Spannendverhaaltje.nl

Spaanse furie uit Mokum - 1

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door whitesnake meer verhalen van whitesnake Het was behoorlijk warm toen we achterin de middag landden op Barajas, het vliegveld van Madrid. Uiteraard was ik nog aan de airco gewend, maar toen ik het vliegtuig uitstapte, kreeg ik de bekende knal tegen mijn kop. Pffff, wat een hitte. Ik ging mijn koffer halen en toen ik door de checklane was, meldde ik mij bij een prachtige meid van een car rental in de hal waar ik een auto voor mijzelf had gereserveerd. De dame keek mij aan met zo'n blik van: "Weer zo'n zakenpik die de hitte niet gewend is" Ik vroeg voor de zekerheid of de auto airco had. dat was het geval. "Ja hoor", zei ze in het Nederlands en ik liep naar de auto stalling. Hij stond klaar en ik gooide mijn koffer en tas in de kofferbak om naar mijn hotel te rijden. ik kon wel een frisse douche gebruiken vond ik.
Ik draaide de auto de garage uit en reed langzaam naar de uitgang. Bij de slagboom zag ik tot mijn verbazing de mooie meid staan. Ze wenkte naar mij met een soort envelop in haar hand. Ik stopte en deed het raampje open. "je hebt wat vergeten. Je contract lag nog bij mij". Ik wist zeker dat ze die mij niet gegeven had en aangezien ik alles in Nederland had geregeld was dat voor mij niet belangrijk. Ik wilde haar toch bedanken maar voordat ik wat zeggen kon vroeg ze mij: "Ik ga naar huis. Zou je me bij het metro station verderop kunnen afzetten"? Ik was min of meer overdonderd en deed zonder iets te zeggen het portier open. Ze stapte in en het eerste wat ik zag waren 2 fantastische benen! Allemachtig wat een stel poten had die meid! Toen ze zat was haar rokje wat opgeschoven waardoor het leek of deze benen een soort oneindige lengte leken te hebben. Nieuwsgierig geworden stelde ik mij voor. "Ik ben Frank" zei ik en vroeg waar ik dan precies moest zijn. Ze keek mij met een lach op haar gezicht aan en zei: "leg ik je wel uit". Ze vroeg waar ik heen moest en toen ik de naam van het hotel noemde zei ze verbaasd: "Nou, dat is ook toevallig. Ik woon daar vlak in de buurt". Ik begon langzaam onraad te ruiken. Niet dat ik dat erg vond!! Integendeel. Ik vond het prima dat ik via een omweg in een mogelijk avontuurtje verzeild raakte. We kletsten wat over het hoe en waarom ze in Madrid werkte en wat ik kwam doen. Ik vertelde dat ik de volgende middag een afspraak had met een nieuwe opdrachtgever en dus uitgerust naar de bespreking wilde gaan en dat dit dus de reden was dat ik nu al in Madrid was. Ze vroeg hoe mijn spaans was en ik antwoordde dat het wel ging. Mijn nieuwe klant srak redelijk engels dus dat moest lukken dacht ik. "Ik ben morgen vrij. Zal ik je helpen als tolk?" Mijn spaans is best goed en als er een probleempje is met de taal hebben we dat zo opgelost". Ik dacht er een seconde over na en zei gelijk: "Dat moeten we dan wel even vooraf bespreken". "Ik heb bier koud staan dus als je wilt kunnen we eerst naar mijn huis gaan". Ze zei het op een manier die alle sappen in mijn lijf liet koken. Ik had nog nooit zo'n geile lading in een vrouwenstem gehoord!! Ik keek haar aan en zag aan haar ogen dat dit wel eens een heel bijzondere zakenreis kon gaan worden.
"Ok, een koud biertje is een goed idee." Na 10 minuten gereden te hebben, kwamen we aan bij haar appartement. Hetwas zo'n 8 kilometer van mijn hotel verwijderd dus vlakbij. Ik nam mijn spullen uit de auto en ging met haar naar boven. Ze woonde in een riante penthouse en ik vroeg me af hoe ze dat van haar baantje kon betalen. "Wil je je eerst douchen en daarnaeen biertje"? vroeg ze. Ik antwoordde snel dat ik eerst wel wilde douchen. Ze liet me de badkamer zien en ik ging onder de douche. Toen ik klaar was en me weer aangekleed had, liep ik naar de woonkamer. Er klonk muziek op de achtergrond en toen ik de kamer binnenkwam stond er een fles bier op de salontafel met een glas er naast. Op de grote divan van donkerrood leer lag ze..... naakt!!! Zonder iets te zeggen liet ze zich van de bank op de grond glijden en kwam op haar knieen, langzaam kruipend naar mij toe. "Ik dacht dat je nog uitgekleed zou zijn" Zei ze half fluisterend. "Nu moet ik je weer afpellen". Ik bleef ademloos staan waar ik stond en zag haar dichterbij komen. Haar prachtige borsten wiegden langzaam heen en weer. Een fantastisch mooie kont stak trots in de lucht en die benen.... waren nog langer dan ik al gedacht had. Vlak voor me stopte ze en keek mij recht in mijn ogen. Prachtige donkerbruine ogen waren het en het vuur wat daar in woedde gaf mij het gevoel dat er veel, heel veel werk aan de winkel was!
