Spannendverhaaltje.nl

Spelshow

-
21-10-2010
In korte tijd was de show - uitsluitend te ontvangen door kabelabonnees, en goedkoop was het niet - uitgegroeid tot een nieuw fenomeen. Telkens had het een andere vorm waarbij kandidaten soms als in een quiz prijzen konden winnen wanneer ze bepaalde vragen beantwoorden of opdrachten uitvoerden, en weer andere keren kregen kandidaten de mogelijkheid om hun wensen en fantasieën uit te leven.

Bij deze gelegenheid had het onderdeel van de show het meeste gelijkenis met een spel, of misschien beter nog, met een weddenschap. Onder leiding van het presentatorduo werd het publiek opgezweept voor de grande finale.

De studiolichten werden gedimd en terwijl op de achtergrond het podium werd opgesteld was alleen de stem van de mannelijke helft van het duo te horen. “Dames en heren, vanavond in onze show bent u getuige van een ultieme weddenschap, een letterlijke en figuurlijke proef.”

De studiolichten gingen langzaam weer branden en op het podium stonden tien mannen opgesteld in een halfrond cirkel. De mannen leunden op een schuine constructie waar ze half staand en half zittend tegenaan lagen. Elke man was gekleed in een zelfde witte tenue. Het tenue bestond slechts uit een wijde broek waarbij het gedeelte rond het kruis was vrijgelaten en een kap die zij over hun hoofd hadden gekregen en die alleen de ogen vrij lieten. Hierdoor waren de halfontblote mannen onherkenbaar voor het publiek. Vanuit de coulissen klonk de stem van de vrouwelijke presentatrice: “Voorzichtig nu” hoorde het publiek haar zeggen “hou mijn hand maar vast.” Het was duidelijk dat zij iemand begeleidde. Zij kwam samen met een jonge naakte en geblinddoekte vrouw op. “Dames en heren”, vervolgt zij “mag ik u voorstellen aan het mooie en dappere meisje dat ons heeft uitgedaagd in deze speciale weddenschap, Celine.”

Het aanwezige publiek geeft het meisje een welkomstapplaus en ook de mensen thuis die de show live volgen zijn al gevangen.

Het meisje staat met bonzend hart op het podium. “Celine,” gaat de presentator verder, “jij hebt ons samen met je vriend aangeschreven voor een weddenschap.” Het meisje knikt haar hoofd. “En iedereen weet dat wij gek zijn op weddenschappen.” Het presentatorduo kijkt elkaar even begrijpend aan. “Jij hebt ons geschreven dat jij je vriend kan herkennen uit diverse andere mannen... alleen door zijn pik in je mond te nemen.” Het meisje knikt opnieuw. “Celine, wat jij nu niet kunt zien is dat wij hier op het podium omringd zijn door een tiental mannen.” Het publiek geniet zichtbaar. “En één van die mannen is je vriend.”

Hij draait zich weer om naar het meisje, “Indien het je lukt wilde je als beloning een verzorgde vakantie naar Aruba voor een week samen met je vriend en indien het je niet lukt wil jij je eveneens een week lang inzetten voor een goed doel." De presentator kijkt zijn vrouwelijke metgezel aan.

“Een pittige weddenschap, en we vonden dan ook dat de inzet verhoogt moet worden,” valt zij haar mannelijke collega bij. “Wij hebben er een kleine draai aan gegeven. Je krijgt twintig minuten de tijd en binnen die tijd moet jij je vriend klaar pijpen, lukt je dit dan krijg je van ons een compleet verzorgde reis naar de Seychellen, lukt je dit niet dan willen wij van jou als tegenprestatie dat jij je blinddoek afdoet zodat iedereen kan zien wie je bent.” Het meisje schrikt van deze wending. “Uiteraard kunnen we het best voorstellen dat je onder deze voorwaarden je twijfels hebt,” gaat de presentatrice verder. “Niemand zal het je kwalijk nemen als je nu afhaakt.”

Een moment is het doodstil in de zaal. “Als iemand zich zorgen maakt over het goede doel,” roept de mannelijke presentator breed grijnzend, “daar maken we hoe dan ook het geld naar over, of ze nu wint of niet.” Het publiek lacht.

