Spannendverhaaltje.nl

Tiny met 3 surinaamse pikken

-
16-08-2010
Dat weekend leken we niet veel te doen te hebben. En dat was toch zonde vonden Tiny en ik. We besloten naar onze stamkroeg te gaan en te kijken of daar nog actie was. Wie weet liepen er wel vage kennissen of andere interessante mensen rond. Tiny had haar korte rooie rok aangetrokken, hoge zwarte pumps, zwarte glanzende kousen en een doorzichtig zwart blouse met daarin verpakt haar stevige tieten. Het was gezellig druk in het cafť.
Maar we zagen verder geen bekenden. Een tafel van ons vandaan zaten drie zwarte jongens. Zo te horen van Surinaamse afkomst. Ik zag Tiny belangstellend in hun richting kijken. En het was goed te zien dat ook die drie zwarte kerels wel wat in Tiny zagen want meer dan normaal zag ik hun blikken naar Tiny afdwalen. Ik zag hoe ze met hun ogen Tiny aan het uitkleden waren. Ik had net als Tiny al wat gedronken en ik liep even naar de WC. Ik vermaak me wel zei Tiny, belangstelling zat. Toen ik terugkwam zaten de drie zwarten aan de tafel bij Tiny. Ik ging erbij zitten en ze stelden zich voor. Quincy, Paul en Ramon.
We zagen je wijf alleen zitten en ze keek nogal spermaachtig en toen zijn we er maar bij gaan zitten. Ja, ze kan lekker opwindend kijken met die grote ogen en die natte rode mond. We zaten wat te dollen en toen nodigde Ramon ons uit om met hen mee te gaan omdat het cafť ging sluiten. Wel Tiny wat denk je zullen we nog een afzakkertje nemen. Okť ik heb nog wel zin in wat actie. We gingen met de auto van Ramon naar een buitenwijk. Tiny zat achterin met Quincy en Paul. Ik hoorde af en toe onderdrukte kreetjes en het leek of Tiny al in de auto flink onder haar rok gepakt werd. Toen we uitstapten en naar boven liepen zei Paul gave kut heeft dat wijf van jou man.
Kunnen we die vanavond lekker plat neuken met zín allen. Mij best, zei ik maar ik weet niet wat Tiny er van vindt. Die heeft eigenlijk niks te vinden ze moet alleen maar met die geile benen wijd liggen. Dat is ook zo. Toen we binnenkwamen deed Ramon het licht aan en namen we wat te drinken. De muziek ging aan. En we besloten om te gaan dansen, tenminste Tiny besloot dat en trok Ramon en Paul naar zich toe. Ramon ging aan de linker en Paul aan de rechterkant van Tiny staan. Ik zag hoe Ramon zín hand over de gladde kousen van Tiny naar boven schoof en Tiny in haar kut kneep. Hij had zeker meer kunnen zien in zijn achteruitkijkspiegel? Ah lekker zei Tiny.
Wat een heerlijk geile kut heb jij teef. Ja en ik heb zin in lekkere hengsten, Ik wil geneukt worden door een zwarte pik. Nou dat kan meteen geregeld worden zei Ramon. Hij ging achter Tiny staan en deed haar rode rok omhoog, duwde haar over de bank heen, deed zín broek open en een harde zwarte pik sprong tevoorschijn. Hij pakte zín pik en stak hem vanachteren tegen de kut van Tiny. Jezus wat een geil gezicht. Tiny stond als een hete teef met haar kont te wachten totdat Ramon zijn pik in haar kut zou stoppen. Kom op Ramon zei Quincy naai die teef man. Naai die geile kut zorg dat die kut flink nat wordt voordat ik mijn pik in haar steek. Met een wilde schreeuw, en roepend Ďpoco poco hier geile teefí, stak Ramon zijn pik in de kut van Tiny.
Tiny schreeuwde het uit van geilheid en van pijn want Ramon had een hele grote. Ramon begon als een wilde neger te naaien ik zag Tiny met een van pijn verwrongen gezicht dat langzaam geiler begon te kijken. Tiny begon haar kont naar achteren te stoten en ze begon hevig te kreunen. Ja hete neger neuk me, neuk me harder ik wil helemaal klaar komen op die lekkere grote pik van je. Kom op Ramon neuk me klaar. Met nog vijf heftige stoten kwam Ramon klaar en Tiny keek verbaasd en lekker achterom toen ze Ramon van haar af zag glijden. Dat was lekker Ramon, wat kan jij lekker neuken. Maar ik ben nog niet klaar jongens ik wil meer zwarte pik. Tiny stond bloedgeil dat zagen Quincy en Paul ook wel. Ze kwamen op Tiny toe en hadden inmiddels hun broek al uitgedaan en Tiny zag dan ook twee grote zwarte pikken op haar afkomen.
