Spannendverhaaltje.nl

Sexen met mijn ex

-
16-08-2010
Het is al een tijdje uit met mijn ex-vriendin. Marion heet ze en ze woont niet zo ver bij me vandaan. We hebben een tijdje samengewoond, maar dat bleek niet te werken. Aan de sex heeft het nooit gelegen dat we uit elkaar gingen. Vrijwel elke dag was het wel raak en ook nog regelmatig meerdere keren op een dag. Dit miste ik ook wel toen het uitging en het eigenlijk alleen maar in het weekend was dat ik een meisje mee nam naar huis om lekker te sexen. Maar ja ik had het zelf verklooid, omdat ze me betrapte toen ze plotseling thuis kwam en ik ons buurmeisje aan het neuken was. Toevallig kwam ik vorige week voorbij gelopen toen ze gebukt stond omdat boodschappen had laten vallen omdat haar tasje was gescheurd. Haar stringetje kwam boven haar broek uit toen ze bukte en ik zag dat het de string was die ik voor haar verjaardag had gekocht, een mooie doorschijnende zwarte. Dit vond ik zo'n ontzettend geil stringetje omdat ik haar kale kutje er zo goed door kon zien zitten. Mijn pik begon dan altijd meteent te stijgeren.
Zo zij ik met een lach heb je die voor mij aangetrokken en ze keek verschrikt op, ze had me niet aan zien en horen komen, maar wist wel meteen waar het over ging. Ik vroeg of ik even moest helpen dragen en ze zij dat het goed was. Toen ik in mijn oude flatje kwam zette ik de spullen in de keuken en liep de huiskamer in. Ik zag dat ze zelf ook regelmatig behoeft had aan wat lekkers want op de bank lag een sexboekje met een dildo erlangs ik voelde er even aan en merkte dat deze nog nat was. Ze had zich vast voordat ze boodschappen ging doen liggen neuken met de genotsstaaf. Toen ze de huiskamer binnenkwam zag ze dat en kreeg een rode kleur. Ik zei dat het niet uitmaakte en dat ik ook vaak geil was en behoefte om met mezelf te spelen als ik geen lekker kutje had om te kunnen neuken en likken. Ze vertelde dat ze nog vaak aan me dacht, ook als ze met zichzelf aan het spelen was en ze keek me geil aan. toen liep ze naar achteren en kwam een minuut later terug met alleen nog de string en bh aan. ze ging voor me zitten op haar knieen en vroeg of ze me alsjeblieft mocht pijpen en daarna met me mocht neuken. Mijn pik sprong meteen om hoog bij het zien van haar kale kutje door de string en ik liet haar lekker doorgaan. in notime had ze mijn broek uit en mijn pik in haar gulzige mondje na een paar minuten flink te zuigen en likken spoot ik mijn lading in haar mondje en ze slikte zoals gebruikelijk alles door. Ze liet zich vervolgens achterover vallen en ik trok de string naar beneden en begon haar te likken, mijn god wat had ik dit geile kutje gemist. Zo zoet en zacht echt heerlijk. sinds het uit was heb ik een stuk of tien meiden in mijn bed gehad maar dit kutje was het lekkerste van allemaal. ik vertelde haar dat ook en ze begon nog harder te hijgen en na korte tijd kwam ze schokkend klaar.
Ze stond op en liep naar de keuken en ging wijdbeens op het aanrecht zitten, ik wist dat dit de manier was waarop ze dolgraag geneukt werd en ze vroeg me om haar snel te neuken in haar lekker nat spleetje ze verlangde naar mijn pik in haar kale natte kut en ze smeekte om mijn lading in haar poes te spuiten ze kreunde en hijgde dat de buren goed mee konden genieten. Na een paar minuten vertelde ze dat ze me in haar kontje wilde hebben maar wel op het balkon, we zijn toen het balkom kwamen heb ik haar hard in haarkontje geneukt tot ik voelde dat ik klaar ging komen haalde ik mijn pik eruit en liet hem achterlangs haar vochtig kutje weer inglijden en na korte tijd begon ik te spuiten toen ik gelijktijdig haar schok bewegingen voelde wist ik dat ze ook weer geweldig was klaargekomen en dat er nog veel meer geile dingen gingen gebeuren maar dat vertel ik volgende keer wel weer.
Aantal keer gelezen:
813
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)