Spannendverhaaltje.nl

spuitende kut

-
21-10-2010
Ik ontmoette haar op een maandag in Den Haag. Mijn ex vriendin, Wil, van een aantal jaren geleden. We hadden elkaar in de tussenliggende jaren niet gezien. Waren inmiddels alle twee getrouwd. We liepen elkaar bij toeval tegen het lijf. Ik kreeg gelijk de kriebels, zij stond ook wat te stotteren. We gingen ergens een terras op en dronken een kop koffie. Wat zag ze er mooi, geil en uitdagend uit. Een bloedmooie halfbloed van 38, zelf was ik 34. Mooi krullend gitzwart haar. Ze had nog steeds lekkere tieten. En een kontje, man man, om op te vreten.
Na wat heen en weer gepraat over van alles en nog wat ging het over vroeger, en over onze huidige relatie.
Haar man was druk met werk en hobby maar niet met sex. En bij mij thuis was ook wel wat te wensen over.
Ze nodigde me uit bij haar thuis voor de komende woensdagmiddag. Het kon me niet snel genoeg woensdag zijn.
Toen ik aanbelde bij haar appartement klopte mijn hart in mijn keel. Had natuurlijk allelei fantasieen gehad. Maar toen ze opendeed knipperde ik met mijn ogen. Ze zag er fantastisch uit. Met d'r mooie bos met zwart haar, rode lippen, zwarte ogen en een geile blik. Ze droeg een witte doorschijnende blouse, met de knoopjes net iets te ver open, daaronder duidelijk zichtbaar een rode b.h. die net haar tepels bedekte. Die tepels prikten door de bh zo door de blouse heen. Daaronder een kort zwart rokje. Waarin haar heerlijke kont fantastisch uitkwam. Zwarte kousen en hoge hakken. We zoenden elkaar hartstochtelijk, dronken nog een kop koffie en begonnen weer te zoenen. Ik maakte haar blouse open en speelde met haar tieten, ik schat cup d. En zoog op die verrukkelijke spenen van haar, beet zachtjes in. Ze begon te kreunen en pakte mijn lul uit mijn broek. We kleedden elkaar intussen uit, ze hield alleen haar kousen aan met dat geile gordeltje.
Ik zakte onderuit op de bank en zij kwam met die heerlijke kale kut op mijn gezicht. Heerlijk geil en kledder nat. Wat rook die kut geil. Ze reed op mijn tong en ik likte alsof het een wedstrijd was. met men ene hand masseerde ik haar tieten en met de andere hand bewerkte ik haar sterretje. Ze kronkelede en kreunde. Lik die geile kut dan riep ze, terwijl ze kreunde van genot. Steeds wilder kronkelde ze op me. Ga dooooor en lik die klit van me zuig erop riep ze en opeens een diep gekreun en drie dikke stralen geil spoten uit die kut zo over mijn gezicht en mijn haar. Helemaal uitgeteld was ze. Voor een paar minuten........ Ondertussen had ik met mijn mond die heerlijke bruine spenen weer gevonden, en zoog erop dat het een lieve lust was. Steeds harder werden ze. Ze begon weer te kronkelen van geilheid. Ik zette haar op haar knietjes op de bank en ging achter haar staan. Zette die lul van me tegen haar kut en stootte hem naar binnen. met mijn ene hand kneedde ik haar tieten, met de andere bewerkte ik haar kontje. Ik ramde mijn pik in en uit terwijl ze zelf haar klit masseerde en met twee vingers stootte ik ondertussen in haar kont.
Geil was dat. Ga doooor, naaaaaaaaaaaaaaai me dan, ik heb dit zoooooooogemist. kom op geilerd maak me klaar. Steeds feller stootte ik, en steeds harder stootte zij terug. Ze begon te kreunen, en te schreeuwen. Doe het dan neem me, naai me, naai je teef, kom op, en ik begon te roepen ja teef in allebei je gaten naai ik je. Ondertussen voelde ik mijn geil komen, zij was ook zover. Kreunend en gillend kwamen we tegelijk klaar, wat een genot. Terwijl ze kwam spoot ze haar geil weer over de bank. Heerlijk. Na even te zijn bijgekomen begon ze op mijn lul te sabbelen die al snel weer op volle oorlogssterkte kwam. Hoe het verder ging.. deel 2
Aantal keer gelezen:
674
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)