Spannendverhaaltje.nl

Sex fantasie wordt werkelijkheid

-
12-07-2012
Dit verhaal is geschreven door Kees B meer verhalen van Kees B Daar lig je dan als 35 jarig man in bed. Net met je vrouw sex gehad, maar het voelt niet als geweldig. Is dit nu alles bedenk ik me?
het is niet slecht maar veel variatie zit er ook niet in. Daarnaast ben ik altijd degene die het initiatief neemt, van haar zijde komt er weinig tot niets.
we spreken er regelmatig over, ik vertel mijn fantasieën maar zij geeft aan deze totaal niet te hebben.
om ons sex leven te stimuleren heb ik afgelopen jaar een vibrator en later een dildo gekocht.
Deze heeft ze ook wel gebruikt, vooral 's middags om wat spanning kwijt te raken.
Mij lijkt het wel wat om met handboeien te gebruiken. Ik heb het niet met haar besproken om het extra spannend te maken (voor mijzelf) en om de fantasie goed uit te werken.
ik besluit om online de handboeien, enkelbanden en riempjes te kopen. Ons bed heeft namelijk wel de mogelijkheid om div zaken te bevestigen.
enkele weken later wordt ik midden in de nacht onrustig wakker, ik heb ongelofelijk veel zin in sex. Mijn vrouw daarin tegen ligt te ronken. Wel krijg ik een stout plan, zal ik hem uitvoeren of een braaf jongetje zijn en het niet te doen. Schijt, ik heb zin in sex en ze zal het weten ook.
ik besluit om de boeien aan het bed te bevestigen, zodanig dat het moet lukken om haar armen en benen vast te maken.
zoals gewoonlijk ligt ze op haar rechterzijde iets uit het midden van ons ruime bed. Gelukkig is ze ook niet klein van stuk dus dat gaat allemaal prima.
haar rechter pols heb ik zonder problemen en wakker te worden in de boeiengeslagen. Ook haar rechter enkel geeft geen problemen.
nu komt het moeilijkste haar op haar rug zien te draaien. Ik besluit om met haar tepels te gaan spelen en te sabbelen, tegelijkertijd kietel ik haar in haar liezen. Dit laat haar niet onberoerd en ze draait op haar rug.
nu moet ik snel handelen en als eerste haar linker enkel bevestigen. Net nadat ik dit gedaan had komt er meer beroering in het lichaam, wordt ze nu wakker ? Ik hoop het niet, maar gebeurd wel.
ik ga snel bovenop haar zitten, net op tijd. Ze wordt mopperend wakker, wat gebeurd hier zegt ze met verheven stem. Ik ga je vast binden ze ik en zal je laten voelen wat verrukkelijke sex is. Ze begint steeds heftiger te protesteren, maar gelukkig zitten haar benen als vast, in een mooie spreid stand.
met enige moeite slaag ik erin om ook haar andere arm in de boeien te slaan.
ze ligt heerlijk onder mij te kronkelen en scheldt allerlei verwensingen naar mijn hoofd.
ik ga aan de zijkant zitten zodat een knietje niet mogelijk is, en begin zachtjes aan haar oorlel te sabbelen. Nu is dit een van haar gevoelige plekken, dus vervelend zal dit niet voelen.
met mijn handen masser ik om de beurten haar borsten en knijp daarbij tussendoor in haar tepels. Haar lichaam begint er plezierig op te reageren en minder te protesteren.
zachtjes fluister ik in haar oor, “begint het al wat plezieriger te worden?”.
Met een zacht gebrom begrijp ik dat het niet onaangenaam is. Ondertussen ga ik wat harder knijpen in de tepels en ga verder zoenend in haar nek. Door haar hoofd weg te draaien geeft ze me meer speelruimte. Het kreunen is begonnen.
de reis van mijn mond is aangeland bij haar borsten en bewerk nu met mijn tong haar geknepen tepels. Ze zijn duidelijk gevoeliger dan normaal. Met mijn tanden bijt ik er zachtjes in en kijk waar haar pijngrens ligt. Door er tussendoor stevige aan te zuigen en dus daarbij andere pijnen op te wekken kan ze aardig wat hebben.
ik merk dat haar tepels meer naar voren priemen en harder worden. Het lichaam kronkelt meer van plezier en prettige pijn.
met mijn handen streel ik haar liezen en haar dijen om onderweg heel licht haat clitoris aan te raken. Deze komt steeds meer bloot te liggen en natter te worden.
mijn zoektocht van de tong komt inmiddels uit bij haar liezen,nu draait ze haar natte kut richting mijn tong. Zo die heeft haast, denk ik. Maar ik besluit om dit een hele lange weg te gaan laten worden.
wel raak ik plagerig met het puntje van de tong haar kutje aan, op een heel plagerige manier. Door haar bekken te kanten druk ze die natte kut hard tegen mijn mond aan.
als straf knijp ik, mijn hand speelt inmiddels al weer enige tijd met haar dikke tieten, wat harder in de tepels. Zo hard dat ze stevig auw roept. Ik trek mij hier niet van aan en knijp en trek ondertussen aan beide tepels. Voor straf zeg ik.
ik besluit om haar 5 minuten zo te laten liggen en naar haar naakte lichaam te kijken.
ze begint weer te protesteren. Zo een beetje commentaar hè schoonheid. Kom je niet genoeg aan je trekken, ik zal je ff lekker trekken aan die heerlijke tieten van je.
nu ga ik tussen haar benen zitten en houd mijn harde lul voor haar grotje. Ik duw hem plagerig in haar nog steeds natte kut, maar niet te ver. Door hem elke keer eruit en er weer in te stoppen wordt ze weer erg geil.
