Spannendverhaaltje.nl

Sex met Jo 60 jaar

-
16-08-2010
Jo is de moeder van m,n beste vriend uit de jaren 80-90. Ze woonde met hem en haar man bij mij in de straat.Ik kwam bijna dagelijks over de vloer bij hun thuis en op de camping.Ik had geen ervaring op sexgebied, behalve masturberen en sexboekjes kijken maar Jo bracht daar verandering in. Ze was een lekkere volle vrouw met grote zware borsten,ronde billen-donker haar, een stel goede heupen,en 1m70 ongeveer, altijd vrolijk, maar ze was wel ouderwets gekleed zeg maar truttig. Door met haar borsten tegen me aan te lopen,of haar deur open laten staan als ze zich omkleedde kreeg ik steeds meer gevoel voor haar.
Ook voelde ze vaak aan m,n kont en in m,n kruis als haar man en zoon niet in de buurt of thuis waren.Het voelde lekker als ze dat deed en ik pakte haar ook wel eens bij haar kont vast,maar haar borsten of kruis dat durfde ik niet.Er was dus van beide kant interesse voor elkaar in de loop der jaren.Op een zomerdag werd ik door haar man gevraagd om een zware klus te doen op de camping voor een dag of drie en ik bleef daar dus ook slapen. Vanwege zijn gezondheid kon hij deze klus niet aan en moest thuis blijven. Ok,ik klussen daar in die hitte maar het rijk voor mij alleen,want ik woonde toen nog thuis. De tweede dag daar kwam hij even kijken met Jo en alles liep goed.
Ze had een tasje bij zich en zei:ik kom je helpen met de lichte dingen en maak eten voor je. We aten met z,n drieen en daarna ging haar man naar huis terug. Ik ging verder met stenen loshalen en Jo was het terras aan het vegen. Om tien uur nokte ik ermee,want het was nog steeds klam en heet weer. Jo was ondertussen gedoucht en pakte weer eens wat te drinken voor ons en samen zaten we op het terras aan de waterkant.De hitte had wel wat gevergd van mij,ik was moe! Had nog even geen puf om te douchen of mijn zwembroek te wisselen voor een korte broek. Jo zat tegenover mij en vroeg of ik wel prettig werkte in mijn zwembroek met al die schurende stenen. T,is zo heet, zei ik, dat alles in de weg zit met de hitte.
Ondertussen zag ik dat Jo haar zwarte onderjurk aanhad. Die had ze thuis ook wel eens aan in de slaapkamer, maar in de woonkamer deed ze altijd een badjas erover. In huis durfde ik niet lang te kijken naar Jo maar nu wel.Het was een vrij dunne onderjurk want haar grote borsten pasten er net in. Ze stond op draaide langzaam een rondje en vroeg: vind je hem mooi staan bij mij? Ja,eerlijk waar heel mooi zei ik.Ze kwam bijna tegen me aan staan draaide weer een rondje zodat haar buik en billen me bijna raakten en deed dit nog een paar keer.Uit reactie gaf ik zacht een tik op haar billen wat ik in huis ook wel eens deed. Lekker,je mag wel harder slaan hoor zei ze en duwde haar billen tegen mijn gezicht aan.Ik beet toen zacht in haar billen ondanks dat ik ineens zat te rillen van de spanning en wat er misschien zou komen.
Ze lachte weer en draaide zich om en trok me omhoog naar haar toe. Ze pakte mijn hoofd duwde hem naar beneden tegen haar borsten en zei voel maar lieverd, Dit word ook voor jou als je wilt. Ze duwde mijn hoofd weer naar achteren liet haar onderjurk op de grond glijden en daar stond ze dan helemaal naakt in volle glorie. Grote zware borsten met een paar kort uitstekende tepels,,en een volle bos haar op haar poes,een paar fantastische heupen,en een grote ronde kont.Het was ondertussen bijna donker buiten en van binnen uit de caravan scheen een lamp zodat ik haar toch helemaal kon bewonderen. Weer draaide ze een paar keer rond. Ze ging weer tegenover me zitten en zei laat het maar over je heen komen,lieverdje van me. Ik stond daar nog steeds met een rooie bam te trillen van de spanning.
