Spannendverhaaltje.nl

Schuld - 3

-
16-08-2010
Ik lag wakker in mijn bed, denkend op wat ging volgen. Om mijn schuld te kunnen betalen moest ik morgen wel naar Marcel toe gaan, wie weet wat er anders zou gebeuren. Ik kon de slaap maar niet vatten en bleef tot smorgensvroeg woelen in mijn bed. Van de les kwam er dan ook geen sprake in plaats daarvan was het veeleer doelloos voor mij uit staren met mijn gedachten aan wat er vanavond zou gaan gebeuren. Ik had totaal geen idee maar hoopte dat het niet al te erg was en dat het misschien genoeg zou zijn om mijn schuld af te betalen. Al drong het meer en meer tot mij door dat dat er niet echt inzat. Langzaam maar toch nog te snel voor mij ging de dag om, terug op mijn kot besloot ik mij om mij klaar te maken om naar Marcel te gaan. Ik nam een uitgebreide douche en bekeek in de spiegel naar mijn lichaam waarvan ik wist dat het zodadelijk waarschijnlijk weer gebruikt zou worden door Marcel en Jeanpaul. Ik trok,zoals Marcel mij had verplicht een korte Jeansbroek en een topje en geen ondergoed.
Wat heel raar voelde. Ik werd door de ruwe stof op mijn intieme plekjes gestreeld. Het was een ervaring, ik begon er zelfs een beetje nat van te worden. Maar dat drong niet echt tot mij door. Het was immers tijd om naar mijn afspraak te gaan. Met een kloppend hart ging ik op weg naar het café. Het was al avond en er liepen niet veel mensen op straat maar elke mens die ik tegenkwam en naar mij keek gaf me minder zelfvertrouwen. Het was alsof ze konden zien dat ik geen ondergoed aanhad. Ik versnelde mijn pas. Eenmaal bij het café aangekomen zuchtte ik nog één maal diep en stapte toen naar binnen. Er waren een man of zes in de café, een paar aan de toog en de rest aan de biljarttafel. Ik begaf mij dadelijk naar de achterkamer van het café, de kamer waar Marcel altijd zijn “besprekingen” deed. Maar toen ik wou binnengaan merkte ik dat de deur op slot was. Marcel is er nog niet, maar hij heeft mij gezegd dat ik u moest laten wachten aan de toog. Hij zal hier wel binnen een kwartiertje zijn. Riep de barman naar me toe.
Uitstel van executie dacht ik bij mezelf. Ik liep naar de toog en merkte zes paar ogen op, allemaal naar mij gericht. Ik nam plaats aan de toog en keek nerveus rondom me. Wat drink je? vroeg de barman. Ik schudde mijn hoofd. –Nee, dank je. Neem toch iets, het is van het huis. overtuigde de barman me. Geef dan maar een bacardi breezer aub. repliceerde ik hem. De barman zette het flesje op de toog en liet mij voor de rest met rust. Ik nam het flesje vast en dronk het in één teug leeg. Waarschijnlijk van de zenuwen. Zonder dat ik het vroeg plaatste de barman onmiddellijk een vol flesje in de plaats van het lege. Ik haalde mijn schouders op en nam een slok van het flesje. Langzaam trokken de minuten voorbij, minuut na minuut, kwartier na kwartier. Ondertussen hoorde ik constant opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd. –Hé lekker ding, doe uw broekje eens uit of – amai die wil ik wel eens naaien. Maar ik schonk er geen aandacht aan. Ik hoopte enkel dat Marcel snel zou komen. Nog een kwartiertje later ging de cafédeur open en kwam Marcel binnen. Ha je bent er al, goed zo. zei hij tegen me. We zullen maar dadelijk aan je schuld beginnen hé, wat je vandaag doet zal veel van uw bedrag af doen of de boel nog verergeren oké! – zei hij me.
Ik knikte kort. Marcel wandelde tot in het midden van zijn café en hoestte even om aandacht te krijgen. Oké, dit is waar jullie op gewacht hebben, ze is helemaal van jullie, maar ik wil geen al te vieze dingen. Nog niet. Voor de rest is ze voor jullie. Hij draaide zich om liep naar de toog en kwam langs mij zitten. De mannen in het café juichten allemaal kort. Marcel richtte zich naar mij: je bent nu van hun, werk gewoon mee dan komt alles in orde en is het grotendeel van uw schuld betaald. Wring tegen en je begint weer van voor af aan. Maar hou in uw gedachten dat het enkel seks is. Hij gaf mij een klopje op mijn schouder en het was alsof daardoor mijn hart in mijn schoenen zonk, al ging het ongelooflijk snel tekeer.Alle vooruit ga maar in het midden van het café staan. gebood hij me. Ik stapte van de barkruk af en bewoog mij richting het midden. Ik had een ongelooflijke krop in mijn keel en wis geen houding met mijn ledematen. Al dadelijk kwamen twee mannen naar mij toe. wij komen u keuren. zeiden ze me. Al dadelijk voelde ik twee paar handen overal over mijn lijf glijden. Ze gingen over mijn borsten, langs mijn dijen naar beneden zo langs mijn benen terug naar boven. Een ervan open de rits van mijn broekje en trok het langzaam naar beneden. schoenen uit! beval hij me. Ik deed mijn slippers uit en onmiddellijk werd mijn broek ook uitgetrokken. Mijn topje volgde ook al snel. Daar stond ik dus kompleet in mijn nakie voor zes geile mannen. Ik probeerde mijn intieme delen te verbergen Maar de twee mannen grepen snel in.
