Spannendverhaaltje.nl

speelse dochter [deel 2]

-
21-08-2010
Vijf minuten later kwam ik naar beneden. Mijn vrouw was bezig de post door te nemen. Ik zoende haar in haar hals. "Hmm kussss hoe was je dag schat…." zei ik als ze door bleef lezen.
"Oooh goed….. ik moet alleen na het eten terug naar de zaak, de stagiaire was weer aan het rotzooien en raad eens wie alle puinhoop weer mag corrigeren…" riep ze balend. "wat eten we overigens?….."
Een half uurtje later was het eten klaar en ik riep Floor.
"Floor?… Eten!…." riep onderaan de trap.
"Okee……" hoorde ik mijn droom terug roepen, ze had me in de badkamer een geweldige ejaculatie bezorgd.Mijn vrouw en ik zaten aan tafel als ze binnen kwam; Floor droeg een wit kort strak jurkje en ene paar kanten sokjes.
"Wat heb je nou weer aangetrokken….." riep mijn vrouw half geïnteresseerd.
'Och zomaar wat mam, ik kleed me straks om, ik kom net uit bad…." en veelbetekenend keek Floor me aan. Ik durfde haar niet aan te kijken, bang dat ik zou gaan blozen of zo en dat mijn vrouw dat zou merken; in plaats daarvan bleef ik naar mijn bord kijken als ik door at. Ik schrok als ik plots de voet van mijn dochter over de mijne voelde strelen.
"Nou je kijkt maar….." zei mijn vrouw als ze snel haar bord leeg at, op stond en me een zoen gaf.
"ik moet ervandoor, ik ben pas laat thuis hoor…. " zei ze vluchtig en vertrok. Floor en ik zaten aan tafel nu en we zeiden niets, ze keek me enkel veelbetekenend aan, opgewonden haast. Ze stond op en ging heel dicht bij me staan en streelde door mijn haar.
"Kom je zo naar boven pap hmmmm?….. ik wacht op je….."
"Eh Floor ik….." ik wilde eigenlijk hier een einde aan maken, dit kon en mocht niet, ofschoon ze 18 is, is dit niet goed maar ze was al vertrokken en hoorde mijn dochter de trap op gaan. Ik stond op en liep even later ook de trap op. Een deel van me was opgewonden, een deel een beetje angstig. Ik opende de deur van de slaapkamer van mijn dochter en daar lag ze op bed in een sensuele pose op haar buik
"Floor, ik wou even zeggen dat dit eigenlijk niet…. eh…." ze bracht ineens haar kontje omhoog en kromde haar rug.
"Wat wil je zeggen pap hmmmm?…." als ze nu overeind kwam en op het bed zat. Langzaam liet ze de bandjes van haar schouder glijden en hield het jurkje met haar handen omhoog zodat het net niet van haar borsten gleed.
"Eeeh Floor….. Floor?….." zei ik enkel.
"Wat?……." zei mijn dochter als ze nu een helft omlaag liet glijden en nu de stof van haar af gleed en enkel haar hand haar borst nu bedekte. Nu gleed ook de andere helft omlaag zodat Floor nu haar lelieblanke borsten in haar handen hield. Mijn mond viel open als ze zich, mij strak aankijkend omdraaide en knielend op het bed het jurkje langs haar rug omlaag liet glijden zodat enkel nog haar sokjes en een onderbroekje aan had. Zo boog daarbij wat voorover zodat ik nu haar grote borsten een beetje zag bungelen.
"Floor oooh Floor…." stamelde ik, wat wilde ik haar!
Daar zat mijn achttien jarige dochter nu, op haar bed, ontblote borsten en ik ging bij haar staan. Snel trok ik mijn kleren uit op mijn slip na, mijn pik prikte ertegen aan en vormde een tent. De ogen van Floor mijn dochter glinsterden als ze langzaam mijn paal de vrijheid schonk! Meteen groeide mijn snikkel voorbij de voorhuid wat een glimlachje op haar gezicht deed verschijnen.
Ik kroop boven op mijn dochter op bed, eerst half om half, zodat mijn lul tegen haar dijbeen aan rustte.
"Oooh Peter……" fluisterde Floor nu tegen me, niet 'papa' maar gewoon bij mijn naam. En teder opende ze haar mond als mijn mond nu tussen haar lippen gleed en mijn dochter aan mijn tong begon te zuigen.
"Hmmp hmmp hmmp……. Peter hmmm….." kreunde mijn dochter onder me als ik langzame neukbewegingen maakte over haar dijbeen.
"ooooh jaaach… Floor…." kreunde ik als ik van positie veranderde en mijn dochter mee werkte zodat ik nu tussen haar benen lag en mijn lul tegen haar broekje heen reed, mijn snikkel prikte daarbij tegen haar schaamlipjes aan wat haar diep deed kreunen.
"Ooooh jaaach hmmm ooh jaaach!…." kreunde Floor onder me.
"Floor ik wil je…. Floor….." en blindelings trok ik het onderbroekje op zij zodat het gleufje van mijn 18 jarige dochter vrij kwam en ze mijn hete pik tegen zich aan voelde!
