Spannendverhaaltje.nl

Sauna

-
16-08-2010
Vroeger ging ik altijd met mijn vriendje naar de sauna. Het was altijd van het begin tot het einde een erotisch spelletje. Van het moment dat we in de kleedkamer waren, begonnen we allebei al een beetje geil te worden. Dan begonnen we ons uit te kleden en dan eerst lekker douchen, hij vond het heerlijk om naar me te kijken als we onder de gemeenschappelijke douches stonden, en als er andere mannen naar mij keken, dat maakte hem niet jaloers, dat wond hem zelfs op. Hopen dat in de sauna niet te veel volk zat, zodat hij af en toe eens aan mijn kutje kon voelen, of tegenover mekaar gaan liggen zodat hij een beetje met zijn teentjes in mij kon spelen. Na de eerste saunabeurt moest hij altijd eerst in het berebad, dan had hij een stijven. En als hij een stijve had, dan kon iedereen het zien want hij was groot geschapen. D
aarna héérlijk naaktzwemmen, ik vlijde mij dan stiekem rond mij zodat ik hem effe in mij kon voelen, dan begon hij zo fijn met mij rond te wandelen, mijn benen rond hem gewikkeld en terwijl zat hij lekker in me, niemand zag het, maar toch was ik aan het genieten van zijn heerlijke lul die hij af en toe een beetje opspande, ik kreunde zachtjes in zijn oor van genot. Af en toe ging hij onder water om aan mijn tepels te likken en te zuigen, dan begon hij mij ook te vingeren op die momenten kon ik zo geil zijn dat het mij gewoon niet kon schelen dat er nog mensen naar ons keken. Ik was op een bepaald moment zo bloedgeil dat ik hem smeekte om ff te gaan neuken op het toilet, ik moest gewoon die heerlijke lul in mij voelen, ik voelde dat mijn kutje zo klaar was om geneukt te worden maar hij stelde mijn geduld op de proef.
Na het zwemmen, even het bubbelbad in, daar begon het spelletje natuurlijk opnieuw, maar daar was het iets gemakkelijker want door de bubbels, kon je je al iets meer permitteren. Hij begon mij weer te vingeren en ik nam zijn stijve pik in mij handen. Genieten was dat, hoor. Na een aantal uurtjes sauna, besloten we om naar huis te gaan want, we ontplofte allebei bijna van geilheid. We douchten ons, we kleedden ons aan, ik begon in mijn sexy lingerie mijn haar te föhnen en hij keek me dan altijd aan van, ik wil nu in u zitten, want dit windt mij enorm op. Op weg naar huis, reed hij met de wagen, ik deed zijn broek open en begon hem te pijpen, hij begon heerlijk te kreunen en ondertussen probeerde hij mij te vingeren, ik likte zijn heerlijke lul van boven tot onder af en begon er aan te zuigen, ik hoorde dat hij bijna kwam en slikte zijn lekkere sperma door.
Als we dan thuis kwamen, haalden we het meestal niet tot in de slaapkamer dan trokken we elkaars kleren onderweg al van het lijf en begonnen we te neuken gelijk wilden, het kon niet diep, lang en opwindend genoeg zijn. Ik vond het zo heerlijk als hij mij langs achter pakte, dan ging hij zo diep, ondertussen kon ik dan met mijn clithoris spelen, en proberen of ik naast zijn lul, nog een vingertje kreeg, maar dat was meestal niet het geval, als zijn lul in mij zat, kon er niks meer bij, hoefde ook niet, want het kon mij perfect bevredigen, als we dan allebei klaargekomen waren, likte ik nog eventjes aan zijn pik en dan zag ik in zijn ogen, dat hij content was.
Aantal keer gelezen:
821
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)