Spannendverhaaltje.nl

Strand

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Albert meer verhalen van Albert Het is vrijdagmiddag en ik heb een middagje vrij genomen van mijn werk. Niet zozeer dat het nu mooi weer is, maar ik was het allemaal een beetje zat. Er gebeuren dingen op het werk die ik eigenlijk aan iemand moet vertellen, zodat ik mijn ei kwijt ben, maar als vrijgezelle jongen kom je iedere dag in een kil en leeg huis thuis. De enige die nog een beetje aandacht aan je geeft, is de goudvis in zijn kom. Blij dat hij weer wat te eten krijgt. Ik besluit me om te kleden en eens een stukje hard te gaan lopen op het strand. Het strand ligt immers zowat in mijn voortuin, maar zoals dat met zoveel dingen is die dicht bij zijn, je komt er bijna nooit. Ik loop naar buiten en proef de zoute zeelucht. Het is een graadje op 15 en het zonnetje schijnt flauw. Bij de haven, dat lijkt mij een goed begin. Tegen de wind in naar de pier en dan met de wind mee en de zon voorop terug naar huis. Ik schat 1,5 uur nodig te hebben en dus rustig aan te beginnen. Bij de haveningang zie ik een dame met donkerblond haar en een blauw broekje staan. Onder haar broekje draagt ze kennelijk haar badpak met bloemetjes, want dat zie ik op haar bovenlichaam. Ze is enkele rek-en-strek oefeningen aan het doen. Onzin, denk ik, en begin langzaamaan hard te lopen.
Gelukkig is het eb, waardoor het zand aan de waterkant hard is en ik dus makkelijker kan lopen. Hopend dat ik voor de vloed terug ben, probeer ik een vast tempo aan te houden en lekker om me heen te kijken. Het is niet al te druk. Enkele pensionada’s die hun hondje uitlaten, een enkele spijbelende puber die een jong meisje staat af te lebberen en veel huisvrouwen die de sherry van zodadelijk nu alvast proberen te verdienen. Ook zijn er enkele hardlopers die het beter bekeken hebben. Zij gaan met de wind mee en hebben de zon voor zich. Ik moet bekennen dat het niet echt warm is en de wind is harder dan ik had verwacht. Doorzettingsvermogen is mij niet vreemd, dus ik ga door, vastberaden de palen van de pier aan te raken. Dichter bij de pier aangekomen, merk ik dat ik vermoeid raak en harder op de grond begin te stampen. Daardoor schokt mijn lichaam meer en voel ik mijn piemel tegen mijn ballen slaan. Het voelt irritant en een beetje pijnlijk. Na een klein uurtje heb ik de pier bereikt en moet echt even uitblazen. Rek-en-strek oefeningen lijken toch niet zo’n gek idee. Hunkerend naar een lekkere douche en een biertje neem ik mij voor de terugweg sneller en soepeler af te leggen. Niet zo moeilijk lijkt me, want de wind en de zon zijn mij gunstig gezind en ook de vloed blijft nog even achterwege. Ik ga er dan ook vol tegenaan, terwijl het zweet nog van mijn hoofd en over mijn rug tussen mijn billen loopt. Na een minuut of vijf komt de dame van de rek-en-strek oefeningen me tegemoet. Van een afstandje zie ik haar mooie lichaam al soepel boven haar lange benen bewegen en haar borsten heen en weer huppen bij iedere stap.
Op het moment dat wij elkaar recht in het gezicht aankijken, lach je lief en zegt me gedag. Wauw, wat een zwoele stem en wat een mooie ogen. Als op een rolband van Schiphol, loop ik nu haast vanzelf nog onder de indruk van deze dame. Realiserend dat zij veel getrainder is dan ik en zij dus voorbij de pier zal lopen, neem ik mij voor mij te concentreren op een regelmatige loop. Ik voel wel een bepaalde prikkeling in mijn piemel, waardoor ik duidelijk voel dat deze weer tegen mijn ballen aan slaat. Volgende keer maar een sportslip aandoen en niet meer een boxershort. Na zo’n twintig minuutjes komt de haven al in zicht. Ik schat nog een kwartiertje en dan ben ik, doodop, bij de haven. Dan hoor ik ineens achter me die lieve, zwoele stem weer. “Valt niet mee hè, om zonder opwarming dit hele eind hard te lopen.” Verbaasd van deze wetenschap besluit ik om te kijken. De stomste beslissing die ik had kunnen nemen, want ik struikel in een kuil. Hard smak ik tegen de grond. Om niet af te gaan, besluit ik te lachen. Jouw schrikreactie zet zich ook om in lachen en al schaterlachend kijk je me aan. Mijn pijn ben ik in een keer vergeten als ik dit lieve gezichtje in mij opneem. Je vraagt of het allemaal gaat en ik kan niet anders dan bevestigend antwoorden.
