Spannendverhaaltje.nl

Spanning in het theater

-
16-08-2010
Onlangs was ik naar een theatervoorstelling in Carré. Ik zat op de achterste rij parterre en dat betekent dat je met je rug tegen een muur zit en de mensen achter je weliswaar vlak achter je zitten, maar een aantal meter hoger, waardoor ze je niet kunnen zien. Bovendien was het redelijk donker in de zaal toen de voorstelling eenmaal begon. Naast mij namen twee dames plaats, ik vermoed vriendinnen een avondje op stap, want ze zagen er allebei redelijk opgedirkt uit en ik hoorde ze onder andere tegen elkaar praten over elkaars kinderen. Ze waren allebei net als ik achterin de 30, net als ik. De vrouw die naast me kwam zitten had zwarte netkousen aan en een rokje tot een centimeter of 10 boven haar knie. Ze was gezegend met een mooi figuur met ik denk een redelijke C-cup en strakke benen. Bij het voorbijlopen glimlachte ze vriendelijk naar me.
Toen de voorstelling begon was ik in eerste instantie redelijk gefocust op wat zich op het toneel afspeelde. Na een kwartier gebeurde het echter dat ik mijn arm op de leuning legde en daarbij de arm van mijn buurvrouw raakte die haar arm ook op de leuning gelegd had. Ze had een zachte huid en tot mijn verbazing schrok ze niet terug van mijn aanraking. Ik haalde mijn arm weer weg en verontschuldigde me zachtjes. Ze fluisterde terug “geeft helemaal niet hoor”. De manier waarop ze het zei gaf me het idee dat het tegendeel zelfs waar was: ze vond de aanraking juist fijn. Om niet te opzichtig te zijn wacht ik een paar minuten en toen legde ik mijn arm weer op de leuning. Haar arm lag er nog steeds en deinsde niet terug, ook niet toen ik de mijne gewoon liet liggen. Ik trok de stoute schoenen aan en ging met m’n pink dichter naar de hare toe en streelde deze heel zachtjes. Ze reageerde niet, maar liet haar pink liggen. Ik ging verder en uiteindelijk kruiste ik mijn pink over de die van haar en liet ze in elkaar grijpen.
Ze reageerde door de greep te retourneren, een soort handen schudden met de pinken. Ik had nu totaal geen oog meer voor de voorstelling, maar door het donker kon ik mijn tegenspeelster nauwelijks zien. Het bleef dus op de tast een beetje verkennen. Ik liet mijn wijsvinger heel zachtjes over de bovenkant van haar onderarm gaan en dit veroorzaakte kippenvel bij de vrouw naast me. Dit spel ging een tijdje door en de vrouw deed af en toe ook wat bij mij. Het bleef echter allemaal redelijk onschuldig. Toch zat ik er zo in dat de pauze we enigszins overviel. Ik bleef zitten, maar zij en haar vriendin gingen even de zaal uit. Nu moet je weten dat de parterre bij Carré redelijk smal is om langs elkaar te lopen en in gaf net iets minder ruimte van zou moeten. Ze schoof voor me langs met haar rug naar me toe en stootte even met haar billen in m’n kruis en liep toen verder met een ondeugende glimlach om haar lippen. Bij terugkomst draaide ze juist met haar gezicht naar me toe en zonder dat iemand wat zag frommelde ze iets in mijn hand.
Ik hoefde niet te raden wat het was, want het was dun en enigszins vochtig. Nadat ze was gaan zitten keek ik haar even aan en ik zag duidelijk een geile glinstering in haar ogen. Bij het hervatten van de voorstelling maakte ik snel werk van de duidelijke uitnodiging die ik gehad had. Ik legde mijn arm niet op de leuning, maar erover op haar been. Ze liet me begaan en ik kroop met mijn hand naar boven onder haar rokje en kwam zo bij de rand van haar kousen geen panty, dus ik had vrij spel. Ik streelde de binnenkant van haar dijen en hoorde haar zachtjes zuchten. Ik plaagde haar een beetje door omhoog te strelen en dan te stoppen en weer naar beneden te gaan voordat ik haar vagina beroerde. Het duurde haar duidelijk te lang, want op een gegeven moment greep ze mijn hand en duwde die in haar kruis, waarbij ze nogmaals zuchtte. Ze was drijfnat en ik had dan ook geen moeite om met mijn middelvinger naar binnen te gaan.
Met mijn duim zocht ik haar knopje op en ze had duidelijk moeite om niet teveel geluid te maken. Ze zakte een beetje onderuit en tegelijkertijd begon ze ook over mijn kruis te wrijven en daar was uiteraard al een redelijke bobbel ontstaan. Doordat ze iets onderuit zakte kreeg ik wat meer ruimte en deed ik ook mijn ringvinger naar binnen en ging zachtjes heen en weer, waarbij ik haar G-spot bewerkte. Dit mistte zijn uitwerking niet en ze werd zo nodig nog natter dan ze al was. Ik haalde mijn vingers even uit haar en hield ze voor haar gezicht. Ze nam ze in haar mond en proefde haar eigen geil. Ze kneep in m’n lul ten teken dat ze het erg lekker vond. Ik ging weer door met vingeren totdat ik een ander idee kreeg. Op een moment dat de voorstelling luid was haalde ik mijn vingers, nat van geil, uit haar vagina. In plaats ze weer aan haar aan te bieden om af te likken ging ik echter met mijn middelvinger verder naar beneden en duwde deze tegen haar kontgaatje. Hij vloepte erin en mijn buurvrouw slaakte een gesmoord gilletje.
Omdat haar vriendin vroeg of het wel ging wachtte ik even met verder gaan, maar toen haar vriendin weer naar de voorstelling keek duwde ik verder en begon ik haar kontgaatje te vingeren. Ze greep keihard mijn been en hield stevig vast, blijkbaar genietend, want anders had ze me wel gestopt. Uiteindelijk ging er een heftige rilling door haar heen en kwam ze klaar. Ik stopte en hield mijn hand nog een tijd aan de binnenkant van haar dijbeen. Na enige minuten liet ze mijn been los uit de houtgreep en aaide ze nog even over m’n keiharde kruis. Toen de voorstelling was afgelopen draaide ze zich naar mij toe en zei ze “dat was een geweldige voorstelling, vind je niet?”. Ik kon dat alleen maar beamen. We hebben elkaar verder niet gesproken en niet meer gezien. Dat heeft denk ik ook niet veel nut, want de spanning zoals tijdens die voorstelling in Carré krijg je natuurlijk niet snel terug.
Aantal keer gelezen:
640
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)