Spannendverhaaltje.nl

Sex met mijn ex collega

-
21-08-2010
Ik was net terug in Nederland na een lange periode toen ik besloot weer eens naar het feestcafé te gaan waar ik jaren dJ was voordat ik weg ging. Het was leuk al die bekende gezichten weer eens te zien maar een sprong daar natuurlijk uit, Kim een van de meisjes, half lang blond, haar mollig maar absoluut een lekker ding (niet voor niets een lekker meisje he). Ze had echt zo’n J-lo kont en weet die goed te gebruiken als er Bubblin’ gedraaid wordt. Ze was die avond net vrij en kwam net uit een andere kroeg in de buurt. Ze kwam direct naar me toe toen ze me zag en zoende me vol op mijn bek waarbij ik zelfs wat tong meende te bespeuren. Na onze avonturen besproken te hebben liep zij de zaak in om zich bij haar vrienden te begeven terwijl ik de hele avond met diverse mensen sprak. Toen de avond voorbij was kwam ze weer naar me toe om te zeggen dat ze naar huis ging. “Zal ik je even thuisbrengen dan?” vroeg ik. “Graag” zei ze. Buiten aangekomen kroop ze dicht tegen me aan waarop ik een arm om haar middel sloeg. We reden naar haar huis waar ze vroeg of ik neg even wat kwam drinken. Hier zei ik natuurlijk geen nee op. Eenmaal binnen op de bank (met wat te drinken) keek ze me verleidelijk aan. “Ik vond het zo leuk je weer te zien, ik heb je echt gemist de afgelopen maanden” Ik had hier echt nooit wat van gemerkt. Goed, in het verleden hing ze ook wel om mijn nek maar ik had dus altijd gedacht dat dit gekkigheid was, want over mannelijke aandacht had ze niet te klagen. Ik zette mijn glas weg en zoende haar. Ik liet me achterovervallen ondertussen haar boven op me trekkend heftig vrijend met elkaar. Ik liet mijn handen onder haar topje glijden zachtjes haar rug strelend. Ze had geen BH aan .
Na een tijdje zo op de bank te hebben liggen vrijen fluisterde ze: “kom, we gaan naar boven” en ik volgde haar de trap op. In haar slaapkamer ontkleedde ik mij waar ze me bij hielp waarna ze zichzelf ontkleedde. Ze had een paar lekkere borsten (C-cup). Toen ze haar spijkerbroek uittrok kam er een hoog uitgesneden slip tevoorschijn maar toen ze die uit wilde trekken hield ik haar tegen. “Dit cadeautje wil ik zelf uitpakken schat” Ik zat op de rand van haar bed en trok haar tegen me aan en zoende haar buik vaag de geur van haar poesje ruikend.. “Ga maar eens lekker liggen schat dan zal ik je eens lekker verwennen” waarop ze languit op bed ging liggen terwijl ze me met zaadvragende ogen aankeek. Ik pakte haar rechterbeen en gaf een zoen op haar voetzool waar ze de kippenvel van kreeg. Plagend ging ik heel langzaam naar beneden, haar kleine kusjes gevend. Bij har poesje aangekomen liet ik mijn tong lang het randje van haar slipje glijden waarop ze kreunde haar vingers door mijn haren glijdend.. Ik bleef haar nog even plagen door daarna haar ander dijbeen te zoenen langzaam weer naar boven gaand, waarop Kim een protesterend geluidje liet horen. Ik keek haar quasi vragend aan waarop ze kreunde; “Oh, lik me alsjeblieft”. Ik gaf haar nog een zoen op haar dijbeen waarop ik plotseling mijn tong over het kruis van haar slipje gaan waarop ze een luide kreun liet ontsnappen. Ik bleef haar nog even plagen door over haar slipje te likken en blazen, haar bedwelmende geur inademend toen ik het beetpakte aan de zijkanten. Ze trok haar billen van het bed waarop ik het uit kon trekken. Ik zat op mijn knieën tussen haar benen mijn paal stram en zachtjes wippend vooruit.. "Oohhh ik wil je pijpen”. “Dat is goed maar ik ben nog niet klaar met je dus kom maar op me liggen.. Ik trok haar overeind waarop ik ging liggen zodat ze op me kon liggen in een standje 69 met haar drijfnatte kut boven mijn mond zodat ik haar heerlijk kon beffen ondertussen de bedwelmende geur van haar kut en kont opsnuivend.