Ze ging op haar knieŽn zitten en nam de pik van Quincy in haar mond en begon die pik te zuigen als de lekkerste lolly die sinds tijden had gelikt. Paul knoopte haar blouse los en begon te tieten van Tiny te masseren. Ik wil een pik in mijn kut. Een grote gore zwarte pik die me helemaal klaar gaat stoten. Quincy ging op de bank zitten en Tiny ging door met zuigen maar Paul had Tiny opgetild, zodat ze op haar hoge hakken stond.Terwijl Tiny haar gezicht begroef om de pik van Quincy zag ik hoe Paul met zijn wijsvinger in de kut van Tiny ging. En toen met zijn ringvinger in de kont van Tiny om dan zijn hele ringvinger in de anus van Tiny te steken. Au, zei Tiny toen Paul met zijn vinger begon te pompen in haar kut.
Toe pakte hij zijn lul en legde ie voor het kontgat van Tiny. Tiny stond als een hete loopse teef te draaien met haar kont. Paul haalde zijn lul naar achteren en hield hem toen voor haar kont. Langzaam zag ik zijn harde pik naar binnen glijden. Je Jezus, wat een grote stop, voorzichtig riep Tiny. Ik ga jou kontje neuken teef, ik ga jou mooie witte kontje neuken. We gaan jou helemaal plat neuken met zijn drieŽn Jaa. zei Tiny pak me, maar Paul begon te stoten en Tiny ging helemaal door het lint. Ik zag hoe ze Quincy aflikte en hoe hij even later in haar mond spoot. Lik mijn sperma teef en Tiny likte of het bessensap was. Paul stootte als een wild geworden neger in haar kont en Tiny gilde het uit van lust en pijn. Klote hete neger je ramt mijn hele kont oo ga door je hebt zoín lekker lul. Paul kwam met een oerwoudkreet klaar.
Tiny kreeg geen rust want Quincy tok Tiny op zijn schoot en wijdbeens, willig ging Tiny over hem heen zitten en als een razend geworden amazone begon ze Quincy te berijden. Tot ik in een grimas zag dat Tiny bijna klaar kwam en eigenlijk tegelijk of net iets eerder zag ik hoe Quicy zij pik omhoog stootte en ook klaar kwam. Tiny was uitgeteld en de drie zwarte jongens waren helemaal los. Ramon legde Tiny op haar rug op de tafel en begon met zijn weer harde pik de kut van Tiny te neuken het duurde zeker een kwartier zo lang als hij bezig was nadat hij net al klaargekomen was. Hij spoot met een wilde oerwoudkreet zijn geil in haar kut.
Paul nam het over het legde Tiny op haar buik op de tafel met haar benen op de grond. Ik zag haar zwarte glanzende kousen en haar rooie rok die nog om haar middel zat. O nee jongens even rust. Niks rust wijfie gewoon even lekker naaien en Paul stak zijn lange lans in de natte kutopening. Paul begon heftig te neuken en Tiny kreunde weer als een jonge tiener die haar eerste beurt kreeg. Paul was zeker twintig minuten met Tiny bezig want hij kon maar niet goed klaarkomen. En net hij zijn pik goed begon te voelen zag ik hoe Tiny voor de tweede keer met haar kont naar achteren begon te stoten kom dan schatje met je lekkere zwarte pik naai mijn kutje.
Ik wil je hete geil voelen tegen mijn kutwand en deze aanmoediging was voor Paul net genoeg om zijn pik helemaal leeg te spuiten in haar kut. Tiny zag er afgenaaid en nog steeds lekker geil uit. Wat een lekkere teef dat ik. We dronken nog wat en spraken af elkaar nog eens te bellen. Ramon had een taxi gebeld en om 5 uur stapten we ons huis binnen. Tiny een beetje pikwankel maar wel lekker klaargenaaid. Voor het eerst door drie zwarte pikken en of het voor het laatst was dat komen se straks nog wel te weten.
Aantal keer gelezen:
724
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)