Spannendverhaaltje.nl

Spannende vlucht

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Kreeft meer verhalen van Kreeft Om 14:00 vanmiddag gaat mijn vliegtuig naar Canada. Ik vlieg met Air Canada non-stop naar Vancouver en zal daar rond 16:00 's middags plaatselijk tijd aankomen. Een vlucht van ca. 9 uur. Ik draai me nog even om in mij bed als ik op de wekker zie dat het nog maar 7:00 uur is. De slaap kan ik niet echt meer vatten. Zenuwachtig om te vliegen? Nee, helemaal niet. Eerder om eindelijk van mijn wel verdiende vakantie te gaan genieten en om Sharon weer te zien. Zij woont in Vancouver en ik heb haar in maart ontmoet in Amsterdam tijdens een avondje stappen. Ik heb haar leren kennen als een spontane gezellige jonge vrouw van 26 jaar. Sportief type met lange donkere blonde haren, mooie betoverende groene ogen en een goed gevoel voor humor. De volgende dag na het stappen heb ik haar nog ontmoet in het Rijksmuseum en hebben toen elkaars e-mail adres uitgewisseld. Sindsdien mailen we elkaar regelmatig, sturen we wat foto's toe en uiteindelijk is het ervan gekomen dat ik naar haar toe ga. Toen ze in Nederland was is er tussen ons niks gebeurt, qua liefde dan. Waarom weet ik ook niet, maar waarschijnlijk om de korte periode dat we elkaar leerde kennen en misschien omdat we elkaars type niet zijn. Misschien wordt het straks wat is ik in Canada ben, denk ik bij mezelf. Ze was in Nederland met een stel vriendinnen op vakantie voor een week, en uitgerekend ontmoet ik haar de avond voordat ze weer terugvliegt naar huis. Ik vind het leuk om haar weer te zien en ga van mijn vakantie daar genieten, auto huren en lekker 3 weken door British Columbia trekken. Ik hoop dat ze dan met me meegaat, want anders moet ik toch alleen op pad gaan. Niet dat ik dat erg vind, maar het is wel zo gezellig.
Ik stap mijn bed maar uit en ga douchen. Pak daarna rustig mijn rugzak in, ga ontbijten. Ik doe nog wat boodschappen, wat snacks voor onderweg halen, en uiteindelijk stap ik op de trein om naar Schiphol te gaan. Het verloopt allemaal vlotjes, het inchecken en de douane. Voordat ik naar de gate loop koop ik snel nog even een cadeautje voor Sharon. Ik besluit om een luchtje mee te nemen, Tommy Hilfiger is altijd goed. Het lijkt me een rustige vlucht, want in de wachtruimte staan en zitten niet veel passagiers. Om 13:45 neemt het boarden een aanvang en al snel sta ik voor de ingang van het vliegtuig. Een paar vrolijke stewardessen begroeten mij waarbij eentje mijn aandacht in het bijzonder trekt. Ze staat wat achteraf en als ik haar aankijk kijkt zij ook mij aan. Ik knik vriendelijk naar haar en zij doet hetzelfde. Ik loop langzaam door en blijf haar nog even aankijken. Haar blonde haren zijn opgestoken, haar mooie opgemaakte gezichtje vertoont een allervriendelijkste glimlach waardoor haar witte tanden zichtbaar zijn. Haar lippen zijn donkerrood en ... BONK ... ik loop tegen mijn voorganger aan. Ik verontschuldig mij, kijk nog even snel om naar deze uitzonderlijke mooie stewardess. Ze lacht naar me, waarschijnlijk door mijn geklungel dat ik tegen mijn voorganger aanliep. Ze knikt weer vriendelijk naar de passagiers die achter mij binnenkomen. Net voordat ik mijn hoofd weer omdraai om door te lopen sluit ze in een fractie van een seconde haar ogen, doet ze weer op open en kijkt vanuit haar ooghoeken mij weer aan. Ik smelt. Mijn hart slaat een keer over. Als dit geen flirten is weet ik het niet meer. Ik zoek mijn plaats op aan de rechterkant van de cabine. Ik had gevraagd om een window seat, en dat is het ook geworden. Ik plaats mijn handbagage in de bak boven mijn hoofd en ga zitten. Niet lang daarna wordt de deur al gesloten. Het is echt niet druk. Ik heb nog twee plaatsen naast me voor mij alleen, goed!
