Spannendverhaaltje.nl

"tante" Gerda

-
21-08-2010
Het zal de laatste keer wel worden dat hij bij 'tante' Gerda gaat logeren. Hoewel Gerda een zuster van zijn moeder is en al achterin de dertig hoeft hij haar geen tante meer te noemen. Toen hij afgelopen zomer 16 jaar werd zei Gerda tegen hem Je bent nu een jongeman en mag mij gewoon Gerda noemen. Ze keek hem daarbij een beetje vreemd aan herinnert hij zich nog, maar waarom is hem altijd een raadsel gebleven. Eigenlijk vindt hij het wel jammer dat dit de laatste kerst zal zijn die hij bij Gerda door zal brengen. Hij heeft haar altijd erg aardig gevonden en de laatste paar jaar ook wel aantrekkelijk. Ze kleedt zich altijd erg vrouwelijk en dat vindt Hans (zo heet onze held) best wel mooi en soms wel opwindend. Hoewel hij uiteraard vindt dat Gerda een 'oude' vrouw is, kan hij niet ontkennen dat zij hem soms seksueel opwindt. Vooral wanneer ze een rok draagt met donkere panty's daaronder. Om een of andere reden raakt hij opgewonden van het geluid dat ze maakt als ze dan haar benen over elkaar slaat.

Maar ja, dat lag dus aan die panty's en niet aan Gerda dat hij opgewonden raakte, hield hij zichzelf voor. Het moest ook wel zo zijn, want toen hij een keer stiekem in Gerda's kasten keek en daar een lade vol met panty's aantrof kreeg hij direct een stijve. De gladde stof van de panty's gaf hem een vreemd maar ook opwindend gevoel. Sinds die keer koopt Hans af en toe een pornoboekje en let daarbij op dat er vrouwen in staan die nylonkousen dragen. Af en toe stelt hij zich dan voor hoe Gerda er zonder kleren en alleen met kousen aan uit zou zien. Waarschijnlijk is dan alle charme er af, tenslotte is Gerda al bijna veertig. Als de trein waarmee Hans naar Gouda is gereden op het station aankomt staat Gerda al op hem te wachten. Zo jongen, ben je daar eindelijk... Gerda geeft hem een zoen op zijn wang en neemt hem bij de arm. De auto staat op de parkeerplaats, dan hoef je niet zo ver te lopen met die zware tas.. Bij het huis van Gerda loopt Hans direct door naar boven, naar de kamer waar hij altijd slaapt.

Het is een vrij kleine kamer met een eenpersoons bed en twee stoelen erin. Toch heeft hij altijd het gevoel dat dit 'zijn' kamertje is en hij is er zelfs een beetje trots op. 's avonds tuigen Gerda en hij de kerstboom op. Het is een vrij grote boom en Gerda heeft alle ballen en slingers in wit en zilver, dat vindt ze zelf het mooist. Als ze er tenslotte de piek op wil zetten moet ze op een stoel staan om er bij te kunnen. Voor de zekerheid houdt Hans de stoel vast. Gerda doet haar schoenen uit en klimt op de stoel. Onwillekeurig kijkt Hans naar haar slanke voeten. Door het donkere teenstuk van haar kousen ziet hij nog net dat ze haar teennagels lichtrood gelakt heeft. Toch wel sexy denkt hij bij zichzelf. De volgende ochtend is Gerda al vroeg naar de markt gegaan. Hans loopt haar slaapkamer binnen en opent de lade waar Gerda haar panty's bewaart. Hij heeft het grootste gedeelte van de nacht wakker gelegen en had steeds het beeld van Gerda's voeten voor zich. De gedachte deze kousenvoeten te mogen strelen maakte hem bijna gek.

