Spannendverhaaltje.nl

Seks met een tandarts

-
16-08-2010
Het was druk geweest die dag. Ik zat nog wat achterstallige administratie weg te werken. Ik werkte als assistente bij een tandarts. Aangezien ik de enigste was die goed ingewerkt was kwam er op het gebied van verantwoordelijkheid veel op mij neer. Ik had er geen problemen mee, ik was gek op mijn werk en had geen relatie. Ook al was ik inmiddels 40. Ik kon goed met de tandarts en tevens mijn baas Edward opschieten. Een oudere man, van midden 50. Heimelijk was ik verliefd op hem. Ik fantaseerde weleens hoe het zou zijn om met hem te vrijen. En soms als ik assisteerde bij patiënten moest ik er ineens aan denken hoe zijn penis zou voelen of hoe het zou zijn om hem te pijpen. Soms schaamde ik mij met deze gedachten en stopte ze gauw maar weer weg. Maar deed er niets mee omdat hij al jaren gelukkig getrouwd was dacht ik.
Nietsvermoedend zat ik alleen op het kantoor nog wat computerwerk te doen. De deur van het kantoor vloog ineens open en Edward kwam binnen. Zichtbaar geschrokken omdat ik er nog zat. Marinde zei hij, wat doe je nog zo laat? Overwerken, ik ben straks een week op vakantie. Ach als ik jouw niet had zei Edward ineens. Het viel mij ineens op dat hij er slecht en verdrietig uitzag de laatste tijd en zei dat ook? Ach, Marinde je bent de 1e aan wie ik het hier vertel maar. Mijn vrouw en ik zijn al een paar weken uit elkaar en gaan scheiden. Ongeacht mijn hart even een vreugdesprongetje maakte kon ik het opbrengen om geschrokken te reageren. Edward vertelde dat zijn vrouw op hem uitgekeken was en er vandoor was gegaan met een leraar van haar Spaanse talencursus en halsoverkop met hem naar Spanje is vertrokken. Uitgekeken zei ik? Ja, hoezo vroeg Edward? Het floepte zo uit mijn mond...ik kan mij niet voorstellen dat vrouwen op jouw zijn uitgekeken! Ik werd ineens akelig stil tussen ons en rood en beschaamd pakte ik mijn spullen en bood mijn veronderschuldiging aan voor mijn uitlatingen.
Edward glimlachte en kwam dichter bij mij staan. Dit heb ik in geen jaren van een leuke vrouw gehoord en plotseling kuste hij mij op de mond. Van verbazing kon ik niet reageren, ik dacht dat ik droomde, zelf niet toen ik zijn tong in mijn mond voelde gaan. Ik begon flink opgewonden te raken en verkeerde letterlijk in de 7e hemel. Ik ben al een tijdje weg van jouw fluisterde Edward in mijn oor, wist je dat? Je bent zo heerlijk mollig en lief. Daar val ik echt op! Ik, bijgekomen van alle opwinding gaf aan ook al een tijdje wild van hem te zijn. Edward liet er geen gras over groeien en streelde zachtjes mijn billen en heupen. Wat ruik je lekker Marinde, ik wil met je vrijen zei Edward ineens. We trokken ons terug op het kantoortje van Edward, waar een bank stond omdat we in de pauzes daar altijd koffie drinken. Edward ging op de bank liggen en gebaarde mij om bovenop hem te komen liggen. Braaf deed ik wat hij vroeg. Edward kon zich niet inhouden en begon mij van boven vlug uit te kleden.
Ik wil je borsten zien Marinde zei hij. Vorige week had je zo'n geil bloesje aan en heb gezien dat je behoorlijke borsten hebt en nu heb ik de eer om ze te voelen. Dat klopt, ik ben mollig en heb cup DD. Mijn BH was in mum van tijd uit. Ik zag dat Edward niet ontevreden was wat hij zag toen ik met ontbloot bovenlichaam bovenop hem lag. Wat een heerlijke borsten, zei hij en voorzichtig werden mijn borsten gekneed, afgewisseld met zoenen, likken en bijten in mijn tepels. Dit wond mij vreselijk op. Mijn tepels zijn gevoelige zones en worden door aanraking erg groot en stijf. Ik draaide mij op de rug, zodat Edward vrij spel had om nog meer uit te trekken. Zijn handen gleden onder mijn rokje. Zachtjes gleden Edwards handen steeds hoger naar mijn slipje. Volgens mij ben je al flink nat en geil fluisterde Edward. Ik kon alleen maar ja knikken en kreunen, zo opgewonden was ik door zijn aanrakingen. Edward plaagde mij door alleen in de buurt van mijn kutje te strelen en net niet mijn erogene zone in de buurt van de clitorus…en hier hunkerde ik zo naar.
