Spannendverhaaltje.nl

Seksuoloog

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Pantyhose Ben moest voor meerdere consulten bij het UMC in Nijmegen zijn. Meneer Jansen? Vroeg de vriendelijke en bloedmooie assistent. Ben en zijn vrouw Karin stonden op schudden de hand en volgden haar naar de dokter. Dokter Komen schudde eveneens de hand. Verbeelde hij het zich of keek de dokter echt in de bloes van Karin? Dokter Komen vroeg aan Ben wat de reden was waarom hij een seksuoloog wilde zien. Ik kom te snel klaar en ben te klein gebouwd tussen mijn benen, zei Ben met een schaamrood op de wangen. En het ergste vind ik het nog voor Karin, die nooit eens echt door geneukt word, voegde hij er tot zijn eigen verbazing aan toe. Ervaart u dat ook zo? Vroeg de knappe dokter naar Karin kijkend.
Hoewel ik het graag anders had gezien, heb ik er minder problemen mee dan mijn man, was haar reactie. Het gaat zelfs zover, ging Ben verder, dat in mijn fantasie ik haar graag eens met een echte kerel wil zien neuken. Een die niet te vroeg klaarkomt en haar eens diep door neukt. De dokter met nu duidelijk een stijve in zijn broek, keek Karin doordringend aan. Doet u beide de kleren maar uit en demonstreer eens jullie vrijpartij zodat ik kan zien waar het fout gaat, zei de dokter. Karin wilde eest niet, maar op aandringen van de dokter deed ze toch mee. Eenmaal naakt, vroeg de dokter, of ze alles wilde demonstreren vanaf het begin. Karin schaamde zich maar als het Ben hielp. Ben n Karin begonnen te zoenen en al gauw stond bij Ben zijn 12cm pikkie stijf. Karin ging door de knieŽn en nam het kleine ding in haar mond, opzij kijkend naar de nu duidelijke stijve van de dokter. Ben trok Karin op de bank en wilde zijn vrouw penetreren maar kwam al klaar voor hij in haar kut zat. Kijk dokter, zei Ben, dit bedoel ik nou. Karin wordt wel geil maar heeft niets aan mij. Karin zei niets. Misschien moet u een andere techniek hanteren of gewoon eens toekijken hoe een ander het doet, zei de dokter. Tenslotte was het uw fantasie om eens toe te kijken. Ben, had wel degelijk in de gaten dat Karin nat was en geil keek naar de dokter.
Kunt u niet eens een paar technieken demonstreren, vroeg Ben. Als uw vrouw dat wil kan ik wel eea laten zien. Karin, met een rood hoofd, knikte instemmend. De dokter zei Ben vooral goed e kijken. Karin lag nog naakt op de tafel. De dokter zei: stap 1 , voel of uw vrouw nat genoeg is. Hij stak een vinger in de spleet van Karin. Stap 2: indien nodig bewerk haar klit op dat ze natter wordt. Hij liet met zijn vinger nog voorin haar spleet, met zijn duim haar klit. Karin, die er wel eens van gedroomd had, was nog nooit gepakt door een andere man. Ze werd zeiknat en begon te kronkelen. Ze werd geiler en hield haar adem in voor wat nog kwam. Haar ogen waren gesloten. De dokter zette Ben op een stoel en begon zijn broeken uit te doen. Ben schrok van de wel 23cm en vuistdikke pik van de dokter. Die ging verder. Stap 3: breng je penis tegen haar kut aan en wrijf met je eikel over haar spleet en klit. Karin deed haar ogen open en liet een diepe zucht horen toen ze de boomstam tegen haar spleet voelde. Zoín grote had ze nog nooit gezien laat staan gevoeld. Stap 4: druk voorzichtig je stijve naar binnen. Terwijl hij dat deed schrok Karin van het formaat en kwam spontaan klaar. Ze schaamde zich rot. De dokter wachtte even om haar aan het formaat te laten wennen. Duwde vervolgens zijn hele geval in haar opgerekte kut.
En begon in en uit te bewegen. Hij neukte Karin voor de ogen van haar man. Karin zuchtte steeds harder en kreunde onder het neuk geweld. Ze kwam een 2e keer klaar. De dokter beukte nu hard en met lange halen in het klein kutje. De dokter zei dat het zou helpen als zowel hij als Ben en Karin geile woorden zouden bezigen. Zonder te wachtten riep Karin: Oh neuk me geile beer, neuk me met die dikke boomstam, ram hem erin. Ze was nog nooit zo geneukt. Ben zag zijn vrouw genieten onder de dokter en zie: Pak haar, neuk dat kleine kutje van mijn vrouw. De dokter liet zich dat geen 2 maalzeggen en voerde het tempo op. Karin voelde de pik in zich groeien ten teken dat hij klaar ging komen. Geile slet, lekkere kut, riep de dokter en zoog op de knetterharde tepels. Hij spoot zijn lading sperma diep teen haar baarmoeder. Karin had het gevoel alsof er een fles yoghurt in haar werd gespoten, zoveel sperma kwam er los. De dokter trok zich terug een gapend gat achterlatend. En tenslotte, zo zei hij tegen Ben, laat je je schoonlikken, en bracht de lekkende boomstam naar de mond van Karin. Die nam het geval met moeite in haar mond. Kijk zei de dokter na afloop, als je zo neukt met je vrouw komen jullie beide aan je trekken. Oh en voor ik het vergeet, we moeten een vervolgafspraak maken we moeten de stappen nog een keer overdoen. Nodeloos te zeggen dat Karin en Ben graag de stappen hier samen met de dokter herhaalden.
Aantal keer gelezen:
734
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)