Nou ja, dan maar alleen de panty, houdt hij zichzelf voor. Op het moment dat hij met zijn handen door de gladde, zachte stof van de panty's woelt, voelt hij een erectie opkomen. Oh wat zou hij graag Gerda's benen strelen terwijl ze deze panty draagt. Onwillekeurig begint hij zichzelf te masturberen. Met de panty nog in zijn hand loopt hij naar de badkamer en maakt zichzelf klaar terwijl hij de panty over zijn buik wrijft. Een beetje beschaamd brengt hij snel de panty terug en gaat (voor de tweede keer) in bad. 's avonds kan hij zijn ogen amper van Gerda's benen afhouden en hoopt de hele tijd dat ze haar schoenen uit zal doen of zo gaat zitten dat hij iets meer van haar dijen kan zien. Tevergeefs, als hij naar bed gaat heeft Hans een onbevredigd gevoel. De volgende dag gaan Gerda en hij de stad in om spullen te halen voor het kerstdiner dat ze die avond zullen hebben. Eerst zouden ze uit eten gaan maar Gerda vond het toch leuker om thuis te blijven en zelf iets te maken. Maar je moet je wel chique aankleden... had ze hem gezegd.

Op zich heeft Hans de pest aan winkelen, maar vandaag valt het hem nogal mee. Gerda blijft even staan kijken voor de etalage van een schoenenzaak. Hoe vindt je die zwarte schoenen met dat hakje? vraagt ze hem. Hans kijkt naar de schoenen die ze aanwijst. Vlak ernaast staan een paar zwarte pumps met een opvallend hoge hak. Je bedoelt hopelijk wel die met die hoge hak... zegt hij voorzichtig. Nee natuurlijk niet, dat is toch niets voor mij. Dat staat mij vast niet. Natuurlijk wel, je hebt toch best mooie benen, waarom zou je die niet laten zien?. Gerda staart hem een beetje verbaasd aan. Meen je dat nou, ik zal ze eens passen. In de winkel kan Hans zijn erectie niet onderdrukken, telkens als Gerda een schoen uitdoet gluurt hij naar haar voeten. Als ze de schoenen met hoge hak aanheeft loopt ze een paar keer de winkel op en neer. Hans heeft moeite om een bewonderend fluitje in te houden en wordt steeds roder. Gerda kijkt hem aan en vraagt Vindt je ze niet veel te hoog?, Valt best wel mee hoor en ze staan je goed... Ja ja, dat zal jij wel vinden zegt ze glimlachend, ik koop ze toch mooi niet. Even later verlaten ze de winkel zonder iets gekocht te hebben.

Na een langdurig bad, kleedt hij zich in het nette pak dat hij heeft meegenomen en komt Hans naar beneden voor het kerstdiner. Gerda komt uit de keuken en vraagt hem op het eten in de oven te letten. Dan kan ik ook nog even in bad voor ik me omkleed. Een klein half uurtje later hoort Hans aan het tikken op de trap dat ze eraan komt. Ze komt de kamer binnen en Hans is met stomheid geslagen. Ze draagt een mooie jurk met zwart en zilver en een wijde rok tot net boven haar knie, maar daaronder draagt ze zwarte pumps met hoge stalen hakken en zwarte panty's. Mooi? vraagt ze en ze draait zich een paar keer om. Hans ziet dat ze panty's met naad draagt waarbij het hakstuk duidelijk zichtbaar is een tot net boven de enkels omhoog loopt. Jezus, wat ziet ze er geil uit. Hans kijkt haar verrukt aan en ziet dat ze zich zwaar heeft opgemaakt. Haar lippen zijn vuur rood. Ik dacht dat je dat mooi vond, die hoge hakken... Ja eh... dat vindt ik ook krijgt hij er met moeite uit. Nou daar ben ik dan blij om, ze loopt op hem af en zegt in ieder geval al een prettig kerstfeest.

