Spannendverhaaltje.nl

Spannend bos

-
16-08-2010
Ben Kim 25 jaar oude blondine met een volle b cup maat niet te groot en een kaal kutje. al zeg ik het zelf ben ik eigenlijk een saaie nette meid. Werk gewoon en soms stap ik. Heb een leuke vriend en dat was het. De sex is oke. Toch zat er ook een andere kim in me. Als ik sex had veranderde ik altijd in een wilde. Dat vond mijn vriend zo grappig. Ja sex vind ik lekker alleen had het nooit gedaan tot hij kwam. Ik wist dat er bij ons in de buurt waar wij woonde een bos was waar paren heen gingen voor sex. Ik had daar vaak over gefantaseerd. Lag dan op bed en speelde met mijn kutje en dacht aan de sex daar. Kwam dan heerlijk klaar en wilde er eigenlijk wel een keer heen.
Tja was daar dus veelste bang voor. De zomer was begonnen en het weer was in het begin mooie. Het was een mooie zomer avond en mijn vriend was weg met vrienden, gingen kaarten ergens. Ikz at thuis en vervelde me. Ik dacht weer aan het bos en werd al weer warm. Zou ik dan maar eens een keer gaan kijken. Ja waarom niet dacht ik kom op Kim trek je stouten schoenen aan. Ik droeg een roze jogging broek en een roze jasje met een t-shirt eronder. Sport schoenen aan net las of ik ging sporten. Nerveus liep ik naar het bos en wandelde naar het stukje waar het zou moeten zijn. Ik keek wat nerveus rond en zag wat paden de bosjes in lopen. Oke ik trilde van opwinding en liep een pad op. helaas niks te zien. volgende stukje dan.
Ik liep zachtjes en keek wat rond. Weer niks jammer, zou ik te vroeg zijn. Ik was door de opwinding wel erg geil geworden en mijn kale kutje vroeg gewoon om aandacht. Volgende pad. Ik liep weer zachtjes en ja daar lag een stel. Hij lag haar te neuken en ik keek met grote ogen hiernaar. Wauw het gebeurde toch echt hier. Mijn kut vroeg om nog mer aandacht en ik liet mijn hand in mijn broek glijden en voelde een klets natte kut. Ik ging licht voor over gebogen staan en deed mijn benen wat uit elkaar en friemelde lekker aan mijn klets natte kut. Af en toe kreeg ik een glim te zien van die vreemde lul die die meid neukte. Wauw dit was geiler dan ik dacht. ik ging helemaal op in het schouw spel voor mijn neus. Ik had mijn broek iets lager gedaan kon ik beter bij mijn mega geile natte kut. Stiekum dacht ik dat ik dat lag en werd genomen.
Wat ik niet door had was dat iemand anders mij aan het begluren was. Ik ging zo op in wat ik zag en het vingeren van mijn eigen kut dat ik het dus niet zag. ik werd geiler en geiler en mijn broek zakte nog iets meer door het wilde vingeren en friemelen aan mijn zelf. Ik trok mijn broek weer goed en besloot iets dichterbij te gaan. Ik kroop op mijn knieen een stukje dichterbij. Ik bleef zo zitten en schoof mijn hand weer in mijn broek. Shit wat was ik nat. Oke broek iets omlaag kom ik er beter bij. Keek rond en zag niemand alleen dat stelletje. Mijn broek hing onder mijn billen samen met mijn string en ik wreef lekker door mijn natte kut. Weer ging ik op in wat ik zag en mijn eigen hand die mijn kutje lekker vingerde. Ik dacht wat te horen en schrok.
Ik dorst nu niet meer om te kijken en dacht shit ik zit hier met mijn broek omlaag. Het was weer stil en ik zat ook stil. Lachte in me zelf en dacht is niks. Vond de spanning zo geil dat ik nu dacht dat ik weer daar lag en werd genomen. Ik wreef weer mijn kutje en had nu toch ook het idee dat iemand naar me keek. Ik werd hier iegenlijk toch wel erg hitsig van. Het idee maakte me erg geil. Nu schrok ik me dood en verstijfde helemaal. Er gleed een hand over mijn billen heen. Ik dorst niet om te kijken mar wilde het eigen ook niet. Daar zat ik dan op mijn knieen met mijn broek omlaag in het bos met een vreemde paar handen over mijn billen. ik kreeg er kippenel van. Ik wilde het liefst hard gillen. Toch voelde het ook lekker aan die handen over mijn billen.
Nee dit kan niet, heb een vriend. Een hand gleed tussen mijn billen en wreef door mijn nog steeds hele natte kut heen. Shit dit voelt nog beter. Ik schudde nee en deed mijn hoofd omlaag. Nee dit kan echt niet dacht ik terwijl die vingers met mijn kut speelde. Ik keek langs mijn been en zag een lul deze werd aangetrokken en de man zat dus ook op zijn knieen en trok zich zelf terwijl hij mij vingerde. ik zat met een dilema. Het voelde mega lekker aan en ik werd zelfs geiler maar dit kan toch niet ik ga vreemd. Ik bleef kijken naar die lul en twijfelde. Die man liet zijn lul los en die was best wel groot. Zijn voorvocht druppelde eruit.
