ze. Tijdens het wippen drukte ze een vinger op haar gevoelige klit. Oooooh, ja, mmmm, ik ga zo weer komen, jaaaa, mmmm oooooh” kreunde ze steeds luider. Ik voelde hoe haar kut verkrampte.
“Ooooh godver, jaaaaa, ik koooooom” schreeuwde ze uit. Terwijl ze klaar kwam, hing ze achterover en petste ze met haar hand op haar schaamlippen. Ik voelde haar geil op mijn dijen spetteren. Toen ze uiteindelijk ontspande, zette ze haar handen naast mijn schouders. Met mijn handen duwde ik haar billen van mijn lijf en pompte in hoog tempo mijn bikkel harde pik in haar.
“Aaaii, mmmmm, oooooh, aaaaai, ooooooh, jaaaaa, lekkerrrr, doe het, jaaa, neuk me diep,mmmmm ooooh, ja doe het hard” gilde ze uit. Soppend gleed mijn pik in rap tempo in en uit haar nog steeds nauwe en drijf natte neukgleuf. Terwijl ik zwetend mijn neuklat in haar beukte verkrampte ze voor een derde keer.
“Ooooh, aaaaaai, jaaaaa, oooooh kut, ik kom weeeerrrrrr” riep ze hortend en stotend. Ik bleef haar penetreren terwijl ze haar geil uit haar kut spoot. De nauwe pulserende kut zorgde voor de extra stimulans om klaar te komen. Ik kondigde mijn zaadlozing aan: “Ooooh fuck, ik ga je vol spuiten, mmmm” gromde ik.
“Mooi niet” zei ze en in no-time zat op haar knieën naast me en sloot haar lippen om mijn eikel. Met kracht spoot ik mijn witte room uit mijn eikel. Aan haar reflex te zien schrok ze van de kracht die er achter zat. Kokhalzend slikte ze mijn zaad door. Uit haar mondhoeken droop het zaad dat ze niet zo snel weg kon slikken. Nadat ze de laatste druppel sperma uit mijn pik had gezogen, veegde ze met haar vinger het zaad van haar kin richting haar mondje en slikte ook dit door.
“Ja hoor, mmmmm, lekkerrrr en veul, heul veul” hijgde ze na.
Toen ze zag dat mijn pik begon te slinken, ging ze snel met haar kutje boven mijn lid hangen. Handig schoof ze haar pruimpje over mijn leuter.
“Jij moet nog even ventje” zei ze tegen mijn pik en begon te knijpen met haar bekkenbodem spieren. Na een paar minuten voelde ik mijn lul weer groeien.
“Mmmm, lekker gevoel hoor! Hoe je pik in me groeit” zei ze met een geile blik. Ze begon weer te wippen toen mijn leuter weer kei hard was. Ze leunde met haar handen op mijn schouders, waardoor haar paardenstaart langs haar gezicht hing.
Wild wipte ze op en neer en kreunde luid.
“Mmmm, lekkerrr hoorrrr, een vent die het lang volhoudt” hijgde ze. Ze keek me geil aan, boog voorover en gaf me een heerlijke tongzoen. Op de tast vond ik haar stevige tieten en kneep er stevig in. Even later vond ik haar harde tepels en trok er stevig aan. Doordat ik haar bleef “melken” kwam ze voor de zoveelste keer klaar. Haar kut verkrampte en even later spoot ze kreunend haar sappen uit haar neukgrotje. Direct voelde ik het warme vocht langs mijn zak en dijen richting het matras stromen. Ik trok haar boven op me nadat ze was gekomen en draaide samen met haar om. Ik trok mijn leuter uit haar en zette haar op handen en knieën. Haar billen trok ik van elkaar en drukte mijn glibberige eikel langs haar sluitspier.
“Oooh, kut, wat doe je nu!” kermde ze toen me over haar schouder aan keek.
“Tis niet je kut hoor” antwoordde ik adrem. Ik hield me even stil om haar kontje aan mijn pik te laten wennen.
“Mmmm, doe maar hoor, wel voorzichtig he!” zei ze fluisterend. Rustig duwde ik mijn pik centimeter voor centimeter in haar kontje. Toen ze van genot begon te kreunen verhoogde ik het tempo.
“Tjemig, mmmmm, jaaaaa, pffffff, oooooh, in mijn kontje voelt ie nog groter” hijgde ze. Op een moment ging het haar nog te rustig en begon ze haar kontje naar me toe te duwen. Ik begreep de hint en pompte vervolgens mijn pik hard en diep in haar anus. Eventjes later helde ik ietsjes naar rechts en zag van op zij hoe haar enorme lekkere tieten heen en weer schommelden. Haar sluitspier, die strak om mijn pik zat, bewoog bij iedere penetratie soepeltjes mee. Mijn ballen slingerden flink heen en weer en petsten tegen de nog steeds natte schaamlippen. Toen ik voelde dat ik weer moest komen, haalde ik mijn dik geaderde paal uit kontje en schoof hem in haar roompotje. Na twee keer pompen kreunde ik dat ik moest komen.
