Spannendverhaaltje.nl

that's me...

-
20-07-2012
Dit verhaal is geschreven door Celeste Mijn vriend en ik houden enorm veel van sex.Hij neukt mij iedere dag,en noemt me hoe hij wilt.Eerlijk gezegd vindt ik dat heerlijk,en hij zei me laatst:als jij een sletje wilt zijn, zal ik je zo behandelen!Ik vindt het allang best,en wachtte geduldig af.
Nu kwam ik gisteren uit mijn werk,en hij had gekookt.Lief is hij ook hoor,
en ik hou vreselijk veel van mijn schatje.Het werd later op de avond,en hij vertelde mij wat voor kleding ik aan moest doen.Mijn vraag was,gaan wij uit of zo?Nee slet,mond houden en doe wat ik zeg!Met een nat kutje ging ik me omkleden,en kwam beneden.Ik had mijn korte jurkje aan,en dat was het dan.Geen bh of string,alleen het jurkje.Toen ging de deurbel.
Twee vrienden van ons kwamen langs,om een biertje te drinken.Nou gezellig toch?Ik gaf iedereen iets te drinken en nam zelf een witte wijn.Na een paar glazen voelde ik hem al aardig zitten,
en dit merkte de mannen ook.Mijn vriend Peter kwam naast mij op de bank zitten,en zei dat ik met hem moest tongen.Een geile tongzoen was het gevolg,maar toen schrok ik even.Zo en nu die twee ook een tongzoen sletje!
Ja maar....ik was nog niet uitgesproken en hij zei:doe het ranzig geil sletje!Ik begon met Gerard te tongen,en het sap liet mijn kutje uit.
Zo en nu jij,zei ik tegen Theo.Hij legde zijn hand op mijn been,en zocht langzaam mijn kutje op.Lekker he slet?
Ja echt wel,gaan jullie mij neuken jongens?Jazeker gaan wij jou neuken,
dus doe je jurkje maar uit.Naakt stond ik in de woonkamer,met drie lekkere geile naakte mannen!Peter heeft al een heerlijke lange lul,maar die andere twee mogen er ook zijn zeg!Om en om begonnen we te tongen,en voelde ik een vinger mijn natte kut binnen gaan.Oh wat werd dit geil zeg...mmmmm ik wilde meer en kreeg dit ook!Pijp me,zei Gerard en braaf zoog ik zijn lul,en kneedde zijn ballen.Ineens voelde ik een lul mijn kut binnen gaan,en werd ik stevig geneukt!Ik gilde het uit van genot en riep dat het harder moest!
Hou je mond en zuig mijn lul klaar teef!Na wat heerlijk geil zuigwerk,
spoot Gerard zijn lading zaad in mijn keel...mmmmmm heerlijk!Ik likte zijn lul schoon,en voelde een pik uit mijn kut gaan.Zo en nu ga ik je in je reet neuken vuile hoer!
Ja hoor,in een keer ramde hij zijn paal in mijn ster,en werd ik grof geneukt!Is dit wat je wilde hoer?!Ja geile schatjes van me,neuk me in mijn reet en geef me alsjeblieft een lul om aan te zuigen!Peter kwam voor me staan,en duwde z"n lul in mijn bek.
Pijpen kreng!Mijn kut liep leeg van geilheid,en ik voelde het zaad van Theo tegen mijn darmen spuiten.Oh ja spuit je lul maar lekker in me leeg geile beer!Maar voor ik het wist,spoot ook mijn ventje mijn bek vol met z"n heerlijke warme mannenpap!Hmmmm...het was super om door drie man misbruikt te worden hoor...zalig!Nu gingen we douchen,alleen werd ik toen ook nog eens om de beurt plat geneukt hihihi.
Ik heb nog nooit zoveel zaad in en op mijn lichaam gehad.Ik hoop dat dit vaker gaat gebeuren,maar dat zal best wel want ik ben eigenlijk ook een slet :P
Aantal keer gelezen:
712
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)