Spannendverhaaltje.nl

Susanne wil vrij!

-
16-08-2010
Tijdens het sollicitatiegesprek was ik al meteen verkocht. Ze was een mooi negroide meisje. Heerlijk lange benen, een stevig stel borsten en bovendien een heerlijk brutaal bekkie. Na twee weken in dienst te zijn geweest kwam Suzanne mijn kantoor binnen met een vraag. Kan ik de volgende week vrij krijgen. Ik gaf aan dat dit erg moeilijk zou zijn. Ze keek me geil aan en smeekte dat het heel belangrijk voor haar was en dat ze er veel voor over zou hebben. Terwijl ze daar zo stond werd de bult in mijn broek steeds groter. Ik gaf aan dat voor alles een prijs is.
Ze liep naar de deur en deed hem dicht. Ze fluisterde; "je mag me dan maandelijks gebruiken als je eigen hoertje". Hiertegen kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ik liep naar haar toe en ging achter haar staan. Betaste haar volle c cup. Heerlijk stevig vrouwenvlees. Ze drukte haar kontje tegen mijn kruis aan. Ik stroopte het strakke truitje van haar lichaam ook haar rokje kwam op de grond te liggen. Ze had nu alleen nog een ontzettend uitdagend lingeriesetje aan. Ze was nog vele malen mooiere dan ik had gedacht. Mijn hand gleed in haar slipje, haar kutje sopte van het geil.
Ze draaide zich om gaf me een zoen en ging op haar knieen zitten en begon met te masseren. Na een geile blik omhoog schoof ze haar mondje over mijn lul heen. Vol ijver begon ze me te pijpen. Ze wist waar ze mee bezigwas. Toen ik bijna kwam stopte ze. Ik legde haar op haar buik over mijn bureau heen. Haar twee strakke bruine bolletjes staken prachtig af tegen het wit van haar string. Met een ruk trok ik haar string uit. Ze kreunde. Met een stoot stak ik mijn paal in haar roze genotsgrotje. Ze was heerlijk strak en gruwelijk heet, met haar kutspieren begon ze mijn lul te masseren. Wat een genot!
Ze werd steeds geiler, neem me harder, neuk je geile teef! riep ze uit. Met ruwe harde, diepe stoten begon ik haar te neuken. Haar tieten kletsten tegen het bureau. Ook ik werd steed geiler. Ik haalde mijn stijve stamper uit haar doosje en zette hem tegen haar sterretje aan. Op dat moment ramde ze zelf haar kont naar achteren en in een stoot was ik diep in haar darmen. Ik voelde dat geile lijf van Susanne vier maal schokkendt klaarkomen. Al snel hield ik het ook niet meer en spoot haar darmen vol met mijn zaad. Ik ging op een stoel zitten. Direct ging ze voor me zitten en begon me schoon te likken. Al snel was ik weer op oorlogssterkte. Ik wil nu dat geile mondje van je neuken. Ze keek ondeugend en gaf aan dat ze mijn zaad wilde slikken.
Ik pakte het mooie hoofd van Susanne beet en begon haar keeltje diep te neuken. Beestachtig wat een lekkere meid dit is. Steeds harder gingen we tekeer op het moment dat ik helemaal in haar was hield ik haar hoofd stevig beet. Meteen spoot ik haar keel vol. De laatste straal sperma bewaarde ik voor haar gezicht. Met een geile blik stond ze op. Bedankt, zei ze, het is toch niet erg als dit vaker dan eens per maand gebeurt baas? Ik gaf aan dat dat geen problemen moest opleveren. Nadat ze weg was heb ik direct haar salaris verdubbelt.
Aantal keer gelezen:
776
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)