Ze ging rechtop zitten met haar benen gespreid en begon mijn broek los te maken zonder haar ogen van die van mij los te laten. Ik kreeg om weet ik veel wat voor reden ineens haast en begon mijn shirt uit te trekken. Ik schopte mijn schoenen uit en stond in no time helemaal naakt met een keiharde lul voor haar. Ze keek naar mijn paal en haar hand gleed tussen haar benen naar haar kruis. Ze begon zacht te hijgen en zonder iets te zeggen kwam haar hoofd naar voren, ze opende haar mond en nam mijn paal tussen haar lippen!! Ze zoog aan mijn eikel en ik kreeg het gevoel dat ik onder stroom kwam te staan. Langzaam drukte ze haar hoofd verder naar voren en verdween mijn toch 21 x 5 centimeter steeds verder in haar mond! Ik voelde mijn eikel in haar keel glijden en ze maakte korte kokhals geluidejes. Toen pakte ze met haar handen mijn billen stevig vast. Haar nagels prikten in mijn huid en ze begon haar hoofd heen en weer te stoten. eerst langzaam en voorzichtig maar na een tijdje steeds sneller. Ik voelde de golven van genot door mijn lijf gieren en pakte met 2 handen haar hoofd beet. Ze trok haar hoofd terug en zei: "Grijp me bij mijn haren Frank. En naai mijn keel!!!" Gelijk ging haar mond weer wijd open en drukte ze haar hoofd hard naar voren zodat mijn lul hard in haar keel schoof. Ik pakte haar prachtige lange zwarte haren beet en begon haar hoofd heen en weer te bewegen. Ze wilde zelf blijkbaar sneller en dus besloot ik het er maar op te wagen en begon haar aan haar haren hard op mijn keiharde paal te stoten! Godallemachtig wat een geile meid was dat! Ik neukte haar nu ruw in haar keel en voelde allerlei sappen borrelen in mijn onderbuik. Ik gromde van genot en begon haar op te naaien door haar aan te moedigen. "Ja geil ding, naai mijn lul maar met je keel. Zuig op mijn paal!!!" Ze begon te grommen en bij elke stoot naar binnen raakten haar lippen mijn onderbuik!
Het geborrel in mijn zak werd sterker en ik voelde dat ik het niet lang meer zou uithouden. "Jaaa, hard zuigen!!!" ggromde ik haar toe. " Ik ga je keel volspuiten met mijn zaad!!! Blijf zuigen!!!!!" Toen ik voelde dat het orgasme aanstaande was, drukte ik haar hoofd hard tegen mijn onderbuik en begon te schokken. Ik voelde haar nagels diep in mijn billen drukken en krampend spoot ik mijn lading diep in haar keel!!!! Ik brulde het uit van genot en de ultieme exstase maakte zich van mij meester. Grommend, kokhalzend en slikkend voelde ik hoe ze mijn lading in haar keel verwerkte. Ik voelde de slikbewegingen in mijn eikel terwijl ik al spuitend haar mond haard op mijn paal perstte!!! het orgasme was heftig en duurde voor mijn gevoel veel langer dan normaal. Toen het wegebde dacht ik mijn lul terug te kunnen trekken, maar ze hield mij stevig vast en hield mijn paal stevig in haar mond, snuivend door haar neus om te kunnen ademen. Ze hield dat nog een tijdje vol en liet dan langzaam mijn lul, die nog steeds keihard was, uit haar mond glijden. Ze stond op en ging voor me staan, keek me diep in mijn ogen en gaf mij een diepe tongzoen!!! Een geil gevoel maakte zich al weer van mij meester. Ze draaide met haar tong door mijn mond en ik beantwoordde haar door haar mond met mijn tong te verkennen. Na enige tijd stopte ze en zei: "Ik ben samantha uit Amsterdam en ik ben blij dat ik je trof. Wil je nu je biertje"? Ik knikte versuft en ging op de divan zitten. ze kwam direct naast mij zitten, draaide haar lijf naar mij toe en trok haar benen op de divan. Ik nam een slok en zei: Nou Samantha, aangenaam. Zeer aangenaam". Ze gaf me een zoen op m'n wang en vleidde zich achterover. Haar benen spreidden zich iets en ik zag een prachtig kaal kutje. Ze keek me lachend aan met ontblote parelwitte tanden die regelmatig in haar mond stonden opgesteld en ze vroeg me of ze een slokje van mijn bier mocht. Ik gaf haar het glas en ze nam een ferme slok.
