Spannendverhaaltje.nl

That's what a kiss can do

-
08-08-2011
Het is altijd spannend zo een date, je kan een klik hebben op de chat, maar of die in het echt ook zo is valt altijd te bezien. Gelukkig had Luna geluk en was de klik er ook in het echte leven ook. Het was erg gezellig en ze kletste en lachte en de tijd vloog om, maar er was nog steeds niets gebeurt. Luna voelde zich een beetje licht in haar hoofd door de wijn en kreeg de heerlijke ontspannen buzz die wijn je kan geven. Vlak voordat ze de deur uitgaan om naar de bushalte te lopen zegt hij tegen haar, dat hij een vraag heeft vanaf het moment dat hij haar zag. Hij wilde graag weten hoe is om haar mooie volle lippen te zoenen. Ze knipoogde naar hem, gaf geen antwoord, deed de deur open en liep naar buiten. Bij de bushalte aangekomen stelt hij haar de vraag nog eens en komt nu heel dichtbij haar staan. Hij pakt mijn hoofd vast en begint me heerlijk te zoenen. Luna vraagt zich meteen af waarom ze dit niet eerder had gedaan ze wilde het al de hele avond en in plaats van kletsen wat ook erg gezellig was, maar ze had hem kunnen zoenen en wie weet wat nog meer. Noodgedwongen moesten ze stoppen omdat de bus eraan kwam en even hoopte ze, dat hij weer de bus uit zou stappen met de opmerking, ik heb nog geen zin om naar huis te gaan, maar helaas moest hij toch echt naar huis. Weer thuis aangekomen was Luna helemaal opgewonden. Iedere keer als haar handen haar lichaam raakte was dat meer een streling als een aanraking. Luna gaat naar boven kleed zicht helemaal uit en gaat naakt op bed gaan liggen. Haar handen gingen verder met het strelen van haar lichaam ze deed haar ogen dicht en genoot van haar eigen aanraking en terwijl ze haar ogen dicht had en dacht ze aan hem en hoe hij haar zou strelen als die avond hij bij haar was gebleven. Haar vingers gingen langs haar tepels en streelde ze plagerig. In haar gedachte fantaseert ze hoe zijn tong over haar tepels gaan.

Haar eigen hand streelt nog steeds haar tepel en met haar andere hand volgt ze de lijnen van haar lichaam, langs haar nek, over haar borstkas naar haar borst. Daar draait ze met haar vingers een rondje over haar nog vrije tepel en gaat zo lager, over haar buik, langs haar navel en naar de binnenkant van haar benen. In haar gedachte zijn haar vingers zijn lippen die haar overal tedere kusjes geven en haar zo steeds geiler maken. Haar vingers vinden haar klitje en ze begint die langzaam maar zeker te masseren. Ze plaagde zichzelf door dit erg langzaam te blijven doen. Ze kon er voor kiezen om zich zelf snel tot een hoogtepunt te brengen, maar ze genoot van de fantasie dat hij het was. Dus koos ze ervoor om hier tijd voor te nemen. In haar gedachte voelt ze zijn tong over haar klit gaan, hoe hij er zachtjes op zoog en ze begint te kronkelen van genot. Haar ademhaling versnelt en ze kreunt nu zacht. Haar andere hand houd nu op haar tepel te strelen en zakt nu van haar borst naar haar kutje en ze voelt hoe nat ze is. In haar gedachte voelt ze hoe hij haar heerlijk beft en een vinger in haar natte kutje duwt. Hij merkt dat ze ervan geniet en doet er nog een vinger bij. Hmmm dit is heerlijk denkt Luna, normaal is het voor haar niet zo gemakkelijk om te fantaseren en er dan van te genieten, maar de lekkere buzz van de wijn en de gedachte aan zijn heerlijke kus maakte het haar erg makkelijk. Ze voelt dat ze gaat komen en gaat door, kreunend komt ze klaar. Normaal is dat genoeg, maar ze was nog net zo geil en nu nog natter dus ging ze door. In Luna's gedachte beelde zij zich in dat hij haar nu heerlijk begint te neuken. Bij deze gedachte komt ze meteen weer klaar en weer blijft ze net zo geil. Ze blijft haar klitje strelen en wil nog een keer klaar komen. In haar gedachte ziet ze hoe ze zich me om draait en zij zijn stijve pik in haar mond neemt en hem begint te pijpen, ze speelt met haar tong en ze zuigt alsof haar leven er vanaf hangt. Als hij bijna komt draait Luna zich me om en gaat op handen en knieŽn zitten en duwt haar kontje omhoog. Hij pakt haar heupen vast en duwt gretig zijn pik bij haar naar binnen. Een heerlijke golf van geilheid gaat door haar hele lichaam en ze voelt dat ze gaat komen, maar nu niet zoals ze normaal komt dit is anders.

Met haar vingers blijft Luna haar klitje stimuleren en beweegt ze op de ritme dat hij haar in gedachte stoot. Met lange stevige halen en heerlijke golven van genot gaan door haar hele lichaam. In haar gedachte voelt ze hoe zijn lichaam zich helemaal aan spant en hij stotend en diep in haar klaar komt, op dat moment komt ze zwaar kreunend klaar. Haar rug kromt zich en Luna had het gevoel alsof ze erin bleef. Ze voelde hoe haar kutje samentrok en dit meerdere malen bleef doen. Ze kon niet stoppen met kreunen en was even bang wat de buren wel niet zouden denken. Even was ze in de zevende hemel zo was ze nog nooit klaargekomen. Ze kon niet wachten tot de volgende date
Aantal keer gelezen:
719
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)