Spannendverhaaltje.nl

stiefvader en dochter

-
21-08-2010
Ik liep door de stad en zag Saida. Ze had me nog niet opgemerkt. Maar ik wel, de duwde een kinderwagentje voort. Haar zoontje. Ze was klaarblijkelijk zwanger geworden van Frans en baarde een zoon. Frans stond naast haar, met een pet op. hij kletste met een meisje en kustte haar op de mond. Wat een situatie. Toen zag Saida me en schaamtevol draaide ze zich om. Frans zag me ook en lachte en liep naar me toe.
"Heee hoe is het man... lang niet gezien" zeihij.
"Tja werk he? veel in het buitenland...en zo" zei ik ik wees naar Saida. Frans nam me apart. "Tja uh foutje... ik snap het ook niet... ik weet niet precies van wie maar ik weet wel dat rond die tijd Maries ex-man langs was gekomen en hij heeft toen een tijdje bij Saida op zolder gezeten... ik heb door de sleutelgat gekeken.. "

De man zat op het bed en Saida in een stoel.
"Zo Saida en hoe bevalt het nou weer terug op het ouderlijk nest?" Saida haalde haar schouders op. Ze vond de man wel aardig. Hij had altijd goed voor haar gezorgd, als het ging om materile middelen. Ook finacieel zorgde hij goed voor haar maar dat ze veel om hem gaf... nee. De ogen van de man gleden over Saida's lichaam, ze droeg op dat moment een lange rok met een split die nogal ver openstond zodat haar gebruinde benen goed zichtbaar waren.
"Saida je weet toch wel dat ik nog heel veel om jullie geef, ook om je moeder. En om eerlijk te zijn heb je altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad" en hij winkte Saida om naast hem op het bed te gaan zitten.
"Kom es naast me op het bed zitten, ik wil je graag nog een keertje een ouderwetse knuffel gevenhmmm beter als je eens op mijn schoot komt zitten" en Saida stond op en glimlachte. :
"Nou vooruit dan" Saida stond op, hem strak aankijkend en de jonge vrouw ging zijlings op zijn schoot zitten, maar daarvoor moest ze de knoopjes van de rok helemaal los maken zodat haar door de zon gebruinde benen nu helemaal zichtbaar waren. Een beetje verlegen lachend staarde Saida om laag maar de man zuchtte zacht.
"Achh.. je bent zwaarder geworden, de laatste keer dat je zo op mijn schoot zat was en een klein meisje.. en toen zat je ook af op mijn schoot te wippen, maar dan had je de benen aan weerszijdenkom zullen we dat nog n keertje doen, voor old times sake?..." Saida lachte... en speelde zijn "spelletje" mee. Ze draaide een halve slag en ging op zijn schoot zitten met de benen aan weerszijden. Ze legde haar armen om zijn hals. Hierdoor kon de man Saida's zwart kanten slipje zien en haar prachtige dijbenen. De blik van de man veranderde........
"Hop paardje hop paardje hop " zei Saida lachend.
Maar de blik van de man veranderde, hij kon het niet helpen dat hij enorm opgewonden raakte van Saida's rijbewegingen over zijn kruis.
"Achhh kjachh weet je Saida, je hebt nog steeds een heel bijzonder plekje in mijn hart en meer,... achhh..." HIJ KREUNDE ZWAAR EN HIJ WIPTE NU OOK MEE, LEGDE ZIJN HANDEN OP HAAR ONDERRUG EN DRUKTE HAAR KRUIS TEGEN DE ZIJNE AAN EN HIJ BEGON NEUKBEWEGINGEN TE MAKEN OVER SAIDA.
"Hee wat doe je nou dit kan niet hee..." Saida verzette zich maar ze kon geen kant op. Hooguit van boven af duwen. Saida merkte wat de man aan het doen was bij haar, ze voelde hoe zijn lid steeds stijver werd en tegen haar kruis aan begon te prikken.
"Nee niet doen alsjeblieft ik smeek je niet doen...stop alsjeblieft we gaan te ver... dit mag niet ach" Maar de man was zo geil als boter hij wilde haar weleens even lekker neuken!!!
