Spannendverhaaltje.nl

Strandfantasie

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door motormuis Ik lig op het naaktstrand De motor achter me gestald. Op mijn handdoek, de helm en motorjack ogevouwen onder mijn hoofd. Ik lig te lezen. Zonnebril op, Anders doet de witheid van de pagina´s pijn aan mijn ogen. Het is niet druk op het strand. de gewone geile mannetjes die rondlopen en doen of ze niet naar de vrouwen (en mannen) kijken. Sommigen kunnen een erectie nauwelijks onderdukken. Anderen zijn zo klein geschapen dat je al moet kijken of ze niet toevallig een vrouw zonder borsten zijn. Verder zijn er wat vrouwen en enkele stellen. Het is nog schooltijd, dus er zijn geen kinderen. Lekker rustig. Ik zie een beweging in mijn ooghoeken en jij komt mijn blikveld inlopen. Ik doe mijn best niet te staren , maar je bent de meest aanstarenswaardige vrouw die ik heb gezien. Een paar meter voor mij sta je stil en kijkt even rond. Je bent ongeveer even lang als ik. Een topje en een kort rokje draag je. Zo te zien stevige borsten en een volle ronde en volmaakte kont. Lange zwarte haren hangen los tot bijna op je middel. Je ziet er bruin en gezond uit. Grote amandelvormige ogen. een kleine parmantige neus en lippen die er om vragen gekust te mogen worden. Het heelal staat even stil.
Niet doorlopen denk ik. Je besluit kennelijk dat het een fijn plekje is en legt je spullen neer. Zorgvuldig spreid je een handdoek uit. en haalt wat dingen uit je tas. Een boek, iets wat op zonnebrandolie lijkt en wat ander dingen. Je staat weer op en kijk weer even om je heen. Een paar mannen die zijn blijven staan en een enkele vrouw wenden haastig hun hoofden af en doen alsof ze met andere dingen bezig zijn. Ik zie dat je mond zich krult tot een glimlach. Langzaam begin je je uit te kleden. Nee het is geen uit kleden. In een stiptease club doen ze het slechter. Je zou er goud mee kunnen verdienen. Sensueel rek je je uit en maakt ongehaast de bandjes van je topje los. LAngzaam en wiegend alsof het moeilijk gaat werk je het topje over je hoofd. Waarbij je je weer tot je volle lengte uitrekt. Eronder draag je een fijne kanten bh. Even ongehaast reik je achter je lichaam en maakt het haakje los. Je buigt iets voorover en laat het niemandalletje van je afglijden. Even blijf je zo staan. Je borsten recht omlaag hangend. Hoewel, hangend. Nee. Als je recht op gaat staan zie ik dat ze stevig en recht vooruit staan. Niet te groot. zoals sommige vrouwen denken dat mannen ze mooi vinden. Niet te klein zoals mannen ze zeker niet mooi vinden. maar perfect. Voorzien van een volmaakt ronde tepelhof met daar midden in een fijn rond en parmantig naar buiten stekend tepeltje. Afwezig merk ik op dat sommige mannen zijn gaan zitten om een zeker opwinding te verbergen. Ik zie wel dat jij dat gemerkt hebt en dat je weer glimlacht. Ook ik onttrek me niet aan je betovering.
En de opwinding wordt ook bij mij merkbaar. Ik zie dat je naar mij kijkt en je lippen krullen aan de mondhoeken. Ik doe weer alsof ik lees. Maar ik zie geen letter staan. Je draait je rug naar me toe en maakt achter je rug de ritssluiting van je korte strakke rokje los je stroopt het naar beneden, zonder je knieen te buigen . Je volle ronde billen gehuld in een string zoals ik duidelijk kan zien, zeer aanwezig vlak voor mijn neus. Je staat weer echt en stapt uit het rokje. Zorgvuldig vouw je het op en bergt het met de andere kledingstukken op in je tas. Weer kijk je even naar mij en weer krullen je lippen even tot een lichte glimlach. Nu blijf je me aankijken terwijl je ook je laatste kledingstuk uittrekt, Je stroopt de string heel langzaam stukje voor stukje naar beneden en buigt mee. Weer zonder je knieen te buigen. Maar ook zonder je ogen van me af te houden. Mijn opwinding moet nu duidelijk voor je zichtbaar zijn. Mijn 18 cm laten zich niet makkelijk verbergen. Je staat inmiddels weer recht en werpt het slipje in je tas. Nu pak je de zonnebrand olie en gaat zitten. Je smeert je in langaam en sensueel. Je bent zo gaan zitten dat je mij kunt zien.
