Spannendverhaaltje.nl

Sex met Jo 60 jaar - deel 3

-
16-08-2010
Jo kwam een dag eerder als gepland op de camping terug met haar familie vanwege de warmte. We gingen met z,n allen eten en het werd een leuke middag en avond.. Toen ze weggingen vroeg haar man of ik nu en in de toekomst wat meer op Jo wilde passen, want hij ging samen met z.n zoon meer op pad naar beurzen toe. Moet dat echt vroeg ik? Als jij niet wil jongen,dan hoeft het niet. Je mag ook met ons mee naar die treinbeurzen maar dan is Jo zo vaak alleen,zei hij. U weet die beurzen vind ik niet zo interresant hoor,en ik vind het niet erg om hier of bij u thuis te zijn, en ik heb het altijd gezellig met Jo dus geen probleem voor mij. Mooi,ben ik blij dat je op mijn vrouw let. Jo en ik zwaaiden ze, uit en ik zag nu aan Jo dat ze een dun jurkje aan had met een vest erover. Haar vest ging meteen uit en daar stond m,n heerlijkheid weer voor me. Wat pas je heerlijk in dat jurkje, zei ik,haar borsten sprongen er weer bijna uit en de tepels staken door de stof heen. Wat ben je weer lekker om te zien.
Grote smile op haar gezicht en ze zei: ik heb weer lang genoeg tussen de oudjes gezeten en vind het zalig om met m,n geile bink te zijn en in m,n blote kont te gaan lopen. Ze liep naar binen ,ik ging achter haar aan en kuste haar. Ik voelde dat ze geen slip droeg en zei dat ze woord had gehouden. Met jou heeft een slip en bh toch geen nut dus laat ik het uit. Toen ik de afgelopen dagen bij die kennissen en vrienden was heb ik ook sliploos rondgelopen en het voelde heerlijk vrij, zei ze.Ondertussen had ik m,n broek op de grond laten glijden en stond met m,n harde pik tegen haar buik aan en trok haar jurk omhoog. Je bent weer hard en hebt me gemist,he? Zeker weten Jo, zei ik en ik ging achter haar staan met m,n pik tegen haar billen aan en begon met haar tepels in haar jurk te spelen. Ze greep m,n pik vast en begon er langzaam aan te rukken.
Ga op de tafel zitten zei Jo,wat ik ook deed. Ze ging verder met rukken en begon aan m,n tepels te sabbelen. Ik wilde haar jurk uit doen maar ze zei: ik ga jou even laten spuiten en dan kan jij mij straks lekker verwennen. Ondertussen begon ze m,n ballen te masseren op zo,n manier dat ik gek werd van geilheid. Ze kriebelde zacht met haar nagels over m,n zak en ging telkens heen en weer met die vinger. M,n pik nam ze in haar andere hand en hield hem stil. Wat klopt hij weer lekker in m,n hand zei ze en ze begon er hard in te knijpen. Toen begon ze weer te sjorren en bleef er in knijpen,ik dacht dat m,n vel zou scheuren en toen liet ze hem weer los. Even laten rusten zei ze, ze liep naar de badkamer en kwam weer terug met babyolie. Ze smeerde m,n pik goed in met een lading olie en begon weer te rukken. Ik voelde dat m,n orgasme er weer aan zat te komen en zei dat tegen Jo.Ze ging voor me op een stoel zitten en zei dat ze m,n zaad weer op haar borsten wilde hebben,begon weer lieve woordjes te roepen en rukte nu veel sneller.
Ik ga spuiten Jo,het komt er weer aan. Ik wil zaad op m,n borsten van jou, ik wil ze net als twee dagen terug insmeren met je geile sap. Spuit over me heen,geef het aan mij geile bink,schattelieverdje van me. Ik gaf het aan haar en spoot haar borsten,haar nek,haar schouders en haar jurk onder met een paar flinke stralen zaad. Je hebt het opgespaard voor me,wat een lading zeg.Ze liet haar jurk onder haar borsten zakken,smeerde ze allebei helemaal in en deed haar jurk omhoog. Wat geil weer Jo, je meloenen glimmen weer helemaal van m,n sperma. Lekker zei ze,ik laat het weer intrekken tot het opgedroogd is. Haar nek en borsten glommenvan m,n zaad en haar lichtgele jurkje had ik ook ondergespoten. Jo nam m,n pik weer in haar hand en rukte zachtjes en de laatste druppels liepen eruit. Ik zat nog op de tafel en Jo zat nog voor me op de stoel met m,n pik in d,r hand toen de deur plots open ging.