"Kom toe nou Saida, kom laten we dit spelletje spelen, dit is geen kinderspelletje maar een spelletje voor volwassenen en ik denk dat jij er klaar voo rbent hmm Saida ook mijn mooi kind hmmm... eindelijk achh..." kreunde de man.
Saida stopte met tegenstribbelen, ze wist dat het geen zin had, ze had zich laten beetnemen met een kutsmoesje; ze keken elkaar diep in de ogen en Saida's mond viel open als de man nu steeds steviger en nadrukkellijker zijn stijve leuter tegen Saida's kruis aan reed.
"Achh achh ahh oh Saida je bent zo mooi geworden hmm achh heerlijk je bent zo heerlijk mooi hmmm kus me" hij greep haar hals en trok zich naar haar toe en drukte zijn tong diep in haar mond en ze tongden. Hongerig liet Saida haar vingers door zijn haar gaan en kruisde haar benen om zijn onderlichaam en begon nu zelf ook droge neukbewegingen te maken. Hij legde zijn handen om haar billen heen en kneep erin waarop Saida als door een slang gebeten nog hartstochtelijk haar onderlichaam tegen zijn stijve paal aanreed.
"Ohh achhmmmm hmmp ik wil je naakt hebben Saida hmmmm. Ik wil je spiernaakt hebben, je bent zo geil als boter schatje hmm laat me je zien ook mooie Saida hmmmm " Hij maakte het strakke witte shirtje los en hielp Saida uit het shirtje en daar verschenen Saida's blanke borsten, de rest was bruin. Haar borsten staken recht vooruit en haar tepels waren duidelijk opgezwollen. Met een lieve maar hartstochtelijke blik keek de jonge vrouw de man aan en kromde als een fotomodel haar rug zodat haar borsten als rijpe meloenen naar voren priemden! Tevens nam Saida haar borsten in haar handen en hield ze zo nog meer vooruit, terwijl ze zachte heen en weer wiegende bewegingen maakte met haar onderlichaam.
"Hmmm hmmm je bent een stoute man weet je dat? U is erg stout... ach... kijk toch es hoe je me opwind aachh..." De jonge vrouw sloot haar ogen half ten teken dat ze botergeil aan het worden was.
"OoooOOOooooOooohh wat mooi oh wat ben je mooi achh wat een mooie tepels aach hmmmpp... " De man boog voorover en nam een tepel in zijn mond en zoog en liet zijn tong om de opgezwollen tepel kronkelen. Zijn handen bleven maar langzame kronkelende bewegingen over Saida's billen maken.
"Hmmm (gulp) achh ik wil je helemaal naakt hebbn, toe Saida achh trek je rok uit doe het schat"Ze was blij, ze werd tenminste behandeld als een volwassen vrouw. Deze volwassen man wilde haar naakt hebben. Langzaam begon ze de resterende knoopjes van de lange rok los te maken.
TERWIJL HIJ DAT BIJ HAAR DEED MAAKTE SAIDA OOK HET LAATSTE KNOOPJE VAN HAAR ROK LOS ZODAT HET GEWAAD LANGZAAM VAN HAAR BENEN OP DE GROND GLEED. HET ENGE WAT SAIDA NU NOG DROEG WAS HET ZWARTEN MET KANT OMLIJSTE SLIPJE De man kwam iets omhoog om zijn broek omlaag te laten zakken maar nam tegelijkertijd ook zijn onderbroek mee zodat zijn stijve blanke pik nu vrijkwam en recht tussen hen in omhoog wees en als twee botergeile dieren begonnen ze hun paringsdans.
Saida het vrouwtje reed als een loops geslachtsrijp diertje tegen de onderkant van zijn erecte stijve paal aan en zichtbaar begon Saida kletsnat te worden. Ze keken elkaar enkel aan, met halfopen mond. Saida handen in zijn nek, hun ogen groot, de pupillen wijd! Honger!! Honger naar sex! naar passie naar hartstocht. M en toe raakten haar tepels zijn borstkast. Ik stond daar vastgebonden en kon niets doen dan het aanzien en horen.
