Spannendverhaaltje.nl

Tanja in dromenland

-
16-08-2010
Het is Zaterdagochtend 9.30 uur en Tanja wordt wakker van de schreeuwende wekker op haar nachtkastje. Ze draait zich om, doet haar wekker uit, het volume zacht en werpt een blik naar de tijd. De rode cijfers branden fel en voor ze kan kijken hoe laat het is ligt ze alweer te slapen. Gisterenavond had ze tot laat in de avond aan de telefoon gehangen met haar vriendin Janice. Daarna had ze ook nog tv gekeken. Janice had via de telefoon afgesproken dat ze om 11.00 uur langs zou komen bij Tanja om die dag naar de markt te gaan. Nu was Tanja totaal van de wereld en besefte niet meer dat ze haar vriendin een kopie van de sleutel van haar appartementje had gegeven.
Tanja`s droom
Tanja ligt op haar bed en zakt diep onder dekens en laat zich meeslepen in dromenland. Daar aangekomen loopt ze door een smalle straat. Ineens voelt ze dat ze achtervolgd wordt, ze kijkt om en ziet haar vriendin voledig naakt daar lopen. Verschrikt rent ze naar haar vriendin en vraagt : "Heb je het niet koud ?" "Waarom loop je naakt ?" Janice zegt niks, drukt Tanja tegen de muur en start een oneindig lange tongzoen. Tanja schrikt even als ze ziet dat ook zij al die tijd naakt was, maar vergeet het al snel door de hartstocht die haar vriendin in haar lichaam laat gloeiŽn. Als Janice het clitje van Tanja beroerd begint ze zacht te kreunen. Ze kreunt zo hard dat het buiten dromenland te horen is.
Ondertussen
Janice belt aan de deur, maar Tanja hoort het niet, zij ligt nog steeds te slapen. Uiteindelijk besluit Janice naar binnen te gaan, terwijl ze naar binnenloopt hoort ze vreemde geluiden die van de tweede verdieping komen. In de slaapkamer aangekomen ziet ze dat Tanja in haar slaap wild kreunend haar clitje aan het beroeren is. Ineens roept ze in haar slaap : "Oh Janice, harder ohhhhh ja ohhhhhh wat lekkkkkker, mmmmmmm." Janice krijgt een rode kleur nu ze doorheeft dat haar vriendin over haar droomt en niet zomaar een droom, maar een wel zeer erotische droom. Janice houdt het niet meer. Ze voelt dat ze enorm geil wordt en ze schud haar vriendin wakker. Tanja schrikt, trekt snel de dekens weer over zich heen en kijkt Janice langdurig aan. Zeker 1 minuut blijven Tanja en Janice elkaar aankijken en zeggen niks. Janice verbreekt de stilte en zegt : "Zozo, dus jij geilt op mij !" Tanja weet niet waar ze moet kijken als Janice ineens de dekens van haar aftrekt en haar vriendin ruw de benen spreidt. Janice beroerd de clit van Tanja die al snel het uitschreeuwt van genot. Janice begint grof tegen haar vriendin te praten terwijl ze haar bevredigt. "Dus jij wil mij, je wordt geil van mij he ! Nou je kan me krijgen, ik ga je laten komen zoals je nog nooit gekomen bent !" Steeds sneller wrijft ze tegen de clit van haar vriendin. Dan plotseling duwt ze 2 vingers van haar andere hand in de romige kut van haar vriendin die ze hard tegen de G-spot van Tanja tikt. "Ohhhhhhhhhhhh oehhhhhhhhh hhhhpffffffff mmmmmmmmahhhhhh ohhhhhhhhhh harder, harder jaaaaaaaahhh HARDER" Tanja kronkelt, kreunt, zucht en komt spuitend tot haar hoogtepunt. Janice lacht, geeft haar vriendin nog een kus en zegt : "Waarom heb je me nooit eerder verteld dat je lesbisch bent, ik ben al jaren stiekem verliefd op je, maar durfde je het nooit te zeggen." Janice en Tanja zijn samen gaan wonen en genieten nog altijd van de rijke lesbische relatie die ze samen hebben.
Aantal keer gelezen:
530
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)