Spannendverhaaltje.nl

Sex tijdens het werk

-
21-08-2010
Ik hoorde die morgen tijdens de briefing dat de collega met wie ik die dag eigenlijk op surveillance moest ziek was geworden en dat ik dus alleen moest. Op zich vond ik dat helemaal niet erg want dan ben je zo vrij als een vogeltje. Je kan zelf bepalen waar je langs gaat of wat je gaat doen.
Na de briefing pakte ik mijn portofoon en een bos autosleutels en ging naar de parkeerplaats en zocht daar naar de auto. Nadat ik me had ingemeld bij de meldkamer vroeg de centralist of ik even kon bellen voor een melding. Ik pakte de GSM en belde. Ik kreeg de opdracht om te gaan naar een bordeel alwaar die nacht was ingebroken. Er waren diverse peeskamertjes door het inbrekersgilde bezocht en het verzoek was of ik er heen wilde gaan om aangiftes op te nemen. Toen ik ter plaatse was belde ik aan. Een bloedmooie meid van ongeveer 25 jaar met mooie blonde haren deed open. Ze was gekleed in een bordeauxrode ochtendjas. Toen ze mij zag zei ze "kom gauw binnen je werd al verwacht". Eenmaal binnen gaf ze mij een hand en stelde zich voor als Elise, de eigenaresse van het bordeel. Ze vertelde mij eigenlijk het zelfde verhaal als dat ik van de centralist gehoord had. Er waren meerdere peeskamertjes bezocht. In totaal 4 stuks. De meisjes die gedupeerd waren had ze opdracht gegeven om in hun kamertje de komst van de politie af te wachten. Ik stelde voor om dan maar met de eerste te beginnen en ze bracht me naar kamer 3. Hier zat een toch wel dikke negerin met volle borsten in spierwitte lingerie. Ik stelde me voor en ook zij noemde haar naam. Ze stelde zich voor als Ruth. Nadat ik al haar persoonsgegevens had genoteerd nam ik de aangifte op. Het bleek dat vrijwel al haar lingerie gestolen was. Ook haar "Tarzan" was gestolen. Het was best wel een knappe negerin en ik vroeg me af of zij wel een Tarzan nodig had. Volgens mij waren er genoeg kerels die haar wel even wilden komen volspuiten. Toen ik helemaal klaar was met de aangifte ging ik naar een kamertje verderop. Hier zat een meisje uit Bulgarije. Ze stelde zich voor als Renata. Ook hier nam ik een aangifte op.
Toen ik na ongeveer 3 kwartier klaar was met het opnemen van de aangiftes liep ik naar beneden waar in een grote kamer alle meisjes die in het bordeel werkten en de eigenaresse aan een bar een kopje koffie zaten te drinken. Elise vroeg of ik ook een kopje koffie wilde hebben. Dat aanbod sloeg ik niet af en weldra zat ik tussen allemaal vrouwelijk schoon aan een verse bak koffie. Elise die vlak bij mij zat zei luidop tegen mij "oja voor je weggaat wil ik nog even je beoordeling. Kun je even meekomen?". Er vanuitgaande dat het met mijn werk te maken had liep ik met haar mee. Elise liep een grote kamer binnen en deed de deur achter ons dicht. Nadat ze de sleutel had omgedraaid zei ze "heb je nog even?". Ik zei "natuurlijk wel. Ik heb nog dienst tot 15:00 uur". "Dan komt dat mooi uit want ik zou je immers nog even wat laten zien". Terwijl ze dit zei trok ze haar bordeauxrode ochtendjas uit. Ze zei "ik zag wel hoe geil je naar me keek toen ik de deur voor je opendeed. Ik had meteen wel door dat je best wel met mij zou willen neuken. Nou kom op kanjer laat maar eens kijken dat je ook neuken kan". Toen ze haar ochtendjas had uitgetrokken stond ze voor me. Ze had een prachtig zwart setje aan. Tevens droeg ze een paar hoge zwarte laarzen. Als ik al niet geil was dan was ik het nu wel want eigenlijk heb ik een fetisj en dat zijn vrouwen in zwarte hoge laarzen. Ik keek haar vol bewondering aan. "Nou komt er nog wat van of blijf je alleen maar naar me kijken?". Ik twijfelde of ik het wel zou doen want ik zou er best veel gelazer om kunnen krijgen achteraf. Als er achteraf een klacht zou komen dan zou ik op straat staan. Aan overspel hoefde ik niet te denken want ik was sinds een half jaar weer alleen. Terwijl ik nog steeds naar haar keek nam ik mijn besluit. Ik deed mijn uniform uit en legde alles over een stoel die in de kamer stond. "Dus jij wilt wat plezier beleven? Nou kom maar dan zal ik je dat geven", zei Elise. Terwijl ze dat zei liep ze naar het grote bed en ging erop liggen. Met haar armen maakte ze een gebaar van "Kom maar". Ik liep ook in de richting van het bed en ging naast haar liggen. Ze begon me hartstochtelijk op de mond te zoenen.