Ze nam er nog eentje, maar die hield ze in haar mond. Ik keek naar haar en plotseling liet ze het uit haar mond sijpelen zodat het over haar borsten druppelde en verder naar beneden. "Lik het er eens af als je wilt". vroeg ze mij. ik zette het glas op de tafel en boog mij naar haar toe. Ik kuste haar op haar mond en vond haar tong. Na enige tijd zakte ik af naar haar prachtige tieten. Ik likte ze schoon en knabbelde op haar tepels die hard vooruit stonden. Ze begon te kreunen en met haar handen in mijn haar te graaien. Haar onderlichaam begon onrustig te draaien en opeens trok ze mijn hoofd aan mijn haren omhoog en keek ze me met wilde, geile ogen strak aan. "Ik wil genaaid worden Frank. ik wil je paal diep in mij voelen. Ik wil keihard door jou geneukt worden. In mijn kut en in mijn reet!!! Ik wil niet meer kunnen lopen als we klaar zijn en ik wil je de hele nacht voor mij!!! Ik wil door jou misbruikt worden als de goorste teef!!! Wil je me gebruiken vannacht Frank? Ik zal wel wat eten voor ons bestellen, maar ik wil nu die paal in mijn kut!!!" Ik had de waterval van woorden over me heen laten komen en vroeg me af wat er met deze prachtige meid aan de hand was. Het was bijna wanhopig zoals ze me benaderde. Ik kuste haar op haar lippen en trok haar op mijn schoot zodat ze met haar kut tegen mijn lul aan zat. ik begon haar nu wilder te tongzoenen en ze beantwoordde dit door met haar onderlijf tegen mijn inmiddels weer harder wordende lul te duwen. Ik pakte haar bij haar haren en trok haar hoofd achterover. Ik kuste haar nek en begon haar tieten (geweldig mooi, stevig en met keiharde tepels) te zoenen. Ik zoog harder aan haar tepels en ze gromde diep. Ik greep haar kont vast met mijn andere hand en kneep hard in haar billen. Ik liet een vinger in haar bilspleet glijden en vond een strak sterretje. Ik kietelde het een beetje en ze reageerde heftig door met haar kont te draaien. Ik trok haar iets omhoog en liet mijn vinger verder glijden. Een kletsnatte kut was mijn deel. Soepel kon ik mijn vinger in haar kut laten glijden. "OOOOHHHHH JJJAAAAAAHHHH, FRANK!!! MIJN KUUUTTT, GRIJP MIJN KUUUUUTTTT!!!!"
Ze brulde het uit van extase en ik was amper begonnen.... Ik pompte mijn vinger in en uit haar inmiddels druipende gleuf. Ik beet hard in haar tieten en tepels en kneep hard in haar billen. Ze werd steeds wilder en ze hijgde ongecontroleerd. Ik trok mijn vinger terug en draaide haar op de divan. Ik trok haar benen uit elkaar en zei hard: "Dus je wilt als een gore teef behandelt worden? Dat kan je krijgen!!! Trek die geile poten omhoog en houd ze zo weid mogelijk. Laat me die geile kut van jouw maar eens bekijken!!". Ze deed direct wat ik wilde en lag achterover op de divan. Ze trok met haar armen haar tot boven haar hoofd en hield ze wijd open.... Wat een uitzicht!!! Ik begon zonder omhaal haar kutlippen te likken en vond vrij snel haar kittelaar. Die was keihard en toen ik mijn tong daarover liet glijden begon ze te krampen en te schokken met haar hele lijf. Haar stem werd harder en ging hoger toen ze reageerde op mijn aanval op haar kut. "JJJAAAAAHHHH OOOOAAAARRRGGGHH MIJN KKKUUUUUTTTTT NAAI MIJN KUUUUTTTTTT!!!!! GODDOMME NEEM MIJN GLEUF TE PAKKEN!!!! " Ik stak eerst 1 vinger in haar neukgat en even later een 2e. Nu begon ik haar snel te neuken met mijn vingers. Ze begon te gillen van extase en geile wellust. Ze schokte met haar hele lijf en gooide haar hoofd heen en weer terwijl de goorste taal uit haar mond kwam. " NAAI ME, PAAL ME HARD!! RAM DIE PAAL IN MIJN KUUUTTTT!!! IK WIL KOMEN, KOM OP, NAAI ME!!!!". Ik haalde mijn vingers uit haar kut en pakte haar bij haar heupen vast. Ik draaide haar om en zei: "Zo teef!!! ga op je knieen. Je poten zo ver mogelijk uit elkaar en die geile reet van je in de lucht!!!". Ze deed gelijk wat ik zei en ik ging achter haar staan, zette mijn eikel tegen haar drijfnatte kut en stootte hem in 1 keer tot aan de wortel naar binnen!!! Gillend reageerde op mijn harde stoten. Ik zette 1 been op de bank en boog voorover. Ik pakte haar haren en trok haar hoofd hard omhoog. "Nu zal je merken met wie je wil naaien!!! Ik zal je uitwonen teef!!!! Ik naai je te barsten!!!". Brullend van de wellust begon ik haar hard te naaien. Ik stampte zonder me in te houden medogenloos op haar in. Mijn onderlijf knalde als zweepslagen tegen haar kont en gillend van genot onderging Samantha mijn op verkrachting lijkende rampartij. "JAAAAAHHHHH, OOOOOHHHHHH, JJJAAAAAHHHHHH HHHAAAAARRRDDEEERRRR" gilde ze.
