Spannendverhaaltje.nl

slagroomspuit (dirk 2)

-
21-08-2010

Lennie en Kimberley, zelfde avond

Kimberley had het eten klaar. Stevige rijst met kerrie en kip, kousebant en santen. Dirk genoot, want hij was ook dol op eten. Maar er was meer om van te genieten. Lennie die nagenietend van hun bankstandje op haar billen heen en weer schoof, de golvende punten van haar blonde haar die ze achter haar oren geplakt had. Ze kon zo onschuldig kijken. En vooral ook Kimberley, die nog steeds gekleed was in enkel een keukenschort. De zijkant van haar borsten waren goed te zien, maar haar tepels kreeg hij niet in het vizier. Hij wist dat ze met blote billen op de stoel zat.
Het was tijd voor het toetje. Aardbeien met slagroom, want het was nu eenmaal eind juni. ‘Verse aardbeien van de markt’, zei Kimberley, terwijl ze heupwiegend een schaal binnenbracht. Haar korte rastahaar slingerde op haar tocht naar de tafel.
Dirk boog voorover om haar een tik op haar blote billen onder de knoop van haar schort te geven, maar ze week uit.
‘Straks’, lachte ze fijntjes en verdeelde de aardbeien.

Gretig at Dirk zijn aardbeien op. Met slagroom. Hij zag hoe de meiden er langer over deden. Kimberley slurpte met haar volle lippen de slagroom van de aardbeien af, Lennie maakte er echt een kunst van. Ze draaide de aardbeien in haar mond, slikte de slagroom door en draaide nog wat met de rode vrucht tussen haar witte tanden, hem steels aankijkend. Haar lippen werden vuurrood.
Haar blauwe kijkers, haar rode lippen, haar vlasblonde haar. Hij keek weer naar Kimberley die slagroom in haar mondhoeken had.
Ondanks dat het pas een uur geleden was dat hij zijn hele zaadvoorraad had leeggespoten tussen de schaamlippen en billen van zijn achternicht, Lennie, kreeg hij al weer onstuitbare zin.
Kimberley tastte in haar schort en haalde een zakje tevoorschijn.
“Dit is een afrodisium”, zei ze, de slagroom van haar lippen likkend. ‘Een Surinaams opwekmiddel voor de man, voor een goede bevruchting”, voegde ze eraan toe. “En”, ze fluisterde haast, “je kunt er lekker lang mee neuken”.
Dirk stak zijn hand uit. Ze gaf er een tik op.
“Zo hard heb jij dat niet nodig, Dirk”, giechelde ze, “strakjes”.
Langzaam spreidde Kimberley haar benen, nam de slagroomspuit van tafel en spoot slagroom onder haar keukenschort.
‘Nu mag jij’, hijgde ze.
Dirk mocht de slagroom van haar kutje likken. Het zag er zo schattig uit, het witte room op haar kroezige schaamhaar. Al gauw had hij het zoete witte spul verwerkt en proefde hij haar echte kutsmaak. Geweldig. In een woord geweldig. Ze had die slagroom helemaal niet nodig, zo zoet smaakte ze.
Hij likte en likte, vond haar kittelaar en zoog. Kimberley kronkelde op haar stoel.
‘Jaah!’, hijgde ze.
Hij ging met zijn handen naar boven en greep op de tast haar borsten, gepriemd tegen het stof van de keukenschort. Al gauw vonden zijn handen de opening in de schort en kon hij met zijn vingers haar tepels omklemmen. Ze kwam al snel tot een hoogtepunt.
‘Jaaaaah, Dirkdirkdirkie, manmanman’, jammerde ze en schoot een plasje op de stoel. Ze omklemde met haar volslanke donkere benen Dirks hoofd en liet ineen keer los.
Toen was Lennie aan de beurt. Dirk schikte zijn stijve lul in zijn shorts en spreidde haar benen. Ze giechelde ook al. Ze had geen slipje aangetrokken na hun thuiskomst-neukbeurt en hij zag spatjes room op de stoel liggen. Het was zijn eigen sperma, dat uit haar kutje gedropen was. Ze pakte de slagroomspuit en spoot een flinke wolk slagroom tegen haar venusheuvel. Dirk likte alles schoon op tilde haar benen ietsje op om er nog beter bij te kunnen met zijn tong en befte haar als een jonge kat.
Geil als ze was, schreeuwde Lennie de buurt bij elkaar.
‘Het kietelt, ja ja ja ja!’.Het was bij haar een samengaan van gegiechel en gekreun. Hij greep haar in de zij en drukte zijn tong nog dieper in haar kutje.
Lebberend voelde hij haar natter en natter worden en ze gilde ronduit.
Verdwaasd keek Dirk na afloop boven de rand van de tafel. Met zijn natte neus zag hij dat Kimberley het zakje met afrodisium in zijn glas water deed. Het stoomde even op als een aspirine, daalde toen neer. Hij moest hele glas leegdrinken. Dirk stond op, rekte zich uit en nam een paar flinke slokken. De meisjes keken belangstellend naar zijn opspannende spieren, hij was behoorlijk geoefend.
Toen trok Kimberley in één beweging zijn shorts naar beneden en floepte zijn halfstijve pik er bungelend uit.
‘Nu wij’, zei ze tegen Lennie.