Kan ik misschien tijdens de vlucht even lekker liggen. Ik kijk uit het raam en zie wat grondpersoneel heen een weer lopen. Wat een drukte altijd op het platform. "Wilt u een kussentje" spreekt een vrouwenstem met een Engels accent mij aan. Ik draai mijn hoofd naar haar toe en kijk recht.in de ogen van de knapste stewardess van deze vlucht. Bewust kijk ik haar wat langer aan dan nodig is en zeg "Ja, Graag". Ze buigt iets voorover om mij het kussentje aan te reiken waardoor ik haar parfum kan ruiken. Ze glimlacht vriendelijk naar me en kijkt mij ook iets langer aan dan normaal gesproken. Is dit de bekende vonk? Op haar naambordje lees ik snel af dat ze Nicole heet. Ze loopt weer door en vraagt hetzelfde aan de passagiers achter mij. Ik kijk nog even om. Snel werpt ze een blik in mijn richting en vluchtig geef ik haar een knipoog. Ik weet niet of ze het gezien heeft. Er komt beweging in het vliegtuig en op het videoscherm worden de veiligheidsinstructie getoont. Vroeger deden de stewardessen dat, helaas. Ik had me er al op verheugd... Het vliegtuig vertrekt op tijd en al snel zetten we de klim in naar ... Canada. Als de lampjes van de riemen uitgaan staan er direct wat mensen op. Hier en daar lopen wat stewardessen rond, maar Nicole zie ik niet. Ze kan niet ver zijn, denk ik bij mezelf en glimlach. Ik kijk even om me heen of ik haar zie, helaas. Ik doe mijn ogen dicht en ga even relaxen. Mijn gedacht dwalen af naar mijn binnenkomst in het vliegtuig en naar mijn favoriete stewardess. Kort daarop val ik in slaap.Opeens schrik ik wakker als het karretje met drank naast me tot stilstand komt. "Would you like to drink something sir?" Vraagt ťťn van de stewardessen. "Sure, a coke please" beantwoord ik haar vraag.
Weer kijk ik even om me heen. Ik zie haar iets verder achter me in het gangpad staan. Zij bedient de passagiers achter me in het vliegtuig. Ik drink mijn colaatje op en ga het toilet opzoeken. De drie toiletten die het dichtste bij zijn, zijn bezet. Ik moet dus wachten. Ik sta tegen de wand naast het toilet aangeleund en zie Nicole aan komen lopen. Eerst heeft ze mij niet in de gaten, maar als ze vlak bij me is ziet ze mij en verschijnt er weer zo een betoverende glimlach. Ze legt haar hand op mijn bovenarm en zegt "Mag ik er even bij?". Haar aanraking zet mijn lichaam in vuur en vlam en verstar heel even. Ik sta tegen een kastje geleund waar zij bij moet. "Ja, natuurlijk" zeg ik en stap opzij. Ze zakt door haar knieŽn en opent een deurtje, haalt er wat tijdschriften uit, sluit het weer en komt weer omhoog. Weer kan ik haar parfum opsnuiven als ze nu wat dichterbij staat. Wat is het toch fijn dat die vliegtuigen zo krap zijn. Ze is en centimeter of 10 kleiner dan ik, en dan staat ze nog op hakken. Ze draait haar hoofd iets naar me toe en kijkt mij vanuit haar ooghoeken aan. Een plukje haar valt net voor ťťn oog. Jeetje, wat is ze sexy! "Dank je" zegt ze vriendelijk. "Graag gedaan" glimlach ik terug. En ze loopt weer terug naar achteren. In het midden van het gangpad stopt ze als een passagier haar iets vraagt. Ze beantwoord zijn vraag en kijkt mijn richting nog even op. De glimlach op mijn gezicht zal voorlopig niet meer weggaan. Zeker niet tijdens deze vlucht. Een toilet komt vrij en stap het krappe hokje in.