“Celine, wil je stoppen?” Het meisje twijfelt even en schudt daarna resoluut haar hoofd, alsof ze niet kon verliezen.

“O.K., dan gaat je tijd nu in…”

Het meisje wordt aan de hand geleid door de vrouwelijke presentatrice. Ze staat in het midden van de halfronde cirkel. Ze wordt langs de mannen geleid die zich dicht naast elkaar bevinden waarbij ze de mannen zijdelings aanraakt. Aan het eind van de halve cirkel begint zij opnieuw waarbij ze de mannen uitvoeriger betast. Ze gaat met haar handen over hun buik en borst waarbij ze probeert te letten op de lichaamsbouw en gespierdheid. Met haar vingers tast ze langs het ontblote gedeelte van hun bovenbenen en langs hun ballen en hun lul. Onder de tastende vingers reageerden enkelen meteen. De een met kippenvel of een kleine stuiptrek de ander met een duidelijke snel groeiende erectie die gespannen in haar hand springt. Bij de laatste man aangekomen moest ze toegeven dat dit moeilijker was dan ze had verwacht. Alle mannen lijken wel erg op elkaar, van hun licht behaarde benen en buik tot hun gladde huid en ballen.

“En Celine,” zei de mannelijke presentator op humoristische wijze, “heb je al enig idee in welke richting je moet zoeken of moet je nog wat nader onderzoek doen?”

Celine beantwoordde zijn vraag slechts met een lichte glimlach maar eerlijk gezegd had ze werkelijk nog geen flauw idee wie van de mannen haar vriend was. Celine liet zich leiden naar de man waarvan zij het gevoel had dat deze het meest op haar vriend leek en liet zich voor hem op haar knieën zakken. Opnieuw betastte ze hem uitvoerig waarbij haar twijfels slechts gedeeltelijk werden weggenomen maar die wel tot gevolg hadden dat de man zijn pik hard en heet overeind stond. Met uiterste voorzichtigheid gaf ze een lichte kus op de onzichtbare erectie... had ze zich vergist? Het publiek hield zijn adem in.

Opnieuw gaf ze hem een kus waarbij ze met een klein likje langs de schacht van de lul ging. Ze had zich niet vergist, ze proefde onmiskenbaar een zoete rozensmaak.

Diezelfde morgen hadden ze er nog smakelijk om gelachen. Ze zou haar best doen en proberen om hem te herkennen uit al die andere mannen maar ze zou er niet al te lang bij stil blijven staan. Hun werkelijke geheim lag in hun favoriete zoete rozenolie die ze bij speciale gelegenheden gebruikten. Ze had die morgen meer dan normaal gebruikt en ze had zijn ballen en zijn lul zo gedreven ingesmeerd dat het niet veel had gescheeld of ze had hem toen al laten klaarkomen.Ze nam zijn pik nu vol in haar mond en haar mond overspoelde met de smaak van de zoete rozenolie. Ze voelde hoe zijn erectie zelfs nog groeide in haar mond. Ongetwijfeld was het door de spanning dat de anatomie van haar vriend groter en harder werd dan verwacht. Even was ze vergeten dat ze niet alleen was met haar partner maar dat een enorm publiek getuige was van haar inspanningen. Anoniem achter de veilige blinddoek die haar identiteit verborg genoot ze heimelijk van het feit dat ontelbare mensen getuige waren van haar handelingen, en ook van de doortraptheid waarmee ze het spelletje zouden gaan winnen. Inwendig lachend stortte ze zich vormelijk op de penis, of er nu camera's vlakbij haar stonden of niet.

Met lange halen nam ze zijn pik volledig in haar mond op om daarna met een soppend geluid weer haar mond te laten verlaten. Het had iets triomfantelijks, zoals ze hem vol overgave toeliet tot in haar keel. Ze zou iedereen eens laten zien hoe ze haar schat wist te verwennen. Iedere keer dat ze de lul weer in haar mond opnam klonk op het podium een verstomd kreunen, niet alleen haar vriend genoot...

