Spannendverhaaltje.nl

Spaning

-
05-07-2011
Ik ben een volwassen vrouw van begin 30 en zie er door mijn wekelijkst trainingen nog goed uit donker een een strak lijf mooi cup c en een lekkere kont. Op vakantie in spanje kreg ruzie met mijn man en uiteraard ging het om het feit dat ik te veel geld had uitgegeven aan kleding Ik liep kwaad weg richting stand en liep een heel stuk dor stuigewas en ging over een paar hekken heen Toen ik een beetje bedaard was realiseerde ik mij dat ik wel erg ver had gelopen en weas bekaf. ik zag een standstoel staan en ging liggen in de zon en viel al snel in slaap. Ik werd wakker geschud door een knappe spanjaard van begin 50 het type mooi oud.

Ik realiseerde mij dat ik snel was wegelopen van ons hotel en ik had niet veel meer aan dan een strak shirt en een kort rokje ik wist dat mijn lijf goed zichtbaar was mijn tieten en tepels waren goed te zien en mijn strakke kont kwam ook goed in beeld. Ik begon me in zijn aanwezigheid opeens geil te voelen . Hij nam mij mee naar zijn huis en vertelde mij dat ik op een prive gedelte was beland Toen wij daar aankwamen stond zijn vrouw ons op te wachten in een kort jurkje dat niet veel onbedekt liet. ze gaven elkaar een knipoog en ik werd de douche aangewezen. Toen ik daar uit kwam lag hetzelfde jurkje ook voor mij klaar alleen was ik een stuk groter en mijn tieten waren ook veel forser zodat ze uit het jurkje wille springen ook mijn kut en kont waren goed zichtbaar. Het was niet anders en ik liep de kamer uit ,ik hoorde geluiden in de kamer ernaast en de deur daarvan stond open zij waren aan het neuken en kreunden er op los. Ik werd direct geil van het zien van het geneuk en zij wisten dat ik naar ze stond te kijken ik was nog nooi zo geil geweest en het jurkje kon mijn tieten niet meer houden hij kwam naar me toe gelopen en scheurde het jurje open zij vrouw riep dat hijmij moest neuken en waar ik het lef vandaan haalde om op hun landgoed te komen zij zette mij op zijn hondjes neer en riep dat hij mij van achter moest neuken ik was zo geil dat de sappen uit mijn kut liepen en mijn tieten voelde groot en zwaar Ik voelde zijn dikke lul in mijn kut glijden en ik werd brutaal en hard genomen het was zo lekker ik was nog nooit zo lekker klaargekomen.

Toen hij mijn kut had volgepoten werd op op bed gegooit en pakt zij een kunstpik en bond deze voor. Dit had ik nog noit meegemaakt en vond een heete lijf tegen mij aan geweldig zeker toen mijn tieten tegelijkertijd werden bewerkt ze kneede en rok dat het een lieve lust was Toen ze klaar waren mocht ik mij weer douchen en kreeg mijn oude kleren weer aan. ze brachten mij naar mijn hotel terug en mijn man was blij me te zien Ik realiseee mij dat ik dit kon gebruiken en neukte hem tot hij geen pap meer kon zeggen. en gezeur over het opmaken van teveel geld dat gebeurde nooit meer groeten Esther
Aantal keer gelezen:
738
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)