Kut, ik was vergeten de deur op slot te doen.Als je in die caravan binnenkwam stond je meteen in de woonkamer dus we konden nergens heen. Daar kwam de vijfenzestigjarige schoonzus van Jo binnenlopen die ook op deze camping zat. Omdat het buiten fel zonlicht was, moest je als je binnenkwam even je ogen laten wennen omdat de gordijnen dichtzaten. Jo sprong op, ik kon nergens heen en ben maar op de tafel blijven zitten. Haar schoonzuster Riet,zag ons eerst zo zitten tot Jo opsprong. Potverdorie, wat is dit Jo? Ja,wat is dit Riet,zou je zeggen. Riet wist niet waar ze moest kijken.Ze zag mij naakt op de tafel zitten met een glimmende pik van de olie en waar af en toe nog een druppeltje sperma uitliep. Ze zag Jo met glimmende ondergespoten borsten en een jurk waar het sperma zichtbaar op zat.
Dit is toch niet wat ik denk en zie, zei Riet? Ik zei maar niks en weglopen had toch geen zin,we waren gesnapt. Het lijkt wel een locatie voor een sexfilm zei Riet,loop jij gewoon te kloten met zo,n jonge jongen? Jo waste haar handen en pakte voor ons wat te drinken en bleef kalm. Zou jij niet wat aantrekken, meneer de pornoster, zei Riet tegen mij. Ik hoef jou zo niet te zien. Maar ik wel zei Jo, jij hoeft niet te zeggen wat wij moeten doen,en schat blijf maar lekker bloot zitten. Jij hebt heel wat aan Joop, je man, uit te leggen zei Riet. Ik heb niks uit te leggen aan Joop,want hij komt hier niks van te weten. Dat denk ik wel zei Riet, want het is toch niet normaal dat jij je laat onderspuiten en sex hebt met zo,n jonge dekhengst. Nou,zei Jo,dan zal ik Joop ook laten weten dat jij hem en onze zoon op hele jonge leeftijd al sexfilms liet zien en ook aan ze zat te voelen.Riet werd rood en was opeens stil. Jo zei: jarenlang vind m,n man het erg dat hij geen sex kan hebben vanwege z,n ziekte,we hebben er ons bij neergelegd samen en jij wil hem nu gaan kwetsen?
Ik zie echt niet in dat hij bij me weg zal gaan,en als het wel zo is dan is dat aan jou te danken. Hij blijft alleen achter met z,n zoon en niemand verzorgt ze. Je pakt me dan m,n gezin af wat ik niet wil,maar m,n geile bink hier kan je me in ieder geval niet afpakken. Rob ga even staan,zei Jo tegen mij. Wees eerlijk Riet en kijk eens naar hem. Je kan van hem als jonge meid of oude tante zoals wij toch geen genoeg krijgen? Er zullen maar weinig vrouwen zijn die nee tegen zo,n lijf zouden zeggen,dus neem mij niet kwalijk hoor. Ok ok zei Riet,hij heeft een prachtig lijf als ik eerlijk ben,maar ben het niet eens met de situatie. Maar ik wil m,n broer niet depri maken of pijn doen.Ik schonk wat te drinken voor Riet en Jo in en ze praatten het zeker een uur of 2 uit met elkaar.Ik schonk steeds wat in voor ze. Eigenlijk werd ik opgewonden van dit alles want Jo zat met haar ondergespoten borsten en jurk met Riet te praten. En ik liep daar nog steeds in m,n blote kont of het de normaalste zaak van de wereld was.
Ik zag Riet en Jo ook steeds naar me kijken en voelde m,n pik weer een beetje opkomen. Maar dit kwam niet door Riet, want dat was altijd al een zuurpruim vond ik, en een oude vrouw maar ze zat me wel de hele tijd te bekijken. Ik begon weer geil te worden,van de hele situatie op zich en ben toen gaan douchen en heb toen ook m,n ballen en pik kaal geschoren. Dat wilde ik al eerder doen voor Jo en mij,maar ik wilde nu ook de reactie van Riet zien. Ik kwam uit de douche en de dames zaten nog steeds binnen te praten.Jo had een paar lampjes aangedaan omdat het ondertussen donker was geworden. Ik liep in m,n blote kont de keuken in en nam wat te drinken mee voor ons. O,wat heerlijk zei Jo, toen ik wat inschonk voor haar. Kom even voor me staan jongen,wat zie ik nu? Ik geloof m,n ogen niet. Ik ging voor Jo staan en die bekeek m,n pik en ballen of ze voor een etalage stond. Wat ben je mooi kaal en glad, en m,n pik begon nu hard te worden. Wat een prachtige kale harde paal en mooie gladde ballen,wat een geil gezicht, heerlijk zei Jo. Moet ik dit alles maar aanhoren van jou,zei Riet. Al die geile praat, ik word er niet goed van.