“Mmmm , jaaaa, spuit mijn kut vol, mmmm, ooooh, wat neuk je me lekker” geilde ze.
“Oooh, jaaa, godver, mmmm, ik kooooom” kermde ik terwijl ik mijn zak leegde. Nadat er geen druppel meer uitkwam, liet ik me naast haar op het bed vallen.
“Kijk eens. Ik voel dat ik zo moet komen” zei ze. Ze ging wijdbeens naast me zitten en masseerde haar kittelaar. Ze had gelijk. Even later stroomde haar geil weer naar buiten. Het geile was dat ik ook mijn sperma naar buiten zag komen. Trillend van alle climaxen veegde ze met haar hand haar schaamlippen schoon en likte deze af.
Samen doken we even later onder de douche en toen we beneden kwamen, ging de voordeur open. Het waren haar ouders. Met natte haren en rode kop van de geleverde prestaties stelde ik me voor. We dronken met ons viertjes de fles wijn leeg, waarna ik afscheid nam. Toen ik Leonie nog een kus op haar wang gaf, zei ze dat ze nu Linda een verhaaltje kon vertellen.
“Misschien heb je zin in een triootje, met Linda er bij” fluisterde ze in mijn oor, zodat haar ouders het niet konden horen.
“Mmm, lijkt me fijn, stelt het haar maar voor” antwoordde ik en nog voordat ik deur achter me dicht gedaan had belde ze Linda. Ik stak een kwartier later de sleutel in de voordeur toen mijn telefoon ging. Het was Leonie. Ze vroeg of ik zondagavond kon, want dan wilde ze samen met Linda langs komen. Natuurlijk vond ik het goed en toen ik in bed lag fantaseerde ik al vast over die zondagavond. Met mijn hand op mijn pik viel ik uiteindelijk in slaap. Zondag’s in de sporthal kwam ik Leonie en Linda tegen. We spraken met elkaar en het gesprek stond bol van de seksuele dubbelzinnigheden. De wedstrijden van heren 1 en dames 1 waren afgelopen en was het 17.00 uur geworden. Ik wilde naar huis gaan en toen Leonie en Linda dat in de gaten kregen zeiden ze dat ze met me mee wilde rijden. Omdat we met elkaar hadden afgesproken, waren ze met de taxi waren gekomen. Even later stapten we mijn huis binnen. Ik belde NY pizza en een half uur later zaten we aan de pizza.
“Tjemig, die pizza is net zo heet als ik ben” grapte Linda dubbelzinnig.
“En net zo lekker als GAP” vulde Leonie aan. De sfeer was gezet! De slierten kaas die aan mijn pizza punten hingen werden door mijn tong behendig naar binnen gewerkt.
“Aan het oefenen?” vroeg Linda.
“Doet je tong alvast aan de warming up?” legde Linda uit toen ze mijn vragende blik zag. Leonie en ik schoten in de lach vanwege deze vergezochte dubbelzinnige opmerking.
“Ja, ik wil geen kramp in mijn tong krijgen” antwoordde ik nog steeds lachend. Toen wij de pizza’s verorberd hadden trok Linda haar rokje omhoog en schoof haar billen richting de rand van de stoel. Ze trok het slipje naast haar kutje en zei hees: “Laat maar merken hoe je jouw tongspier hebt opgewarmd!” “Ik ben zo geil en nat!” vervolgde ze hijgend, terwijl ze een vinger in haar gleufje liet glijden.