Vanochtend wat uit kunnen slapen, koffer weer ingepakt en samen met mijn collega's ontbeten. Gisterenavond zijn we in Nederland aangekomen en vanmiddag vliegen we terug. Ik heb mijn uniform al aan, net zoals de rest van mijn collega's. Om 12:00 worden we opgehaald door een taxi busje en vertrekken naar Schiphol, wat een minuut of 10 rijden is. Daar aangekomen maken we ons gereed voor de terugvlucht naar Vancouver. Ik ben nu 4 jaar stewardess bij Air Canada en heb het reuze naar mijn zin. Wat een geweldige baan! Je ziet nog eens wat van de wereld. In Nederland verblijven we meestal maar een nachtje om de volgende dag weer terug te vliegen. Juist op dit soort vluchten wordt ik ingezet omdat ik in Nederland ben geboren en Nederlands spreek. Gelukkig vlieg ik regelmatig naar andere warmere bestemmingen. Sinds mijn 10e woon ik in Vancouver met mijn ouders. Sinds 3 jaar woon ik op mezelf en heb alle vrijheid die je maar kan bedenken. Terug in vancouver ben ik lekker 3 dagen vrij voordat mijn volgende vlucht naar Nederland gaat. Bij mijn ouders thuis praat ik regelmatig nog Nederlands, om het bij te houden. Na 15 jaar zal ik al wel een Engels accent hebben gekregen.
Om 13:30 stappen we het vliegtuig in en de purser geeft ons nog enkele aanwijzigen. We lopen het vliegtuig door om te kijken of alles wel schoon is en bereiden ons voor op de vlucht.Om 13:45 staat de helft van onze 6 koppige crew, exclusief de piloten dan, bij de ingang. De eerste passagiers komen binnen. Ik sta wat achteraf om eventueel bij te springen om passagiers naar hun plaatsen te wijzen. We begroeten onze passagiers zoals we dat altijd doen, een beetje verplicht vrolijk glimlachen en knikken om de passagiers het naar de zin te maken. Wat oudere mensen komen binnen, een zakenman, gezinnetje. Dan valt ineens mijn oog op een aantrekkelijk jonge man. Sportief gebouwd, uitstraling, mooi kop met haar, heldere blauwe ogen en een beetje mysterieus. Hij kijkt mij aan nadat hij mijn collega's heeft gegroet. Hij knikt naar me en knikt terug. Hij blijft me aankijken en ik krijg het er warm van. Wat een knappe vent. Ik moet een lach onderdrukken als hij tegen zijn voorganger oploopt. Had je maar voor je moeten kijken, denk ik bij mezelf. Hij is lief om te zien en wederom kijkt hij me aan. Mijn hart begint sneller te kloppen. Ik kijk even voor me als er weer passagiers binnenkomen en knik vriendelijk naar ze. Uit mijn ooghoeken merk ik dat hij er nog staat. Ik trek mijn stoute schoenen aan en kijk hem uit mijn ooghoeken verleidelijk aan. Even schrik ik van mezelf dat ik dat durf, maar zijn blikken waar ook zo verleidelijk. Ik heb het er helemaal warm van gekregen. Ik doe een stap naar achteren en zie hem aan de rechterkant van het vliegtuig bij het raam plaatsnemen. Gelukkig, dat is precies mijn kant, denk ik bij mezelf, dan kan ik straks misschien nog zijn aandacht trekken. De purser doet de deur dicht en ik pak wat kussentjes die ik uit kan delen aan de passagiers. De eerste twee van de vier ben ik al direct kwijt. Ik moet er toch eentje overhouden voor mijn mysterieuze passagier.
