Spannendverhaaltje.nl

Speelse Dochter deel 3

-
21-08-2010
Speelse dochter deel drie

De vakantieperiode brak aan. Sinds enige maanden wist ik dat mijn vrouw mij ontrouw was. Nou was ik zelf ook geen heilig boontje, zeker na de onschuldige avontuurtjes met mijn 18 jarige dochter Floor. Ik had het plannen van de vakantie aan mijn vrouw overgelaten. Misschien dat deze vakantie ons weer bij elkaar zou kunnen brengen. Floor en ik zaten aan de ontbijttafel te wachten op mijn vrouw, wachtend op het nieuws waar dit jaar de vakantie naartoe zou gaan.
Daar kwam ze, ze had zich al aangekleed voor werk in een mantelpakje. Ze legde haar aktetas in de hoek.
“Floor zou je ons even willen excuseren?…” zei ze kalm.
“Waarom mam?….”
“Papa en mama hebben wat te bespreken…..” antwoordde ze een beetje nerveus.
“Eh schatje, vakantie gaat ons allemaal aan, Floor lijf maar rustig zitten hoor….” zei ik.
“Okee….” zuchtte mijn vrouw als ze uit een mapje een drietal tickets haalde. Ze gaf er twee aan mij, ik zag dat er Bordeaux op stond.
“Oh we gaan naar Frankrijk!…..” zei ik en liet het aan Floor zien.
“Bordeaux daar is toch niets te beleven? Een camping?……” zei mijn dochter als ze de folder bekeek. Ik zag mijn vrouw naar haar eigen ticket kijken.
“Wat is er met die ticket? Hebben ze die niet juist ingevuld?… Moet je terug naar het reisburo?….” maar ze schudde haar hoofd.
“Nee, ik kan helaas niet met jullie mee op vakantie. Ik moet zoveel nog op de zaak doen. Dus ik ga enkel even een weekendje Parijs doen bij Marie mijn vriendin en ga dan weer snel verder aan de slag…”
Wat een kutsmoes zeg, je kon gewoon aan haar zien dat ze loog. Ik keek Floor aan die helemaal niet verdrietig was om dit feit. Maar meteen veranderde haar blik en zag ik hoe ze toneel begon te spelen.
“Nou zeg mam, dat vindt ik echt klote dat je niet met ons mee kunt…..” zuchtte mijn dochter als ze op stond. “Maar ja als het echt niet anders kan….” Mijn dochter stond op, haar badjas was wat open gevallen zodat ik haar mooie borsten erin kon zien zitten. Een klein glimlachje verscheen op haar gezicht als ze vervolgens de deur achter zich sloot.
“Kun je echt niet mee?….. Alsjeblieft, ik had er zo op vooruit gezien……” zei ik. Maar ze schudde haar hoofd.
“Ik heb mijn koffer voor volgend weekend al in de gang staan….. Ik zal deze week het grootste deel van deze week in een hotel bij de zaak slapen….” ze nam een slok van haar koffie en gaf me een zoen en keek me aan.
“……. ik denk dat het goed voor ons is om even weg van elkaar te zijn…. tijd om na te denken…. zet lekker de bloemetjes buiten joh….” fluisterde ze in mijn oor. Ik knikte.
Ik hoorde voordeur dichtslaan waarna ik vervolgens het geluid van de cabrio van mijn vrouw hoorde vervagen. Ik liep mijn slaapkamer binnen als ik Floor op de rand van het bed zag zitten. Ze had een T shirt aan en een slipje.
“Wat is er schatje?……” zei ik als ik voor haar ging staan. Floor mijn dichter keek omhoog mij aan. Ze reikte naar mijn slip en meteen gleden haar vingers erin als ze daarbij haar tong over haar lippen liet gaan.
“Floor!……” riep ik geschrokken maar ik hield mijn dichter niet tegen. Ze trok mijn slip wat omlaag zodat mijn halfslappe paal nu toegankelijk werd.
“Wat jammer he dat mama niet met ons mee op vakantie he?…..” zei ze daarbij omlaag kijkend naar mijn lul.
