Spannendverhaaltje.nl

Seks tijdens de nachtdienst

-
16-08-2010
Bij aanvang van de nachtdienst kreeg ik te horen dat ik die nacht met mijn collega Heleen op surveillance moest. Daar had ik totaal geen problemen mee want zij stond te boek als de meest knappe agente van ons korps. Na afloop van de briefing pakte ik een autosleutel en voor ons beiden een portofoon. Niet lang daarna begonnen we aan de nachtelijke surveillance. Omdat het zaterdagnacht was werd door ons veel drukte verwacht. Onze verwachting kwam uit want in het centrum waren een en al vechtpartijen bij de diverse uitgaansgelegenheden. Samen met collega's werden die nacht in totaal 10 mensen aangehouden. Door de drukte kun je je voorstellen dat de nachtdienst snel ging. Toen we eenmaal klaar waren met het maken van processen verbaal van aanhouding was het al half zes. Nog anderhalf uur en we konden al weer naar huis. Ondanks de drukte waren we beiden nog zo fit als een hoentje. Omdat ik best wel geil was geworden van een nacht samenwerken met Heleen besloot ik om richting een natuurgebied in de omgeving van de stad te rijden. Blijkbaar had ze door dat ik opgewonden was want onderweg daar naartoe begon ze me in mijn kruis te wrijven. Ze zei "ik ben toch zo geil dat wil je niet weten. Wat zou ik graag even lekker genomen willen worden". Omdat we beiden nog vrijgezel waren zag ik mijn kans schoon en zei "we rijden naar het natuurgebied waar ik even wilde surveilleren maar als je iets anders wilt doen dan hoor ik dat graag". "Nou je moest eens weten wat ik wil. Rij maar naar de vogelkijkhut". Omdat we met de auto niet bij de vogelkijkhut konden komen parkeerde ik de surveillancewagen op een parkeerterrein. Na ongeveer 5 minuten lopen waren we er. Ik opende de deur en we gingen naar binnen. Toen ik de deur gesloten had begon ze me hartstochtelijk te zoenen en trok mij mijn overhemd uit. Ze streelde me over mijn gehele bovenlichaam. Hier kreeg ik een enorme stijve paal van in mijn broek en zei "Heleen ik ben toch zo geil op je. Al zolang ik je ken wilde ik al een keer met je neuken. Alsjeblieft geef me nu die kans". Hierop trok ze de rest van mijn kleding uit. Ondertussen had ik haar ook al van kleding ontdaan. Het enige dat ze nog aanhad was een mooie zwarte string. Toen ik helemaal naakt was zei ze "ga maar op de vloer liggen". Dat deed ik.
Ik zag hoe ze haar broek van de vloer pakte en dat ze haar handboeien uit de handboeihouder pakte. Ze deed mij de handboeien om en begon mij over mijn hele lichaam te strelen. Mijn (stijve) lul liet ze steeds ongemoeid. Ik smeekte haar om ook mijn lul te verwennen. "Dat komt wel. Heb geduld", zei ze. Ik zag hoe nat haar kruisje was geworden. Goh wat moet die meid opgewonden zijn dacht ik. Op een gegeven moment trok ze haar slipje uit en nam daarna mijn lul in haar mond en begon me stevig te pijpen. Wat een heerlijk gevoel was dat zeg. Ik smeekte haar of ik haar dan nu eindelijk mocht neuken. Ze schudde haar hoofd. Ze zei "we doen het anders. Ik ga jou neuken". Hierop kwam ze met haar drijfnatte kut boven mijn lul en weldra lagen we te neuken. Wat een hemels gevoel was dat zeg en wat kon die meid neuken. Al snel bereikten we tegelijk een heerlijk hoogtepunt. Hierna zoende ze me wederom. Tijdens het zoenen stak ze haar tong in mijn mond en we begonnen heerlijk te tongzoenen. Tijdens het tongzoenen werden we gestoord door de meldkamer : "3-03 waar zijn jullie. jullie dienst zit er op en jullie worden aan het bureau verwacht want de collega's van de dagdienst hebben de auto nodig". Ik pakte mijn portofoon en zei dat we even een automobilist aan het bekeuren was en dat we met ongeveer een kwartier wel aan het bureau zouden zijn". Snel kleedden we ons aan en fatsoeneerden onze uniformen. Hand in hand maar in looppas renden we terug naar onze surveillancewagen. Ik starte de motor en met een snelheid die boven de maximum snelheid lag scheurden we naar het bureau. Nadat ik mij had omgekleed liep ik naar mijn auto die op het parkeerterrein stond. Bij mijn auto zag ik Heleen staan. Ze zei : Het is zondag, het was onze laatste nachtdienst voor deze periode. Wil je bij mij slapen"? Ik zei dat ik dat graag wilde en reed achter haar aan naar haar woning. Eenmaal in de woning besloot ik om het hoge woord er uit te gooien. : "Heleen, ik ken je nu al een tijdje en vanaf het eerste moment dat ik je zag heb ik al gevoelens voor je. Hoe zou jij er tegenoverstaan om samen met mij aan iets moois te gaan werken"? Tot mijn grote verrassing vertelde ze mij dat die gevoelens wederzijds waren en dat ze altijd al had gehoopt dat er iets zou gebeuren tijdens de nachtdienst. Ze zei "ik heb ook enorm veel gevoelens voor jou en als je samen met mij aan een serieuze relatie wilt werken dan wil ik dat ook heel graag".
Ik vertelde haar dat ik dat graag wilde en we bezegelden de nieuwe liefde met een heerlijke tongzoen waarbij we niet gestoord zouden worden door de meldkamer. Na verloop van tijd gingen we naar boven. Eenmaal daar hebben we het nog een keer gedaan waarna we moe maar zeer voldaan in slaap vielen. Nu twee jaar nadat we het voor de eerste keer met elkaar gedaan hebben zijn we getrouwd en verwachten binnenkort ons eerste kindje. Wat ben ik toch een bofkont dat ik zo'n mooie vrouw als Heleen aan mijn zijde mag hebben en wat zijn er veel collega's jaloers op mij zeg
Aantal keer gelezen:
740
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)