Andere mannen zijn snel opgestaan en omgelopen om een betere blik te krijgen. maar je negeert ze. Terwijl je je insmeert blijf je me aankijken. Ik weet niet meer waar ik moet kijken. Als je klaar bent met je benen en voorkant sta je op en loopt op me toe. Vlak voor me blijf je staan en vraagt met een zachte alt stem. "Wil jij me misschien even op mijn rug insmeren?". Ik kan niets zeggen. Alleen maar knikken. Ik ga recht op zitten en je gaat op mijn handdoek voor me zitten. Ik pak de fles met creme aan. Ik doe wat creme op mijn handen en begin bij je schouders zachtjes in te smeren. Langzaam volg ik de lijnen van je rug. Je voelt aan zoals je er uit ziet. Stevig en toch heel zacht. Een huid als fluweel. Mijn opwinding is niet langer te verbergen. Ik moet wel blijven zitten. want mijn erectie staat in volle glorie inmiddels stevig rechtop. Uit mijn ooghoeken zie ik dat sommige mannen er ook last van hebben. Ik zie zelfs een enkeling verborgen, maar niet verborgen genoeg zitten masturberen. Wat verderop zie ik een vrij jonge vrouw met zich zelf liggen spelen terwijl ze naar ons kijkt. Als ik onderaan je rug ben gekomen wil ik stoppen. Maar je staat op en zegt "de rest ook alsjeblieft". Ik doe weer creme op mijn handen en begin nu met je volmaakte billen in te smeren. Mijn handen glijden daarbij door je bilspleet. Je drukt je billen stevig tegen mijn handen en buigt licht voorover. Daardoor krijg ik een indruk van je intiemste plekje. Ik probeer het te vermijden maar je beweegt zo dat ik het wel aan moet raken. en mijn vingers glijden langs de nog gesloten lippen. Ik merk dat je volkomen glad bent. je moet je vandaag nog hebben geschoren, want er is geen stoppeltje te bekennen. Nu ben ik werkelijk klaar. Je draait je om en pakt de fles weer van me aan. Je buigt je even voorover en zegt , dank je wel. Snel geef je me een vluchtige kus op mijn wang. waarbij je even op mijn handdoek leunt. Als bij toeval (is het wel toeval) raak je daarbij mijn erecte speeltje aan. Je wiegt terug naar je handdoek en gaat liggen. De ogen gesloten en geniet van de zon. De voorstelling is klaarblijkelijk over. Een voor een druipen de toeschouwers af. Sommige met rode hoofden. De rust keert weer.
De opwinding neemt af en na een tijdje kan ik zelfs met goed fatsoen weer opstaan. Ik probeer me weer te verdiepen in mijn boek. Maar het wil niet lukken. Steeds weer glijden mijn ogen even naar jou. zoals je daar ligt te zonnen. Na een poosje leg ik mijn boek weg en doe mijn ogen dicht om ook van de zon te genieten. Het is warm, heel warm. Na verloop van tijd houdt ik het niet meer uit en besluit het water in te gaan. Ik sta op en merk dat je niet meer op je handdoek ligt. Ik zie je ook niet. Ik loop naar het water en wandel er langzaam in. het is fris en lekker. Ik loop door tot ik niet meer kan staan. Ik zwem een beetje heen en weer en drijf wat op mijn rug. Dan ga ik weer terug. Als ik nog tot mijn schouders in het water sta hoor ik jou ineens zeggen . Het is heerlijk he. Ik draai me om en daar ben je. Ik zie alleen je hoofd als je op me toe zwemt, Je lange donkere haar als een waaier op het water. Ik kan alleen maar stamelen, "Ja het is heerlijk". Je komt dichterbij. " Wil je me straks nog even insmeren" vraag je terwijl je vrijwel tegen me aan komt staan. "Natuurlijk" zeg ik. Ik voel je tepels tegen mijn huid stoten. Onwillekeurig pak ik je bij je middel. Je legt je hand boven op mijn hand en houdt hem daar. Dan beweeg je mijn hand naar boven tot hij je borst aanraakt. Dan durf ik eindelijk, Ik buig me naar je toe en kus je. Onze tongen verstrengelen in een kus. Kleuren exploderen in mijn hoofd en ik snak naar adem. Jij kunt kussen. Nu laat ik ook mijn handen je lichaam verkennen. Ik streel je borsten en voel dat ze inderdaad stevig zijn. Niets kunstmatigs. Ik laat mijn handen naar benden dwalen en vind het driehoekje tussen je benen. zacht en glad. Maar je houdt je benen gesloten. "Nog niet" zeg je. Ik voel ook jouw handen over mijn lichaam gaan. je houdt ztil bij mijn geslacht.