Ze trokken beiden mijn armen uit elkaar en spreiden met hun voeten mijn benen. Alle mannen bekeken mij met grote ogen en twee anderen stapten naar mij toe. Ik was ongelooflijk angstig toen ik een paar vreemde handen over mijn borsten voelde strelen. Mijn hartje ging nog sneller tekeer toen ik voelde hoe een hand mijn vagina bedekte en zijn middenvinger tussen mijn kale lipjes priemde. Dadelijk penetreerde deze vinger me. Ik wou ontsnappen en stop roepen maar ik wist wat voor gevolgen dat zou hebben, bovendien werd ik opeens overrompeld door een mond op de mijne en een tong die probeerde binnen te dringen. Oké jlangs mijn in, langs mijnkontje en kut, zo langs mijn benen naar beneden.ongens, ze is er klaar voor. riep degene die me vingerde. Ze tilde mij op en plaatste mij op de flipperkast in de hoek met mijn benen gespreid. Al snel voelde ik een penis tegen mijn poesje en met één krachtige stoot kwam hij mij binnen. Al snel begon hij in mij te beuken. Ik werd achterover geduwd en mijn hoofd werd zijwaarts gedraaid. Een andere lul werd in mijn mond geduwd. Terwijl de ene mijn poesje neukte, neukte de andere mijn mond en dit allemaal onder het luide gejuich van de andere vier mannen. Het leek of de twee mannen in mij het niet lang zouden volhouden want ze negonnen beiden hard te kreunen. Degene in mijn poesje begon als eerste in loste zijn lading diep in mij. Dadelijk gevolgd door degene in mijn mond die ook zijn lading achter in mijn keelgat spoot.. Ze trokken beiden terug en ik werd opgelicht en omgedraaid.
Ik lag nu op mijn buik en al weer werd mijn hoofd zijwaarts gelegd en een andere lul werd in mijn mond geperst. –zuigen slet. hoorde ik. Ik wilgde hun wens in en hoopte maar dat het snel zou gedaan zijn. Een andere lul werd tegen mijn kontgaatje gedrukt. Met één krachtige duw werd hij in mij kontje geramd. Ik werd daar hard geneukt op het ritmisch gejuich van de omstanders.. Al snel, gelukkig maar, voelde ik dat ook deze twee begonnen te kreunen en ik voelde hoe mijn mondje opnieuw werd gevuld met sperma. Daarop voelde ik dat degene in mijnkontje ook zijn lading loste in zich diep in mijn darmen ledigde. Er werd even geapplaudisseerd. Ze tilde mij op en plaatse mij terug op de grond en trokken mij mee naar de biljarttafel. Een man ging er al op liggen en ze geboden mij om op hem plaats te nemen. Al snel penetreerde hij mijn al zeiknatte kut. Terwijl hij mij aan het neuken was voelde ik hoe een tweed man op de tafel kroop en zijn stijve lul in mijn kontje schoof. Een derde kroop op tafel en stak zijn lul in mond. Daar lag ik dan, in het midden van de biljarttafel in een vreemde café, compleet naakt en geneukt door zes vreemde mannen waarvan er drie nu in mij zaten volop bezig om mij zo fel mogelijk vol te spuiten.Ik voelde de twee lullen diep in mij penetreren terwijl degene in mijn mond snel op en af ging. Maar hij ging steeds dieper en dieper. Soms zo diep dat ik bijna moest kokhalzen. Dat was voor hem blijkbaar te veel want hij begon zijn lading te lossen gevolgd door de twee lullen in mijn poesje en mijn kontje.
Opnieuw sleurde ze mij van tafel en ik hoopte dat dit het einde was. Oke jongens, de laatste ronde! hoorde ik Marcel schreeuwen. Ik werd op handen en voeten geplaatst en ze kwamen met twee gelijk in mij, één in mijn poesje of kontje en één in mijn mondje. Ze maakte cirkels rondom mij, beurt om beurt zodat iedereen nog eens aan de beurt was geweest. Zowel in mijn poesje als in mij kontje als in mijn mondje kwam iedereen nog eens langs. De sperma droop overal uit me. Het liep af van mijn kin en uit mijn kontje en kutje, zo langs mijn benen naar beneden. Je bent een geile slet! U wil ik vaker. hoorde ik ze roepen. Ik zakte uitgeput op de grond, blij dat het gedaan was. Marcel stapte naar mij toe en gooide mijn kleren op de grond. Je bent je schuld dat je achter was kwijt. Nu moet je enkel zorgen dat je voor de rest mij elke week kunt betalen. En geen woord hierover tegen anderen. BEGREPEN! zei hij me nors. Je weet nu wat er met je gebeurt als je niet op tijd betaald. Hij verliet het café en liet mij daar alleen achter. Ik kleedde mij snel aan en liep naar huis voor een lange hete douche om al die sperma uit me en van me af te krijgen. Gerust en voldaan liet ik mij op het bed vallen. Maar een angstig gevoel kwam mij binnen. Binnen drie dagen moest ik al opnieuw betalen maar ik had het gels niet, ik had deze week nog niet kunnen gaan werken. Shit, en nu?
Aantal keer gelezen:
997
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)