Spannendverhaaltje.nl

Surfen op het internet

-
16-08-2010
Gisteren was ik aan het surfen op het internet. Ik zat op een contactpagina. Allerlei categorieën zag ik: tieners, eerste keer sex hebben, hetero, homo, maar ook sm. Dat laatste trok best wel mijn aandacht. Ik besloot daar eens te gaan kijken. Ik zag fotootjes staan van vrouwen die een behandeling kregen: van het slaan met een riempje tot het piercen van hun klitje. Dat leek me best wel mooi. Maar tegelijkertijd dacht ik dat dat pijn zo moeten doen. Ook stond daar een overzichtje van de ervaringen van andere meisjes.
Ik trok de conclusie dat het maar even pijn deed, daarna niet meer. Het resultaat was geweldig. Ik zag dat je je kon aanmelden voor het zetten van zo’n piercing. Dat wilde ik ook!! Ik vulde mijn gegevens in. Wat ik apart vond is dat ze ook vroegen naar mijn cupje. Ik vulde hier 60A in. Nog geen 10 minuten later kreeg ik een mailtje. Hier werd ingegaan op mijn slanke maat. Ben jij geen minderjarig meisje werd er gevraagd. Ik was zelf 19 jaar, dus minderjarig allerminst. Ik reageerde hier natuurlijk op. Gelukkig werd mijn mailtje positief ontvangen en ik mocht 1 dag later komen. Ik ging met de trein naar Amsterdam. Ik moest mij melden op de Prins Hendrikkade. Dat deed ik dan ook. Ik ging naar binnen en daar zat een receptioniste.
Waarom komt u vroeg ze? Ik legde uit dat ik een mailtje heb gehad voor het zetten van een piercing. Omdat ik er zo jong uitzag moest ik me legitimeren. Gelukkig had ik dat bij me. Oke zei ze; ga daar maar even zitten. De piercer komt zo. Terwijl ik zat te wachten keek ik in een aantal tijdschriften die over piercings gingen. Opeens werd ik geroepen. Ik mocht naar binnen. Er werden een paar vragen gesteld: Hoe oud ik was, hoeveel ik at, of ik al sex had gehad, of ik al anaal genomen was, of ik van slikken hield e.d. Ik vertelde weer dat ik 19 was, ik een eetprobleem had (daarom was ik zo dun), ik al een vriendje heb gehad die me anaal nam. Ik slikte graag zaad door! Is het dan uit met je vriendje? Ja zei ik. Hij heeft mijn anus 1x te ruw genomen en er kwam ook bloed uit.
Daarom heb ik het uitgemaakt. Maar waarom kom je dan voor een piercing? Ja zei ik, ik zag het op internet staan en het wond we op. Oke de reden is goed. Kom maar even naast me staan en trek je kleren maar uit. Ik moet je wel eerst onderzoeken alvorens ik ga piercen. Ik ging naast hem staan zonder kleren aan. Hij bekeek mijn erg ranke lijfje en zei tegen me: “Wat een kleine tietjes heb je! Je hebt hoogstens cupje A, misschien wel AA. Vervolgens liet ik de piercer mijn bh’tje zien. Daar stond toch overduidelijk cupje B op. Toen zei hij: “Trek je bh maar aan”. Ik deed dat en toen riep hij: “Zie je wel, veeel ste groot”. Trek maar weer uit. Hij dwaalde mijn hele lijfje af. Ik zag in zijn broek dat hij hitsig werd.
Zo, je wordt geil zei ik tegen de piercer. Ja van dit soort lijfjes wordt iedere man geil. Laat me eens je kutje voelen. Ik voel nog haar! Dat mag niet als je gepierced wordt. Dus ga je scheren. Hier heb je een mesje, schuim en aluin. Dat laatste had ik niet nodig en scheerde me zo kaal als de nete! Ik ging toen wijdbeens liggen op tafel. Hij kwam dichtbij mijn flamoes en streelde haar. Oh men, wat werd ik nat. Hij likte eerst mijn kutje, steeds harder en harder en bracht een vinger in! Daarna ging hij me neuken. Hij ging langzaam in mijn ernstig kleine kutje naar binnen. Het was zo’n natte kliederboel dat hij snel helemaal in me zat. Ik voelde hem stoten tegen mijn baarmoeder. Steeds sneller ging ie en dat liet me ook niet ongedeerd.
Ik was zo geil dat ik hem bovenop me trok, greep hem bij zijn reet en niet hij was degene die ging pompen, maar ik lag als een bezetene te wippen op zijn prachtige dikke lul. Steeds sneller en ik begon te kreunen. Steeds harder en harder. Ik begon te schreeuwen: Ooooohhhhh, ga dooooooor geil dieeeer, kom op. Kachel je lul in me leeg, pomp me vol, raggen in die kut van me. OOOOOOooooooohhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh iiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhh, ik riep: Kom in mijn warme natte kutje!!!!! Hij hield het niet meer en riep keihard: “Ooooooooooooohhhhhhhhhh, ik kooom , ik kooooooooooooom , ik koooooooooooom ik spuit je vol, ik spuiiiiiiiiiiittt. Hij spoot al zijn zaad in mijn kut.
Toen trok hij zijn leuter uit mijn kut en ging kijken hoeveel zaad eruit liep. Het zaad viel op de tafel, het was veeeel. Maar het meeste zit nog in mijn kutje. Toen hij weer bij zijn positieven kwam zei hij: “Nu kunnen we goed gaan piercen”. Hij pakte een naald, en stak die door mijn klit heen. Tjonge dat voel je best wel. Maar ik zat nog wel in hogere sferen. Hij zette de piercing (een staafje) door mijn klit. Zo nu mag je 2 weken niet meer neuken. Het moet eerst herstellen. Maar als ik nu geil word? Ook dan mag je niet neuken. Je moet wachten. Je eerste keer over 2 weken is absoluut spetterend! Vervolgens nam hij mijn kleine tepeltje tussen zijn vingers. Hij ging deze gratis piercen. Jetsikiedee. Ook hier steken we een piercing in. Hij koos voor een ringetje en een staafje met 2 balletjes. Daar kan ik straks lekker aan trekken. Ik zie je over 2 weken voor controle terug. Ik trok mijn kleren aan en verliet het pand. Eenmaal buiten staand zei ik: “Tot over 2 weken geile beer!”
Aantal keer gelezen:
805
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)