Mijn broek ging lager en ik bleef nog steeds verstijft zitten. wat moet ik nu dacht ik en toen voelde ik zijn tong tussen mijn billen glijden. Zijn tong gleed over mijn kont gaatje en gleed in mijn klets natte kut. Mijn mond viel open en lichtjes hijgde ik. oke dit was wel erg lekker. Die lul stond daar en kwijlde nog steeds. Die man trok mijn broek nog meer uit en ik ging zelfs mee werken en deed mijn knieen wat omhoog. Zijn hand gleed over mijn buik onder mijn shirt richting mijn borsten. Hij trok mijn bh weg en greep een stijve tepel en trok eraan en likte mijn kut weer lekker. aaaaahhhh was ik nu riep en ik kon niet anders dan deze man door laten gaan. In mij zelf had ik al duizen keer sorry gezegd tegen mij vriend maar dit was gewoon zo lekker.
Die man vingerde mijn kut echt heel lekker en likte mijn beide gaatjes. Wreef met zijn duim over mijn clit heen en ik kon alleen maar hijgen en genieten. Hij kwam naast me op zijn knieen en ik zag zijn lul heel dichtbij. Keek eens goed en zag dat deze man grijze zak haren had. Hij vingerde door en zijn lul kwam richting mijn gezicht. Hij kwijlde goed. toch stak ik mijn hand uit en deed zijn velletje naar achteren en zag zijn onwijs natte eikel. Ik wreef er over en gleed heel makkelijk over zijn eikel, Hij draaide mij op mijn rug en ik zag de man nu goed. HET WAS EEN ECHT OUDERE MAN. Ik schrok maar hij vingerde me al weer en speelde met mijn borsten die nu bloot waren.
Hij keek me aan en zei, je bent een geil jong ding. Zijn lul hing naast mijn mond en ik wilde zeggen nee dit kan niet. Maar er kwam geen geluid uit mijn mond. Zou ik het toch graag willen? Zijn lul druppelde tegen mijn mond aan en hij duwde hem tegen mijn lippen. Voorzichtig gleed zijn lul tussen mijn lippen en ik likte een vreemde lul. De man begon mijn mond te neuken en likte mijn kut weer en trok deze open. Ik genot er toch wel van, of niet werd ik nu gewoon verkracht. Dan wilde ik het zlef anders was ikw el weg gelopen. Hij likte me toch ook lekker en zijn lul gleed in mijn mond. ik kon hem ook bijten. Ik kreeg een heerlijke tinteling door me heen, aaaaaaaahhhhh ik kwam klaar door die man. Hij draaide zich rond en duwde zijn lul in mijn kut.
Nu riep ik wel nee dit niet, maar de man ging gewoon door en zei niet zueren moppie genieten. Ik zei nog een keer nee, vind je het niet lekker dan dat ik je neuk. Ik hijgde ja het is wel lekker maar ik heb een vriend. Hij alchte en zei oooh is dat alles. Hij voerde het tempo op en ik kon nu alleen maar hijgen van genot. Wat gleed deze vreemde lul lekker in me. Dit had mijn vriend nog nooit gedaan zoals deze man het deed. Hij gleed van me af en ik kroop gelijk op hem en zakte weer over zijn lul. hij lachte en zei zo is het beter ja geniet maar. Nou dat deed ik. zijn oude pik gleed heerlijk in mijn kut en lekker diep en ik bewoog steeds sneller. Hij knede mijn borsten en het stel wat ik had liggen te bekijken keek nu naar mij. Na een aantal min stapte ik af en ik was nu zo wild als wat en pakte zijn lul en pijpte deze diep en lekker.
Hij likte me weer en vingerde mijn kut en kont heerlijk. Zijn pik was keihard en ik lag weer op mijn rug benen hoog in de lucht en wijd. Hij wreef zijn pik door mijn kut en duwde hem erweer in en kwam helemaal over me heen. Zijn pik ketste diep in me en hij zoog aan mijn jonge tepels. Nu hield hij mijn benen vast mijn billen wat omhoog en zijn pik weer stevig ensnel in me. Ik hijgde stevig en kwam door het diepe bonken klaar. Dat was nog nooit gebeurd. de man trok zijn lul eruit en spoot zijn zaad tegen mijn kut en buik op. Damm ik was zojuist heerlijk geneukt in het bos door een vreemde oude man. De man lachte en zei je was lekker. thuis douchste ik me en een aantal dagen was ik nerveus. maar mijn vriend had niks gemerkt. Nu ga ik af en toe naar het bos. Hij is er soms ook, weet niet zijn naam maar hij neukt zo lekker. Mijn vriend weet het niet en daar heb ik saaie sex me. In het bos is het pas echt lekker.
Aantal keer gelezen:
1211
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)