Ik duwde haar hoofd hard en ruw tegen het leer van de divan. Ik verplaatste me iets en trok haar met 2 handen elke keer aan haar heupen keihard tegen mij aan terwijl ik hard op haar in stootte. Mijn zaad stond inmiddels weer op het kookpunt, maar ik vond dat het deze keer maar wat langer moest duren. Ik stopte abrupt en trok mijn paal ruw uit haar gleuf. Ik pakte haar op en legde haar op haar buik op de brede armleuning. Ik trok haar benen uit elkaar en keek tegen haar kont met dat mooie sterretje. Ik vroeg mij af hoe ze hier mee om zo gaan.... Ik ben beslist niet klein geschapen. Zowel vrij dik als lang, dus had ik zo mijn twijfels. Ik spuugde hard op haar aars en begon met mijn vinger haar ster te bewerken. " OOHHHH JAAAAHHH FRANK!!! MIJN REET!!!1 JE GAAT IN MIJN REET!!!! DOE HET FRANK, RAM HEM IN MIJN AARS!!!!". Ik dacht bij mezelf dat ze het dan zelf maar moest weten en zette mijn eikel tegen haar aars. Ze reageerde gelijk door me op te hitsen. "JJAAAA FRANK!! STAMP HEM ER HARD IN!!! IK WIL HEM HARD VOELEN!! DOE ME PIJN MET DIE PAAL VAN JE!!!! RAM HEM ER GELIJK IN!!! DIEPER DAN DIEP!!!!". Ik dacht niet meer na. Dit was teveel voor me en ik stootte hard naar voren terwijl ik haar bij haar schouders vasthield. Ik voelde haar sluitspier wijken en terwijl mijn keiharde lul haar aars binnendrong voelde ik de enorme wrijving van haar sluitspier.... Dit was echt strak!!!! Gillend en krijsend onderging Samantha mijn brute entree in haar reet!!! Ik lette er niet meer op maar ging gelijk in een hoog tempo te keer. Knallend ramde ik mijn staalhard geworden lul in haar nauwe reet!!! IK zette 1 been op de zitting van de divan en greep haar van achteren bij de keel. "NU ZAL JE WETEN WAT HET IS OM DOOR MIJ GENAAID TE WORDEN, TEEF!!!! JOUW REET??? DEZE GEILE GORE REET IS NU VAN MIJ!!! IK NAAI JE TOT JE OMVALT!!!" brulde ik in haar oor. ik was buiten zinnen van geile exstase en ik ramde mijn paal in een hoog tempo diep in haar aars. Plotseling voelde ik dat ik het niet meer ging houden. Ik begon te schokken over mijn hele lijf en brullend spoot ik mijn zaad diep in haar darmen. "JJJAAAAHHH, HIEEERRRR!!!!" schreeuwend kwam ik klaar als een waanzinnige. ik bleef haar reet diep en hard naaien terwijl ik klaarkwam.
Samantha lag te schokken en te krijsen terwijl ze haar darmen volgespoten kreeg. Wild sloeg haar hoofd heen en weer en haar gezicht en haren waren zeiknar van het zweet. Ik merkte trouwens nu pas dat ook bij mij het zweet van mijn lichaam gutste. langzaam maar zeker kwamen we weer wat bij zinnen. "Ik ga wat eten bestellen". zei ze. "Kunnen we intussen douchen". Ik vond het een goed plan. het was pas 1/2 acht in de avond en ik vermoedde dat er nog wel wat in het vat zou zitten. dat bleek maar al te waar. dat vertel ik echter de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
780
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)