Jo zei: Kijk Riet dat bedoel ik nu.Je doet of je niks ziet maar het kwijl loopt bijna uit je mond. Wat,vroeg Riet. Wees eerlijk, je kan je ogen niet van hem afhouden en ziet ook wel dat hij een mooie gladde paal en zak heeft. Riet werd vuurrood wilde opstaan en zei, ik ga weg. Je hoeft niet weg zei Jo, maar die mannen van ons, als ze gezond zijn redden dit niet om na een uur of twee, of eerder weer opgewonden te worden. En je mag rustig weten dat ik hier echt geil van word. Ik ga nu weg zei Riet,met een paars hoofd wat op ontploffen stond. M,n pik was stond op volle kracht zag ik, en ik vond het wel leuk om Riet,die bijna door de vloer wilde zakken van schaamte,te imponeren met m,n lichaam en pik. Ze wist niet waar ze moest kijken,zat te stotteren,wilde opstappen maar kon of wilde niet. Ik schonk de glazen nog een keer vol, Jo en Riet dronken wijn en ik cola. Jo ging naast Riet zitten op de bank en vroeg of ik voor ze wilde staan.
Het kon me niks schelen om m,n stijve voor ze te showen. Ik werd steeds geiler. Jo lachte naar me en Riet had nu toch alleen oog voor m,n harde kale pik en zak, en keek nergens anders meer naar. Jo vroeg of ze al opgewonden werd nu ik zo voor haar stond. Riet stond gelijk op en liep naar de deur, liep terug en ging weer zitten. Je bent na al die jaren weer geil geworden,he Riet, lachte Jo haar toe. Vroeger voelde je aan ze zonder te vragen,en nu moet je hem vragen of je misschien aan z,n prachtige pik mag voelen. Riet stotterde eerst wat en vond het een prachtig gezicht zo,n stijve kale pik met zak,zei ze uiteindelijk met een nog paars hoofd. Jo pakte m,n pik in haar hand en hield hem alleen vast. Kijk Riet, deze zalige pik gaat mij binnenkort nog meer verwennen,maar ik moet hem nog eerst ontmaagden. Riet keek met hele grote ogen en dacht dat we al geneukt hadden. Nee zei Jo, we hebben elkaar al verschillende orgasmes gegeven, maar we zijn nog niet echt van bil gegaan. Je hebt vroeger ook wel eens aan die jongens lopen voelen,heb ik nooit wat van tegen jou gezegd.
Riet werd weer paars van kleur en zij dat ze spijt had van toen. Is verder niks gebeurd zei Jo,dus we laten het zo. Riet kreeg weer een normale kleur en ontspande zich,terwijl Jo wenkte dat ik voor Riet moest gaan staan. Ik ging voor Riet staan en Jo pakte m,n pik weer in haar hand en begon er zacht aan te sjorren. Wat is dit vroeg Riet. Nou,hij vind dit erg lekker als ik dit doe, en misschien mag jij ook wel even. Kom op Jo, zei Riet het is jouw vriendje en dit zeg je toch niet tegen mij. Jawel zij Jo, maar vroeger voelde je ongevraagd aan hem. Lieverd, vroeg Jo,als zij het vraagt aan je, mag zij dan ook even aan je voelen? Dit was echt een oud wijf die Riet. Jo zag er veel jonger uit en lekkerder voor d,r leeftijd. Eeerlijk gezegd was ik bloedgeil geworden door met m,n stijve lul rond te lopen,terwijl die vrouwen naar me bleven kijken. Ik weet het niet,alleen als Riet het echt wil,zei ik. Het hoeft echt niet hoor, zei Riet. Ik moest m,n broek toch aandoen van jou,zei ik tegen haar, en duwde m,n lul bijna in haar gezicht.
