Spannendverhaaltje.nl

Schaars gekleed thuis

-
16-08-2010
Ze liep thuis wel eens rond in korte nachthemdjes en lange t-shirts die tot ver boven haar knieen kwamen. Als we op de bank tv zaten te kijken zat ze soms -zonder dat ze het zelf merkte- in een zodanige positie dat ik haar slipje kon zien. Of ze zat met een kort rokje met haar knieen op de bank opgetrokken zodat ik uitgebreid haar witte slipje kon bewonderen.
Maar meestal zat ze in de zg. foetushouding met haar kruis naar mij toe, in haar te korte nachthemdje. Een keer had ze het volgens mij door dat mijn ogen steeds dwaalden naar haar dunne slipje. Toen probeerde ze krampachtig met de stof van haar nachthemd haar kontje te bedekken, wat echter niet goed lukte, aangezien het hemdje veel te kort was. Er was ook een keer dat ze een roze loszittende mouwloos shirtje aan had waaronder haar stevige tieten vrij konden bewegen. Toen ze zich voorover boog om iets van de salontafel te pakken kon ik via de opening van de zijkant van haar shirtje de lichtroze tepel van haar linkerborst zien.
Ik kan nog heel wat voorbeelden geven van hoe ze steeds zonder dat ze het zelf merkte mij een glimp van haar nog net bedekte intieme delen gaf (Zoals die ene keer dat ze in een poloshirt en alleen een groen satijnen slipje door de gang liep), maar laat ik eens met mijn eigenlijke verhaal beginnen. Ik was mijn tanden aan het poetsen toen ze opeens ook de badkamer binnen kwam om d'r haar te wassen. Tot mijn verbazing had ze alleen een trui aan, haar legging had ze al in haar slaapkamer uitgetrokken.
Toen ging ze voorover gebogen in geknielde houding voor de badkuip zitten om d'r haar te wassen. Hierdoor kon ik goed haar witte doorzichtige slipje zien (het slipje was waarschijnlijk doorzichtig geworden door haar zweet.) Ik werd helemaal gek toen ik door het doorzichtige slipje voor de eerste keer haar kontgaatje en haar kutje zag! Ze had mooie donkerpaarse binnenste schaamlippen die maar half verborgen zaten onder haar buitenste schaamlippen. Op haar buitenste schaamlippen had ze niet overdreven veel schaamhaar (donkerbruin van kleur). Opeens hield ik het niet meer, ik stopte met tandenpoetsen, en ging heel dicht achter haar staan.
Ze was inmiddels nog steeds nietsvermoedend d'r haar aan het wassen. Als een automatische reactie ging ik met mijn hand naar haar billen, en zakte verder naar beneden op de plek waar haar kut was. Zo kon ik haar heerlijke kut door de dunne stof van haar slipje vingeren. Verbijsterd probeerde ze op te springen, maar dat lukte niet omdat ik met mijn andere arm tegen haar rug duwde. Ze begon te schreeuwen en te schelden en probeerde met haar benen te spartelen, wat echter niet hielp. Ondertussen had ik haar slipje opzij geschoven en wreef met mijn vingers over haar schaamlippen. Toen ik een vinger in haar gleuf duwde schreeuwde ze het nóg meer uit.
Terwijl ik met mijn middelvinger in haar kut bezig was, zag ik dat haar klitje was opgezwollen. Toen ik er met het puntje van mijn tong overheen ging voelde ik een rilling door haar lijf. Ik bleef haar maar doorvingeren en haar klitje likken terwijl ze steeds probeerde tegen te spartelen totdat ik haar kut opeens ongecontroleerd om mijn vinger voelde knijpen. Ik had de indruk dat ze klaar was gekomen, maar ik bleef maar aan haar klitje zuigen. En opeens schreeuwde ze het uit: "Aaahh… nee... niet meer likken...!!! …Ahh… Hou alsjeblieft op..!!!! Ik kan er niet meer tegen...!!! …Ahhh… M’n kut is overgevoelig geworden nu ik net ben klaargekomen....!
Toen liet ik haar los. Ze schold me uit voor alles wat vies en lelijk was. Ik trok me er niets van aan en ging naar mijn slaapkamer waar ik me nog eens flink ging aftrekken. Maar wat is dat opeens stond ze weer in mijn slaapkamer en vertelde dat ze intens had genoten en snel weer wilde! Waarom ik haar alleen maar had gevingerd en niet geneukt? Dat kon ik toch niet maken nu dat is voor de volgende keer.
Aantal keer gelezen:
686
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)