Spannendverhaaltje.nl

sletterige schoonmoeder

-
20-07-2012

Het lijkt me geweldig om met mijn schoonmoeder naar bed te gaan. We hebben wel eens woorden gehad. Maar altijd accepteerd ze me weer. Soms is de spanning goed te voelen. Een connectie. Ze is niet mijn droomvrouw maar de connectie maakt dat ik over haar wil fantaseren en haar zeker lekker zou willen nemen, als dat kon.
Ze is ongeveer 1.65m, weegt 75-80kg, halflag donker haar, goed verzorgt, van een e cup naar een c cup gegaan (jammer) en heeft een platte kont. Ze heet Suzy. Geen ideaal beeld, maar voor mij erg geil. Mijn fantasie:
Ik ben in het huis van mijn schoonmoeder. Op haar kamer, op haar bed, in mijn boxer. Ik hoor haar boven komen. Langzaam doet ze deur open, ze is een beetje terughoudend. Ze heeft zich een beetje hoerig gekleed voor me. Een lekker jurkje en slippertje met een hakje en tijgerprint. Ze lacht lief naar me en zegt 'Daar ben je'. Ze makt me nu al geil 'Je ziet er fantasties uit' zegt ik. Ik sta op en en langzaam schuifelen in elkaars armen. We zoenen. Langzaam maak ik het ritsje van haar jurk open. 'Ik wil je' zeg ik. 'Mmmhh schatje'kreunt ze. Ik doe een stapje terug, een flinke bobbel in me boxer. Langzaam laatje het jurkje van haar schouders glijden. Twee prachtige borsten, niet te stevig, niet te slap. Een sexy kanten slipje en nogsteeds die slippertjes. Ze stapt uit haar jurkje en weer zoeken we elkaar op. We zoenen en betasten elkaar. Langzaam gaat ze door de knieen, mijn boxer gaat uit. Langzaam begint ze mijn lul te kussen en strelen en al snel begint ze te likken. Ondertussen gaan haar vingers in haar slipje. Mijn lul is keihard en ik zie een natte plek in haar slipje.
Samen gaan we op bed liggen. Opnieuw zoenen we maar dit keer heviger. Ze doet het zo lekker, wat een lekkere ervaren vrouw. Ondertussen verkennen we elkaars lichaam. Mijn handen glijden langs haar haar en nek. Die heerlijke borsten, haar heupen en haar zachte dijen. Beiden liggen we op onze zij. Ze trekt 1 been op en legt die over me heen. Zo kan ik goed bij haar kont. Mmmmh wat een heerlijke billen. 'Wat een heerlijke kont heb je'zeg ik. Ze heeft haar ogen dicht en kreunt. Ik laat m'n hand achter haar slipje glijden en al gauw vind ik haar clit en naate lippen. Hijgen en kreunend zoenen we. Langzaam trek ze af en ik merk dat ze zich behendig van haar slipje ontdoet. Alleen de gedachte l dat ik haar ga neuken maakt me nog geiler. Ik heb nu vrij spel en mijn handen zijn overal. Ik kneed haar tieten en speel met haar clit. Streel haar schaamlippen en kneed haar billen. Ze duwt me al zoenend op mijn rug en kruipt langzaam tussen mijn benen. Weer pijpt ze me zalig met haar lekkere natte mond. Maar nu wat harder en sneller. Na een paar lange halen gat ze op me ziten en hijgt met een geile stem 'Mmmh lekkere vent, ik wil je in me'. Ze pakt mijn lul en geleid hem naar haar natte kut. Langzaam gaat ze zitten en mijn lul glijd diep in haar. Beiden kreunen we. Wat een genot.
