Spannendverhaaltje.nl

Speelse Dochter deel 4

-
21-08-2010
Speelse dochter deel vier.

De dag ging snel. Ik zorgde er natuurlijk voor dat ik fris gedouched was en at nog snel wat eieren om de sperma productie nog wat op te voeren. Nou heb ik dat niet echt nodig. Ik weet ook niet waar het vandaan komt maar ik produceer doorgaans behoorlijk wat sperma en spuit het ook. Niet om op te scheppen maar het is gewoon zo. Waarschijnlijk ook een van de redenen dat ik mijn vrouw zo makkelijk had veroverd. De gedachte dat mijn dochter zo dadelijk haar vriendin Danielle mee zou nemen wondt me enorm op. Ze was al een paar keer langs geweest om te studeren en toen zag ik haar maar even; maar lang genoeg om haar beeld op mijn netvlies te laten branden. Slank, blond, net als mijn dochter, heerlijke ronde borsten, een wespentaille en een kogelronde kont. Het lukte me een keertje om mijn dochter en Danielle ertoe te verleiden om in de tuin te zonnebaden. Dat was het toppunt totnutoe, om dat geweldige lijf van Danielle te bekijken. Floor had me meteen al in de gaten dat ik naar haar vriendin staarde en hief het vingertje omhoog ten teken dat ze me in de gaten had.
Nu zou Danielle langs komen wow! Ik keek op de klok, nog een uurtje. Wat kon ik doen in dat uurtje… zou ik me even aftrekken? Nee…. ik liep maar ongeduldig rond te banjeren in het huis als ik plots de deur hoorde. Een uur te vroeg! Snel ging ik in de werkkamer zitten.
“Hoi pap!….” riep Floor als ze haar hoofd in de deuropening stak. We hebben een uurtje gespijbeld maar ik denk dat je dat niet erg vind he?…..”
“Nee schatje…..” zei ik.
“We gaan meteen naar boven….. heel hard leren….” grapte ze. “…. Nee we gaan twister spelen…. als je zin hebt?…..” de blik in de ogen van mijn dochter was veelbetekenend.
“Ik kom zo wel even kijken hoe het gaat Floor….” zei ik.
“Niet te lang wachten hoor…….” glimlachte Floor als ze me een handkusje gaf en ik beide meiden de trap op hoorde gaan, giechelend en wel.
Ik wachtte vijf minuten en ging achter hun aan. Naarmate ik de trap besteeg hoorde ik steeds luider gegiechel.
“hihihi nou jij…. hihihi Floor…. hihihi……” ik opende de deur. Daar stonden de twee nimfen, bijna spiernaakt in het midden van de kamer, enkel het slipje nog aan. Ik keek recht tegen twee enorme rose tepels aan van Danielle die me lachend aan keek.
“Hoi meneer…..” zei ze beleefd lachend. Floor had haar vanachteren vast als ze zo op het twisterbord stonden.
“Ooooh hai……” steunde ik
“We waren net klaar met het eerste spelletje… we stonden net voorovergebogen….” fluisterde Floor en liet haar vriendin los als beide blonde nimfen vooroverbogen op het twisterbord en hun kontjes toonden.
“ooooh ja eh dan heb ik wat gemist…..” zei ik als ik op het bed ging zitten, mijn lul was al keihard opgezwollen. Ze stonden weer achter elkaar. Beiden keken ze me geil aan.
“Jaaa we zaten net te bedenken wat voor een spelletje we nu kunnen spelen…..” fluisterde Danielle.
“ja pap…. maar ik denk dat we bij het volgende spelletje ons onderbroekje niet nodig hebben he?….” en mijn dochter knielde bij haar klasgenootje als ze Danielles slipje omlaag trok.
“Oeps!…. hihihihi…..” giechelden de meisjes als Floor nu het slipje van Danielle omlaag trok en zo haar eveneens kaalgeschoren kutje toonde! Het gegiechel werd minder, serieuze geile blikken van beide schatjes als Danielle als een fotomodel poseerde terwijl Floor haar slipje omlaag werkte.
“Hmmmmm da ziet er verdomd goed uit….” kreunde ik en wreef over mijn bobbel.
“Hmmmm vindt je dat geil pap? Hmmmmm….” en meteen liet mijn dochter haar tong over de onderbuik van haar vriendin Danielle gaan en zij keek omlaag.
“Hmmmm Floor je bent gek hihi hmmmm…..” de jonge meid genoot zichtbaar van de verwenningen van mijn dochters tong!
“Hmmmmm Danielle…..” kreunde Floor als beide meisjes me nu aan keken naar mijn zak.
“Oooh Floor mijn tepels zijn zo gevoelig nu….” kreunde de mooie Danielle daarmee aangevend aan haar vriendin dat ze daar gelikt wilde worden en mijn dochter gehoorzaamde en met haar mond wijd open liet Floor haar tong over de opgezwollen rose tepels van haar klasgenootje gaan.
“Ooooh jaaarchhhh hmmmm lekker Floor ooh jaach…” het nieuwe, veel leukere spelletje was begonnen! Het was duidelijk wie de overhand had, het was Danielle die de geile Floor nu omlaag stuurde naar haar natte trutje en mijn droombabe keek me aan als ze haar ogen even samenkneep bij het voelen van de kronkelende onderzoekend tong van haar vriendin, mijn dochter.