Ik voel dat deze alweer op oorlogsterkte is. Je speelt ermee. Zachtjes het vel op en neer schuivend. Opeens maak je je van me los en duikt plotseling onder water. Ik verwacht dat je wegzwemt. maar net zo plotseling voel ik opeens een stel lippen om mijn harde pik schuiven. Je houdt je vast aan mijn benen om onder water te kunnen blijven. Ik sta te trillen op mijn benen terwijl je me zalig pijpt. Je hebt een natuurtalent hiervoor. Ik voel alles tintelen. Dan laat je weer los en duikt een eindje van me af weer op. Je lacht naar me. Ik kan alleen maar grijnzen. Je blijft staan alsof je op iets wacht. Dan valt bij mij het kwartje. Ik duik onder en zwem naar je toe. Op de tast vind ik je en houdt me aan je benen vast. Ik Zet mijn mond op je zalige kale poesje en laat mijn tong er over dwalen. Nu spreidt je je benen wel. Zodat ik de lipjes kan zuigen en likken. Ik voel dat je het lekker vind, want de lippen gaan open als een bloem en ik proef je geil, zoet als nectar. Ik heb niet de adem die jij hebt. En met een rood hoofd duik ik proestend weer op. Je vangt me op en kust me weer. Je lichaam dicht tegen me aan. Nu sla je je benen om me heen. De opwinding stijgt ook bij jou. Zonder handen dring ik in je natte gladde en strakke kutje. We zijn voor elkaar gemaakt. We bewegen weinig, maar laten onze tongen een wervelend spel spelen. Heel zachtjes maak ik stotende bewegingen. Je vangt ze op en geeft tegendruk. terwijl je je spieren aanspant. Ik voel dat ik het niet lang meer houdt. de opwinding van de afgelopen twee (waren het er maar twee) uren worden te veel. Dan voel ik dat je krampt en je drukt je stijf tegen me aan. Je siddert helemaal. het lijkt eindeloos te duren. En dan houdt ook ik het niet meer en ontlaadt me diep in je vochtige poesje. De tijd staat stil. Langzaam komen we bij onze positieven. Jij glimlacht naar me en wikkelt je van me af. "Kom" zegt ze "even afkoelen", "en dan mag je me weer insmeren". Tien minuten later liggen we op de kant en smeer ik je van top tot teen in. Ik merk dat een aantal mensen, zowel mannen als vrouwen jaloers naar ons kijken. maar dat doet me niks. Deze ervaring kunnen ze me niet afnemen. We blijven nog een uurtje liggen. En ondertussen kussen we nog wat. Heerlijk nagenietend van elkaar en van de zon. Dan opeens zeg je "Ik moet weg". Snel kleed je je weer aan. Je geeft me een laatste volle zoen en zegt "dank je". Dan ben je weg. In een roes blijf ik nog even zitten totdat ik me realiseer dat ik nog niet eens je naam ken. Ik ben nog vaak teruggegaan naar die plek. Maar jou heb ik nooit meer gezien. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar motormuis1955@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
697
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)