Spannendverhaaltje.nl

Stap voor stap

-
18-02-2012
Mijn vrouw en ik zijn al 18 jaar samen. Ze is altijd als een plaatje geweest om te zien en dat is tot op de dag van vandaag zo. Mooi slank lekker lijf, een knap gezicht, blonde haren en sprekende blauwe ogen. We genieten nog vaak van elkaar en fantaseren er graag op los. De laatste jaren gaat dat steeds vaker over het seks hebben met een andere man erbij want dat lijkt met name mij enorm geil. Haar te zien op haar geilst door de spanning van het neuken met een andere vreemde pik dat windt me enorm op en als we het er over hebben dan voel ik duidelijk aan haar natte kutje dat het ook haar niet onberoerd laat. Nu moet ik even wat vertellen want waar we het eerst altijd hadden over een vreemde pik begon ik meer en meer het een spannend idee te vinden als ze geneukt zou worden door een ander. Na vele keren in bed tegen haar te hebben verteld hoe ik zou willen dat ze zich zou laten nemen lagen we wederom zo sóchtends met elkaar zo in bed. Iik vroeg haar, toen we onder de douche stapten, om die dag haar korte jurkje aan te trekken zonder slipje eronder en met haar sexy hakken. “Dat vind ik een geil idee” gaf ik aan als reden. Vanonder de douche gekomen deed ze inderdaad haar kortste jurkje aan en hakken maar ook deed ze een slipje aan. Wat ik ook zei en hoe ik ook keek dat slipje zou aan blijven zei ze. We gingen nog even wat drinken die middag. Bij binnenkomst kon ik niet van haar kontje afblijven en ik kneep haar zachtjes in haar billen. “Ga nu je slip uitdoen schatje, voor mij!” Ze liep bij me weg en verdween naar de toiletten. Ze liep terug naar onze tafel en heel langzaam en zich heel bewust van mijn uitzicht bukte ze zich om haar slipje in haar tas te stoppen. Ik zag een man staren naar mijn vrouw haar kontje en haar mooie benen. Hij durfde niet naar mij te kijken. We dronken wat en gingen weer naar huis. Onderweg naar de auto vroeg ze: “En?! Vond je dat nu zo leuk?” “Jij blijkbaar ook liefje” Ik liep naar haar toe en ging met mn hand direct tussen haar benen en wat ik gezien had dat kon ik nu voelen. Een hele natte kut waar ik direct mijn vingers in liet glijden. Ze reed zich tegen mijn hand aan en met hese stem gaf ze me aan dat ze geneukt wilde worden.

Thuisgekomen gingen we direct naar boven en ik maakte alles donker. Ze ging op haar buik liggen met haar benen wijdt uit elkaar. Ik legde mezelf bovenop haar en met mijn arm om haar middel zodat ik met mijn vingers bij haar kutje kon. Ik bracht mijn inmiddels zeer stijve pik tot tegen haar lipjes en voelde hoe makkelijk hij in haar gleed. “Denk maar dat je door die kerel uit de kroeg wordt genaaid”. Ik sprak geen woord meer en ik voelde aan haar bewegingen dat ze het heerlijk vond. Binnen enkele minuten liet ze zich stevig neuken en kwam ze klaar en ook ik spoot al snel daarna mijn zaad in haar kutje. Van voorjaar gingen we al snel over in een warme zomer en ik daagde haar in een geile bui uit om nog een stapje verder te gaan. Zullen we naar de kroeg gaan en op het terras gaan zitten jij zonder slipje en bh met enkel een minirokje en een strak topje en natuurlijk je sexy hakken. Als je een leuke vent ziet dan laat je je poesje aan hem zien. Zo gezegd zo gedaan; althans dat dacht ik. We zaten nog geen half uur op het terras of er kwam een groepje met mannen aan een tafeltje verderop zitten.

Binnen no-time zag ik haar houding veranderen en ze draaide zich naar het groepje toe en deed haar benen wel heel ver uit elkaar. Ik zag zelfs dat ze haar rokje even extra omhoog trok wat volgens mij helemaal niet nodig was want je kon al prima haar mooie kutje zien. Het duurde niet lang of alle kerels aan tafel zaten naar haar te kijken. Voor haar geen teken om verlegen te worden maar blijkbaar een teken om nog verder te gaan. Ze zette haar hielen op de rand van de stoel en deed haar benen uit elkaar en met haar vingers hield ze haar lipjes wijd terwijl ze heel geil en brutaal naar de mannen keek. Het duurde misschien 10 seconden maar dat was lang genoeg om mij volledig verbaast naar haar te laten staren. “Wat doe je nu?!” vroeg ik haar. “Dat wilde je toch?” Tsja daar kon ik geen nee tegen zeggen. We vergaten bijna af te rekenen zo snel wilden we naar huis om dit gevoel vast te houden en heerlijk met elkaar te neuken.
Aantal keer gelezen:
624
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)