Spannendverhaaltje.nl

Sharita - deel 2

-
21-10-2010
Ondanks dat we hadden afgesproken elkaar zoveel mogelijk buiten het werk te benaderen konden we het niet laten om af en toe nog iets onder werktijd te ondernemen. Het liefst was ik een echte relatie met Sharita begonnen, maar zij zei me dat ze, ondanks haar slechte huwelijk, haar ouders de schande van een scheiding niet wilde aandoen. We moesten het dus houden bij onze ondeugende spelletjes en ervoor zorgen dat onze relatie zowel op het werk als in de privé sfeer niet ontdekt zouden worden. Daarnaast vertelde ze me dat ze er naast onze relatie, ook een relatie bij haar andere baan op na hield. Dit was naar haar zeggen puur zakelijk. Bij het bedrijf waar ze werkte werd flink gesaneerd en dat had al heel wat van haar collega’s hun baan gekost. Door zich op kantoor door haar chef te laten neuken, had hij ervoor gezorgd dat ze tot nu toe buiten schot was gebleven bij reorganisaties. Naar eigen zeggen genoot ze niet van de sex met haar chef, ze vond het wel lekker maar keek er niet naar uit. Dat was overigens de reden waarom ze vaak zo geil gekleed op het werk kwam. Haar chef (welke vent eigenlijk niet) hield er van om verleid te worden met korte rokjes en strakke broeken. De sex op zich stelde nooit veel voor, meestal vingerde hij haar even waarna hij haar in haar kutje nam. Meestal deden ze dit in de toiletten of in de parkeergarage in zijn auto. Ze zei me dat ze met hem alleen recht op en neer ging en met mij voor de ‘hot stuf’ ging. Toen ze vroeg wat ik daar van vond, zei ik haar dat ik een beetje jaloers was, maar het ook wel geil vond. Sharita moest lachen en zei; “Meneertje is dus jaloers”.

2 Weken later was er vlak voor sluitingstijd een probleem met een klant, waardoor ik de administratieve afhandeling van die dag niet goed had kunnen voorbereiden. Wederom moest ik een medewerker verzoeken om langer te blijven. Dit keer bleven er 2, Sharita en René een student die behalve op zaterdag ook doordeweeks ’s avonds nog wel eens kwam werken. René moest met de bus naar huis en wachtte liever binnen dan buiten. Nadat we de kas van Sharita hadden opgemaakt, ging zij zich omkleden en ging ik de administratie afronden. Echter toen ik opzij keek werd mijn aandacht door iets getrokken waardoor ik een hele tijd niet meer aan de administratie toe zou komen. Net als de 1e keer dat ik Sharita zich had zien omkleden, deed ze dat nu ook met de deur open. René zat 1e rang om te zien hoe zij haar blouse, schoenen en vervolgens haar spijkerbroek uittrok. Vervolgens deed ze haar t-shirt ook nog uit waardoor ze in alleen haar bh en string stond. Ze ging met haar rug naar ons toe staan en keek even om naar René, waarschijnlijk om te checken of ze zijn aandacht had. Vervolgens bukte ze zich om een truitje uit haar tas te pakken en trok deze aan. René had hierdoor ongetwijfeld een fantastisch uitzicht op haar in stof gevangen kutje.Vervolgens trok ze een rok en schoenen aan en sprak wat tot René. Deze had een flinke blos op zijn wangen en zei iets terug, waarna Sharita wegliep. Terwijl Sharita weg was wreef René over zijn gulp. Hij vond haar waarschijnlijk net zo geil als ik. Even later kwam Sharita terug met 2 bekertjes, ze was voor René en haarzelf iets te drinken gaan halen. Ze gaf een bekertje aan René en ging vlak voor hem op de tafel zitten. René zat naar haar benen te kijken waarna ze die een beetje uit elkaar deed, waarschijnlijk net genoeg om René een blik op de binnenkant van haar dijen, maar niet haar slipje te gunnen. Ze vroeg wat aan René, die antwoordde, waarna ze haar linkerbeen op de rechterleuning van de stoel van René zette. Er was geen twijfel over mogelijk dat hij nu recht tegen haar slipje aankeek. Ondertussen stond ik met mijn hand in mijn broek naar dit schouwspel te kijken, ‘mijn’ geile Sharita was weer lekker op dreef.