“Ja GAP, laat maar eens merken” zei Leonie toen ze het zelfde deed als Linda. Zo keek ik in een keer naar twee glimmende openstaande kutjes. Met een snel groeiende pik zei ik tegen de dames dat ik het zo niet ging doen. Ik liet de tafel voor wat ie was en nodigde de dames uit om mee naar boven te lopen. Een maal in mijn slaapkamer vroeg ik de dames om zich uit kleden. In minder dan 30 seconden stonden er twee naakte vrouwen voor me. Linda had de eerste keer al een kale venusheuvel. En nu had Leonie ook een kale venusheuvel!Ik dirigeerde ze op het bed en liet ze op elkaar liggen. Ze begonnen direct te tongen en schuurden met hun tieten over elkaar. Linda lag onderop en trok haar met haar billen over de rand van het bed. Omdat Leonie dus op Linda lag schoof haar gleufje ook over de rand van het bed. Ik spreidde hun benen, kroop er tussen en rook hun sekslucht. Ik begon met het dampende kutje van Linda en likte langs haar grote schaamlippen. Toen ik mijn tong diep in haar kut duwde kreunde Linda luid. Ondertussen schoof ik een vinger in de warme natte neukgleuf van Leonie. Het resultaat was twee luid kreunende tongende vrouwen. Mijn vingers gleden soppend in en uit het steeds nauwer wordende poesje van Leonie en uit de kut van Linda druppelde ondertussen haar geil naar buiten. Even later schoof ik twee vingers in het neukgrotje van Linda en penetreerde ik de kut van Leonie met mijn tong. Na een paar minuten bewerkte ik bij beide dames hun klitje. Terwijl ik bij de één aan de kittelaar zoog, drukte ik bij de ander op het kleine genotsknopje. Zo verwende ik om en om de dames met mijn vingers en tong. Als of ze het afgesproken hadden kwamen ze beide tegelijker tijd klaar. Bij Leonie spoot het als vanouds tussen haar schaamlippen vandaan en bij Linda gutste het in golven naar buiten. Mijn hand en gezicht zaten onder de sappen van beide vrouwen. Na hun climax keek ik naar hun fantastische kutjes. De druppels geil hingen aan de kleine en grote schaamlippen en op de vloer (laminaat) lag een plasje van hun zoete lichaamsvocht. Ik likte de druppels van hun schaamlippen en zei hijgend dat ze lekker smaakten. Ze smeekten om mijn pik en omdat hij toch mooi overeind stond, schoof ik hem zonder twijfel in de kut van Linda.
“Mmmm, jaaaaa, neuk muh hard, jaaaaa” kreunde ze. Mijn harde geribbelde leuter pompte ik wild in haar neukgrotje. Even later schoof ik hem in het kutje van Leonie. Nu was het haar beurt om te kreunen.
“Mmmm, oooooh, jaaaaaa, lekkerrrrr” hijgde ze tussen het tongen door. Mijn ballen kletste tegen de kut van Linda toen ik mijn pik hard in de neukgleuf van Leonie beukte. Om en om neukte ik de kutten van de geile vrouwen. Allebei de kutjes werden steeds nauwer. Toen ik voor de 5de keer het poesje van Linda penetreerde kwam ze luidkeels klaar. Ik bleef mijn leuter snel in haar pompen, zodat ik haar climax rekte. Haar geil bleef uit haar schede stromen, waardoor mijn pik soppend ik en uit haar schoof. Na haar hoogtepunt schoof ik hem in de nauwe gleuf van Leonie. Ook haar neukte ik naar een volgende climax. Haar verkrampende kut produceerde weer veel vocht, dat uit haar neukopening spoot. Nadat ik mijn leuter uit haar gehaald had, ging ik op mijn rug naast de dames liggen. Direct plofte Leonie met haar kut op mijn mond, zodat ik haar kutje kon likken. Linda zakte over mijn harde pik en wipte direct snel op en neer. Omdat de dames met hun gezicht naar elkaar toe zaten, konden ze elkaar betasten en zoenen. Het vocht van Leonie smaakte weer heerlijk. Toen ik weer aan haar klitje knabbelde en een vinger in haar kontje schoof, kwam ze voor 3de keer klaar. De grote hoeveel vocht probeerde ik zoveel mogelijk door te slikken. Mmmmm, jummie! Toen ik de kut van Linda naar een paar minuten nauwer voelde worden, sloeg Linda een kreet: “Oooooh, jaaaaa, ik kom weerrrrrr. Wat een lekkere pik, mmmmmmm!” riep ze uit. Een seconde later stroomde haar geil weer uit pulserende kut. Ik duwde Linda en Leonie van me af en zette ze op hun knieën voor me. Ze duwden hun tongen tegen elkaar en wachtten mijn zaadlozing af. Mijn hand flitste over mijn natte dikke paarse eikel. Zonder te zeggen dat mijn zaad er aan kwam spoot ik mijn sperma tegen de gezichtjes van de dames. De eerste stralen spatten uit één tegen de wangen en de andere stralen mikte ik op de tongen die hun mondje staken. Toen ze het zaad doorgeslikt hadden en het sperma van elkaars gezicht gelikt hadden zeiden we tegelijker tijd: “Het was veul, heel veul!.” Nadat we waren opgefrist, namen we afscheid. Nadat ik de deur dicht had gedaan, ruimde ik de tafel af en maakte ik de vloer aan de achterkant van mijn bed schoon. Ik rook nog eens aan de handdoek, die ik daarvoor gebruikte, en genoot van de heerlijke geur.
Het leven is mooi! Lang leve de vrouwen!
Aantal keer gelezen:
1056
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)