Jezus, wat werd ik geil van die meid zeg. Ze pakte mijn pik beet, trok het vel helemaal naar achteren en liet haar tong over mijn eikel gaan die nat was van het voorvocht. Mmm, kreunde en begon me heftig te pijpen waarbij ze mijn pik iedere keer diep in haar keel liet glijden. Ik dacht dat ik gek werd. Ze had een lekker kaalgeschoren kutje met kleine lipjes terwijl haar gaatje een beetje openstond, haar kutvocht rijkelijk stromend. Ze smaakte zoet en ik werd hier zo bronstig als een aap van. Ik concentreerde me op haar klitje dat keihard was en liet het puntje van mijn tong hier pijlsnel overheen gaan. Plotseling liet ze mijn pik uit haar mond glijden en kreunde, “oh, ik kom…” haar poesje steviger tegen mijn gezicht aan duwend en haar rug krommend. Ik sloeg mijn armen om haar billen en bleef haar maar likken totdat ze haar sluizen openzette en begon te schokken ondertussen luid kreunend. Ik bleef haar maar likken en probeerde haar vocht weg te krijgen wat letterlijk uit haar poesje kwam spuiten. Toen ze wat bedaard was kroop ze van me af en gaf me een lange natte tongzoen. “Dat was heerlijk schat, nu ga ik jou klaarmaken”. Ze zakte weer af en begon me weer vol overgave te pijpen af en toe aan het topje zuigend waarbij ze haar tong over mijn eikel liet gaan en dan mijn eikel weer diep in haar keel liet verdwijnen. Lang hoefde ze me niet meer te behandelen en ook ik kwam heftig klaar haar mond volspuitend. Ze slikte alles door en likte min eikel schoon. Ze kwam weer naar boven waarop we in elkaars armen gingen liggen elkaar zachtjes kusjes gaven en streelde. Zachtjes masseerde ze mijn half stijve pik want we waren nog niet klaar natuurlijk. Al snel begon hij weer te rijzen, want ik wilde dit kind maar al te graag. Toen hij weer stijf en stram stond fluisterde Kim, “Kom” en ze ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Ik hield haar echter tegen en ze keek me vragend aan.. “Ga op je zij liggen lieverd, ik wil tegen die lekkere kont van je aanrijden” waarop ze aan mijn verzoek voldeed.
Ik duwde haar linkerbeen naar boven zodat haar poeje vrijkwam. Ik liet mijn eikel een paar keer door haar geultje glijden waarop ik hem grommend in haar gaatje duwde. “Ohh” kreunde ze met gesloten ogen haar mond half open. Langzaam pompte ik mijn pik in en bijna uit haar heerlijk strakke poesje dat aanvoelde of er allemaal ribbeltjes inzaten en zachtjes smakte alsof het mijn pik lekker vond. Ik kroop dicht tegen haar aan zodat ik haar heerlijke kont in mijn lendenen voelde en pakte een van haar borsten in mijn linkerhand waarop ik deze zachtjes begon te strelen af en toe mijn duim over haar keiharde tepel wrijvend. Kim lag hier allemaal met gesloten ogen en een rood bezweet gezicht van te genieten, zachtjes hijgend, Ik rook de geur van haar haar en ik haalde mijn hand even van haar borst zodat ik haar hoofd kon draaien om haar een lange tongzoen te geven. Ondertussen mijn hand weer afdalend naar haar borst. “Stooooop”, Kreunde Kim, waarop ik haar losliet. “Even een ander standje” waarop ze me achterover duwde en met haar weer zeiknatte kut op me ging zitten. Ze keek me met een geile blik aan met haar handen over mijn borst strelend. Ze kwam weer een stukje omhoog, greep mijn pik en liet zich er overheen zakken met gesloten ogen tot mijn pik diep in haar sneetje begraven zat. Wat was dit toch een heerlijk geil kind. Ze gleed over mijn pik heen en weer waarop ik mijn handen over haar buik naar boven liet glijden om haar borsten te masseren, na een tijdje liet ze zich voorover vallen om weer met me te vrijen. Ik liet mijn handen afdwalen naar haar heerlijke billen waarop ik mijn linker wijsvinger over haar anusje liet glijden.
Ze huiverde en ik begon wat kutsap naar boven te hevelen om de boel wat te smeren waarop ik mijn wijsvinger langzaam in haar anus perste en langzaam heen en weer begon te halen. “Oooooookkkkk” kreunde Kim, en begon aan mijn oorlel te sabbelen. Plotseling kwam ze weer overreind zodat mijn vinger uit haar anusje gleed en begon heftiger te wippen, Ze gleed over mijn pik heen en weer met een grimas op haar gezicht waarop ik haar kutspieren duidelijk voelde samentrekken mijn pik extra masserend. Voor de tweede keer kwam ze heftig klaar waarop ik het ook niet meer hield, overeind kwam en haar heftig beetgreep, ondertussen mijn pik in haar leegspuitend. Ik liet me weer achterover zakken, haar meetrekkend waarop we een tijd zo bleven liggen totdat mijn pik uit haar poesje gleed. Kim keek me lief aan waarop ik mijn hand door haar blonde haren liet glijden. “Waarom hebben we dit nooit eerder gedaan?” vroeg ze , en ik kon het niet meer met haar eens zijn.
Aantal keer gelezen:
756
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)