Daar hing zijn pik dan, vlakbij Kimberley’s kin.
Een lang durende minuut keek ze naar zijn bungelende lul tegen haar kin. Toen nam ze pardoes zijn eikel in haar mond en liet meteen weer los. Een bliksem schoot door Dirks lijf. Zijn lul stond meteen stijf.
Met haar vingers tikte Kimberley nog een paar keer tegen zijn pik. Hij werd groter. Met de achterkant van haar vinger streek ze omlaag langs de schacht tot aan zijn ballen, en tilde die voorzichtig met haar hand op. Ze gingen strakker staan.
Ze zwiepte zijn pik met haar hand zachtjes heen en weer, de kracht van de natuurlijke erectie bewonderend. Dat wond hem nog meer op, want vooral naar rechts opzij gaf boorde blijkbaar een zaadreservoir aan.
Toen nam ze zijn eikel in haar mond. Wauw, dat voelde tropisch warm en vochtig.
Ze kneedde zijn lul en nam af en toe zijn eikel in haar warme mond. Dirk wist dat hij wel wat kon hebben, pijpen was minder opwindend dan neuken, maar Kimberley deed ’t wel erg goed.
Ze duwde zijn pik omhoog, sloeg ‘m tegen haar wangen duwde hem in de richting van Lenny. Die zat inmiddels in lotushouding op de eetkamerstoel, met haar handen in haar schoot. Ze nam zijn pik tussen haar blonde lippen en zoog eraan, bijtend in zijn eikel.
Au!, kreet Dirk.
Terug naar Kimberley, die hij zoende, haar warme lippen gingen uiteen en hij zoog haar tong naar binnen. Intussen had ze zijn pik weer gevat en trok er zachtjes aan. Dirk richtte zich op en ze nam pardoes zijn hele pik in haar mond. Ze hoestte even en ging toen door. Haar lippen raakten zijn eikel. Ze had tranen in haar ogen toen Lennie zei: ‘hoe doe je dat, hij is zo groot!?’
‘Bij ons in de Bijlmer hebben ze vaak lange lullen’, zei Kimberley, ‘al is dit wel een lekkere dikke’.
Ze deed het nog eens en gaf ‘m weer aan Lennie.
Zo pijpten de meisjes hem afwisselend, deden er af en toe slagroom op, likten zijn pik schoon, beten in zijn eikel. Het duurde wel een kwartier. Hij bleef opgewonden maar kwam nog niet klaar. Lennie had ’t niet meer, stond op en schoof haar rokje omhoog. Haar billen glimden hem tegemoet. Ze duwde haar billen omhoog en leunde over de tafel.
‘NEE!’, riep Kimberley, ‘ik wil dat je in mijn mond spuit. Da’s zo geil’, kreunde ze en wreef over haar benen.
Hij keerde zich weer naar Kimberley die haar schort wegtrok en haar bewegende borsten toonde. Toen nam ze zijn pik vol in haar mond en begon masserend zijn lul fors te bewerken, wreef zijn eikel langs haar tepels, dook weer omlaag, trok aan zijn ballen en nam zijn lul tot aan de wortel in haar keel. Tegelijk pakte zijn billen en drukt hem nog dieper. Kimberley keek omhoog en voelde zijn eikel groeien diep achter in haar keel. Dirk voelde zijn lul kloppen. Toen was het niet meer te houden. Hij graaide in haar haar, ze liet zijn lul van wangzak naar wangzak gaan, Dirk pakte haar schouders en duwde zijn heupen ver naar voren. Toen spoot hij allerverschrikelijkst, hij had niet verwacht dat er nog zoveel sperma in zijn ballen zat na de neukbeurt met Lennie. Hij spoot en hij spoot, Kimberley verslikte zich en liet zijn pik floepen, greep hem opnieuw en drukte zijn klaarkomende lid in haar geile mondje. Hij spoot als een slagroomspuit.
‘Ohwah’, zuchtte ze en viel achterover tegen de stoelleuning met schuddende borsten. ‘Dat was veel, man’, en likte langs haar lippen,
‘Tjee, wat geil’, fluisterde Lennie, trok Dirks halfslappe lul over de tafel en likte laatste restjes vocht uit zijn eikel.
Dirk stond te wankelen op zijn benen, liep Lennie begaan en streelde Kimberley’s rastahaar. Toen zakte hij uitgeput op zijn stoel en legde zijn ellebogen op zijn knieën, zijn hoofd schuddend,. “Gotjezus”, mompelde hij, ‘bedje toe’.
“Eerst nog afwassen” zeiden de meisjes in koor en giechelden. “dat zou jij doen”!

Aantal keer gelezen:
310
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)