“Hmmmmm…… ik wil je zien…..” kreunde Danielle en keek naar mijn bobbel. Meteen knoopte ik mijn broek los en schopte het met slip van mijn enkels af en begon aan mijn lul te trekken. De ogen van de blonde vriendin van mijn dochter werden groot en ze glimlachte geil naar me.
“Hmmm wat een paal…. Floor je hebt niet gelogen arch,…..” kreunde Danielle als nu ook mijn dochter me zo zag liggen, wijdbeens, masturberend bij het beeld van deze twee jonge tiener sexnimfen!
“Waar wacht je nog op…….” kreunde Floor tegen me als ze nu Danielle aan keek. Maar Danielle maakte zich los van mijn dochter en knielde tussen mijn benen en er ging een stoot elektriciteit van opwinding door me heen als ik beide handjes van de mooie Danielle aan mijn paal voelde.
“Oooh meneer wat een mooie grote paal hebt u hmmm ….. hmmp hmmp hmmp!….” meteen had de jonge meid haar lippen om mijn snikkel gesloten en begon me keihard te zuigen.
“Hey….. wacht effe ik wil ook….” zeurde mijn dochter als ze naast haar vriendin knielde en ze mijn lul aangereikt kreeg en haar lippen er nu omheen sloot.
“AAARCH!!! FLOOR! …… Danielle!….” ik was nu geheel overgelaten aan deze twee heerlijke jonge meiden die me met hun mondjes aan het verwennen waren. Floor was zeker nu zelfzuchtig, ze wist dat ik haar vriendin wilde en liet Danielle nu alleen aan mijn lul zuigen als ze opstond en boven mijn mond hing. Langzaam zakte ze omlaag zodat mijn mond nu met het kutje van mijn dochter verwend werd.
“Oooh pap! Oooh ja lik me…….hijg hijg…” kreunde mijn dochter als ik mijn tong diep in haar kutje stuwde.
“Hmmp hmmp hmm……wat een pik!….” huilde Danielle zo geil als boter. Ze pijpte minstens zo goed als mijn dochter, beter zelfs, ze bracht mijn benen omhoog zodat haar tong nu bij mijn aars kon, wat een hemels gevoel!
“Oooh Danielle…..” wist ik nog uit te brengen voordat Floor mijn mond snoerde met haar kletsnatte neukgleufje. Nu voelde ik iets heets en nat… het was Danielle die op me was gaan zitten en werkte haar supernauwe kletsnatte neukholletje over mijn lul en zoog me naar binnen!
“Oooh meneer wat is ie dik! oooh wat lekker… hmmmm ik hoorde van Floor dat je me wel lekker vind hmmm arch nou ik vindt u ook heel lekker hmmm jaaach neuken beuken, diep diep!….” de blonde nimf zong bijna. Ik stootte op en neer en neukte zo het klasgenootje van mijn dochter. Floor schokte op mijn mond, ze kneep in haar tepels als ze me aan keek en gilde.
“Pap ik kom ik kom!…..” een warme golf van sap stroomde over mijn tong als ik nu de heerlijke aroma van mijn dochters sap proefde en slikte.
“Oooooh wow pap dat was geweldig!….” kreunde Floor als mijn dochter van me af kwam en nu naast de neukende Danielle knielde.
“Hmmm goed zo Daan, jaaach neuk hem, neuk mijn vader maar eens lekker hmmm… lekker he pap?…” glimlachte ze.
“Jaaa Floor zo lekker … Oooh Danielle hier heb ik van gedroomd je bent zo mooi, zo geil zo lekker….” stamelde ik.
“Hmm nja njah njah…. ik vind je ook zo mooi…. hmm die pik! oooh die pik!…..” kreunde de mooie Danielle.
“Danielle ik kom ik kom!….. ik kom!!!!!!……” gilde ik als het nu zwart werd voor de ogen en ik al het speciaal voor haar opgespaarde sperma in haar maagdelijke baarmoeder joeg!
“Oooh Floor je vader spuit! Ooh wat veel! Oooh hier hadden we veel eerder aan moeten beginnen oooh als jullie mannen ons nou vragen of we willen neuken dan zeggen we zeker geen nee arch ooh Floor hij spuit nog steeds oooh….” huilde de vriendin van mijn dochter zowat als ze ook klaar kwam en in haar tepels kneep.
“Oooh meisjes toch….” kreunde ik luid als Floor me tongde en ik mijn nieuwe speelkameraadje van mijn lul af voelde stappen. Wijdbeens bekeek Danielle haar versgenaaide kutje en viste wat sap met haar vingers op en proefde ons vermengde geil.
“Hmmmm lekker hier proef eens Floor….” en bood het aan mijn dochter aan die met gesloten heerlijk genoot van de smaak.
“Hmmmmmmm zo warm en stroperig geil….” kreunde Floor als ze dankbaar de vinger van Danielle schoonlikte en beide meiden keken me nu serieus geil aan met een blik van: we gaan je helemaal blind neuken en zuigen je ballen helemaal leeg. Dit was nog maar een voorproefje, van een spel dat de hele middag, avond en nacht zou voort duren…..

Aantal keer gelezen:
1209
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)