Spannendverhaaltje.nl

Stefanie, lekker en onbereikbaar

-
16-08-2010
Het was afgelopen zomer en ik liep in mijn boxer door het huis. Heel lekker warm met mijn ochtenerectie keek ik naar een foto van de middelbare school waar mijn toen grote liefde Stefanie duidelijk te zien is, en ik ben eigenlijk nog steeds gek op haar. Ik had er toen al sinds het eindexamenfeest niet meer gezien, en dat was 3 jaar geleden. Ik dacht aan de schoolfeestjes waar ik altijd was en waar grote orgies ontstonden: Stefanie ging meestal helemaal op in haar sexspel met twee vrienden van mij en terwijl ik met een andere vriend en een vriendin van Stefanie neukte, aanschouwde ik altijd het goede sexspel van Stefanie en ik hoopte dat zij dat ooit ook eens bij mij zou doen.
Jammer genoeg is het er nooit van gekomen.... Op dat moment gaat de telefoon... Hoi met Stefanie...weet je wel...van je oude klas.... En of ik dat nog wist. Ze belde of ik zin had in een reunie en of ik dat samen met haar wilde organiseren. We spraken de volgende dag af bij mij thuis en ik was erg zenuwachtig! Stefanie stond voor de deur, wat was ze lekker geworden. Een goed figuur, hele mooi lange benen, ze had een kort rokje aan en grote borsten had ze ook. Wat was ze lekker!!!! We dronken wat samen in mijn kleine tuintje en we hadden het over vroeger. TOen begon het te regenen, helemaal doorweekt was ze en ik kon door haar witte truitje nou goed haar grote tepels zien. Wat had ik zin in haar!
Ze deed een door haar meegenomen CD aan en ze begon Bubbling te dansen. Ze klom de tafel op en ik ging onder haar dansen. Met haar heupen geilde ze me helemaal op en toen ze op haar tenen ging staan kon ik tot mijn grote verbasing zien dat ze geen slipje aan had...Ze deed haar truitje uit. Een prachtig gevulde CUP C kwam tevoorschijn. Ze pakte mijn handen en bracht ze naar haar borsten, ik masseerde ze en ze begon een klein beetje te kreunen. Langzaam liet ik haar bh bandjes van haar schouders glijden. Ik kuste ze en likte haar tepels totdat ze niet harder konden worden.... Ik deed haar rokje naar beneden en likte haar van haar tepels tot haar navel. Ik cirkelde rondjes langs haar navel en op haar dijen, daarna likte ik haar kutje heel langzaam van beneden naar boven, en ik zoog haar klit.
Ondertussen had ik 3 vingers in haar kut gestopt en mijn tornadotong deed nog goed zijn werk. Ze deed mijn t-shirt uit en likte aan mijn oor, maakte mijn broek los en kneedde langzaam mijn lekkere lul die al behoorlijk op maximale stand was. Toen legde zij haar hand om mijn lul en ze begon meer lekker te trekken, ik vingerde haar nu en we begaven ons op de grond. Ze draaide zich om en met haar strakke kontje naar me toe beval ze me te beffen en zij pijpte me...We kwamen allebei heerlijk klaar. Wat kan ze ongelooflijk lekker pijpen. WE wilde allebei meer en we liepen zoenend de trap op, ik legde haar op bed en bond haar vast met handboeien en blinddoekte haar. Ik deed wer hetzelfde als beneden maar nu heel plagerig en ze wilde maar meer en het wond me zo op dat ik haar daar zo bloot zag liggen op dat bed.
Ik pakte uit mijn ijskast de ijsklontjes en deed ze in mijn mond, daarna duwde ik ze met mijn tong op haar klit. Ze schreeuwde het uit, zo lekker vond ze het. Ik kwam op haar liggen en duwde mijn lul in haar heel langzaam. Het tempo werd steeds hoger en ik voelde dat mijn tweede orgasme eraan zat te komen. Ze smeekte me of die handboeien af mochten dus ik deed het. Nu begon ze met mij uit te dagen.Met haar kut ging ze boven me hangen..wat een mooi uitzicht! Daarna boog ze voorover en ging ze op haar knieen zitten, en ik nam haar van achter...,het bed kraakte en het kreunen werd steeds heftiger, daarna ging ze op me zitten en bereed ze me heerlijk. We kwamen allebei voor de tweede keer klaar. Daarna zijn we gaan douchen en hebben we de reunie nog voorbereid.
Aantal keer gelezen:
569
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)