Spannendverhaaltje.nl

Suzanne Wordt Verleid...

-
21-10-2010
Suzanne is altijd mijn vriendin geweest. In onze beginjaren nogal volslank, maar later afgeslankt. Een supervrouw. Lief en knap. Onschuldig en aantrekkelijk. Bescheiden.

Een perfecte relatie, totdat ik zo nodig naar New York moest voor een carričre. En toen kwam die vakantie naar het Italiaanse Rimini, samen met hartsvriendin Rachelle. Vol van (liefdes)verdriet om mijn vertrek en afwezigheid gingen ze samen op pad.

Elke avond gingen ze uit. Zij om het verdriet om mij, Rachelle om het verdriet van Roy. Op een avond, speelde het volgende zich tot mijn verdriet zich af.

Rachelle en Suzanne gingen naar een discotheek. Dit was al de derde avond op rij en ze hoopten dat ze vanavond wel lol zouden hebben. Misschien zouden ze wel een kerel vinden voor Rachelle. Dat zou ook lukken. Aan het eind van de avond liet Rachelle zich verleiden om met een vrij goedkoop uitziende Italiaanse jongen mee te gaan naar buiten. Met een knipoog liet ze zich versieren en ze liet Suzanne achter.

Toen kwam Geo in beeld. Geo, met een e in plaats van een i. Geo was een 24-jarige Italiaan. Typische macho-Italiaans en aantrekkelijk met diepbruine ogen. Geo had halflang krullerig en droeg een half afgezakte broek, een zilveren ketting en een t-shirt met een V-hals. Hij zag Suzanne staan en zijn geoefende oog zag een kwetsbaar meisje staan, beďnvloed en beneveld door de alcohol. Vele, vele meiden waren door zijn ogen geselecteerd en velen werden tot handelingen verleid, waar ze later maar al te vaak spijt van hadden.

Langzaam bewoog hij naar haar toe. Hij ging achter haar staan en begon op het ritme van de muziek te dansen. Steeds dichter naderde hij haar. Ze had het in de gaten en ze had haar buik direct vol van hem. Weer zo’n machofiguur. Geo liet zich echter niet afslaan en nam de gok tegen haar achterste aan te gaan dansen. Even had ze de neiging hem af te slaan, maar ach, ze was alleen en ze moest toch lol maken?

Enkele minuten lang dansten ze. Zijn aftershave prikkelde in haar neus en zijn lichaam bewoog tegen haar welgevormde kont. Zijn handen begonnen eerst weifelend, maar later daadkrachtig, over haar kont te wrijven. Waarom pik ik dit?, vroeg ze zich af. Geo ging, aangemoedigd door het feit dat ze hem tot dusver alles had toegestaan, verder. Hij bewoog zijn hoofd tot dicht bij het haar. Plots liet hij het puntje van zijn tong over haar oorlelletje gaan.

Ze draaide zich om om te protesteren, maar werd gevangen in zijn ogen. Hij drukte zijn lippen op de hare. Ze wilde weigeren, maar ze kon niet. Ze kon het niet. Alles draaide door haar hoofd, dat door de alcohol toch al draaierig was.

“Come outside…” fluisterde hij in gebrekkig Engels in haar oor en hij nam haar mee. Hij duldde geen tegenstand, zo voelde het althans. Buiten drukte hij haar tegen de muur en hij begon haar te zoenen. Ze voelde zijn opdringerige tong en deze vond de hare. Zijn mannelijke geur maakte haar gek, maar dat wilde ze helemaal niet! Ze maakte een sprongetje toen zijn handen naar haar heupbotjes gingen; daar was ze altijd al gevoelig geweest. Ze voelde zich schuldig. Heel schuldig, maar ze kon er niets meer aan doen. Ze was compleet in de macht van deze Italiaanse vrouwenverslinder. En ze werd er nat van. Ze geloofde het niet en ze wilde het zo graag stoppen, maar ze werd geil van hem. Van hem en zijn foute macho-imago.

Zijn handen gleden onder haar hemdje en speelden even met haar borsten. Langzaam gleed zijn rechterhand naar beneden. Deze maakte haar rits geoefend in een oogwenk open.

“Niet hier…” stamelde ze, maar zijn hand gleed al in haar stringetje. Met zijn volle hand omvatte hij haar kleine, nauwe en gladde kutje. Hij voelde dat ze nat was en dat sterkte hem nog meer in zijn zelfvertrouwen. Voorzichtig streek hij langs haar liezen en haalde heel voorzichtig zijn middelvinger door haar spleetje. Hij streek even langs haar clitje, wat een zucht aan haar deed ontsnappen. Hij probeerde of hij toegang tot haar diepste kreeg, maar ze was nauwelijks wijd genoeg. Ze stribbelde even tegen. Hij hield even op met zoenen en keek haar recht in haar ogen. Haar schuldigheidgevoel kaatste loeihard terug via zijn diepbruine ogen. Hij maakt gebruik van dit kwetsbare ogenblik en hij duwde zijn middelvinger in haar. Ze zuchte en viel bijna van haar benen. Maanden was er niemand geweest, ook zij zelf niet, die haar daar betast had.

Hij hield op met zoenen en bleef haar van dichtbij in de ogen kijken. Oh, wat had ze graag weggelopen, maar het leek alsof ze aan hem en zijn geoefende vingers vastgelijmd zat. Hij bleef haar diep aankijken met een licht gevoel van triomfantelijkheid achter in zijn ogen. Hij verhoogde het tempo en streek langs haar clitoris. Hield hij dan nooit op? Keer, op keer, op keer streken zijn vingers in een duivels tempo langs haar gevoeligste plekken. Ze kon het niet helpen. Het gebeurde gewoon. Haar lichaam begon te schokken. Ze ging in zijn armen. Ze pakte zijn hand en wilde hem uit haar stringetje halen, ze wilde niet meer.

“Leave it..” was wat ze hoorde. Hij was veel te sterk voor haar. In een meedogenloos tempo vingerde hij haar. Golven van opwinding en opgekropt gevoel overspoelden haar. Zijn grove vingers gingen in haar en streken langs haar plekje, totdat ze het niet meer uithouden kon. Ze onderdrukte een kreet toen wolken van neveligheid haar zintuigen verduisterden. Inwendig gillend kwam ze klaar. Op de vingers van een vreemde! Terwijl ze iets met mij had. Hoe had dit kunnen gebeuren?, schoot het door haar hoofd, toen ze haar climax bereikt. Ze zakte in elkaar en viel in zijn armen. Ze wilde naar huis. Douchen, slapen en alles vergeten.

“Now it’s my turn..” was wat ze hoorde…
Aantal keer gelezen:
555
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)