Ik probeer overeind te krabbelen en wordt geholpen door je uitstekende hand. Je buigt iets voorover en dan zie ik het begin van je borsten. Mooi van vorm, zacht van huid en fors geschapen. Ik schat, en dat doe ik meestal, een cup C. Als ik eenmaal sta, stel je voor om met mij op te lopen. Ik ga akkoord, waarom niet? Ik vraag je hoe je weet dat ik zonder rek-en-strek oefeningen ben begonnen met hardlopen. Dit had je niet verwacht en een beetje rode blos verschijnt op je zachte wangen. “Ik zag je van de kade komen en gelijk beginnen met hardlopen. Door de manier van lopen, zag ik al aan je dat je niet vaak loopt en dat je nog een beetje stijf bent.” Een beetje stijf bent, denk ik, als je nog verder tegen me praat met die zwoele stem, wordt iets anders stijf en dat is toch wel lastig met lopen. “Zal ik je voordoen hoe je soepel moet lopen?” Niet wachtend op een antwoord zet je je hand in mijn rug en een andere hand op mijn schouder. Een siddering van genot bij deze aanraking schiet door mijn lichaam. “Rug recht, schouders naar achteren en vooruit kijken. Je lijkt wel op zoek naar geld op de grond. Tel iedere keer tot vier en adem dan in, weer tot vier en dan weer uit. Zo hou je een regelmatige ademhaling en geef je jezelf ruimte om veel lucht op te nemen.” Inderdaad, je had gelijk, of kwam het doordat mijn lichaam in de war was van je en ik dus niet goed wist wat er gebeurde? “Ik ben Albert”, stelde ik mezelf voor. “Oh, aangenaam, ik ben Freya en woon in Leiden”. Leiden, denk ik, wat moet je hier.
Ondeugend vraag ik je wat je hier brengt, woont je vriendje hier of je ouders? Je antwoordt even niet en zegt dan dat je te sterk aan je ex moest denken en dat je even wat anders wilde. Ex? Dat klinkt interessant….”Ben je al lang weg bij je ex?” Je geeft toe dat dit al lang is, maar nog wel regelmatig aan hem moet denken. “Waarom zijn jullie dan uit elkaar?” “Je bent wel nieuwsgierig, zeg, wat doe jij dan op het strand?”, vraag je nu een beetje geïrriteerd. Ik geef toe dat ik wat te brutaal ben, maar dat ik op de kade woon en mijn werk even zat was. Doordat ik alleen ben, kon ik mijn ei niet goed kwijt en ben gaan hardlopen. Je interesse lijkt terug te zijn. “Ik ben bij hem weggegaan, omdat hij maar een keer per maand sex wilde en ik dat veel te weinig vind. Er viel niet over te praten, dus eigenlijk voldeed hij niet aan mijn verwachtingen en verlangens.” Nu was het mijn beurt om te blozen, want wat vond ik die jongen een eikel en stommerd. Wat wilde ik graag zijn plaats innemen, want van deze dame zou ik nooit genoeg krijgen. Zo liepen we enkele minuten in stilte verder. “Waarom ben je zo stil ineens, eerst brutaal en nu sprakeloos. Omdat het over sex gaat of omdat je merkt dat ik geen maagd meer ben? Ik ben 30 jaar hoor, dus dat zou wel een beetje vreemd geweest zijn.” Nu was het genoeg, ik kon geen woorden meer uitbrengen en wilde niets liever dan in één sprong in de haven zijn. Ik besluit het ijs te breken en vraag je of er naast de warming up die je aan het begin bij de haven deed, ook nog zoiets als cooling down bestaat. Je geeft toe dat dit inderdaad bestaat en dat je dit wel aan me voor wil doen, zodat ik dit ook doe. “Na de cooling down is het belangrijk voldoende vocht tot je te nemen, want je lichaam is al veel vocht verloren tijdens het hardlopen.” “Loop je vaak?”, vraag ik haar. “Niet zoveel, maar wellicht dat ik het vaker ga doen, als je bijvoorbeeld met me mee loopt, maar dan wel in een iets beter tempo, want dit is niet zo snel.” Ik kijk haar onschuldig en moe aan. Wat me direct opvalt zijn haar stijve tepels. Zo koud is het toch niet meer met de zon in ons gezicht? Zonder er bij na te denken, floept er “akkoord” uit.