Ik loop naar hem toe. Hij heeft het niet in de gaten, wat mij de kans geeft om hem goed te bekijken en te bewonderen. Zenuwachtigheid maakt plaats voor opwinding als ik vlak bij hem sta. Ik neem aan dat hij Nederlands is, dus ik zeg "Wilt u een kussentje?". we moeten altijd iedereen met 'U' aanspreken. Liever zeg ik gewoon je en jij, het liefst zou ik hem nu direct willen bespringen tussen de stoelen in. Enigszins verschrikt kijkt hij me aan. Ik zak bijna door mijn knieŽn en verdwaal in zijn prachtige blauwe ogen. We blijven elkaar aankijken. Ik ben zo van de wereld dat ik niet weet wat ik moet zeggen. Wat 3 seconden duurt lijkt wel een eeuwigheid en voel me als een dom wicht die hem staat aan te staren. Wat moet hij wel niet van me denken! "Ja, graag" doorbreekt hij de stilte. Ik buig naar hem toe en geef hem een kussentje. Wil je mij ook gelijk kussen?, fantaseer ik. Ik zie een fonkeling in zijn ogen. Ik voel mezelf nat worden tussen mijn benen. Ik zou wel plaats willen nemen naast hem en van zijn aanrakingen willen genieten. Helaas, werk...ik ga weer recht staan en loop door naar de passagiers achter hem. Ik bied ze ook een kussentje aan. Snel kijk ik zijn richting op als ik merk dat hij zich omdraait. Hij geeft me een knipoog en ik ben verkocht. Een tinteling van spontane verliefdheid neemt de controle van mijn lichaam over. Vliegen we al? Nou, ik wel. Ik loop met klutsende knieŽn door naar achteren.Het vliegtuig komt in beweging en we taxien naar de startbaan. Vroeger moesten we de veiligheidsvoorschriften nog zelf demonstreren, dat hoeft gelukkig niet meer. Alhoewel, dan had ik wel naast mijn favoriete passagier gestaan. Ik ga zitten op een van stoeltjes en stijgen op. Ik moet me bezig gaan houden met het verder voorbreiden van de drankjes en hapjes en zal het achterste gedeelte moeten bedienen. Ik had nog om het voorste gedeelte gevraagd, rara hoe komt dat. Helaas, de purser beslist en geen tegenspraak tijdens de vlucht. Commentaar en reacties altijd bij de debriefing. Ik bedien de passagiers achter in het toestel en kijk af en toe om. Ik zie alleen de achterkant van zijn hoofd, die tegen de wand steunt. Zou hij slapen? Zou hij over mij dromen? Als iedereen bedient is gaan de karretjes weer naar achteren. Ik loop weer naar voren om wat tijdschriften te gaan halen die we altijd in een kastje leggen.
De tijdschriften zijn bedoelt voor de passagiers, maar zelf lees ik er af en toe ook wat uit. Bij het toilet is het druk zie ik, en daar is het kastje. Ik kijk om me heen of er misschien passagiers nog iets nodig hebben of willen vragen. Altijd oplettend zijn. Als ik er bijna ben kijk ik voor me en zie daar mijn mysterieuze liefde staan. Ik glimlach naar hem en hij glimlacht terug. Alsof hij een magneet voor me is, plaats ik mijn hand op zijn bovenarm en voel hoe gespierd hij is. Een warme gloed trekt door mijn lichaam. Ik kan nog net "Mag ik er even bij?" uitbrengen. "Ja, natuurlijk" zegt hij terug en stapt opzij. Zijn stem is mooi en sexy. Ik kniel voor het kastje en denk ineens de hoogte waarop mijn gezicht is ten opzichte van zijn positie. Graag zou ik... We zitten in een vliegtuig Nicole! Spreek ik mezelf binnensmonds hard toe. Ik open het kastje, pak er wat tijdschriften uit en kom weer omhoog. Ik kijk hem vanuit mijn ooghoeken aan en probeer niet al te opvallend verleidelijk te zijn, zodat passagiers en collega's het niet door krijgen dat ik een passagier aan het verleiden ben. "Dank je" zeg ik en ik hoor aan zijn stem als hij "Graag gedaan" zegt dat hij het er ook warm van krijgt. Ik wil deze lekker vent, en zo snel mogelijk! Ik loop weer terug naar achteren. Al dromend hoor ik een passagier naar mij roepen. Back to reality! Hij wil nog wat drinken, en dat kan hoor. Dit geeft mij de gelegenheid om zijn kant nog even op te kijken. Hij staat daar zo lief en sexy, met een brede glimlach kijkt hij me aan. Ik smelt helemaal en ben spontaan hopeloos verliefd geworden. Hij verdwijnt in een toilet.