Ze buigt zich naar hem toe en geeft hem een kusje op zijn mond. Voor dat Hans kan reageren loopt ze al weer richting keuken. Op dat moment beseft Hans dat hij daar met een gigantische stijve in zijn broek staat. Omdat de stof van die broek vrij dun is, kun je zijn erectie goed zien zitten. Vlug schuift hij aan tafel en hoopt dat Gerda er niets van gezien heeft. Tijdens het eten kan Hans alleen nog maar aan Gerda's mooie benen denken. Hij is zo geil dat hij nauwelijks een hap door zijn keel kan krijgen. Smaakt het niet?, Jawel hoor, maar ik heb een beetje last van mijn maag. Om haar niet teleur te stellen neemt hij snel een paar happen en probeert aan iets anders te denken. Een klein uurtje later zitten ze alweer aan het toetje. Hans is van de schrik bekomen en eet weer als vanouds. Voorzichtig probeert hij onder tafel contact te zoeken met Gerda's benen. Op een gegeven moment voelt hij dat hij met zijn broek tegen haar been aanzit. Gerda trekt haar been direct terug en zegt Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie.

Even later, boven een geurend bakje koffie, vraagt ze Kun je mij even mijn sigaretten brengen? Hans staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terugloopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen. Krijg ik geen vuurtje van je... hij staat op, loopt naar haar kant van de tafel en houdt haar een brandende aansteker voor. Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast. Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Hans schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting. Snel gaat hij weer zitten. Daarna probeert hij nog een keer om been contact te krijgen, maar Gerda trekt haar been weer terug bij de eerste beroering.'s Nachts valt Hans masturberend in slaap. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad. Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma.

Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien. Daarna vraagt hij aan Gerda om nieuwe lakens. En ik had net eergisteren schone op gedaan... zegt ze. Ik heb per ongeluk een beetje in bed geplast stamelt Hans. Oh, in dat geval, ik zal het straks wel doen. Nee, laat maar dat kan ik zelf wel. Hans baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad. Nou goed dan, ze liggen op mijn slaapkamer, in die witte kast, boven de lade waar ik mijn panty's in bewaar. Okť, ik pak ze wel. Hij kan zichzelf wel voor zijn kop slaan. Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op. De volgende paar dagen vermijdt hij Gerda een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken. Ik ga nog even in de stad kijken of er nog leuk vuurwerk te koop is zegt hij dan. Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Gerda haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan.

Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven? Mij best, zeg maar wat ik aan moet. Die licht grijze broek en die donkere trui, dat staat je erg goed. En wat moet ik aantrekken?. Hans krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel Dat moet je toch zelf weten. Oh ja, heb je dan geen voorkeur... De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi? Je weet best dat ik die heel mooi vindt. Het was er uit voordat hij er zelf erg in had. Nou dan, dan doe ik die toch graag voor je aan. Gerda gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Gerda en schakelt even met de afstands bediening. Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad. Mooi?, Overweldigend zegt Hans snel. Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv. En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek. Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft.

Om vijf voor twaalf schenkt Gerda de champagne in. Dat zal me best smaken zegt ze lachend. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne. Dan zet Gerda haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang. Dat horen er toch drie te zijn zegt Hans. Klopt... ze neemt zijn hoofd in haar handen en druk haar lippen stevig op de zijne. Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnendringt valt hij zowat flauw. Na een paar seconden laat ze hem los. Ik, ik... Hij kan geen woord uitbrengen. Ik wens jou ook een heel gelukkig nieuwjaar. Ze lacht vriendelijk terwijl ze weer op de bank gaat zitten. Kom eens gezellig bij me zitten. Gedwee gaat hij naast haar zitten, maar kijkt haar nog niet aan. Vertel eens Hans, waarom kleur jij steeds als ik deze schoenen en panty's draag. Hij voelt zich als door een zwaard getroffen en kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Vindt je het opwindend?

Haar stem klinkt zeer vriendelijk. Voorzichtig knikt hij bevestigend. Waarom streel je mijn benen niet even, ik denk dat ik dat best wel fijn zal vinden. Ze pakt zijn linkerhand en legt die op haar knie. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog. Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok omhoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panty's maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis. De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. Rustig, rustig. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Als hij probeert op te staan zakt hij bijna direct weer door zijn knieŽn. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Ik zal je wel helpen, met alles... Boven aangekomen lopen ze direct naar Gerda's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan.

Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voorzichtig over de bobbel in zijn broek. Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Als ze die gevonden heeft probeert ze zijn pik naar buiten te trekken maar dat lukt niet. Ze haalt haar hand terug en opent de knoop van zijn broek. Ze trekt zich even van hem terug en staat op. Even een beetje omhoog zegt ze terwijl ze zijn broek omlaag trekt. Snel trapt hij zijn schoenen uit zodat Gerda nu zijn broek helemaal uit kan doen. Dan trekt ze ook zijn slip uit. Hans durft zich nog steeds niet te verroeren. Gerda komt weer naast hem zitten en begint hem opnieuw te zoenen. Dan pakt ze zijn stijve pik beet en begint hem heel zachtjes af te trekken. Na een poosje schuift ze met haar hand over zijn buik langzaam omhoog. Gelijktijdig slaat ze een been over zijn benen heen. Weer voelt hij de gladde stof van haar panty's. Als ze haar been optrekt schuift ze met haar knie over zijn pik.

Als hij dit voelt siddert hij van genot. Gerda merkt dit en beweegt haar been langzaam op en neer zodat ze met haar kuit steeds over zijn lul strijkt. De gladde stof maakt hem gek. Hij wil het wel uitschreeuwen. Ondertussen heeft Gerda zijn trui en overhemd zover opgeschoven dat zijn borst helemaal bloot ligt. Nu begint ze op zijn tepels te zuigen en te knabbelen. Nog steeds gaat ze door met haar been over zijn stijve te schuiven. Langzaam krijgt Hans zichzelf weer onder controle. Zijn hand zoekt naar haar borsten. Op het moment dat hij haar borst omvat staat ze op. Wacht even... ze trekt hem een eindje overeind en trekt zijn trui uit. Zijn blouse ligt helemaal open en snel doet hij die zelf uit. Voor hem staand maakt ze haar jurk los en laat die langzaam over haar schouders naar beneden glijden. Hans ziet dat ze een kleine zwarte en doorzichtige beha draagt. Ze heeft prachtige donkere tepels en stevige borsten. Als de jurk over haar heupen zakt ziet hij dat ze een panty draagt met een aangebreid broekje dat een klein beetje door schijnend is.

Gerda bukt zich, pakt een van zijn voeten en trekt zijn sok uit. Ook de andere sok gaat op die manier uit. Ze komt weer naast hem zitten en legt zijn hand op haar borst. De stof van de beha is bijna net zo zacht als die van haar panty. Hij buigt zich voorover en begint voorzichtig haar borst te kussen. Ze trekt zelf haar beha een beetje naar beneden zodat haar borst vrij komt te liggen. Hans zuigt zachtjes aan haar tepel. Hmm... dat doe je erg lekker. Nu slaat hij zijn been over haar heen. Daardoor komt zijn pik tegen haar heup aan. Weer die stof!! Als een hond begint hij tegen haar heup aan te rijden. Gerda strijkt haar hand door zijn haar, over zijn rug en begint zachtjes in zijn billen te knijpen. Hij zakt met zijn mond langzaam naar beneden. Uitvoerig kust en likt hij haar navel. Gerda kan een kreet van verrukking niet onderdrukken. Voorzichtig zakt hij iets verder naar beneden. Zijn mond glijdt over het broekje van haar panty voorzichtig naar haar kruis. Verwoed drukt hij zijn gezicht in haar kruis. Met beide handen drukt ze zijn hoofd nog dieper tussen haar benen.

Opeens begint Gerda heftig te trillen en te hijgen. Even later trekt ze hem voorzichtig aan zijn haren omhoog. Ga jij nu maar eens even liggen zegt ze. Hans gaat languit op bed liggen en Gerda gaat tussen zijn benen zitten en legt haar handen op zijn knieŽn. Langzaam schuiven haar handen omhoog. Zachtjes kneedt ze zijn ballen. Na een poosje pakt ze zijn stijve in haar rechterhand en schuift de huid voorzichtig op en neer. Lekker? Hij kreunt bevestigend. Steeds sneller gaat haar hand op en neer terwijl haar andere hand nog steeds zijn ballen kneedt. Hans begint zwaar te hijgen. Weet je wat ook lekker is... Ze legt zijn pik plat op zijn buik en geeft er een kusje op. Hans trilt over zijn hele lichaam. Nu kust ze zijn ballen en begint deze te likken. Haar tong glijdt over de naad van zijn pik langzaam in de richting van zijn eikel. Als ze bijna boven is glijdt haar tong weer naar beneden. Zo gaat ze een paar keer zijn pik op en neer. Dan opent ze haar lippen en laat zijn eikel naar binnen glijden.Nog nooit heeft Hans zoveel geluk en genot gevoeld, zijn hele lichaam trilt en tintelt.