Bij de haven aangekomen, doen we samen de cooling down oefeningen, waarbij ik mijn ogen goed de kost geef. Als je voorover buigt, zie ik het begin van je borsten. Als je achterover buigt zie ik de vorm van je borsten en je strakke buikje. Als je naar de zijkant buigt, geef je me zicht op je mooie kontje. “Nu jij”, zeg je. Ik buig voorover en realiseer me dat je mijn borsthaar nu kan zien. Als ik achterover buig, weet ik dat je de vorm van mijn halfstijve piemel ziet. Ik vind het op de een of andere manier niet erg. Na deze oefeningen komt het drinken, maar waar, vraag ik haar. Je hebt in de auto nog wel een flesje water, maar liever zou je een kopje thee willen en even willen douchen. Nu ben ik aan zet en stel je voor dat je bij mij even komt douchen en dat we dan samen in de tuin een kopje thee drinken. Je stemt zowaar in en samen lopen we in wandeltempo naar mijn huis. Mijn piemel klopt in mijn boxershort, wetende dat er van alles kan gaan gebeuren. Als ik de voordeur heb geopend en je binnenlaat, strijk je met je hand langs mijn kruis. “Ik heb het wel gezien”, zeg je ondeugend, “en jij moet mijn stijve tepels ook hebben gezien. Iets in je trekt me enorm aan en dat is volgens mij wederzijds.
Zullen we samen douchen?” Het enige dat ik kan doen, is instemmen en ik ga je voor naar de badkamer. Die heb ik een half jaar geleden laten verbouwen en het heeft nu een aparte douche, een bad, toilet en dubbele wastafel. Ook heb ik een geluidsinstallatie aangelegd voor als ik in bad zit. Ik zet een zacht muziekje aan en trek mijn t-shirt uit. Je kan je ogen niet van me af houden. Dan maak je je knoop van je blauwe broekje los en stapt met een makkelijke beweging uit je broekje. Ik had gelijk, ze heeft een badpak aan. Maar wat zie ik daar, een nat streepje in haar badpak ter hoogte van haar kutje. Op eigen terrein durf ik meer te zeggen en vraag je wat dit alles met je doet. Je wordt rood en zegt dat je een beetje erg opgewonden bent geworden. Je tepels priemen inmiddels weer door je badpak. “Nu jij wat uit doen”. Ik doe mijn sportbroekje uit en sta in mijn boxershort. Je komt dichterbij en veegt even door mijn borsthaar. Dan volgt een lange, warme tongzoen van enkele minuten. Ik hou het niet en mijn pik staat op knappen. Je neemt een beetje afstand en maakt je schouders bloot. Langzaam trek je je badpak naar beneden en twee mooie borsten springen te voorschijn. Realiserend dat ik blij ben dat jij als eerste bloot gaat, stop je met het uittrekken van je badpak net onder haar navel. Je strakke buikje is nu zichtbaar. Wachtend op het mooie moment dat je kutje te voorschijn komt, zeg je dat het mijn beurt is om wat uit te doen. Er rest mij niets meer dan mijn boxershort op mijn enkels te laten zakken en eruit te stappen, zodat ik als eerste poedelnaakt tegenover je sta. Mijn stijve pik steekt vier vooruit en mijn ballen jeuken van de spanning.
