Spannendverhaaltje.nl

Supergeile vakantie in Tsjechië (deel 1)

-
16-08-2010
Op mijn vakantie in Tsjechië reed ik als eenzame vrijgezel op weg naar de camping langs een nachtclub. Hmm… dat is misschien wel eens leuk voor een avondje deze vakantie. Verder dacht ik er niet meer aan en reed naar het dorp waar ik zijn moest. De bijgelegen camping zag er leuk uit, ik zette mijn tentje op en keek eens goed rond. De camping telde zo’n 250 plaatsen en was onderverdeeld in een aantal velden. Het was aardig vol, dus er liepen voldoende mensen rond om er even bij te gaan zitten en ze te bekijken. Ik denk dat het ongeveer 25 graden was en de lucht was op een paar kleine wolkjes na helder. Dit zorgde ervoor dat een aantal mokkeltjes al in hun bikini rondliepen, genoeg te bezichtigen dus…
Daar kwamen twee dames in bikini langslopen, zagen er niet verkeerd uit, de een had een blauwe bikini aan en haar kleine tepeltjes kon je goed door haar topje heen onderscheiden. Onder had ze een “lang” broekje aan dus daar viel verder niks te bewonderen. De ander had een zwarte bikini aan zodat van tepels niks te bekennen was, echter had ze een dun uitgesneden broekje aan, zodat je wel degelijk kon zien dat ze haar kutje geschoren had. Zo… die dames moest ik maar eens in de gaten houden! Mijn ogen volgden hen en ik zag ze naar hun tentje lopen. Na een kwartiertje kwamen ze weer naar buiten met een rubberen bootje. Samen liepen ze naar het meer dat aan de camping lag en lieten zich zo’n 50 meter van de kant af drijven. Ik zelf had ook wel zin gekregen in een stukje zwemmen, dus ik trok mijn zwembroek aan en dook het water in. De dames waren nog steeds in zicht… Na aan de temperatuur van het water gewent te zijn geraakt besloot ik het meer met een breedte van zo’n 300 meter over te zwemmen. Toen ik ongeveer op de helft was hoorden ik naast mij geschreeuw, ik keek op en zag dat het van de twee dames kwam. Ze praatten Tsjechisch, ik verstond er de ballen van, dus besloot er naartoe te zwemmen en te vragen of ze ook Duits spraken. “Een beetje” was het antwoord, “Wat is er aan de hand” vroeg ik. “Wij-niet-terug” antwoordde degene met de blauwe bikini. Het was dus de bedoeling dat ik ze terug ging duwen… “Ik zwem naar de overkant, gaan jullie mee?” Met afwachting over wat ze zouden gaan zeggen wezen ze naar het bootje “die neem ik wel mee.” En zo zwom ik daar met een boot voor me en twee lekkere mokkeltjes naast me. De één werd al snel moe en wilde in het bootje gaan zitten. Dat was geen probleem en toen ze instapte kon ik een fraaie blik tussen haar aardig grote memmen werpen!! Ze ging liggen… We waren al bijna aan de overkant toen ik om me heen keek en zag dat de dame met de blauwe bikini haar topje had uitgedaan “lekkerder”zei ze toen ze me aankeek en een knipoog gaf. Pff…. Dat ging al heel snel leuk worden. Toen we bij de kant waren aangekomen zag ik de prachtige tieten van “blauwe bikini”. Ze waren stevig, mooi rond met tepels een beetje bovenop haar bollen. Lekkere kleine roze tepeltjes die door de temperatuur van het water heel hard geworden waren. De andere dame stapte ook uit en had jammer genoeg haar topje nog aan. Maar daar kwam snel verandering in: toen we teruggingen wou “blauwe bikini” in het bootje, dus “zwarte bikini” ging zwemmen en die vond het blijkbaar ook wel opwindend om zonder topje te zwemmen. Ze stond al snel met haar blote tieten voor me! Deze waren nog groter van formaat, ik denk zo cup “Anastacia”. Tepeltjes in het midden met een mooi bruin kleurtje, deze waren groter dan die van haar vriendin. We zwommen een stukje toen ik begingen in het bootje hoorde, ik keek voorzichtig over de rand en kon zo over het hoofd van “blauwe bikini” mee kijken met haar vingerspel.