Ook vroeg ik me af: nou zie ik haar naakt en mijn pik word niet hard terwijl ik het in m,n fantasie al met haar gedaan heb en spuitend klaar kwam. Ga zitten jongen van me,ik haal nog wat te drinken. Ik had even lucht,kon weer denken,maar waaraan? Toen kwam ze terug met wat te drinken en ging weer tegenover me zitten. O lieverdje,er komt een hoop over je heen,nu een oude vrouw van 60 bloot bij je zit. U bent helemaal niet oud hoor zei ik. En u bent overal mooi rond en zacht hoor.Ik heb er wel eens aan gedacht als ik u bloot zag wat ik zou doen met u. En wat is dat dan? vroeg ze. Ik liet het maar over me heen komen en zei: ik zou overal aan willen voelen bij u en vooral die grote borsten. Ze sprong op pakte m,n hand trok me mee en ging in de ligstoel liggen en plaatste m,n hand op haar borsten, bewoog m,n hand en na een aantal sec. nam ik het over.
Ik ging over haar borsten naar d,r nek ,hoofd, terug naar haar borsten en begon zacht te spelen met haar tepels die harder werden.Toen pakte ze m,n hand en wreef hem over haar buik naar d,r poes toe. Ze dirigeerde mijn hand zacht naar haar gleuf toe,wreef m,n vingers over haar gleuf en weer terug naar de onderbuik en dit steeds opnieuw. Ik trok m,n hand los en zei ik doe het zelf, ok? Ik had gevoeld dat erbij haar lipjes steeds meer vocht uitkwam en ging nu op zoek met m,n vingers.Vinger van onder naar boven en weer terug,steeds opnieuw en steeds werd het natter. Ik had haar behoorlijke clit opgemerkt en merkte dat ze zwaarder ging ademen. Toen ik een minuut of vijf bezig was haar clit te verwennen met m,n vinger begon ze te steunen en te schokken en dat ik niet moest stoppen op die plek waar ik bezig was. Nee,ik was gek.
Ik had een soort van macht ontdekt die ik over een vrouw kon hebben. Een keer of drie toen ze bijna klaarkwam haalde ik mijn vinger van die clit en ging over haar lipjes heen,zo langs de binnenkant van haar bovenbenen en dan telkens weer terug en dat een paar keer herhalen. O, schatte lieverdje van me,o jongen toch, ga door riep ze steeds tot ze ineens begon te schudden en te trillen in die ligstoel.Ze trok haar benen op en ik bleef doorgaan met de vinger en ik voelde het van binnen steeds warmer en natter worden.Haar tepels staken 1 of 2cm uit die borsten zag ik. Met m,n ene hand bleef ik met haar clit spelen en m,n andere gebruikte ik nu om haar tepels te masseren en harder te laten worden. Ze schokte nu harder en bleef roepen dat ze klaar wilde komen. En ja hoor,daar kwam ze me toch klaar.
M,n vinger speelde nog steeds met haar clit en van m,n andere hand gebruikte ik m,n vinger om in haar kutje te soppen. Er kwam wat vocht uit haar poesje lopen en liep langzaam over haar schaamlipjes naar beneden. En ik bleef met m,n vinger in haar poesje soppen en bleef ook zachtjes met haar clit spelen.Ze lag nu bijna stil op die stoel en was nog aan het bijkomen van haar orgasme. Na een minuut of 3 zo gelegen te hebben haalde ze m,n vinger uit haar poesje en zei stop maar lieverd. Ik blijf nog even liggen hoor zei ze,want ik kan nu nog niet op mijn benen staan. Ik heb dit al jaren niet meer meegemaakt hoor, lekkere schat van me zei ze. M,n man kan vanwege zijn gezondheid mij dit helaas niet meer geven,en daar moeten we ons bij neerleggen.Maar als ik zo bijgekomen ben dan wil ik van jou een man maken. Maar wil je iets niet doen dan moet je het zeggen,schattelieverdje van me.
Je moet het zeker weten dat je het wilt hoor schat. De namen die ik gebruik zijn fictief uit respect voor Jo en haar familie. Ik vind het mooi voor vandaag en vertel in deel 2 of ze een man van me gemaakt heeft of dat ik toen toch niet durfde. Maar voor mij was dit belangrijk omdat dit m,n eerste ervaring met de sex was en ik het nooit zal vergeten.
Aantal keer gelezen:
896
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)