De smaak van de zoete rozenolie mengde zich met de druppels voorvocht die steeds rijkelijker uit zijn pik sijpelden. Het feit dat ze een enorm publiek had die iedere minieme handeling kon volgen maakte haar heter dan ze ooit was geweest en ze voelde hoe haar kutje zo drijfnat was dat zonder haar slipje haar geil gewoon langs haar benen zou druipen.

“Nog vijftien minuten…” gaf de presentatrice aan. Aangespoord door deze mededeling verhoogde ze haar tempo, ze genoot van elke haal waarmee zijn pik diep in haar keel verdween. Zelfs het presentatorduo moest nu even slikken bij de gedrevenheid waarmee Celine te werk ging. Haar behandeling miste haar uitwerking niet en het gesmoorde kreunen om haar heen nam met elke haal toe. Haar opgewondenheid moest nu duidelijk zichtbaar zijn, haar kutje lekte zo erg als zelden tevoor en ze wist al die ogen op haar gericht, en de camera's die haar nu vast in close-up in allerlei huiskamers brachten, en die gedachte maakte haar nog gekker. Haar handen gleden over het lichaam van haar vriend en omspanden zijn ballen die steeds strakker samentrokken als teken van een naderend orgasme. Dit teken herkende ze goed. Steeds sneller en dieper verdween zijn lul in haar mond om daarna weer met een obsceen soppend geluid eruit te glijden. Ze wist dat hij zich op het randje van een orgasme bevond en zij was van plan hem daar snel overheen te helpen. Steeds zwaarder en dieper ging zijn ademhaling en met elke haal werd zijn kreunen heftiger. Ze wist dat hij nog maar weinig nodig had en ze voelde hoe zijn dikke pik begon te schokken in haar keel. Ze voelde haar kutje kloppen van geilheid. Uit een enorme diepte kwam nu een veranderd kreunen dat niet meer te stoppen was. Ze spande haar mond nog strakker om zijn hete op knappen staande paal, waarbij haar tong over zijn meest gevoelige plek onder aan de pulserende eikel bleef draaien. Het onbestemde kreunen nam een oervorm aan en ze wist dat dit het moment was dat Berend klaar zou gaan komen.

Ze voelde hoe zijn eikel enorm opzwol in haar mond en prompt spoot zijn zaad in een eerste explosie in haar keel. Het gesmoorde gekreun was nu in het ongeremde soort oergeluid van sex overgegaan, terwijl ze met elke eruptie probeerde om zijn hoeveelheid sperma door te slikken. Het geile mannelijke gekreun leek van meerdere kanten te komen toen ze zich echt uitsloofde om melkend met haar mond de laatste druppels uit zijn pik te persen. Wie kreunde daar zo? Zouden de andere jongens zich soms om haar heen staan af te trekken of zo? Dat kon toch niet.

Ze voelde hoe Berends eerst zo ongelofelijk stijve paal langzaam verslapte in haar mond. Langzaam liet ze zijn uitgespoten pik uit haar mondje glijden. Het sperma liep langs haar mondhoeken uit haar mond en een camera stond er bovenop toen ze met een triomfantelijke stralende glimlach met de rug van haar hand het zaad van haar gezicht veegde.

“Celine!” riep de presentatrice terwijl haar stem oversloeg om boven het enthousiaste gejoel van het publiek uit te komen, “Je hebt ons werkelijk enorm overdonderd met je uitvoerige optreden.”

De lippen van het trotse meisje glommen nog van het zaad terwijl ze nog steeds met een stralende glimlach in de richting keek waarvan zij dacht dat de presentatrice zich bevond. Opeens hoorde ze de stem van de presentatrice niet meer via de speakers maar nu vlak bij haar oor.

“Echt fantastisch gedaan Celine, je hebt je hem als een echte pijpslet verwend. Je hebt nu nog precies tien minuten over om alsnog jouw vriend te vinden en hém klaar te pijpen.”