"Hmmm achh jachh 0000 jachh ohh hmmm jach lekker SaidaaaaaaaH ! ! achh"
Door Saida's gerij tegen zijn pik aan, gleed de voorhuid langzaam omlaag en daar verscheen zijn glimmende onder het voorgeil zittende paarse snikkel en Saida keek ernaar terwijl ze steeds harder tegen hem aan begon te rijden. Plots werden haar ogen groot en toen kneep ze ze ineens en kreunde diep: "Achh acaaaaaaaaAAAAaaahhhh... jachhhh ik kom achh ik kom aaachhh" Ze had zich klaar gereden op zijn schoot! Maar nu nam de man het initiatief. Hij trok zich iets terug en met zijn snikkel duwde het het kanten stukje stof opzij om Saida's net klaargekomen kutje op te wrijven met zijn snikkel. Met twee vingers wreef hij zijn snikkel over Saida's opgezwollen schaamlippen en over haar dikke klitje dat onder het meisjesgeil zat. dat maakte Saida helemaal wild van geilheid en ze kreunde.
"Oooh neem me neem me stop het in me hmm achh ik word achh oh neem me ach... " Ook Frans die dit door de sleutelgat zag had het niet meer hij inmiddels zijn broek laten zakken en zat zich op zijn knieen af te rukken bij dit geil tafereel. Zijn vingers flitsten over zijn stijve paal die glom van zijn voorgeil. Doordat hij nu zo 'n grote paal had kon hij met gemak zijn snikkel tussen zijn lippen nemen en dat deed hij dan af entoe ook, maar hij wilde niet te snel klaar komen hij wilde mee geilen zo lang als hij kon! Hij voelde wel zijn ballen ongelovelijk jeuken ten teken dat hij het niet lang meer' vol kon houden......
Nu richtte de oude man zijn snikkel tussen Saida's wijd opengespreidde kutlipjes en langzaam duwde hij de snikkel in haar en soepel gleed de paal diep in haar en de man begon haar nu te nemen, te neuken, te beuken. mm hmmmmm jaaaah
"Saida hmm lekker achh je bent zo heet en zo nat hmm zo strak om mijn pik hmm rijden hmm nou weet ik waarom meisjes zo gek zijn op paardrijden achhh "
Heel haar lichaam kronkelde als een wild dier op hem en hij reed Saida hard in haar lustschacht, haar dijbenen strelend, haar kussend met uitgestoken tong, raakten de puntjes elkaar om vervolgens dikke klodders speeksel in elkaar mond te spuien!! ALs EEN ERVAREN VROUW BEDREEF SAIDA DE LIEFDE MET DE MAN, DIE DE MAN VAN HAAR MOEDER WAS. ZO MOEDER ZO DOCHTER!!! MENIGMAAL LAG ZE ALS KIND OP DE GROND EN HOORD ZE GESTEUN UIT DE SLAAPKAMER VAN HAAR MOEDER, SOMS DAN KON ZE DOOR EEN GAATJE ZIEN WAT ZE AAN HET DOEN WAREN EN NU DEED ZE HET ZELF MET HEM..... Saida sloot haar ogen als de man maar bleef inrijden op haar, soms stopte hij even als hij helemaal in haar zat. Zijn balhaar prikte dan tegen haar schaamlippen wat verschrikkellijk opwindend was. Ze wist dat hij snel zou gaan komen, maar de man had nog meer voor haar in petto. Hij trok zijn pik terug tot de snikkel en Saida wilde dat hij hem er weer in duwde maar hij weigerde. "Saida ik wil je anaal nemen achhh hmmm" (hartstochtelijk kustte hij haar en ze keken elkaar aan) Saida keek hem aan.
"Ik heb nog nooit anale sex gehad.. ik ben een beetje bang ik durf het niet zo...achh hmm" maar ze kon er niet onderuit dat ze zo geil was dat ze alles voor deze man over had, ze wilde alles doen. Alles ervaren alle liefde en passie die de man te bieden had wilde ze ervaren.