Gerda maakt met haar mond op en neer gaande bewegingen en Hans ziet aan haar naar binnen staande wangen dat ze ook zuigt. Hoe heeft hij ooit kunnen denken dat Gerda geen opwindende vrouw is. Als hij begint te schokken staat ze snel op. Nog niet, zegt ze er is nog zoveel meer. Ze staat op, doet haar beha af, stapt uit haar schoenen en trekt haar panty uit. Helemaal naakt klimt ze weer op het bed. Ze komt naast hem liggen en begint hem vurig te zoenen. Even later draait ze zich helemaal om en gaat over zijn gezicht zitten. Ze laat haar kruis vlak boven zijn gezicht hangen. Hans steekt zijn tong uit en beroert voorzichtig haar kittelaar. Het smaakt een beetje zout. Als hij zijn tong snel over het knopje laat gaan hoort hij Gerda kreunen. Na een paar minuten laat ze zich voorover vallen en begint weer aan zijn pik te zuigen. Hans likt ondertussen heftig door. Zijn tong dringt af en toe het grotje van Gerda binnen. Op die momenten zuigt ze extra hard aan zijn pik. Weer begint Hans heftig te schokken.

Gerda komt snel overeind en gaat kruislings boven zijn pik staan. Nu zal ik je eens leren wat een echte vrouw is. Ze zakt door haar knieŽn en laat zijn eikel langzaam bij haar binnendringen. Voorzichtig zakt ze steeds een stukje verder totdat ze op zijn buik zit. Dan begint ze langzaam op en neer te bewegen. Hans voelt haar kutje strak om zijn pik gespannen. Met elke millimeter huid voelt hij hoe ze over hem heen schuift. Het genot is bijna ondraaglijk. Gerda begint steeds wilder te bewegen. Ja, ja, doe het... Het zweet breekt hem uit als hij voelt hoe haar kutje zich om zijn pik samentrekt. Gerda kreunt en hij begint weer te schokken. Ja, samen... Ze gilt het bijna uit. Dan komen ze bijna gelijktijdig klaar. Gerda zakt voorover en rust met haar hoofd vlak naast het zijne. Haar zo te horen hijgen maakt hem alleen nog maar geiler. Met schokken schiet het zaad door zijn pik. Elke schok is een hemels gevoel. God, dat het zo lekker kan zijn. Hij kijkt Gerda aan, maar alles wordt zwart voor zijn ogen. De volgende ochtend wordt hij wakker in Gerda's bed.

Gerda zelf ligt niet meer naast hem. Hij staat op en neemt een bad. Als hij daarna beneden komt staat Gerda in de keuken het ontbijt te bereiden. Hij loopt op haar toe en wil haar kussen. Niet doen Hans... Hij kijkt haar verbaasd aan. Ik denk dat ik gisteren teveel heb gedronken. Ik zou het fijn vinden als je net wilt doen alsof er niets gebeurd is. Maar... Hij is met stomheid geslagen. De mooiste nacht van zijn leven en dan doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens het ontbijt zwijgen ze allebei. Nadat ze de tafel heeft afgeruimd gaat Gerda naar boven. Als ze even later weer beneden komt ziet Hans dat ze een lange broek met lage schoenen draagt. Dat is de eerste keer sinds hij hier logeert dat Gerda geen rok draagt. Hij begrijpt waarom ze dit doet, en voelt zich diep ongelukkig. Zo gaan er een paar dagen voorbij waarbij ze elkaar nauwelijks spreken. De avond voordat hij weer naar huis gaat pakt hij vast zijn spullen in. Hij wil eigenlijk niet naar huis maar begrijpt dat er niets anders opzit. Voor de laatste keer neemt hij een bad.

