Spannendverhaaltje.nl

speelse dochter [deel 1]

-
21-08-2010
Dat kleine meisjes groot worden dat hoef je mij niet te vertellen. Hemel, waar is de tijd gebleven dat Floortje op mijn schoot zat te spelen. Nu is ze achttien geworden, sinds ze in de pubertijd kwam was er eigenlijk geen land mee te bezeilen; mijn vrouw en ik werden als "oudjes" beschouwd maar ja dat deed ik op mijn beurt ook bij mijn ouders. Maar Floor wist wanneer ze geld nodig had, bij wie ze moest zijn, dan waren wij ineens niet meer zo oud. We werken allebei en om beurten zijn we thuis om haar op te vangen. Floor groeide uit tot een mooie jonge dame, blond lang haar, lelieblanke huid en sprekende ogen. Ik zat in de studeerkamer als ik de deur open hoorde gaan.
"Hoi pap!…" riep ze vrolijk als ze haar boekentas in de hoek kwakte.
"Hey Floor…." ik keek om en zag wat ze die ochtend aan had getrokken, een wit met bloemetjes motief wit bloesje. Het was zo kort dat haar buik bloot was en ik haar navel kon zien. Daaronder droeg ze een superstrak kort broekje, de hotpants waren weer in!
Snel draaide ik me weer om, ik kreeg tot mijn verbazing het warm bij de aanblik van dit plaatje! Dit was mijn dochter nota bene! Misschien kwam het door het feit dat mijn vrouw sinds een paar maanden nogal depri is en 's nachts ook niet met me wil vrijen. Dat in combinatie dat ik deze ochtend op internet een paar sex sites had bezocht moest ongetwijfeld de oorzaak zijn dat ik seksueel opgewonden raakte van mijn dochter. Plots voelde ik twee armen om me heen en een paar grote borsten tegen mijn rug aan.
"Eh pap? Kan ik 25 euro van je lenen?…." fluisterde ze in mijn oor van heel dichtbij, ik sloot mijn ogen heel even en probeerde om het steeds sterker wordende erotische gevoel in mijn onderbuik tegen te houden.
"Eh… waarvoor?…." zei ik automatisch.
"Gewoon…. zomaar…. ik wil kijken voor een bloesje…" Ik voelde hoe haar lange vingers over mijn borstkast begonnen te strelen.
"Hmm zo zo heb je gisterenavond weer getraind pap?…" zei ze slijmend.
"Ok ok je krijgt je geld straks Floor, slijmerd! haha"
"Nou zeg… je kunt ook geen complimentje verdragen, als je eens wist hoevaak die vriendinnen van mij het over jou hebben als ze hier op bezoek zijn geweest!…" daar schrok ik van.
"Oh ja?….."
"Getver het idee alleen al……." riep mijn dochter met afschuw maar de blik in haar ogen veranderde meteen, ten teken dat ze me alweer voor de gek hield. Ze kwam heel dichtbij me staan en streelde door mijn nek.
"Ik maakte maar een grapje…. lekker ding…." fluisterde ze en deed een paar stappen achteruit en keek me heel doordringend aan en glimlachte, terwijl ze langzaam door de deuropening stapte bleef Floor me aan kijken alsof ze uitnodigde mee naar boven te gaan. "…… ik ga een bad nemen papa….." ze bleef even staan en glimlachend iep ze de trap op.
Snel draaide ik me weer om naar de PC, dit kon toch niet waar zijn! Ik had een gigantische staander in mijn broek; dit kon niet zo verder. Ik besloot om mijn dochter haar geld te geven en ik liep even later zelf ook de trap op. Terwijl ik de trap besteeg hoorde ik het water van het bad en zag de badkamerdeur op een kier.
"Eh Floor?……." zei ik, klopte op de deur en kwam binnen. Ze stond met haar rug naar me toe, ze had het broekje uitgetrokken en stond daar in de korte bloesje, haar onderbroek en had nog een paar kanten sokjes aan.
"Hai……" fluisterde ze zacht. "… hmmm eens even kijken of het water warm genoeg is…." en terwijl ze me aankeek voelde ze met haar voet.
"Hmmmmm ja lekker….. " zei ze en terwijl ze me strak aan keek en zonder ook maar iets verder uit te trekken gleed mijn dochter in het schuimende bad!
De dunne stof plakte tegen haar weelderige sensuele lichaam, zodat ik de contouren van de borsten van mijn dochter kon zien. Langzaam bracht Floortje haar benen omhoog, haar lelieblanke slanke benen glommen van het water. "Hmmmm heerlijk water pap….hmmmmmm" kreunde mijn dochter haast als ze langzaam zich omdraaide zodat haar kontje boven het water uitstak en bracht een been omhoog.
In mijn broek was ik keihard en met open mond keek ik naar mijn dochter die me gek aan het maken was. Inmiddels had ze zich weer omgedraaid en lag op haar rug in het warme water.
