Spannendverhaaltje.nl

Storing in de lift

-
16-08-2010
Voor de 3e keer deze week stonden we samen in de lift, echter nu zonder andere passagiers. Zoals de vorige keren straalde je ook nu weer. Je mooie donker bruine ogen leken te fonkelen en je lange zwarte haren glommen. Goedemiddag zei ik beleefd tegen je. Meer durfde ik eigenlijk niet te zeggen. In gedachten zei ik, het is heerlijk om met jou in de lift te staan. Je glimlachte terug alsof jij mijn gedachten las. De lift zette zich in beweging maar kwam even plots ook weer tot stilstand. Door de schrok verloor jij je evenwicht en probeerde ik je op te vangen. Dank je wel zei je en vroeg gelijk wat er gebeurd was. Het lijkt erop dat de lift blijft hangen zei ik. Je keek verschrikt uit je ogen. Ik drukte op de alarmknop en naar enkele seconden vroeg een blikken stem wat er aan de hand was. Ik legde het uit en de stem zei we zullen proberen jullie binnen een half uur te redden. Ik keek mijn mede passagier aan en zag dat je een beetje angstig begon te kijken. Nog voordat ik kon vragen wat er aan de hand was barste je in tranen uit. Ik liep op je af, sloeg een arm om je heen en probeerde je te troosten. Je werd wat rustiger en vertelde dat je eigenlijk een beetje last hebt van claustrofobie. Om je gerust te stellen zei ik we zijn er weer uit voordat je er erg in hebt. Je keek me met je mooie, diep bruine ogen aan en zei bedankt. Gelijktijdig drukte jij je volle lippen op mijn mond en kuste me. Verbeelde ik het me, of, nee ik voelde het goed, je duwde voorzichtig je tong tussen mijn lippen. Door de onverwachte, maar o zo heerlijke tongzoen van jouw begon mijn pik langzaam te groeien. Jij ging dichter tegen mij aanstaan toen je dat voelde en kneep in mijn billen. Langzaam drong het tot mij door wat er gebeurde. Ik liet mijn handen nu over jouw rug glijden. Met 1 hand ging ik naar je hoofd om lekker door je lange haren te strelen en mijn andere hand streelde over je billen. Ik hoorde je zacht kreunen en begon langzamer en intenser te zoenen met je.
…ťn van je handen gleed naar voren op zoek naar mijn inmiddels keiharde pik. Je maakte mijn broek open en haalde hem eruit. Langzaam streelde je vingers mijn eikel. Voorzichtig kneep je erin en ik voelde dat er al een druppel geil uitkwam. Je smeerde dit uit over mijn pik. Ondertussen liet jij je op je knieŽn zakken en begon mijn pik eerst heel voorzichtig te kussen en kleine likjes te geven. Ik kreunde en op dat moment nam je mijn pik heel diep in mijn mond en begon te zuigen. Ik ging wild met mijn handen door je haren heen en voelde mijn pik als maar dikker worden in je lekkere zuigende mondje. Op het moment dat jij merkte dat ik bijna klaarkwam stopte je en keek me geil aan. Ik trok je aan je armen omhoog, en begon je over heel je lichaam te strelen. Nu was het mijn beurt. Ik ging op de grond zitten en deed je rok omhoog. Ik was aangenaam verrast dat er onder je rokje geen slipje zat. Ik likte met mijn tong vanaf je knieŽn de binnenkant van je benen. Langzaam kwam ik in de buurt van je heerlijk ruikende kutje. Ik blies er tegen aan en voelde je rillen van geilheid. Met mijn vingers opende ik je lipjes en zag je klitje kloppen. Langzaam ging ik er met mijn tong overheen. Ik hoorde je kreunen en zachtjes gillen. Werd hier nog geiler van en ging steeds sneller likken. Waardoor jij nog meer begon te kreunen. Ga door riep je lik me klaar. Even snel als jij bij mij stopte met likken stopte ik nu bij jouw. Ik ging staan draaide je om en legde je handen op de stang aan de wand. Ik maakte je bloes open en begon je heerlijke borsten te strelen. Via de spiegel voor je keek je mij geil en smekend aan. Je duwde je kontje tegen mijn pik aan en zei neuk me. Ik haalde mijn pik langs je lipjes en stak hem er langzaam in. Je probeerde mijn pik te vangen. In 1 keer duwde ik mijn pik diep in je geile natte kutje. Jaaaaaaaaah riep je neem me diep. Ik pakte je bij je heupen en keek via de spiegel hoe geil je borsten bij elke stoot op en neer bewogen. Ik voelde dat ik bijna ging komen en sloeg op je billen. Bij de 2e klap gilde jij dat je klaarkwam en riep spuit me vol. Twee stoten later spoot ik al mijn sperma diep in je kutje. Plotseling voelde we dat de lift weer in beweging kwam. We keken elkaar verschrikt aan, fatsoeneerde onze kleding en gaven elkaar een laatste kus.
De lift deur ging open. We liepen allebei naar buiten. Buiten gekomen gingen we zonder nog iets tegen elkaar te zeggen allebei een andere kant op. Ondertussen is dit al weer 2 weken geleden. We zien elkaar bijna dagelijks in de lift, helaas niet alleen. Als de lift erg vol is ga ik vaak achter je staan en dan duw jij je billen tegen mijn pik aan. Vanmorgen deed je het weer, plots voelde ik je hand in mijn broekzak. Nadat ik uit de lift was gestapt haalde ik het briefje uit mijn broekzak wat je daar ingestopt had. Er stond een 06 nummer op met de vraag smsje me straks? Ik heb zin in je. Per sms spraken we af om ergens wat te gaan drinken na werktijd.
Aantal keer gelezen:
772
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)