ik merk dat ze ook haar benen wat uit elkaar probeert te doen, wat niet zover kan omdat ze redelijk strak gebonden zitten. Na haar flink wat keren geplaagd te hebben, en mijzelf ook want ik sta langzaam ook op springen, stoot ik in 1 keer hard naar binnen. Ze gilt het bijna uit van genot, maar stoot nog een paar keer hard door en ga er dan uit. Ze begint te muiten en wil dat ik blijf neuken.
ik lach hard en zeg voorlopig nog niet. Ik pak de vibrator en dildo uit de kast, en zeg tegen haar laat maar eens zien hoe lekker jij deze dingen vindt, zo midden in de nacht. De dildo stop ik stevig in haar soppige kut en haal heb stevig heen en weer. De tarzan doet goed zijn werk, vooral de clit stimulator wordt als zeer prettig ervaren. Ik merk op de manier hoe haar lichaam reageerde dat ze op het punt staat van klaarkomen. Net voordat moment trek ik hem eruit. Ze wordt bijna weer boos, maar vervang de dildo door haar drijfnatte en openstaand kut met mijn tong te bewerken. De spanning is wat weg gezakt maar komt langzaam aan weer terug richting een hoogte punt. Met de vingers voel ik dat de kut zich strakker om mijn vingers sluit. Maar ook nu zorg ik dat ze weer net niet klaar komt. Ik ga haar kutje met rust laten en vertel haar dat ik in haar mondje ga neuken. Dit heeft ze nog nooit gedaan maar eigelijk ook nooit gewild. Ze draait haar hoofd af ten teken dat het niet gewenst is. Ik knijp haar weer in haar tepels en zeg je hebt niets te willen, ze gilt een beetje maar weigert nog steeds. Bek open wijf, ik ga je bek neuken of je nu wilt of niet. Meewerken anders wordt het nog veel onplezieriger. Maar zoals gewoonlijk geeft ze niet toe. Ik knijp nu stevig in beide tepels, ze gilt het uit mar het mag niet baten.
ik sla met mijn vingers stevig op de clit en ze krimt ineen. Ze begint licht te huilen maar geeft nog steeds niet toe. Ik begin harder te slaan en haar kutje wordt langzaam aan rood. Vind je het lekker? Vraag ik nog, ze schudt van neen. Stop die lul dan in de bekkie. Maar helaas. Ik besluit het anders aan te pakken en pak de dildo weer en stop hem rustig in haar nog steeds natte kut. Ze begint zich na enkele minuten we te ontspannen en te genieten. Mijn vingers maak ik nat in haar mond, dat gaat wel gewillig. Met deze vingers bewerk ik haar kring spier, ook dit heeft zij altijd vies gevonden. Er hoort daar wat uit te komen er moet niets in, is haar motto. Daar gaan we verandering in brengen. Ik merk dat ze zich stram houd, maar daar trek ik me niets van aan. Langzaam maar kordaat duw ik mijn vingeren door. Ze begint weer te piepen, bek houden wijf en genieten. Door nu samen mijn vinger en de dildo stevig te bewegen breng ik haar weer naar een bijna hoogtepunt. Zo schatje zolang ik je niet ik je geile bek geneukt heb kom jij niet klaar. Ik krimp weer tussen haar benen en begin direct met hard te stoten, haar lichaam vindt het prettig, maar ik stop snel weer. Zo nu eerst je geil bek neuken en dan ben jij pas weer.
ik ga weer naar haar hoofd zitten en draai het ferm naar mijn lul. Hier zeg ik proeven je eigen sappen. Nu bied ze geen weerstand, maar veel actie gebeurd er niet ik de mond. Likken en zuigen bits, moet ik je nu alles leren. Nog niets, ik deuk haar dieper en ze begint te kokhalzen, dat krijg je ervan trut beter je best doen.
nu huilt ze, ze wil niet meer. Dat is dan jammer, nu tijd voor de vibrator. Ik begin rustig en heel licht aanrakend de clit te stimuleren. Ze probeert haar benen bij elkaar te drukken maar net zoals dat ze ze uit elkaar probeert te doen lukt ook dit niet. Langzaam ontdooit ze weer en beginnen de heupen weer te wiegen het ritme gaat omhoog. Ik besluit wat me druk te geven en ze begint zwaarder te hijgen ze wil duidelijk meer, met net zoals eerder bijna op het hoogte punt stop ik, ze wordt gillend gek. Ik zit al tussen haar benen en voor ze het door heeft ram ik mijn dikke lul direct in haar openstaande natte kut, ze probeert van allen om me vast te houden. Ik word nu zelf ook gek en kan het ook niet lang meer houden, ik stamp met hoog tempo tussen in haar kut en voel het nu stevig knijpen om mijn lul, ze probeert me zelfs te melken. Dit wordt me teveel maar net wanneer ik begin te spuiten begint ze zwaar adem te halen en te schokken. Ik heb het gevoel dat mijn lul samengeknepen wordt. Samen komen we op een ongelofelijke manier klaar. Dit hadden we beide niet eerder mee gemaakt. Ik spuit de ene naar andere golf naar binnen maar ook zij blijft in het orgasme hangen. Wanneer ik uitgeput op haar val begint ze weer te huilen maar nu van geluk. Ik maak haar los en omklemd me snikkend. Ze is nog nooit zo lekker klaargekomen......
dit moeten we vaker doen zegt ze. Moe maar voldaan vallen we inslaap dromend van een volgende fantasie alleen van wie....?(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar hotmail1960@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
1150
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)