De paniek sloeg haar om het hart toen de waarheid tot haar doordrong. Als dit niet haar vriend was die ze met zoveel gedrevenheid had klaargepijpt en wiens zaad ze met zoveel passie en triomf had doorgeslikt, wie was dat dan wel. Celine had het gevoel dat ze om haar as tolde terwijl het publiek weer begon te joelen in uitbundig leedvermaak. Ze had een wildvreemde man publiekelijk klaargepijpt en er heerlijk van genoten. Met terugwerkende kracht sloeg de schaamte vol toe over wat ze zojuist eigenlijk gedaan had. Maar nog erger, indien ze niet binnen tien minuten haar vriend had gevonden was ze verplicht haar veilige masker af te doen en zou ze voor iedereen herkenbaar zijn. De gedachte dat ze na haar vernederende optreden van zonet, morgen misschien door mensen op straat zou kunnen worden herkend (of misschien nog erger, wellicht waren er ook familie en bekenden die keken!), vervulde haar met een enorme angst. De paniek maakte dat ze alleen nog maar vooruit dacht, en niet meer stilstond bij wat er zojuist geschied was.

“Nog negen minuten Celine,” zei de mannelijke presentator behulpzaam.

Opgejaagd door de mededeling van de presentator ging het meisje op de tast terug naar de mannen. Ze probeerde opnieuw tussen de verschillende mannen haar vriend te ontdekken. Op de tast langs buiken, benen en vooral vooruitstaande pikken liep ze langs de verschillende mannen maar kon in haar opgekomen onrust haar vriend nergens ontdekken. Bij een zakte ze opnieuw op haar knieën en nam zijn stijve pik dan maar in haar mond. Haar mond vulde zich opnieuw met de smaak van zoete rozenolie en even was ze weer gerustgesteld. Maar opnieuw sloeg de paniek bij haar toe, wie zei haar dat dit wel haar vriend was? De lul van de nieuwe man groeide echter gestaag in haar mond en instinctief begon ze zijn harder en harder wordende paal met zuigende bewegingen te bewerken.

Opnieuw klonk nu de stem van de vrouwelijke presentatrice. “Je hebt nog acht minuten Celine.”

Ze voelde de pik in haar mond nog verder groeien onder haar inspanningen gingen. Deze was nu toch wel groter dan dat hij van Berend kon zijn, of niet...? Niet wetend wat te doen ging ze door met pijpen en liet haar handen links en rechts van de man op de tast verder op zoek gaan. Haar handen vonden eindelijk wat ze zochten, mannenvlees. Haar handen gleden langs hun buik en ballen en met een gehaaste gedrevenheid pakte ze beide anonieme pikken beet en begon deze gelijk af te trekken. Alsof ze als een hoer niets anders gewend was er twee af te trekken met een derde in haar hardwerkende zuigmondje. Om haar heen hoorde ze van alle kanten halfingehouden gekreun en terwijl ze opnieuw een mengeling van rozenolie en voorvocht in haar mond proefde begon ze onder druk van de tijd in verhoogd tempo de man te pijpen en de beide mannen links en rechts van hem in hetzelfde rappe tempo af te trekken.

Naast het geile gekreun kon het publiek meegenieten van de stuiptrekkingen van de drie mannen. De camera's brachten het allemaal mooi in beeld zodat ze geen detail hoefden te missen van dit unieke schouwspel, meisje pijpt en masturbeert volslagen onbekenden. Het waren overigens allemaal jonge, goeduitziende mannen, en de redactie van de show had ook voor twee negers en een Marokkaan gezorgd, dat kleurde wel leuk bij het blonde meisje had men gevonden.Opnieuw voelde Celine een lul in haar mond schokken. Het angstbeeld om herkenbaar voor iedereen tentoongesteld te worden maakte haar extra gedreven in haar handelingen, dus ze was vast van plan de beide mannen links en rechts even opgewonden te houden als de man wiens pik op dit moment in haar mond gevaarlijk opzwol. Zonder waarschuwing vooraf voelde ze haar mond gevuld worden met een geweldige lading nieuw sperma. Het zaad liep langs haar mondhoeken en langs de schacht van zijn lul naar zijn ballen en tegelijkertijd hoorde ze de diepe ademhaling van de mannen naast hem. Hun orgasme betekende haar redding en dat was het enige waar ze zich nog op focuste.