Zoals zo vaak tijdens zijn bezoek zit hij ook nu weer met zijn pik te spelen. Het gebeuren van oud en nieuw laat hem niet los. Hij heeft zich al ontelbare malen afgetrokken met het beeld van Gerda voor ogen. Plotseling hoort hij Gerda zijn naam roepen. Hans, kom je zo nog even naar beneden? Ik wil je nog even spreken. Hij stapt uit bad, droogt zich af en slaat een badjas om. Als hij de trap afloopt ziet hij dat het beneden schemerig is. Gerda heeft het grote licht uitgedaan en slechts een klein schemerlampje laten branden. Ze zit op de bank op hem te wachten. Tot zijn verbazing draagt zij haar badmantel. Onder haar mantel uit ziet hij haar benen, weer met panty's en de hem zo bekende hoge schoenen. Ze staat op en loopt op hem af. Ik ben erg onaardig geweest de afgelopen dagen. Kun je mij vergeven? Hij kijkt haar en zegt Natuurlijk, ik begrijp best dat het een vreemde situatie was en dat je er niet gelukkig mee was. Was dat maar waar... Hans staart haar verbaasd aan. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest zegt ze dat is juist het probleem.

Ik wil alleen nog maar met je naar bed, kan de hele tijd nergens anders meer aan denken. Dat kan toch niet... Hans weet niet wat hij hoort, Gerda die met hem naar bed wil. Ik was zo bang om je nog eens op te winden. Ik weet dat je ontzettend geil wordt van panty's. Dacht je dat ik nooit gemerkt heb dat je in mijn lade zat te rommelen? God, hoe vaak heb ik niet naar je toe willen komen als jij in je bed lag te slapen. Hij trekt haar naar zich toe en kust haar met veel overgave. Kom laten we naar boven gaan... Op haar slaapkamer laat Hans zijn badjas vallen. Ga maar op het bed liggen, dan zal ik je eens lekker opgeilen. Als hij op zijn rug ligt gaat ze achter het bed staan. Ze laat haar badjas vallen en hij ziet dat ze kousen draagt in plaats van panty's. Het zijn mooie zwarte kousen met een donkere boord om haar dijen. Verder draagt ze een klein slipje en een soort nylon hemdje met jarretels om haar kousen op te houden. Het is het mooiste en meest opwindende wat Hans ooit gezien heeft.

Ze klimt op het bed en gaat op het achtereinde zitten. Terwijl ze haar benen spreidt strijkt ze met haar handen van haar enkels via haar knieČn langs de binnenkant van haar dijen richting haar kruis. Ze kreunt zachtjes en kronkelt een beetje met haar lichaam. Vindt je me mooi? Je bent de mooiste en meest opwindende vrouw die ik ooit gezien heb. Ze lacht tevreden. Met haar schoen glijdt ze nu langzaam langs de binnenkant van zijn been. Voorzichtig prikt ze met haar hak in zijn strak gespannen zak. Dan doet ze haar schoenen uit. Met haar kousenvoeten strijkt ze zachtjes over zijn benen op en neer. Ik weet dat je dit lekker vindt, vorige keer kon je je al haast niet houden. Ze heeft gelijk, zijn pik staat keihard overeind, elke keer als hij haar voeten omhoog voelt komen voelt hij een golf van genot door zijn lichaam stromen. Dan schuiven haar voeten door tot aan zijn pik. Met haar tenen begint ze zijn ballen te masseren. Lekker joch van me.. Een voet zet ze op zijn pik en drukt die op zijn buik. Het lijkt wel alsof zijn pik haar terug wil drukken zo stijf is hij.