De hele vlucht blijft er een spanning hangen. Ik zou haar graag willen vasthouden, omhelzen, knuffelen en zoenen. Regelmatig kijk ik om me heen of ik haar zie. De mensen achter me zullen al gek van mij worden. Liefde op het eerste gezicht blijkt toch te bestaan. Misschien kan ik haar wel vragen of ze met me rond wil trekken in BC, als ze vrij is tenminste. Ik heb haar nu al een tijdje niet gezien. Waar zou ze zijn? Zou ze aan mij denken? Ik kijk uit het raam naar beneden. We vliegen over Groenland wat met een dik pak sneeuw is bedekt. Alles lijkt zo klein, de sneeuw lijkt op watten. Wat is de wereld toch mooi van bovenaf. "Wat een mooi uitzicht, vindt je niet?" zegt een vrouwenstem naast me. Ik herken de stem van Nicole en met een blije glimlach kijk ik om. Geknield zit ze in het gangpad en ik schuif over de vrije stoelen naar haar toe. "Ik heb zeker een mooi uitzicht" zeg ik als ik haar aankijk. Ze glimlacht weer. "Wil je nog wat drinken?" vraagt ze. "Ja, lekker. Doe maar water" beantwoord ik haar vraag. "Loop je even mee dan?". Daar zeg ik geen nee tegen en ik volg haar door het gangpad naar achteren. 4 stewardessen staan voor in het vliegtuig met elkaar te praten en eentje met een passagier. Achterin het vliegtuig aangekomen is een ruimte voor de crew, achter een gordijn. We stappen die ruimte in en Nicole trekt het gordijn achter ons dicht. We staan nu tegenover elkaar. Mijn hart bonkt mijn borstkas uit en mijn bloed giert door mijn lijf als we elkaar aankijken. We zeggen niets, maar staan daar gewoon tegenover elkaar met een meter afstand tussen ons. Ik verdwaal in haar betoverende bruine ogen, ze ziet er zo sensueel uit, een lieve glimlach op haar gezicht heeft plaats gemaakt voor verlangen. Met een zelfverzekerde stap naar voren komen ik dichtbij haar staan. Ik breng mijn handen naar haar gezicht. Ze sluit haar ogen en ik breng mijn mond naar haar mond. Onze lippen raken elkaar.
Ik voel een trilling door haar lichaam gaan. Onze ademhaling versnelt en weet niet meer wat er om ons heen gebeurt. De licht aanrakingen van onze lippen gaan over een in zoen. Ze sluit haar armen om mijn middel terwijl mijn handen haar gezicht vasthouden. We kruipen dichter naar elkaar toe totdat we niet dichter bij elkaar kunnen komen. Ze houdt mij stevig vast en onze zoen wordt een sensuele tongzoen. Haar zachte lippen bewegen rustig waarin ik een lichte trilling van opwinding voel. Haar linker hand zakt naar beneden en omvat mijn linker bil. Ik sla een arm om haar nek en probeer haar nog steviger naar mij toe te trekken. Onze sensuele tongzoen neemt af en langzaam gaan onze lippen van elkaar af. Ze opent haar ogen waarin de opwinding heel duidelijk is af te lezen. Voordat ik er erg in heb trekt ze mij mee het toilet in voor de crew. We zeggen niets als we tegen elkaar aan staan in de krappe ruimte. Ze gaat op de deksel van het toilet zitten en opent ongeduldig mijn broek. Ze trekt in een beweging alles naar beneden zodat mijn stijf geworden lid eindelijk de ruimte krijgt. Ze kijkt mij met lust in haar ogen aan, opent haar mond en slokt mijn staaf naar binnen. Met lange halen begint ze me te pijpen, haar handen kneden mijn ballen en masseren mijn paal. Een onbeschrijfelijk trilling van opwinding neemt meester van mijn lichaam. Haar mond voelt heerlijk zacht, haar handen weten precies de juiste gevoelige plekjes te vinden. Haar haar danst mee met haar ritme terwijl haar hand om mijn paal de tegengestelde bewegingen maakt. Ik geniet intens van haar behandeling en ik moet me inhouden dat ik nu al niet klaar kom. Ik houd haar hoofd vast om aan te geven dat ik het bijna niet meer hou. Ze stopt met zuigen maar mijn pik blijft in haar mond. Ze kijkt me aan alsof ze wil vragen: wil je alsjeblieft komen? Toch laat ze mijn pik uit haar mond glijden. Ze staat op en opent de rits van haar rokje. Behendig stapt ze daaruit en legt het op het wastafeltje. We draaien om zodat ik op het toilet kan zitten. Snel trekt ze haar slipje uit en ik kijk tegen haar geschoren poesje aan. Een klein streepje schaamhaar is nog zichtbaar. Ik plaats mijn handen op haar billen en trek haar naar me toe. Haar rechterbeen tilt ze op en zet deze op de rand van het wastafeltje. Haar sappen druipen langs haar benen en lik het op.