Beide mannen waren bijna net zover aan hun ritmisch gekreun te oordelen, en zonder te twijfelen nam ze de rechter lul in haar mond terwijl ze de linker man in hetzelfde dwingende tempo bleef aftrekken. Ook deze pik smaakte naar rozenolie en ze dacht dat ze gek werd. Maar "gelukkig" - seconden nadat ze zijn pik in haar mond had genomen kwam ook hij klaar en spoot haar vol. Nog slikkend wisselde ze naar de andere man tot ook deze zijn lading in de mond begon te schieten, sperma met sperma mengend.

Terwijl dit zich afspeelde was achter de gaten in de maskers van de mannen een glimp op te vangen van de ogen die daarachter schuilden. Sommige ogen keken voldaan en afwezig terwijl andere geil en verwachtingsvol het tafereel gadesloegen. Weer andere ogen keken in spanning en paniek naar hetgeen zich voor hen afspeelde. De presentatrice ging de mannen die nog geen aandacht hadden gekregen langs waarbij zij troostend haar hand langs hun erectie liet dwalen. Bij éen kandidaat nam zij extra haar tijd en liet ze haar hand extra tergend langs zijn ongewild harde pik gaan. Het waren de ogen van deze man die in paniek moesten gadeslaan wat zich hier afspeelde. Een knevel voor zijn mond belette dat hij meer geluid kon uitstoten dan slechts een gesmoord en gefrustreerd gekreun. Het was deze man waarvan het geluid vanaf het begin van het spektakel op de achtergrond continue te horen was geweest bij het zien van de handelingen van zijn vriendin.

Hij was de eerste die had beseft dat hun spelletje was doorzien, en toen moest Celine nog aan haar eerste pik beginnen. Ze hadden geprobeerd de show in de maling te nemen maar werden nu grandioos teruggepakt voor hun valse spel. Op een lichtbord in de studio werd het publiek met een korte tekst op de hoogte gebracht van hun poging om met de rozenolie-truc de prijs in de wacht te slepen, en de 'grap' die men nu met de twee valsspelers uithaalde.

Terwijl zijn vriendin de diverse mannen met haar mond tot hun hoogtepunt bracht speelde de presentatrice met de penis van haar vriend die alles moest gadeslaan. Met haar bedreven hand liet ze de arme man op de drempel van afschuw en opwinding waarbij ze hem geen moment rust gunde. Berends gekreun werd voornamelijk gevoed door frustratie, maar de vernederende gedachte dat zijn vriendin wildvreemde mannen aan het pijpen was werd verwarrend en gekmakend gemengd met de tomeloze lust opgewakkerd door de bedreven vingers van de presentatrice.

“Celine, je hebt nog vijf minuten en ook al heb je met dat geile mondje vier mannen klaargepijpt, je hebt je vriendje nog steeds niet gevonden…”

De presentator kijkt neerbuigend naar het meisje dat gehaast op haar knieën en met haar gezicht glimmend van het zaad op de tast naar haar volgende doelwit kruipt. Het publiek wordt verscheurd onder de verschillende gevoelens. Ze hebben medelijden met dit meisje dat zich in schaamteloze toestand bevindt en tot alles bereid is om zich anoniem uit deze situatie te redden. Anderzijds houden ze niet van valsspelers en genieten ze ervan hoe dit sletje haar verdiende loon krijgt en op haar knietjes sperma opwekt alsof haar leven ervan afhangt. Opnieuw neemt ze een lul in haar mond en opnieuw gaan haar op zoek naar twee nieuwe lullen om alvast voor te bewerken.

“Celine, je moet nu haast maken. Je hebt nog drie minuten…”

Opnieuw sloeg blinde paniek om Celines hart. Dit waren geen lieden waar je geintjes mee maakte. Zij bepaalden de regels, en als je verloor diende je te betalen.