Ze is misschien niet meer de strakste maar wat een heerlijke natte kut. Langzaam begint ze te rijden en al snel voert ze het tempo op. Ik kneed haar borsten en billen. 'Je bent zo'n lekker wijf'zeg ik. 'Ooh ja, praat tegn mij'. 'Je bent zo'n lekker geil wijf, ik wil je lekker neuken'zeg ik. Ze kreunt en hijgt en is nu wild aan het rijden. Ze laat zich nog een paar diep over me lul zakken en gaat dan naast me liggen.
Al snel vinden onze tongen elkaar weer. Ooh wat geil. 'Nu is het mijn beurt, ik ga je lekker neuken'zeg ik. Ik draai haar op haar andere zij, met haar rug naar me toe. Ze tilt haar been iets op en langzaam glij ik van achter bij haar naar binnen. haar lichaam schokt terwijl ik haar diep penetreer. 'Neuk me diep schatje, neuk me diep'. Langzaam bbegin ik te neuken, haar kont tegen mijn buik, mijn hand kneed haar borst. Steeds verder drukt ze haar kont tegen me aan, steeds dieper neuk ik haar natte kut. We draaien iets verder zodat ik bovenophaar lig. 'Je bent een geile slet'hijg ik in haar oor. 'Ooh ja dat ben ik, voor jou' hijgt ze terug. Ik trek me knieen onder me en trek haar heupen mee omhoog. Nu kan ik nog iets meer kracht zetten. Ze ligt met haar gezicht op het matras en masseert haar clit. Ik neuk haar stevig door van achter. Na even goed doorstoten voel ik haar kut verkrampen. Strakker en strakker. 'Ik ga komen'roept ze. 'Toe maar schatje'zeg ik. 'Ooh ooh ooh'roept ze en komt klaar op me lul. door het verkrampen hou ik het niet meer en ook ik kom klaar. Ze laat zich zakken en me harde lul floept uit haar kut uit haar kut. Hijgend en kreunend.
Ik masseer haar billen en zeg 'Gaan we nog even door?'. Gewillig stemt ze in. Ik zit nog achter haar en heb goed zicht op haar kont. De gedachten schieten door me hoofd. Ik zou haar graag eens lekker in de kont neuken. Langzaam wrijf ik me eikel over haar billen en kontgaatje. 'Schatje, wat doe je?'vraagt ze me. 'Lekker geil wij, je krijgt 'm ' zeg ik. 'Voorzichtig' zegt ze. Ik zet me eikel tegen haar kont en druk langzaam naar binnen. Beiden diep kreunend, genieten. Met korte halen neuk ik haar kontje, heel langzaam. Langzaam gaan we weer op onze knieen zitten. Ik spreid haar billen en kan zo weer iets dieper in haar kont. Ze hijgt, kreunt en kronkeld van genot. Mmmhh wat een geil gezicht. Ze begint zelf ook te bewegen en drukt haar kont naar achter. We snappen elkaar helemaal en neuken langzaam op en neer. Zachte pak ik haar haar vast, meteen komt ze omhoog, voor me zitten. Haar rug naar me toe. Onze lichamen gaan telkens langzaam naar elkaar toe met mijn stijve lul lekker in haar kont. Ik trek haar hoofd zachtjes iets achterover, en met me andere hand grijp ik haar tieten. 'Kreun als een hoer' zeg ik, en meteen begint ze. 'Ooh ooh neuk. Neuk me als een hoer'zegt ze. Ik hijg in haar oor 'Je bent ook een hoer, mijn hoer'. Mijn lul glijd in en uit haar kont, samen diep hijgend en kreunend. Ik sta alweer opspringen en ook zij gaat komen, ik voel het. Langzaam druk ik me lul zo diep mogelijk in haar kontje en trek haar naar me toe. Na een paar diepe halen, komen we samen schokkend klaar. Mijn zaad diep in haar kont. Stevig houd ik haar vast. Ze kronkeld tegen me aan. Dan zakken we op het bed. Ze draait zich om en we zoenen. 'Je bent lekker'zegt ze.
Aantal keer gelezen:
798
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)