Frans hield het niet meer en gaf eraan toe. Hij voelde het sperma uit zijn ballen opborrelen en richtte zijn zware lul op de deur en kreunde: "OoooOOoohh Dikke ik aaachh!!!" En daar kwam het dikke hete romige stralen sperma spetterden tegen de deur op en de jongen begon zijn ballen leeg te melken.
"Vertrouw me schatje ik zal voorzichtig zijn, je kunt me verlrouwen... miin liefste hmmm " en Saida keek naar zijn snikkel die hij eruit had gehaald en Saida kwam iets omhoog zodat hij met zijn snikkel haar bruinrose poepgaatje op kon zoeken! HAAR OPEN WERDEN GROOT ALS ZE PLOTS ZIJN KLOPPENDE SNIKKEL TEGEN HAAR ANUSPOORTJE AAN VOELDE DUWEN EN ZE WEKEN EN DAAR GLEED ZIJN MAAR HAAR GEIL, GEOLIEDE TAMP IN HAAR KONTJE NAAR BINNEN!!! HIJ NAM SAIDA NU ANAAL, ZIJN STIEFDOCHTER! ! !
"Oh mijn God wat ben je lekker strak hmm en hij glijd zo lekker bij je naar binnen mijn kindje hmmm achh je bent geweldig achh" het kontneuken Het maakte een ontzettend geil soppend geluidje en Saida kronkelde als een blad op een tak op zijn blanke paal. Centimeter voor centimeter gleed in en uit Saida's darmen. Hij omklemnde haar dijbenen en tilde Saida op zodat hij nog dieper in haar kont gleed en Saida kreunde dieo: "Hmmm oh zo diep ik voel je hele11lJlai in mijn onderbuik achh ooh wat groot achh zo lekker geil achh ik ben zo geil ik ben zo geil ohh... kom in me klaar kom in me klaar"
Maar de man wilde verder hij wilde de dochter van zijn ex-vrouw een helemaal nemen en hij draaide zich om zodat ze nu op bed lagen... Saida onderop. Met een soppende geluidje haalde hij zijn leuter uit Saida' s kontje en ramde hem ineens tot aan de ballen in haar kut je en Saida schrok
"Ooohh wat doe je nou achh oh je neukt me zo hard achh zo hard achh ... au achh niet zo snel achh" maar de man ging als een razende op haar tekeer en Saida gilde: Stop alsjeblieft even je doet me pijn oh stop nou even acchhh je scheurt me kapot achh... oh je ballen kletsen zo hard tegen mijn kontje aaaachh aaachhh"
Maar de man was des duivels en riep: "Zo als ik Marie niet kan nemen dan neem ik haar dochter en ik zal haar dochter dan maar eens een fikse beurt geven en een babietje in haar maken!! ha harammen beuken beuken!!! neuken!! slet!" En ineens was het karakter van deze vrijpartij verandert, wat eerst passie en hartstocht was, werd nu een verkrachting. Saida wilde hem wegduwen maar hij was haar zo verschrikkellijk aan het neuken dat de lucht bij iedere stoot uit haar longen gelaagd werd en Saida verloot het bewustzijn. Hij neukte als een wilde en begon te pompen.
"Ik kom lekker jong sletje ik ga je volspuiten met mijn sperma en maak je lekker zwanger achh es kijken wat Marie hier van zegt als ze er achter komt dat ik haar stiefdochter heb opgezadeld met een kindje ha ha ach ahahahahahhAAAAA!!! !" En als een roofdier in een stuip, met zijn pik tot aan zijn ballen in Saida kwam hij in haar klaar en joeg dikke stralen van zijn hete romige sperma in haar kut je en spoot het sperma op haar baarmoeder wanden waar zich een eitje had genesteld. Hij trok zich terug en wreef zijn lul over Saida' s gezichtje schoon en kleedde zich aan. Saida lag bewusteloos op haar rug, compleet afgeneukt

Vervolg op verzoek
Aantal keer gelezen:
2357
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)