Met hernieuwde energie pijpte ze nu alledrie de mannen om beurten tegelijk. Ze kon er niet eens meer bij stilstaan hoe hoerig ze zich voelde, van pik naar pik gaand. Ze was gewoon aan het werken. Wanneer ze het idee had dat ze er eentje op een hoger punt had gebracht ging ze door naar de volgende. In snel tempo wist ze alledrie de mannen tot een hoogtepunt te brengen. De eerste man was nog niet klaar met zijn orgasme of ze richtte haar aandacht op de volgende. Binnen korte tijd had ze alledrie de mannen met haar handen en haar mond tot een hoogtepunt gebracht. Terwijl dit hele tafereel zich op de achtergrond afspeelde hield de mooie presentatrice zich nog steeds met de arme Berend bezig. Met lede ogen had hij moeten aanzien hoe zijn vriendin al deze onbekende mannen had bevredigd. De presentatrice stond dicht tegen hem aan en melkte elegant zijn pik, waarvan hij zou willen dat die niet zo verdomd stijf stond ten overstaan van publiek en camera's. Hij bevond zich door haar duivelse bedrevenheid op de drempel van frustratie en lust. Diep in zijn ballen voelde hij zijn geil opkomen.“Celine” zei de presentator, “je hebt nog maar één minuut, het lijkt erop dat je de weddenschap gaat verliezen.”

Het meisje keek vanachter haar blinddoek wederom in vertwijfeling in de rondte. “Kom eens hier, Celine” hoorde ze opeens de stem van de presentatrice. Vertwijfeld volgde ze de stem tot ze tegen een man opliep en op haar knieën viel. “Ja hier,” zei de presentatrice alsof ze het tegen een hondje had. Behulpzaam richtte ze de erectie haar tegemoet. “Je hebt nog een halve minuut, Celine.”

Ze voelde hoe de presentatrice hem nog steeds vast had en hem in hoog tempo aftrok. Haar hand week toen Celine zich werkelijk op de pik van haar vriende stortte. Het eerst zo gefrustreerde en verstomde kreunen had inmiddels plaats gemaakt voor een kreunen dat vanuit zijn diepste binnenste kwam.

“Je hebt nog maar tien seconden, Celine.”

De spanning was haar te veel geworden. Het kon haar eigenlijk niet meer schelen of het haar nog lukte om hem op tijd klaar te krijgen om de weddenschap te winnen. Ze was dat punt inmiddels al te ver voorbij. Ze hoorde haar vriend kreunen vanuit zijn diepste ik en ze wist niet meer of ze het deed om haar eigen schaamte te kunnen verbergen of voor zijn genot. Opnieuw zag ze voor zich hoe ze vol genot die eerste wildvreemde man op een heerlijke manier had klaargezogen en de gedachte dat ze daarna als een slet, meerdere onbekende mannen met haar mond had klaargemaakt vervulde haar nu met een enorme geilheid. Ze zoog en trok en haar gesmak leek heel de studio te vullen. Ze voelde aan zijn schokken hoe hij zijn hoogtepunt nabij was.

“Vijf, vier, drie…” hoorde ze de presentator en het publiek in de verte roepen. Het leek alsof de tijd even stil stond voor hun beide. Het volgende moment voelde ze zijn lul in haar mond exploderen terwijl haar eigen orgasme door haar onderlichaam joeg. Eén moment was er geen publiek, geen klok, geen presentators en geen andere mannen. Een moment slechts waarbij ze trillend op haar knieën van haar orgasme genoot en het eindelijk, eindelijk het zaad van haar eigen vriend was dat haar mond vulde. Het publiek applaudisseerde en joelde. Het meisje zat nog steeds geblinddoekt en plakkerig van het zweet en het vele zaad, uitgeput op haar knieën tegen haar vriend aangeleund. Zelfs met de kap over zijn hoofd was het duidelijk te zien dat de man volledig was uitgeput. Het duurde enige tijd voor de vrouwelijke presentatrice het woord nam.

“Celine, het spijt ons als we het jou vanavond misschien een beetje moeilijk hebben gemaakt, maar ja, we houden er gewoon niet zo van om in de maling te worden genomen.” Het meisje reageerde nog nauwelijks en de presentatrice vervolgde “En, eerlijk is eerlijk je hebt het nog net binnen de tijd gered. Celine, je hebt de weddenschap gewonnen..!”

Het publiek was duidelijk opgelucht en beloonde de kandidaten met een daverend applaus.

Terwijl de camera langzaam uitzoomde verdween daarmee de herinnering aan de details van het stel. “Dames en heren, dit was het weer voor deze keer bij onze spelshow, graag tot de volgende week…”
Aantal keer gelezen:
539
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)