“Eh ja Floor…….” steunde ik een beetje als ik haar vingers over mijn voorhuid voelde strelen.
“Hmmm jaaach dat geloof ik best… ik vindt het ok heel heel erg hoor …..hmmm….” kreunde mijn dochter. Starend naar mijn lul trok Floor nu mijn voorhuid naar achteren, compleet gefixeerd op mijn pik.
“Hmmm hmmm je zult verdrietig zijn he papa?….” fluisterde mijn dochter geil als ze met beide handjes mijn lul af begon te trekken en haar mondje opende.
“Hijg hijg njachh Floor heel erg verdrietig dat ze niet mee gaat aarch……” kreunde ik als ik het puntje van de tong van mijn dochter aan mijn snikkel voelde likken. Nu opende ze haar mond en liet mijn snikkel over haar ver uitgestoken tong glijden.
“Haaaaaa hmmmm hmmp hmmp….. ja ik ben ook zo verdrietig hmmp hmmp hmpmp……!” mompelde mijn dochter als ze nu begon te zuigen.
“Oooh Floor….. oooh Floor…….” kreunde ik als het dochter nu haar tong over de hele lengte van mijn lul haalde om vervolgens over mijn teelballen te likken.
“Oooh ik troost je wel papa hmmm? Hmmp! Hmmp!…” ze zoog een van mijn ballen in haar mond en zoog er keihard aan.
“Aaarch Floor jaaach troost me maar schatje arch ooh wat zuig je lekker liefje….” kreunde ik luid. Terwijl ze me zo pijpte spreidde mijn dochter haar benen en trok al pijpend haar slipje opzij en gaf haar kale kutje de gelegenheid om te ademen. Als een goede wijn!
“Niet stoppen Floortje ooh zuig pijp…..” kreunde ik, de aanblik van dat kaalgeschoren meisjeskutje maakte me zo geil dat mijn sperma al begon te jeuken in mijn ballen!
“Hmmmmmmmmp hmmmm ooh papa kom maar lekker, spuit maar lekker wil je dat? Hmmm oooh jaaa kom maar….” kreunde mijn dochter daar onder mij.
“Aaaah Floor! Oooh Floor!!!!!!………” gilde ik als mijn dochter de romige krachtige stralen sperma uit mijn ballen molk die met kracht uit mijn snikkel spoten, diep achterin haar keel. Meteen sloot ze haar sensuele lippen om mijn lul en zoog krachtig.
“HMMMMM!!!!!!!………..” iedere straal slikte ze door om vervolgens trots haar mondje open te doen om aan me te laten zien dat ze me helemaal had doorgeslikt!
“Ooooh Floor ooooh Floor……” kreunde ik tegen mijn dochter als ze nu op haar rug ging liggen. mij aankijkend haar slipje nog verder opzij trok en dat heerlijke roze kutje aan me toonde.
“Neuk je me nog even voordat ik naar school ga papa?….” smeekte mijn blonde nimf zowat.
“Nou vooruit dan maar…..” zei ik bij wijze van grap en gleed over mijn blonde dochter heen en prikte mijn lul tegen haar poesje aan.
“Arrch jaa daar ja aarch ooh pap! oh wat is ie dik… oooh heerlijk!….” kreunde mijn dochter onder me als ik haar nageltjes over mijn rug voelde kriebelen; het kriebelen ging over in krabben als een poes joeg mijn dochter haar nageltjes in mijn rug als ik vooruit stootte en mijn dikke paal over haar natte kutwanden schuurde.
“Oooh Floortje lief hmmm oooh wat ben je lekker nauw hmmm ooh jaaach…” kreunde ik luid als ik nu met lange halen mijn dochter troostte.
“Ja sneller sneller harder harder!…” mijn dochter is gek op lekker rauw en hard genomen te worden. Met kracht joeg ik nu mijn complete paal in haar, tot aan de ballen erin! Ik kwam wat omhoog steunend op mijn handen, mijn dochter streelde haar opgewonden harde tepels als ze me aan keek.