Op een gegeven moment voelde ik haar tong in mijn mond. Terwijl we aan het tongzoenen waren streelde ik haar borsten en kneep zachtjes in haar keiharde tepeltjes. Ze zuchtte geil toen ik dat deed. Ik kon hieruit opmaken dat ze het een fijn gevoel vond. Terwijl we aan het zoenen waren lag ik op mijn rug. Om haar ook te kunnen verwennen duwde ik haar opzij zodat zij op haar rug op het bed lag. Hierna begon ik haar tepeltjes te likken. Ze kreunde van genot. Terwijl ik dat deed had ik een paar vingers in haar inmiddels natgeworden kut en vingerde haar. Goh wat wilde ik toch graag met haar neuken. Mijn lul was er helemaal klaar voor want hij stond keihard overeind. Ik kroop iets omhoog en hield mijn lul voor haar natte kutje en wilde hem erin steken. Toen duwde ze mij weg "niet zo haastig mannetje. Al het goede komt langzaam". ze stapte het bed uit en deed een kast open. Hieruit pakte ze een paar handboeien en zei "zo nu zal ik oom agent even boeien". Ze deed mij de boeien om. "Hou je wel van een beetje SM?", vroeg ze. Ik bekende haar dat ik er nog geen ervaring mee had maar dat ik het wel wilde. Toen ze mij had vastgezet met de handboeien liep ze weer naar de kast en pakte een zweepje. Ze kwam naast het bed staan en zette een voet op het bed zodat ik de laars goed kon zien. Ik werd alsmaar geiler. "Dus jij dacht mij zomaar zonder condoom te kunnen neuken smerige viespeuk. Nou ik zal je voor eens en altijd inpeperen dat ik daar niet van gediend ben. Als je hier ooit weer komt dan zal je het wel laten om je lul zonder condoom in mijn kut wilt rammen. Hier pak aan!" Op dat moment kreeg ik een klap met de zweep. Het was niet een erg harde klap en het voelde erg goed. Bovendien zal je na deze behandeling vaker bij mij terugkomen want ik vind je een kanjer van een vent. Een als je dat niet doet dan krijg je klappen". Op dat moment had ik weer een klap met de zweep te pakken. Ik smeekte haar om te stoppen met slaan want de tweede klap met de zweep was aanmerkelijk harder. "Ben jij nou een kerel? Pak aan". Weer had ik een klap te pakken. Ze kwam met haar mond bij mijn mond en begon mij te zoenen. Wederom zei ze "Ben jij nou een kerel?". "Ja", zei ik. Toen liep ze naar de kast en pakte de sleuteltjes van de handboeien en maakte mij los. Eenmaal los keek ik nog eens naar mijn lul die nog steeds hard was. "Laat maar zien dat je een kerel bent en neuk me", zei ze. Terwijl ze dit deed deed ze een condoom bij me om en ging boven me zitten. Weldra zat ik in haar en ze begon heen en weer te schommelen. Terwijl we druk bezig waren draaide ze zich om en ging op haar knieŽn zitten. Ze zei "maak het af op zijn hondjes daar wordt ik enorm geil van".
Ik deed zoals ze het graag wilde en weldra kwamen we beiden tegelijkertijd klaar. Ik gooide het condoom weg en samen met haar liep ik naar een mooie badkamer die in de slaapkamer was om me op te kunnen frissen. Elise vroeg of ik het fijn had gehad. "Ik heb het heel fijn gehad Elise. Graag zou ik nog eens bij je komen om te neuken want je was geweldig. Alleen ik vind het altijd zo zonde voor mijn geld", zei ik. "Jij mag altijd gratis want ik vind je een kanjer. Ik zal je maar eerlijk zeggen dat ik zo verliefd op je zou kunnen worden". Ik erkende dat dat wederzijds was.
Nadat ik klaar was met wassen trok ik mijn uniform aan en Elise deed mij uitgeleide. Via de GSM melde ik dat er een aantal uitgebreide aangiftes waren opgenomen.
Die middag na het werk ging ik weer naar Elise en ik neukte haar nogmaals.
Nu bijna een jaar verder is Elise geen eigenaresse meer van het bordeel. Ze heeft de zaak verkocht en is nu een keurige huisvrouw. Ik kan het weten want ze is nu mijn vrouw. Ik ben enorm verliefd op haar en wil haar nooit meer kwijt.
Aantal keer gelezen:
729
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)