Spannendverhaaltje.nl

Seks in de auto

-
16-08-2010
Het was rustig op de weg en Diane rekte haar uit, ik zag haar borsten goed zitten in haar strakke truitje, lekkere borsten C-cup en een mooie harde tepel, "Let op joh je rijdt dadelijk nog van de weg" maande ze me wetende dat ik naar haar borsten staarde. "lekker wijf", zei ik triomfantelijk. "zal ik jouw is verwennen",fluisterde ze in me oor. Ze lag opeens met haar hoofd op mijn schoot en begon me op mijn buik te strelen,zachtjes en steeds lager kwam ze met haar hand, toen ze m'n broek begon los te knopen begon het toch wat benauwd te worden in me short. Gelukkig had ze dat door en gaf me inmiddels hard geworden paal de ruimte door hem uit m'n short te halen. "Mmhhh het blijft mijn favourite paal hoor Den", kreunde ze. Ze begon me eikel te likken als een geil teefje die loops is, ze keek schuin omhoog aan en knipoogde. Mijn eikel paars gekleurd van de opwinding begon al wat los te laten en Diane begon nu met lange halen over mijn schaft te zuigen, lange halen heerlijk zuigend, elke keer als ze naar boven ging tot aan de top van mijn eikel hoorde je de zuig geluiden van haar mond.
Wat was zij aan het zuigen zeg ik wist dat het niet lang meer zou duren en het werd steeds moelijker om op de weg te letten. Diane ging steeds harder zuigen het leek wel of ze het zaad eruit moest zuigen. Op het moment dat ik kwam hield ze me pik vast en hield mijn eikel tegen haar tong aan, dikke klodders spuiten in haar mond ze slikte alles door en glimlachte bij elk schot wat nog volgde. Ik werd gek, ik stopte de auto op een parkeerplaats en schoof de stoelen naar achter klapte de leuningen op bedstand. Diane had het allang door dat we deze keer een wereld wip zouden gaan maken en kroop al naar achter.Terwijl ze dat deed zag ik haar stringetje onder haar jurkje ,ze was drijfnat! Op haar knieen leundend kijk ze naar mij en in haar ogen was te lezen dat ze geneukt wilde worden. Ik trok haar string naar beneden en bewonderde haar lekkere kut. Een mooi kaal kutje met volle lipjes waarvan haar klitje al zichtbaar was door dat ze al zo geil was geworden van die zuigbeurt.
Ik begon haar te likken, eerst langs de binnenkant van haar dijen, toen van haar stuitje naar beneden richting haar aarsje, net voor haar aarsje stopte ik en begon aan haar lipjes te sabbelen. Haar kutje was heerlijk van smaak beetje ziltzuur, lekker heet, ik voelde de warmte op mijn gezicht. Ik begon haar lippen te likken langs de zijkant van haar liezen ze begon te kreunen van ongeduld, "lik me klitje" kreunde ze. Ik begon aan haar klitje te likken en te sabbelen en die zwelde op net als een geile pik maar dan in het klein. Net voordat ze zou komen draaide ze zich van me weg en ging onder mij liggen en dikke tongzoen volgde, ze proefde haar eigen vocht nog waar ze zeker van genoot want het tongzoen leek nu op een likwedstrijd. Ze spreidde haar benen en legde ze tegen haar borst aan, haar hele kut stond gespreid om me inmiddels blauw aangelopen eikel te ontvangen. Ik leidde me pik boven haar kut en begon over haar klit te wrijven, ze had het niet meer, "neuk me nu is man ik word gek" zei ze met trillende stem.
Ik duwde me pik in haar poes in begon langzaam te stoten, lange diepe halen, elke keer als ik hem eruit uithaalde hoorde je haar kutje zuigende soppende geluiden maken. "Nu ben ik aan de beurt", zei ze, Ze ging boven op mij zitten met haar voeten op de grond. Ze reed op me pik zonder dat deze er nog inzat. Eenmaal warm gerden stopte ze met eenvoud mijn lul in haar kutje en begon hevig te rijden net zolang tot dat ze klaar kwam. Ik voelde haar kutje samen knijpen door dat gevoel werd helemaal gek. Ik pakte haar billen beet en trok deze uitelkaar zodat ze voor mijn gevoel nog dieper kon stoten. "stop je vinger in me kontje",hijgde ze. Heerlijk rijdend ging ze verder, ik ging steeds harder kreunen "kom je bijna?", siste ze terwijl ik me focuste op mijn orgasme stopte ze tot mijn verontwaardiging een vinger in mijn kont en begon terwijl ze nog aan het neulen was op mij mijn aarsje te vingeren. Wat een heerlijk geil gevoel is dat! Het zou niet lang meer duren of ik kwam klaar. Jaah ik kom riep ze en ik spoot haar kutje vol met zaad en ze viel op mijn borst van vermoeidheid. Eenmaal bijgekomen haalde ze me lul uit haar kutje en het zaad liep uit haar kutje zo op mijn buik. Ze gaf me een kus en maakte me buik weer schoon met een tisseu.
Aantal keer gelezen:
1192
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)