Plagerig zeg je dat we vergeten zijn het bad aan te zetten. Ik loop naar het bad toe en mijn pik danst bij iedere stap. Ik buig voorover en zet het bad aan en laat een heleboel badspul in het water vallen, zodat het lekker gaat schuimen. Nu laat ook jij haar laatste stukje stof op de grond vallen en een mooi geschoren poesje komt te voorschijn. Je schaamlipjes staan iets naar buiten, maar doordat je je benen bij elkaar hebt, kan ik het verder niet zo goed zien. Je komt dichterbij en slaat je armen om me heen. Ik voel je warme, nog enigszins bezwete lichaam tegen het mijne. Je borsten worden platgedrukt tegen mijn borstkas en we beginnen te zoenen. Ondertussen laat ik mijn handen langs je rug afglijden naar je billen en masseer je zachte billen. Stiekem laat ik een vinger door je bilspleet gaan en voel het zweet er nog tussen zitten. Na een tijdje laat je los en gaat wijdbeens op het toilet zitten. Nu zie ik de glinstering van je geil in je kutje. Wat is die meid mooi, denk ik. Wat je dan doet, had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen verwachten. Je gaat plassen in mijn bijzijn. Ik zie het gele vocht in mijn toilet lopen. Dit is echt geil om te zien. “Nu jij”, zeg je. Ik moet eerlijk gezegd ook plassen en ga bij de pot staan. Het lastige bij een man met een stijve piemel is, dat als je hem te ver naar beneden drukt, dat je je plasbuis afsluit. Aangezien mijn toilet redelijk hoog hangt, gaat het goed en ik mis de pot ook niet. Kletterend en spetterend laat ik ook mijn plas in de pot lopen, terwijl jij toekijkt. Ik spoel door en loop naar het bad. Inmiddels is het bad vol genoeg en samen nemen we plaats in de badkuip.
Deze is zo ruim dat je er zelfs met z’n drieën nog in kan. Samen zitten we tegenover elkaar en vertellen wat ons zoal bezighoudt. Plots schuif je naar voren en pakt mijn pik beet. Deze is al wat slapper geworden door de “gewone” gesprekken die we voerden. Met je andere hand pak je mijn ballen en begint die te masseren. Je trekt tegelijk aan mijn pik en die wordt binnen no time weer zo stijf als een ijzeren staaf. Omdat ik niet van je af kan blijven, neem ik beide borsten in mijn handen en masseer deze lekker. Plagerig doe ik mijn ogen dicht en raad de maat van je borsten. 75C is mijn antwoord en ik heb het (weer) goed. Ik kneed lekker en pak af en toe je stijve tepels beet en trek er een beetje aan. Je gromt van genot. Dan ga ik op mijn knieën zitten en duw je een beetje naar achteren. Je laat je makkelijk naar achter vallen en ik glijd met mijn handen langs je borsten naar je navel en dan via je heupen naar je voeten. De terugweg is spannender. Via de binnenkant van je benen kom ik bij je gevoelige zone terecht. Ik strijk een paar keer in de plooien van je bovenbenen en je kruis en je begint zwaarder te ademen. Een teken dat je het lekker vindt. Met een hand duw ik zachtjes tegen je venusheuvel en zet dan mijn vlakke hand op je kutje. Met een lichte druk gaat er een siddering door je lichaam. Ik draai mijn hand om en zet de muis van mijn hand op je venusheuveltje en mijn wijs- en ringvinger aan de zijkant van je kutje. “Kom, toedan, vinger me, neuk me met je vingers”, smeek je me. Dit is het juiste moment om je te pakken. Met mijn middelvinger ga ik in je gleufje en voel je geile vocht zitten. Ik strijk langs de opening en raak voorzichtig je klitje aan. Een gilletje van genot. Dan steek ik mijn middelvinger diep in je neukgrotje en vinger je langzaam in en uit. Je kronkelt in het bad en geniet duidelijk van mijn bewegingen. Ik zoek aan de binnenkant van je kutje je G-plekje en door je bewegingen, weet ik dat ik hem heb gevonden. Je kreunt het af van genot en op het moment dat ik je kutje voel samen spannen voor een heerlijk orgasme, stop ik. “Ga door, ga door, ik wil klaar komen”, roep je zo hard dat als de buren thuis waren geweest, ze dit zeker hadden gehoord. Ik haal mijn hand van je heuveltje af en ga met mijn wijs- en middelvinger tussen je lipjes tekeer. Als ik merk dat ze nat genoeg zijn van je geil, strijk ik met mijn wijsvinger door je bilnaad, hierbij je poepgaatje aanrakend.