René pakte nu haar been en liet zijn hand langs de binnenkant van haar dij naar haar slipje glijden. Daar aangekomen liet hij zijn middelvinger door haar nog met stof bedekte spleetje glijden. Hij bewoog zijn vinger rustig op en neer. Sharita genoot hier zichtbaar van want ze liet zich achterover op tafel vallen. René stond nu op en trok haar slip uit. Waarschijnlijk werd hij zich er op dat moment van bewust dat hij een toeschouwer zou kunnen hebben (vanwege het spiegelglas kon hij mij niet zien). Hij trok Sharita van de tafel en al vingerend duwde hij haar naar een kleedkamer waarvan hij de deur sloot waardoor ik ze niet meer zag. Enigszins teleurgesteld, ik was zo geil geworden dat ik ook wel had willen zien hoe René het zou afmaken, heb ik vervolgens mijn administratie afgemaakt en toen ik op de klok zag dat de bus van René binnen tien minuten zou arriveren ben ik ze gaan roepen, ik had immers geen zin om René naar huis te brengen terwijl ik wist dat Sharita zo geil. Ik wilde haar nog even voor mezelf hebben en waarschijnlijk liet ze René aan haar zitten om mij op te geilen.
Nadat ik luidruchtig via een andere gang de personeelsruimte naderde was ik nog net op tijd om hen uit de kleedkamer te zien komen. René wist zich geen houding te geven en Sharita gaf me een zuinig lachje en een geile knipoog. Ook wanneer je het voorspel tussen die 2 niet had gezien wist je dat die 2 het gedaan hadden. Sharita rook gewoon naar sex. Nadat we het pand hadden verlaten hebben we met zijn 3’n op de bus van René gewacht waarna ik met Sharita in mijn auto ben gestapt om haar naar huis te brengen. In de auto vroeg Sharita me of ik alles had gezien. Toen ik dat bevestigde zei ze me dat het er bij haar op kantoor ongeveer hetzelfde aan toeging. Zelfs in de kleedkamer was het er ongeveer hetzelfde aan toegegaan. René had niet meer aan Sharita, maar alleen nog aan zijn eigen behoefte gedacht. In de kleedkamer had hij direct zijn broek uitgetrokken en haar op de vloer geneukt. Binnen de kortste keren was hij klaargekomen en had hij zijn broek weer aangedaan. Nadat Sharita had geklaagd dat zij ook wel wilde klaarkomen had hij haar nogmaals geneukt, maar was wederom te snel klaargekomen om Sharita echt genot te bezorgen.
We waren bijna bij haar straat toen ze me vroeg om even te parkeren. Ze deed haar benen uit elkaar, had haar slip maar niet meer aangedaan (later hoorde ik dat René die als trofee had meegenomen), en in het licht van een lantaarnpaal zag ik dat haar kut nat was. Waarschijnlijk was dit niet alleen haar geil, maar ook sperma van René die uit haar kut droop. Ze zei dat we niet veel tijd hadden en dat me ze nu door mij op dezelfde manier als haar chef op kantoor en René genomen wilde worden. Dat was voor mij geen moeite want door alles wat ik eerder die avond had gezien wilde ik zo snel mogelijk haar kutje om mijn pik voelen. Ook het idee dat ik in het kwakkie van René ging liggen roeren werd door mijn hormonen overruled. Ik ging tussen haar benen liggen, begon haar rustig met lange halen te stoten en nadat ik het tempo wat opvoerde kwam ik al snel klaar. Sharita was wederom niet gekomen. Toen ik haar aan het begin van de straat waar ze woonde afzette zei ze:”Geeft niets schat, van jou kan ik het hebben, volgende keer ben ik weer aan de beurt”. Zoals altijd liep ze zonder om te kijken weg en bleef ik naar haar kontje kijken totdat ze de voordeur achter zich sloot.

michel_rachel@live.nl
Aantal keer gelezen:
540
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)