Ze had haar broekje hierbij aangehouden dus haar kutje kon ik nog niet zien. Ik keek naar “zwarte bikini” en wenkte haar, ze zwom achter mij en klom als het ware op mij om naar binnen te kijken. Haar tepels die echt superhard waren priemden in mijn rug en haar dikke schaamlippen drukten tegen mijn kont. Toen voelde ik een tong over mijn oor gaan en “zwarte bikini” keek me supergeil aan. Mijn fantasie begon al te rijpen en mijn pik sprong ook al een beetje omhoog. Langzaam lieten we ons in het water zakken en begonnen een heerlijk tongenspel. Mijn handen gingen naar haar kont, die er zeker ook mocht zijn. Voorzichtig ging ik met mijn ene hand in haar broekje en daalde af tot haar anus, nog gen haartje te voelen tot nu toe, dus dat zat wel goed… Onze tongen zaten nog steeds in elkaar verstrengeld en er leek geen einde aan te komen. Ik haalde mijn hand uit haar broekje en bewoon beide handen naar haar borsten. Haar tepels waren nu echt superhard en waren een stukje kleiner geworden. Gulzig kneedde ik haar tieten en likte haar tepels. Ondertussen had zij ook niet stilgezeten, maar had mijn zwembroek tot op mijn knieën geschoven en haar hand om mijn lans gezet. Dit was voor mij het teken om verder te gaan en mijn handen daalden af naar haar broekje. Eerst streelde ik haar kutje door de stof van haar broekje heen, maar ze keek me vol verlangen aan om deze ook naar beneden te doen. In elke hand nam ik één kant van het broekje en schoof het naar beneden. De bewegingen van onze andere vriendin waren ook niet opgehouden, maar werden heftiger, het leek erop dat zo haar hoogtepunt ging beleven Mijn hand bewoog nu naar het kutje waar ik al een tijdje over aan het fantaseren was. Bij de eerste aanraking rilde ze van geilheid. Mijn vingers verkenden de buitenkant van dit voor bezoekers opengestelde grotje. Ik kon nog niks zien, maar al wel concluderen dat deze brunette haar bikinilijn heel mooi bijgehouden had. Mijn vingers vonden haar grotje en konden hun weg naar binnen gaan maken. De dame in het bootje zat duidelijk bijna aan haar hoogtepunt en ik luisterde aandachtig naar haar ademhaling. Deze versnelde steeds meer en op haar hoogtepunt liet ze niet meer dan een zachte kreun horen die haar orgasme bevestigde. Na even bijgekomen te zijn merkte ze blijkbaar op dat ze niet meer bewoog en ze ging er even bij zitten. Toen ze over de rand keek keek ze in de ogen van haar beste vriendin die gevingerd werd door een voor haar nóg onbekende. De geilheid sloeg bij haar weer toen en ze keek haar vriendin ontdeugend aan. “Kom erin” riep ze, ik schrok een beetje, maar bij de gedachte wat er dadelijk allemaal komen zou haalde ik mijn vingers uit het heerlijke kutje en tilde het meisje in de boot. Zelf klom ik er ook achteraan en daar zaten we dan met z’n drieën in een bootje met de grote van een eenpersoonsbed op 200 meter van de kant. Mijn zwembroek lag nog steeds op mijn knieën en mijn pik stond nog omhoog.
Met z’n drieën konden we er eigenlijk wel om lachen, hoe we er nou bijzaten, ik met mijn zwembroek om m’n knieën en de twee dames met enkel nog hun broekjes aan. Maar vel tijd om na te denken had ik niet, plotseling bewoon “zwarte bikini” naar voren en nam het gestalte dat ze al eerder in haar hand had gehad in haar mond. Goddelijk draaide ze met haar tong over mijn eikel. Ik liet me achterover zakken en sloot mijn ogen, opeens voelde ik een tong over mijn buik gaan en keek wat er gebeurde. “Blauwe bikini” was ook in actie gekomen en nam mijn buik onder handen. Dit was echt een supergeil gezicht: twee van die heerlijke Tsjechische meiden die mij hier lagen te likken. “Blauwe bikini” zakte naar beneden en wou mijn pik van haar vriendin overnemen. Dit gebeurde en ze sloot haar mond om mijn pik, deze had andere manieren en begon mijn pik half te neuken met haar mond. Haar tieten gingen prachtig in het ritme mee en zelfs haar vriendin leek het geil te vinden. Deze bedacht wat ze ermee aanmoest en besloot snel, ze bewoog zich naar de achterkant van haar vriendin en begon dit meesterwerk te strelen. Nog gulziger en vol genot en geilheid ging het pijpen door, ik genoot met volle teugen. “Zwarte bikini” wou meer en vond haar plaats op het kutje van haar blonde vriendin. Haar hand streelde haar clitoris door de stof van het broekje heen, graag zou ik dit zonder broekje zien. Het leek wel of “zwarte bikini” mijn gedachten kon lezen, met een vluggen beweging verdween het broekje van dit heerlijke kontje. Nog steeds kon ik haar kutje niet zien, daar zag ik graag verandering in komen. Ik drukte “blauwe bikini” achterover, zodat ze languit in het bootje kwam te liggen. Nu werd haar kutje zichtbaar, jammer genoeg had ze zich niet geschoren: een dun laagje blond haar bedekte haar genotsplek. Dit leek haar vriendin niks uit te me maken, want die hapte toen als een hongerige beer. Met passie verwende ze het kutje van deze schone dame. Ikzelf zat er een beetje nutteloos bij, maar bedacht al gauw iets, ik rok mijn zwembroek uit en sprong het water in. Aan de achterkant van het bootje klom ik weer omhoog en keek tegen het fraaie achterwerk van “zwarte bikini” aan. Ik pakte haar bij haar enkels vast en legde haar over de rand van de boot heen, zodat haar venusheuvel op de rand rustte. Nu trok ik haar broekje uit en spreidde haar benen, een prachtig uitzicht had ik nu op het kutje dat ik nog niet eerder had kunnen bewonderen. Ze had een streepje schaamhaar van zo’n drie centimeter breed laten staan en dit was mooi kortgewiekt, die rest van haar kutje was helemaal gladgeschoren. Ik bedacht me geen moment en opende met beide handen haar lipjes, zodat ik met mijn tong naar binnen kon. De heerlijke sappen van deze meid liepen in mijn mond en ik zacht haar klitje met mijn tong. Al snel had ik hem gevonden, want dor al haar geilheid was haar genotsknots goed zichtbaar en voelbaar geworden.