Dit vind je lekker, merk ik en dat stimuleert mij om dit nog even vol te houden. Dan stop ik mijn wijsvinger diep in je kutje en ga met mijn middelvinger door je bilnaad naar je poepgaatje. Ik draai er rondjes om heen en omdat je je benen wijd hebt, heb ik alle ruimte. Ik buig voorover en geef je een zoen op je mond. Op dat moment zet ik druk op je poepgaatje en mijn middelvinger schiet er tot het eerste koontje in. Met mijn wijsvinger zoek ik weer je G-plekje op en zo vinger ik je aan beide kanten. “Wat doe je, wat doe je, heerlijk, ga door, maak me gek, wat gebeurt er allemaal”, gil je het uit. Dan voel ik alles samentrekken, waardoor ik kramp in mijn vingers krijg. Toch ga ik door en kort daarop een luide kreet en dan ben je enorm klaargekomen. Ik blijf nog even doorvingeren, waardoor je lichaam blijft schokken en beven, totdat je mijn pols beet pakt en langzaam bij je weghaalt. Uitgeput zak je onderuit in bad om na te genieten. Maar half realiserend wat er allemaal is gebeurd. Na enkele minuten duw je me achterover en ga jij op je knieën zitten. Je pakt mijn stijve pik vast en trekt me langzaam af. “Zal ik jouw G-plekje ook eens stimuleren?”. Ik stem in en weet dat het geweldig gaat worden. Ik zak wat onderuit en laat me over aan jou. Met je rechterhand pak je mijn pik stevig vast bij mijn buik en je wijsvinger van linkerhand stop je eerst nog even in je eigen kutje. Omdat je geil kleverig is, blijft het onder water op je vinger zitten. Je zet je wijsvinger tegen mijn poepgaatje aan en duwt hem langzaam naar binnen. Omdat je veel dunnere vingers hebt en je wijsvinger gebruikt, gaat hij er veel verder en makkelijker in. Wat een enorm lekker gevoel. Al snel voel je hier mijn prostaat zitten, wat de G-plek van de man is. Deze stimuleer je en ik geniet met volle teugen. Je neemt een hap adem en duikt dan met je hoofd onder water. Je begint me onder water te pijpen. Acht keer neem je hem helemaal in je mond en komt dan weer boven om adem te halen. En weer duik je onder water.
Ik kan het bijna niet meer houden en nadat je drie keer adem hebt gehaald, roep ik dat ik ga komen. Je gaat weer onder water, wetende dat ik ga komen. Je neemt mijn pik nogmaals in je mond, terwijl je mijn kontje vingert en dan gebeurt het. Ik spuit grote stralen hete sperma in je mond. Door de zuigkracht aan mijn pik voel ik dat je het doorslikt. Als ik volledig ben uitgespoten, kom je boven en snak je naar adem. Je haalt je vinger uit me en kijkt me lachend aan. Je hebt alles doorgeslikt en niets laten ontsnappen. Je draait je om en komt met je rug tegen me aanzitten. Zo blijven we nog een half uurtje zitten om vervolgens elkaar af te drogen en een kopje thee te gaan drinken. We spreken af dat we ieder weekend samen gaan hardlopen op het strand of in de Leidse bossen en een kopje thee bij elkaar te gaan drinken. Dan nemen we afscheid van elkaar en je bedankt me voor de aandacht die ik aan je heb gegeven. “Dit ontbreekt er nog al eens aan bij mannen en daarom zullen we het vaker doen”, zijn je laatste woorden. Oh wat kijk ik uit naar volgend weekend. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar tiger_scheveningen@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
760
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)