Ja, jeetje jongen, ik zie jou bezig met Jo en dat was nogal een schok,zo,n jonge knul met een oudere vrouw. Maar wel heerlijk en eerlijk, zei Jo. En wanneer heb jij voor het laatst een harde pik in je hand of lijf gehad vroeg Jo aan Riet. Heel lang geleden zei ze,en als ik jou met hem zo zie dan ben ik toch wel jaloers op jullie. Jo rukte op een rustig tempo verder terwijl Riet al haar bewegingen volgde. Mag Riet aan jou voelen, schattelieverdje van me? Alleen als jij het goed vind, en Riet moet zeggen waarom ze aan m,n lijf wil zitten Jo. Het is bijna een droom voor mij om jouw jonge lijf en pik zo te zien, en ik zou je net als Jo, lekker willen verwennen zei Riet nog steeds met een rooie kop. Jo pakte de hand van Riet en sloot die om m,n pik heen. Alleen vasthouden Riet, niet rukken,en zeg me wat je voelt. Riet kleurde rood tot aan d,r slippers en hield me in haar hand. Ik voel hem in m,n hand klopppen zei Riet.
Is dat een harde of niet vroeg Jo. Dit heb ik nooit gevoeld,dat kloppen maar hij is goed gezond zei Riet. Jo zei : kom maar Riet,ga maar door,begin hem maar zacht te rukken. Riet begon me zacht te rukken en deed m,n pik recht omhoog tegen m,n buik aan,en zat op d,r gemak m,n zak te keuren. Wat mooi glad en kaal ben je, en wat heb je een mooie glimmende pik. Dank je,zei ik. En je hebt ook harde tepels zie ik. Dan doe je het prima Riet, zei Jo, die opstond en aan m,n tepels begon te sabbelen. Geil met een grote G was dit zeg. Een oud wijf die m,n pik rukte en m,n lieve Jo die m,n tepels masseerde. Het tempo werd opgevoerd door de dames en voelde zalig, en op een gegeven moment voelde ik m,n pik in wat warms en vochtigs verdwijnen. Ik keek naar beneden en zag m,n pik in de mond van Riet op en neer bewegen.
Dit voelde geiler dan geil zeg. Jo verwende m,n tepels en stopte er mee toen ze zag dat Riet m,n pik in haar mond had. Ik dacht dat je er schande van sprak over m,n jonge vriend zei Jo. Is dat z,n pik in je mond die ik hoor soppen of is dat je soppende poes die ik nu hoor, vroeg Jo aan Riet. Pas maar op zei Jo tegen mij,straks vreet ze je pik op. Riet liet hem na een minuut of drie uit haar mond glijden en zei: je hebt gelijk Jo, ik mis dit toch erg en ik wil dit veel meer doen, slikte m,n pik weer in en sabbelde door. Jo zei tegen mij:dit wilde ik ook doen bij je,maar Riet is me voor,geile bink. Jo ging achter me zitten op haar knieen en begon met haar vinger m,n zak te strelen. Ook begon ze licht richting m,n anus te kriebelen en tegelijkertijd streelde ze m,n benen. Kom op Riet,zuig die pik harder of ik zet je de caravan uit. Je zuigt m,n geile bink goed aan z,n kale pik of anders stop je maar.
Riet slurpte m,n pik zo ver in haar mond dat ze hem af en toe uit haar mond moest laten glijden om naar adem te happen. Daar stond ik dan weer in m,n blote kont, werd verwend met handen en mond door twee zestig plussers die me bloedgeil en gek maakten. Ik ga zo spuiten dames zei ik. Riet liet m,n pik in haar mond tekeer gaan en was niet van plan om te stoppen. Jo liep naar mij toe en trok me aan m,n kont naar achteren zodat m,n pik uit haar mond schoot. Ik wil je zaad weer zei Jo. Sorry Riet, maar z,n zaad is voor mij alleen. Ok, ik snap het Jo. Jo ging op de bank zitten en haalde haar grote borsten uit haar jurk en Riet ging opzij van me staan en ging me nu steeds sneller rukken. Jo zei allerlei lieve woordjes enz.enz. Laat hem maar goed spuiten,ik wil alles over m,n borsten.Ik trek hem helemaal leeg,die geile bink van jou zei Riet.