"Hmmmmm njaaach doe het ooooh OOOOH!…" kreunde mijn dochter luid als mijn lul nu eindelijk in de smachtende jonge tiener neukgleuf gleed en ik mijn dochter begon te neuken!
"Ooooh wat ben je heerlijk strak Floor ooooh schatje oooh jaaach ooh jaaah!" kreunde ik als ik haar opgewonden tepels over mijn borstkast voelde gaan als ik mijn paal met langzame lange halen in de tropisch vochtige schacht van mijn dochter liet gaan.
"oooOOoooh pap…. Peter…. ooooh….. ik voel je ballen tegen mijn kleine kontje aan kaatsen oooh wat lekker ooooh hmmp hmmp….." we begonnen te tongen als Floor nu haar benen omhoog bracht en om me kruisten. Ik bracht mijn handen aan haar billen zodat ik nu maximaal mijn pik diep haar kon raggen!
"Floor ooh Floor ……." kreunde ik weer als mijn pik steeds meer opzwol de ogen van mijn dochter groot werden.
"Oooh wat is ie dik! Oooh kom in me klaar papa oooh jaaaah je komt oooh ik hou van je oooh heerlijke man! Ik kom oooooook ik… ik…." stamelde Floor onder me als het zwart voor de ogen werd en ik diep in de tiener baarmoeder van mijn 18-jarige dochter spoot!
"FlooooOOoooor! Oooh ik koooOooooOOOOmm!" ik voelde gewoon letterlijk het sperma door mijn buis heen suizen en met kracht de snikkel verlaten. Het leek een eeuwigheid te duren, deze heerlijke ejaculatie en ik pompte en pompte meer en meer sperma in mijn dochter.
"Oooh Floor…… ooh Floor…." kreunde ik als ik mijn rug kromde om al spuitend ook aan haar dikke rose spenen te zuigen waarop ze haar nagels in mijn rug begroef.
"Ooooh papa wat veel ooooh wat heerlijk….. ik…" ze huilde bijna van genot en van geluk als we samen ons ontspanden en elkaar hartstochtelijk begonnen te tongen, mijn staalharde pik nog steeds diep begraven in de wellustige neukgrot van mijn dochter.
"Zucht…. oooh ik droom….." fluisterde Floor als ze plots bij wijze van grap begon te zingen. "Ik heb zo waa wa wa waanzinnig gedroomd… hihihihi…." we lachten als ik haar een tikje op haar neus gaf.
"Schei uit….." zei ik zacht als ik haar kin streelde. Ik kwam langzaam omhoog en rolde naast haar, meteen bracht ze haar benen omhoog alsof ze mijn zaad zoveel mogelijk in zich wilde houden, alsof ze zwanger wilde worden.
Ze keek naar mijn nog steeds harde paal en ik liet haar er mee spelen. Ze had haar vingers eromheen gesloten en trok aan mijn pik, ik zag dat blonde koppie omlaag dalend en voelde hoe mijn dichter haar lippen om mijn pik sloot en me begon te pijpen.
"Hmmp hmmp ooooh pap je pik hmmm die pik! Hmmp hmmp hmmp….." tot aan de ballen wist mijn dochter mijn pik achterin haar keel te werken en schrokte zelfs nog dieper omlaag voorbij haar strotteklep, deep throat, dat had zelfs mijn vrouw nog niet bij mij gepresteerd!
"Urchhhh Floor oooh Floor wat doe je toch allemaal met me ooooh Floortje lief…." stamelde ik van genot. Het tedere verdween bij mijn dochter, ze had nu beide handen om mijn pik gesloten en enkel mijn snikkel tussen haar zuigende lippen. Mijn dochter wilde haar beloning, ze wilde haar heitje voor dit karweitje, mijn zaad! Als een roofdier op haar prooi, ik was haar prooi! Ze trok me zo hard en heerlijk af dat ik een tweede lading niet lang tegen kon houden en ik schokte als ik wederom klaarkwam.
"Floor aarch! Floor!…." gilde ik en zuigend, slikkend melkend slikte mijn dochter iedere druppel sperma door en bezorgde zich een heerlijk toetje!
"Hmmm hmmp hmmmp hmmp slik slik hmmp….hmmpach ooh wat veel uche uche, ik verslikte me bijna in je sperma pap ooooh hmmp kussss" teder gaf Floor een pruilend kusje op mijn klaargekomen pik en wreef de snikkel over haar wang en keek me aan alsof ze een cijfer wilde hebben.
"Floor…. zucht…. dat was geweldig schatje….." kreunde ik als mijn dochter nu met haar rug tegen me aan kwam te liggen zodat mijn pik nu tegen haar kontje aan rustte. Zou ze het al eens anaal gedaan hebben; ik had daar in ieder geval verschrikkelijk veel zin in, ik wilde haar kontje eigenlijk wel verwennen. Ik keek op de klok, niet genoeg tijd…. mijn vrouw zou straks thuis komen. Ik dekte Floortje toe en met een lange heerlijke tongzoen verliet ik haar kamer door het licht uit te knippen.
Morgen ook weer een dag…….

vervolg op verzoek - stuur de auteur een e-mail middels onderstaande link!
Aantal keer gelezen:
1456
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)