Nu neemt ze zijn pik tussen haar voeten en schuift ze langzaam op en neer. Het is het fijnste gevoel dat Hans ooit gehad heeft. Telkens als haar voeten onderaan de wortel komen schuift ze ze even over zijn buik heen en weer, komen haar voeten bij zijn eikel dan neemt ze deze tussen haar tenen en wrijft er zo een poosje over. Na een paar minuten laat ze zich van de rand op het bed glijden. Weet je wat ik ook kan? Ze houdt haar voeten om zijn pik geklemd en buigt voorover. Terwijl haar voeten hem blijven aftrekken sluiten haar lippen om zijn eikel. Hans trilt over zijn hele lichaam, wat een geweldig gevoel. Hij dankt de hemel dat Gerda zo lenig is. Zijn pik is nog nooit zo stijf geweest. Het gevoel van Gerda's zachte lippen afgewisseld met het zachte schuren van haar kousen is voor hem het absolute toppunt van genot. Hij hoopt dat ze nooit meer ophoudt. Dan wordt het hem teveel. Ik ga komen... Gerda kreunt even ten teken dat ze hem begrepen heeft maar gaat gewoon door. Hij komt klaar als nooit tevoren.

Het is alsof elke scheut zaad door zijn hele lichaam trekt. Minuten lang lijkt het te duren terwijl Gerda hem blijft afzuigen. Het zaad slikt ze gewoon door. Blijf alsjeblieft doorgaan... smeekt hij haar. Pas zo'n vijf minuten nadat hij is klaar gekomen stop Gerda haar goddelijke acties. Hans heeft allang weer een stijve gekregen van die heerlijke combinatie van kousenvoeten en lippen. Was het fijn zo? Hans begint te snikken van geluk. Oh god, als je eens wist... Ze kruipt omhoog en kust hem op zijn voorhoofd. Wil je mij ook likken? Ja natuurlijk... Hij zakt langzaam naar beneden en trekt haar slipje omlaag. Op het moment dat hij het slipje over haar voeten trekt kan hij het niet nalaten zijn gezicht tegen haar voeten aan te drukken en deze heftig te kussen. Gerda kreunt van genot. Hans spreidt haar benen en glijdt met zijn tong langzaam langs haar been richting haar kruis. Wild begint hij op haar kittelaar te zuigen. Als ze met haar heupen begint te draaien pakt hij haar billen vast. Dan schuift hij zijn middelvinger haar kutje binnen. ohhhh...

Gerda geniet duidelijk van deze behandeling.Terwijl hij haar nog aan het likken is voelt hij hoe haar voeten weer op zoek zijn naar zijn pik. Gewillig gaat hij iets anders liggen. Hoewel ze niet in staat is zijn pik goed tussen haar voeten te klemmen kan ze er wel steeds langsheen glijden. Na een tijdje komt Hans omhoog en stopt zijn pik in haar kutje. Gerda siddert van genot. Wat een lekkere pik heb je toch... Niet half zo lekker als jouw kutje antwoordt hij. Met langzame lange halen begint hij haar te neuken. Ze slaat haar benen om zijn rug en weer voelt hij die gladde stof die hem zo opwindt. Steeds heftiger worden zijn bewegingen. Ga je zo komen? vraagt hij Ja, zeg maar wanneer... Nu dus... Op het moment dat hij klaar komt begint zijn lichaam volledig oncontroleerbaar te schudden. Ook Gerda komt door deze wilde bewegingen klaar. Zij voelt zijn zaad diep in haar spuiten en sluit hem nog dichter in haar armen.Als ze even later weer bij hun positieven zijn gekomen vraagt Gerda Is dit echt de laatste keer geweest dat je hier bent komen logeren?

Ben je gek, ik wil hier wel komen wonen. Als je het goed vindt wil ik in ieder geval nog een weekje langer blijven Als mijn poesje het volhoudt vindt ik het best zegt ze lachend. Ze buigt over hem heen en kust hem op zijn mond. Niet heftig zoals eerst maar met meer tederheid. Hij beantwoord haar kus en weet dat dit het begin is van een lange, wilde maar ook liefdevolle relatie.
Aantal keer gelezen:
1429
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)