“Nu vanachteren….. in mijn kontje…. ik wil dat je in mijn kontje spuit…. ik wil dat je jouw sap in mijn kontje spuit…..” ik trok me terug als Floor nu doggystyle op bed ging en ik achter haar knielde en mijn snikkel tegen haar roosje aan duwde.
“Jaach duw maar dieper ooooh! oooh!….” kreunde mijn dochter luid als haar sluitspier zich opende en mijn snikkel nu in haar smachtende, hunkerende kontgaatje gleed. Verbazingwekkend soepel gleed mijn lul naar binnen, volgens vingerde mijn dochter zich regelmatig alleen in bed in het midden van de nacht met haar speeltjes want haar aarsje was zo goed geolied.
“Hmmmrrrr ooorch oooh jaah ik voel je zoooo goed papa oooh wat een heerlijke piemel heb je toch hmmm……hijg hijg….” ik voelde dat Floortje haar vingers over haar trutje had gehaald en nu mijn zak te pakken had.
“Ooooh Floor wat ben je toch heet schatje!….”
“Hmmmm jaach zo heet papa hmmmm….. vindt je het goed als ik Danielle mijn vriendin vanmiddag weer mee neem hmmm?….” de ondertoon was duidelijk in haar stem merkbaar, ze wist donders goed dat ik haar blonde vriendin Danielle ook een verdomd opwindende meid vindt. Ook zij kleed zich net zo verdomd opwindend als mijn dochter en die keren dat ik over mijn vrouw heen mag dan fantaseer ik over Danielle. Geen enkel probleem om mijn pik bij die gedachte stijf te houden en mijn vrouw vol te spuiten hoor. Onmiddellijk kwam de mooie Danielle in mijn gedachten als ik mijn dochter zo heerlijk anaal naaide.
“Hmmm oooh papa hmmm denk je nou aan Danielle? Hmmm? hmmm jaaach neuk haar maar lekker hmmmm vanmiddag dan mag je ons allebei verwennen hmmm neuk me dan, neuk je Danielle!…” kreunde mijn dochter mij opgeilend.
“oooooh Floor hmm oh schatje…. oooh Danielle!..” kreunde ik plots en Floor keek glimlachend achterom en speelde het spelletje mee.
“Hmmm jaaach ik ben Danielle, neuk je sletje maar goed anaal hmmmm jaaach ik ben Danielle oooh meneer toch wat doet u daar toch allemaal in mijn kontje oooh jaach spuit dan spuit in jouw Danielle ik hunker zo naar je sperma! Ooh kom dan!….oooh je komt! Oooh!….” kreunde Floortje als ik in haar harde billetjes kneep.
“Danielle!!!! AAARH!!!!” ik explodeerde in mijn dochters kontje en joeg een enorme lading stroperig sperma tegen haar darmwanden aan diep in haar anus.
“oOOOOOoooOOOooooHHHH PAPA!!!!! Je spuit zoveeeeeeel!!! aaaah!!!!…….” gilde mijn dochter als ze zelf nu ook schokkend en trillend tot een orgasme kwam en door haar armen en benen knikte zodat ze nu op haar buik lag en nog lang door bleef beuken op haar vers genaaide en volgespoten lichaam.
“Ooooh Floor schatje, iedere keer weer is het zo heerlijk met je…. hijg hijg…” kreunde ik als ik nu bovenop mijn dichter uithijgde en nog zachtjes met mijn lul in haar kontje napompte.
“Hmmmmm ja zo lekker pap hmmmm……” ze opende haar ogen en keek op de klok.
“Shit pap, ik moet gaan….. anders kom ik te laat….”
Snel maar voorzichtig trok ik me uit het glibberige kontje van mijn dochter, ze sprong op en deed haar slipje goed en trok snel een rokje aan en stapte in haar pumps. Ze greep haar schooltas en gaf me een zoen, een tongzoen.
“Tot straks pap, ……. met Danielle……” ze glimlachte als ze haar vinger langs mijn wang haalde…..

Zie gauw deel vier.
Aantal keer gelezen:
1489
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)