Ik masseerde haar klitje heelrijk met mijn tong, zodat ik het genot in haar lichaam kon voelen borrelen. “Blauwe bikini” zat al bijna aan haar tweede hoogtepunt en ik wou haar een ongerekend orgasme toereiken. Ik klom weer in de boor en ging naast haar liggen, “zwarte bikini” was inmiddels haar klitje zelf aan het bewerken. Met beide handen nam ik haar borsten en kneedde deze vol genotsovertuiging. De tepels van “blauwe bikini” prikten in mijn hand, zo hard waren ze… “Blauwe bikini” begon harder te hijgen en te kreunen, duidelijk werkte ze zich naar haar orgasme toe en met een harde kreun kwam ze uiteindelijk klaar! “Zwarte bikini” was zichzelf nog steeds aan het vingeren, maar had duidelijk behoefte aan meer. Ik legde haar wijdbeens in het bootje neer en plaatste “blauwe bikini” op de rand, achter het hoofd van haar vriendin. Zelf stond ik op en keek in het mooiste kutje dat ik ooit had gezien. “Get me” zei “zwarte bikini” met een geil zwoel stemmetje, dit liet ik me geen tweede keer zeggen en nam haar vol, mijn dikke pik sopte in en uit haar natte doosje. “Blauwe bikini” bleek ook aardig creatief te zijn, want ze had zich met haar tieten boven het hoofd van haar vriendin geplaatst en haar kontje zo ver omhoog gedrukt, zodat ik haar achterlangs kon beffen. Daar zat ik me toch gewoon twee meiden tegelijk klaar te maken… Genieten!! Na zo’n vier minuten te hebben gepompt haalde ik mijn pik uit haar geschoren poesje. Ik ging op mijn knieën zitten en de dames zaten aan weerszijden van mij, om de beurt namen ze mijn pik in hun mond en pijpten mij bijna naar mijn hoogtepunt. Vlak voordat ik ging klaarkomen stopten ze echter en gingen ze heerlijk met z’n tweeën zitten tongzoenen. Ik ging mezelf zitten rukken terwijl de twee schoonheden elkaar streelden. Kijkend naar dit geile schouwspel voelde ik het sperma op komen borrelen en spoot klodders over de tieten, hoofdjes en lijven van de naakte meiden heen. Ze likten elkaar schoon en gaven mij een natte tongzoen, toen trokken ze hun bikini weer aan en dat was voor mij het teken om terug te gaan naar de camping. Ik trok mijn zwembroek aan en sprong het water in. Met z’n drieën zwommen we naar de kant. Op zo’n 20 meter afstand van de kant bedacht ik mij iets heel moois, ik hapte mijn longen vol met zuurstof en zwom onder water naar “zwarte bikini”. Bij haar aangekomen trok ik haar broekje naar beneden en likte haar snel over haar kutje, een siddering van geilheid ging door haar lichaam. Mijn zuurstof was op en ik kwam weer boven, even keek ik naar de kant en zag tot mijn schrik een meisje van een jaar of 18 19 weg duiken. Hmm… dat gezichtje moest ik onthouden. We zwommen verder en gingen ieder naar onze eigen tent. Daar ging ik weer in mijn stoel zitten om te wachten op het volgende avontuur…
Wat er verder gaat gebeuren vertel ik jullie zo snel mogelijk…
Aantal keer gelezen:
784
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)