"Ooooh jee….. papa….. ik ben vergeten mijn kleren uit te trekken … ooh… hmmm nou laat ik eerst maar eens mijn onderbroekje uit trekken arch…" en als in een slow motion trok ze haar broekje uit en liet deze superlangzaam en erotisch langs haar lelieblanke benen glijden. En alweer draaide mijn dochter zich om en nu verschenen daar haar glimmende billetjes!
"Floor….." zei ik enkel als ik instinctief mijn hand over min kruis haalde wat haar nog meer opwond.
"Hmmmmmm ook dat bloesje even uit doen….." en met haar rug naar me toe gekeerd trok ze het bloesje uit en rolde langzaam weer op haar rug en kromde haar rug zodat haar borsten nu als twee bergen boven het water uitstaken. Mij strak aankijkend hield mijn dochter haar handen op haar tepels. Ik hield het niet meer en ging naast haar staan, het schuim was inmiddels opgelost zodat ik haar naakte lichaam in het water zag. Haar poesje was kaal! En zittend aan de rand van het bad gleed mijn hand het water in en raakte ik een borst van mijn dochter aan!
"Hmmmmm oooh papa hmmmm……." kreunde Floor tegen me als ze even haar ogen sloot haar hand kwam uit het water en raakte mijn kruis aan, de nagels van haar vingers krabden als een krolse trap aan mijn ballen en ik stond op als ik nu stilzwijgend mijn broek uit trok en mijn dochter mijn opgezwollen paal toonde.
"Ooooh wat een joekel!….." stamelde Floor over de pik die haar verwekt had. Ik stapte in bad zodat ik nu boven haar uit torende en knielde aan weerszijden zodat mijn paal nu erect boven haar borsten hingen en naar haar mond wees. Ik trok nu ook mijn shirt uit zodat ik nu ook naakt was. Gefascineerd keek mijn dochter naar mijn staander waar zij de schuldige van was en sloten haar vingers eromheen.
"Oooh wat is ie dik pap ooooh….." zei mijn achttien jarige dochter als ze nu aan mijn lul begon te trekken, wat een heerlijk spannend gevoel, de aanblik van haar jonge stevige rose lelieblanke borsten in dat water!
"Oooh Floor je maakt me gek….." kreunde ik als ze heel stevig en met lange halen aan mijn lul trok.
"Als je eens wist hoelang en hoevaak ik hier over gefantaseerd heb (hijg)…" zei mijn dochter heel volwassen als ze aan keek een aan mijn lul trok. Haar andere hand had zich tussen mijn benen gewerkt en hield mijn ballen erin.
"Ooooh wat een zware ballen heb je pap hmmm ooh vol met zaad……"
"Floor ik wist niet dat… ik ik……" stamelde ik.
"Och als je eens wist, al mijn vriendinnen geilen op je……" meer zei mijn dochter niet als ze wat onderuit schoof en ineens haar mondje opende en mijn lul zo ineens zo diep mogelijk erin propte!
"Hmmp hmpm hmpmpp.,….." Floor begon me heerlijk keihard af te pijpen, haar wangen zakten ineens ten teken dat ze zo hard als ze kon aan mijn lul aan het zuigen was.
"Floor arch ooh schatje dit mag eigenlijk niet maar je maakt me gek met je heerlijke lichaam oooh Floor…." stamelde ik tegen mijn dochter als ik nu haar tong over mijn snikkel voelde glijden. Ik omklemde nu ook zelf mijn pik en begon me af te trekken en instinctief wist mijn dochter op haar beurt wat ik ging doen, ze liet mijn lul los en terwijl ze haar vingertjes over haar opgezwollen rose tepels liet gaan keek ze me aan.
"Je wilt komen he pap? hmmmm je vindt me mooi he? Hmmmmm fantaseer je ook zoveel over mij als ik 's nachts over jou?…… ooh kom maar pap ja kom maar spuit je dochter onder spuit alles over mijn mooie borsten…… oh toe dan? toe dan?… jaaah je komt! ooooh!!!!" schrok ze ineens als ik grommend klaar kwam bij de aanblik van mijn heerlijke meid!
"FlooooOOOOooOOOoorrr! aaarch!!!!" ik spoot en spoot en maanden van ongebruikt sperma spoot uit mijn pik met kracht in het gezicht van mijn prinses!
"Archhh open je mond Floor njaaaaah!!!" ze gehoorzaamde aan haar vader en ik sproeide een romige lading precies in haar mond! Keer op keer en ik richtte een straal op haar borsten; het sperma kwam met zo een kracht op haar glimmende borsten terecht dat het eraf ketste en op haar voorhoofd terecht kwam!
"Oooh glup slik warm! Oooh wat heet zaad pap!" kreunde Floor als ze iedere druppel van mijn sap op likte!
Plots hoorden we beneden de voordeur open gaan, het was mijn vrouw die van haar werk thuis kwam. Snel sprong ik uit het water en droogde me vluchtig af en raapte mijn kleren snel bij elkaar om mijn dochter achter te laten in het bad.

vervolg op verzoek - stuur de auteur een e-mail middels onderstaande link!
Aantal keer gelezen:
1535
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)