Geil dier van mij zei Edward, het lekkerste is voor straks hoor! Mijn rok, panty werd omlaag getrokken. Gelukkig had ik die ochtend mooi, zwart kanten ondergoed aangetrokken, alsof ik iets voorvoelt had. Edward wreef nog even over mijn slipje, af en toe plaagde hij mij door even met de handen onder het slipje te wrijven. Je bent al flink nat zo te voelen Marinde zei Edward geil. Mijn slipje werd naar beneden getrokken en Edward begon mijn ontblote kruisje met zijn mond te verkennen. Eerst werden mijn bovenbenen gelikt en gezoend. Met de vingers spreidde Edwards mijn schaamlipjes. Mmmm…lekker kutje heb je hoorde ik Edward grommen. Mijn clitorus werd heerlijk gelikt. Oohh, wat was dit lekker. Een zindering ging door mijn onderbuik en ik had het idee dat mijn hoofd uit elkaar spatte. Ohh, Edward ga door fluisterde ik. Edward wisselde het likken af door af en toe met zijn vingers mijn kutje te betasten van binnen. Hij had het heerlijke knobbeltje, wat in het begin van mijn vagina zit meteen te pakken. Dit is mijn G-spot en thuis bevredigde ik mij hier regelmatig zelf mee.
Is dat jouw andere lekkere plekje Marinde, het voelt lekker stijf aan zei Edward. Ja, hijgde ik. Meer kon ik niet zeggen. Ritmisch wreef Edward over dit heerlijke knobbeltje in het begin van mijn vagina. Het knobbeltje werd groter en groter. Het zwelt een beetje op volgens mij ga je bijna komen schatje zei Edward. Edward had de woorden nog niet uitgesproken of een ongelooflijk schokkend gevoel kwam vanuit mijn onderbuik mijn vagina instromen. Ik begon hevig te schokken en te kreunen. Ik voelde het geil uit mijn vagina lopen. Ik moest even bijkomen en ondertussen zag ik dat Edward zijn riem losmaakte en zijn broek uitdeed. In de boxershort van Edward was een grote bobbel duidelijk zichtbaar. Ik schoof zijn boxershort omlaag en aanschouwde voor het eerst de penis van Edward. Ohh, wat is hij groot zei ik. Lekker he? Ik kon mij niet beheersen en nam de penis in mijn hand en bewoog mijn hoofd richting de penis en begon aan Edward zijn stijve penis te zuigen. Ohh, kreunde ik. Hier heb ik van de week nog aan lopen denken biechtte ik Edward op. Meen je dat zei Edward, heb je zo op mij liggen geilen stiekem?
Nou dan wil je mij ook wel lekker klaarpijpen en mijn sperma proeven? Edward nam mijn hoofd tussen zijn handen en maakte neukende bewegingen met zijn heupen zodat zijn penis diep mijn mond in- en uitgleed. Ik kreeg kokhals neigingen, maar het wond mij erg op. Edward beval mij om hem aan te kijken onder het pijpen, het windt mij op om te zien hoe mijn penis in je mond verdwijnt kreunde Edward. Braaf deed ik wat Edward vroeg. Harder zuigen Marinde kreunde Edward, ik ga zo in je heerlijke mondje spuiten! Ik zoog alsof mijn leven er vanaf hing. Ik hoorde Edward grommen en zag dat Edward bijna op zijn hoogtepunt kwam. Een golf warm zaad voelde ik mijn mond binnen stromen. Ik slikte het allemaal door, heerlijk. Wat ben je geil zeg…niet geweten dat ik zo’n geile assistente had kreunde Edward gelukzalig. Moe en voldaan rolden we over elkaar op de bank, maar Edward zijn penis bleef stijf overeind staan. Ik ging bovenop Edward zitten en leidde zijn penis richting mijn kutje.