Langzaam ga ik steeds verder naar boven totdat ik vlag bij haar schaamlippen ben. Een korte aanraking van mijn tong op haar klitje doet haar intens kreunen. Ik kijk omhoog, ze kijkt mij bloedgeil aan en ze drukt mijn hoofd in haar kruis. Met lange halen lik ik haar van achteren naar voren en nemen haar opgezwollen lipjes tussen mijn lippen. Ik masseer haar billen en zoek met mijn vingertoppen haar gevoelige plekjes. Ze schokt en drukt haar onderlichaam tegen mijn mond aan. Mijn rechterhand haal ik naar voren en stop mijn wijsvinger tussen haar lippen en glijd bij haar naar binnen. Haar klitje blijf ik stimuleren met mijn tong. Haar ademhaling wordt zwaarder als ik het tempo verhoog. Als ze hevig begint te schokken kijk ik omhoog terwijl ik doorga met mijn behandeling. Haar orgasme dringt zich aan en komt met een explosie tot ontlading. Ze trilt hevig en ik stop om haar te laten bijkomen. Ze blijft tegen de muur aan geleund, met haar rechter voet op het wastafeltje, kreunend en kronkelend, ze brengt haar handen naar haar kutje. Ligt masseert ze haar gevoeligste plekje en ik geniet van het uitzicht. Langzaam opent ze haar ogen en kijkt me nog steeds bloedgeil aan. Ze draait zich om zodat ik een mooi uitzicht heb op haar strakke ronde billen. Heel langzaam zakt ze naar beneden. Ik neem mijn pik in mijn hand en druk hem tegen haar schaamlippen als ze verder naar beneden zakt. Zonder enige moeite glijd ze over mijn paal heen. Even blijft ze zo zitten en geniet van de opvulling die ik haar geef. Ze beweegt haar kontje weer omhoog en met langzame beweging geeft zij het tempo aan. Ik open haar jasje en daarna de knoopjes van haar blouse. Zachtjes kneed ik haar borsten in haar bh. Nog steeds met tedere bewegingen neukt ze door. Ik zoekt de sluiting van haar bh, open het en kan haar heerlijk borsten nu goed voelen. Ze schokt als ik ligt in haar tepels knijp. Mijn ademhaling versnelt en begin te kreunen als Nicole het tempo iets opvoert. Haar spieren masseren mijn staaf zoals ik dat nooit eerder heb gevoelt. Ik houd stevig haar borsten vast als ik mijn orgasme voel opborrelen. Met een doffe kreet Spuit ik met kracht mijn zaad in haar hete kutje. Ze slaat haar hoofd achterover als ze mijn sperma in haar kutje voelt vloeien. Ze blijft nog even op en neer bewegen en nestelt dan haar kontje in mijn schoot. Ze kijkt om en geeft me een knipoog. Voldaan leun ik achterover, leg mijn handen op haar bovenbenen en streel ze zachtjes. "Wat ben jij lekker zeg!" zegt ze terwijl ze handen op de mijne legt. "Jij bent lekker Nicole, dit was geweldig!" zeg ik terug. Ze pakt wat tissues en staat op. We vegen alles weer droog en ik bewonder haar lichaam als ze zich aankleed. Ik geef nog even een kus op haar poes als ze haar slipje weer aantrekt. Als we aangekleed zijn en tegen elkaar aanstaan gegeven we elkaar nog een heftige tongzoen.
"Nu maar hopen dat mijn collega's hier niet staan. Ze doet de deur van het slot en opent het een klein beetje zodat ze door een kiertje kan kijk. "Volgens mij is er niemand" zegt ze. Ze opent de deur verder en we stappen het toilet uit. Niemand te zien. Ik sluit de deur achter me en op dat moment komt een van haar collega's binnen. Net op tijd, denk ik bij mezelf. Haar collega kijkt wat verbaast naar Nicole. Waarschijnlijk de blos op haar wangen en haar haar wat niet meer hetzelfde zit verraden onze actie. Daarna kijkt ze mij aan, dan weer Nicole en glimlacht. Ze draait zich om en loopt weer weg. Dat geeft ons de gelegenheid om nog elkaar nog even te zoenen. Als aan de andere kant een collega binnen stapt schenkt ze voor mij een glas water in. "Alstublieft meneer" zegt ze vriendelijk en knipoogt. Ik pak het aan, "Dank u wel" zeg ik terug, en loop de ruimte uit terug naar mijn stoel.
Aantal keer gelezen:
602
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)