Kom op Riet,laat die geile bink spuiten,ik wil z,n zaad. Ik werd gek van geilheid door die twee tantes. Ik kom Jo, ik ga spuiten Riet zei ik. Ik had al gespoten vandaag maar door die geile twee kwam er weer een lading uit. Jo kreeg weer een lading zaad over haar heen. Riet bleef rukken tot ik leeg was en bleef er toen mee in haar hand spelen. Wat komt jou sperma er met flinke stralen uit zeg,moet je Jo zien. Ik had Jo in haar gezicht gespoten en dat drupte nu van haar gezicht op haar borsten. Het sperma zat op Jo d,r wang,mond,neus, en een grote klodder op en in haar oog. Ze veegde het zaad uit d,r oog en bleef er een poos mee knipperen. Ik pakte een beetje water en spoelde haar oog uit. Na een min. of drie kon ze hem weer openhouden. Sorry Jo, z,n zaad kwam er sneller en harder uitgespoten als dat ik dacht. Ja ik had het in de gaten zei Jo,ik wist niet dat sperma zo kon kleven in m,n oog. Nou moet ik jullie zeggen dat ik het niet dagelijks in m,n gezicht en oog krijg. O nee, lachte ik.
Nee,dat weet jij ook wel geile hengst van me,lachte Jo,dit is de eerste keer in m,n zestigjarige leven dat ik sperma in m,n gezicht heb gekregen en dat heb jij voor elkaar gekregen. Ik geef Riet de schuld want die liet me spuiten over jou,ze heeft slecht gericht. Jaja lachte Riet, ik wist niet dat jij bij de tweede keer zo hard kon spuiten met je spermakanon. Ik zei het je toch Riet,hij is een geile bink. Je kan zo wel een douche gebruiken Jo, met al dat zaad over je lijf ,en je jurk een wasbeurt met al die klodders. Het voelt heerlijk aan Riet, als dat sperma in je huid trekt. Weet ik niet zei ze. Twee dagen geleden heeft meneer hier een zaaddonatie over m,n borsten gegeven en ik heb ze nog niet gewassen,heerlijk dat jonge zaad over en in m,n lijf zei Jo. En toen ik binnen kwam had je alweer een zaaddonatie van hem gehad en nu weer. Jij gaat echt los met hem met hem, zei Riet. Zeg nou niks over mij, zei Jo,want een jonge jongen is niks, zei jezelf,maar je slikte net bijna z,n pik in en was bijna helemaal van de wereld.Riet kreeg een rooie kop en vroeg: echt waar?
Je vrat z,n pik bijna op,kom op Riet. Ja,het is lang geleden dat ik een pik in m,n mond en lijf heb gehad, vroeger pijpte ik m,n man met plezier omdat ik hem er helemaal gek mee kon maken. Hoe pijpte Riet jou net, vroeg Jo. Riet, jij bent de eerste die me heeft gepijpt in m,n leven, en ik vond het zalig. Dank je,zei ze. Ik ben wel jaloers op jullie toekomstig sexleven samen. Ik pakte wat te drinken terwijl Jo het zaad van haar gezicht haalde en toen gingen we zitten met z,n drieen. Riet was haar schaamte nu wel kwijt want ze sprak met ons een poosje over hoe haar sexleven was geweest. Jo sprak over ons samen en Riet zei weer dat ze jaloers op ons was vanwege de sex. Na een tijdje zei Riet dat ze naar haar caravan ging en Jo vroeg of ik met haar mee wilde lopen. Is goed, ik breng haar weg zei ik. Jo groette Riet en ging zich douchen. Ik deed m,n korte broek aan en m,n slippers en liep met Riet mee. Onderweg zei Riet dat ze me nu niet meer als de vriend van haar neefje zag maar als een geile dekhengst en of ik dat erg vond.
Ik zit er niet mee zei ik. We kwamen bij haar caravan en ze kuste me gedag, en liet meteen haar hand in m,n broek glijden. Ze begon zacht te sjorren en ik voelde m,n pik in haar hand groeien. Het voelde best lekker, maar zo geil als net met hun samen werd het niet meer. Ik ben bang dat ik geen kans bij je maak om sex met je te hebben zei ze.Ondertussen deed ik m,n pik in m,n broek en zei: sorry,Riet je hebt me goed gepijpt en gerukt en als je een keer een klus voor me te doen hebt dan wil ik het op die manier goedmaken met je. Maar Jo is mijn vriendinnetje. Jammer ,mocht het niet goed gaan dan staat m,n deurtje altijd wagenwijd open voor je.Dag jongen,zei Riet. Tot een andere keer tante Riet, zei ik en liep terug naar Jo. Het was nu bijna 12 uur geworden en Jo was nog niet klaargekomen vanavond maar daar wilde ik verandering inbrengen.
Aantal keer gelezen:
901
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)