Omdat ik nog flink nat was gleed de penis van Edward er heel gemakkelijk in. Ik bereed hem als een amazone. Ohh, kreunde Edward, dit is lekker zeg! Mijn borsten bungelden heen en weer wat Edward vreselijk opwond. Steeds harder wipte ik op en neer. Omdat de penis van Edward erg groot was en een natuurlijke kromming had wreef de penis van Edward heerlijk over mijn G-spot en clitoris. Het duurde niet lang en weer kreeg ik een zinderend orgasme. Ik kreunde het uit van genot. Op de grond jij op handen en knieën hijgde Edward. Ik wil je strakke kontje naar mij gericht zien. Ik deed wat Edward vroeg en niet lang daarna voelde ik Edward’s penis mijn kutje binnenglijden. We deden het op zijn hondjes. Ondertussen pakte Edward mijn borsten stevig vast en neukte Edward mij hard en ritmisch. Ik kreunde het uit. Laat horen hoe lekker je het vind, er is niemand die je hoort hier fluisterde Edward in mijn oor, laat je lekker gaan en schreeuw hoe lekker je het vind. Ik begon te kreunen, steeds harder. Harder zei Edward en ik werd op mijn billen geslagen. Ik begon te schreeuwen van genot.
Dit vind je ook lekker hè geil wild dier van mij kreunde Edward. Je bent bloedgeil, je bent gewoon een straathoer schreeuwde Edward tegen mij. Weer sloeg Edward op mijn billen zodat ze er rood van werden. Je bent een grote slet, niet geweten wat voor geile slet je eigenlijk bent riep Edward tegen mij. Ondertussen neukte Edward mij nog steeds hard op zijn hondjes. Ik neuk je helemaal suf, je bent nog lang niet van mij af hijgde Edward. Ik vond alles best, zolang die heerlijke penis van Edward maar in mijn kutje bleef bewegen. Edward ging op de rug liggen waarop ik het initiatief nam om hem in omgekeerde amozone te nemen. Op mijn hurken bereed ik Edward, wat hem vreselijk opwond. Ik hoorde hem kreunen en ondertussen werd ik op de billen geslagen en aan mijn haren getrokken. Ik werd ruw op mijn rug gedraaid en mijn benen werden over de schouders van Edward gelegd. Weer kwam de grote penis van Edward mijn kutje binnendringen. Omdat de penis zo groot was voelde ik de penis lekker diep in mijn vagina op en neer gaan. Omdat mijn voeten op Edward’s schouders rusten gaf dit een heerlijk strak gevoel.
Edward fluisterde allemaal grove dingen tegen mij, niet wetende dat hij zo grof kon zijn. Ik ga je helemaal platneuken Marinde kreunde Edward, je bent een geile neukhoer, een ongelooflijke seksslet! Ondertussen kneep Edward hard in mijn tepels. Dit wond mij erg op, ik begon hard te kreunen. Ik merkte aan Edward dat hij een 2e hoogtepunt ging naderen. Oh, wat ben je nog lekker strak van binnen kreunde Edward. Edward begon mij steeds harder te neuken. Ik lag nog steeds op de rug op de grond met mijn benen over Edward’s zijn schouders geslagen. Ik kwam voor de 3e keer klaar, alleen maar door het neuken. Aan de wilde blik in Edward’s zijn ogen kon ik zien dat zijn orgasme ook niet lang meer op zich liet wachten. Mmmm…Oh, ik ga ook klaarkomen Marinde hijgde Edward nog. Ohhh….mmmm… Edward schreeuwde en kreunde het uit. Ik voelde zijn warme zaad in mijn vagina stromen. Edward deed nog een paar harde stoten en tijdens de laatste stoot haalde Edward zijn penis naar buiten en werd er ook nog een lading sperma over mijn buik gespoten. Moe en voldaan vielen wij als een blok tegen elkaar in slaap.
Na een uurtje begon de grond en het kantoor koud aan te voelen. Edward nodigde mij uit om verder de roes uit te slapen bij hem thuis. Bij Edward thuis deden we het nog dunnetjes over. De rest van mijn vakantie was uiteraard geweldig, met heel veel seks die week met mijn baas. We besloten na mijn vakantie om de stoute schoenen aan te trekken en te gaan samenwonen. Inmiddels zijn we getrouwd en de seks? Dat lees je binnenkort nog eens.
Aantal keer gelezen:
768
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)